3171
  • Creator
    Eszméletlen hangulata van a játéknak, nagy poén a mocsáron az átkelés /amcsi hadjárat/vagy az hogy minek van minden németnél machbox, először azt hittem hogy ezek anyira szeretnek játszani majd később jöttem rá hogy ez gyufa.
    Mostmár végig nyomtam minden campaignt, de a traininget kihagytam, a töltésről már volt szó, keresel egy kannát vagy hordót és oda viszed ahol van üzemanyag/csepp/ majd ha tele akkor oda viszed amit meg akarsz tankolni /tölcsér/.
  • grebber
    A tankos training-nél mit kell csinálni legelöször mert a két csávóval elkezdem tölteni a tankot de nem enged tovább a következő részre hogyan kell fullra megtankolni a tankot????
  • grebber
    Ja már megy.Csak az izgat hogy cd-ről mért irta ki az a szarságot de mindegy majd mappástól irom ki dvd-re azt kész.
  • Serpa
    így ?
  • grebber
    És még annyit hogy mivel nem lehetett feltenni cd-ről átmásoltam a 2 cd tartalmát a vinyóra azt onnan huztam fel.
    De már nem irok ide mert felesleges mert már megy hála az égnek. :))
  • Meggymag
    Köszke JUICE nekem is megy már a gém ezzel a megoldással mint mindenki másnak is. Ja és feltetem rá az 1.12.2es Euro peccset és tökéletesen megy vele ergo minden kúl. THX!!!
  • grebber
    LOL másodikra elindult.ÉLJEN.

Már csak a Panzerst kellene megoldani azt felhötlen lenne az öröm :))
  • grebber
    Wazeg nem értem mindenkinek megy a JUICE által leírt módszerrel csak nekem nem.Nem értem mi lehet a gáz.

Feltettem a gamet.Bemountoltam azt a fájlt amit leirt.Elinditom a Soldiers exe-t kiirja hogy inditsam újra a gépet,megcsináltam.Elinditom ismét a Soldiers exe-t kéri a serialt: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ beirtam neki.
    Erre kiirja hogy hiba lehez hogy sérült a fájl mármint amit be kellet mountolni.

Nincs szeremcsém a gamekkel. :(
  • Serpa
    jó van na.
  • grebber
    Nem érted meg hogy még egyszer sem irtam ki mert nem is kell mert van megoldás.
  • Serpa
    hány CD-t szórtál már el erre ?
  • grebber
    Nem irtam ki.
  • Rusy
    biztos jól írtad ki?
  • Rusy
    hát nemtom pedig hasonló,de tényleg nem egy kategőria, a soldiers inkább commandos...
    de azért egyben egyeznek mind a 2 kurva jó a maga nemében...
  • grebber
    Engem nem szeret ez a Clone cd-s változat nem szeret mert telepítésnél mindig kiirja hogy rosz kötet van benn és a végén nem telepíti fel a gamet.
  • JUICE
    Igazat kell adnom neki! Tényleg nem igazán egy kategória!
  • Rusy
    igen épp ezt akartam mondani, mind a kettő jó szerintem, bár a panzersel sokat kell jáccani mire ez kiderül, a soldiersnek utánozhatatlan a hangulata, és igen a kevés hadjárat megtévesztő, mer nagyon hosszú kidolgozott brutális pályák vannak benne, meg ha lesz mod akkor sokáig el lehet vele jáccani...
  • robotnyk
    sztem nem sok értelme van összhasonlítani. nem igazán egy stílus.
  • gstup
    Hi!De én igen.Add meg az ip cimedet és csinálj egy szobát,ahhoz majd csatlakozom.És mondj egy időpontot is.
  • a.carkey
    A Panzers egyáltalán nem jobb!

A Soldiers nincs elbaszva felesleges kütyükkel, csúnya ikonokkal, stb, stb. Hosszú, jó kis pakolászós game, ami kevés hadjárata ellenére is elég hosszasan leköti az embert. Nem sec-pec kell végigjátszani, ki kell élvezni. Úgy hatalmas öröm.

Amúgy a német, brit, szovjet, amerikai hadjáratok sorrendet javaslom. Így jön ki igazán az élmény ...
  • a.carkey
    Ezt hány perc alatt szűrted le?

Elindult (a bejegyzésed szerint): 16:26
    Szapulás: 16:36

Csak gratulálni tudok!
  • Christian
    Akkor ugy mondom, hogy a panzers grafikája jobb, de a játékélménye nem jobb mint a soldiers, de vannak jobb cuccok benne mint a soldiersbe..szoval ha egyesítenénk ezt a két játékot akkor egy szuper játék lenn belőle
  • Shep
    Azt nem tudom, hogy a panzerstől jobb e, mert abból csak a tutorialt futottam végig, ill majdnem, mert nem javít a a javítókocsi, mondjuk nem volt az se rossz, ebből megcsináltam az első orosz pályát és akkor hangulatos egy game, hogy hihetetlen, figura betérdel a fedezék mögé kinéz lő, visszahajol kinéz lő, tisztára, mintha a call of duty lenne madártávlatból.
  • Nyers
    Egyáltalán nem ... jelenleg szerintem egyértelműen a Soldiers a legjobb RTS a piacon.
  • Rusy
    szerintem nem, sőt a panzers meg se közelíti, talán garfikába, de az is nézőpont kérdése...
  • Pogacsa--
    Szerintem egy alaplapos MSI topikban kerdezz ra hogy hogyan lehet a primary slavet letiltani ugy hogy a master ne legyen letiltva.
    Biztos van ra megoldas.
  • Christian
    a panzers jobb nála
  • Shep
    miért mi neked a hyper szuper jó?
  • Christian
    hát nem vmi hiperszuper jó gamma...
  • Shep
    Nos geforce2vel megy vajon?
  • Christian
    háát ezt nem hiszem el elindulthát ez király:D
  • Christian
    ja, megtaláltam
  • Christian
    vki letudná írni hogy milyen cd-re, hányas cd-t melyik fajtát és hogy írta ki a játékot, hogy működjön?
  • kangoo
    lehet: user/auto/cd-dvd/armd
  • Shep
    geforce2-vel megy vajon a játék?
  • Pogacsa--
    Ha ramesz a primary ide slavera es ott entert nyomsz vagy page up/page down-t vagy +/- -t akkor nem lehet allitani ott valamit?
    Pl none-ra.
  • ThunderBite
    Multiban csak Coop van? Vagy tud hozzá vki vmi mod-ot?
    És nemakar vki multizni?
  • CéZé
    egyszerübb ha lehuzzátok a kábelt...nem cseszitek el a biost :)
  • kangoo
    Ez a gond, hogy primaryn van a dvd-rom
    CMOS-ban csak primary ide slave-nél tudnám beállítani, ott meg nem nagyon van mit.
    mind1, thx Pog.
  • Pogacsa--
    Megneztem, ugyanazt tudom mondani mint eddig.
    A both helyett primaryt allits be, ha a secondaryn vannak az optikai meghajtoid.
    Ha a primaryn is van akkor gond van mert azt nem tilthatod le mert a vinyo is azon van.
    Bar azt hiszem a cmos featuresben egyenkent is le lehet tiltani az ide-re kotott eszkozoket.