3171
-
#969 okos! miert nem ugrasz be a teherauto-ba az elejen, es viteted be magad?
-
Rusy #968 igen ezek olyan dolgok, hogy nem is gondolná az ember egy játékba, inkább elgondolkozol hogy mér nem nyilt ki a kapu, és hogy fogod kinyitni, de arra nem is gondolsz (én legalábbis eleinte nem), hogy akár így is be lehet jutni... -
bgabor #967 Ja igen és a német hadjáratban a Tigris géppuskáját érdemes lecserélni egy kilőtt Sherman géppukájára,mert azt csak 200 lövésenként kell újratölteni,ellentétben a Tigris MG-34esének 100,vagy az orosz tankok 80 lövésével.
És egy nagy ellenséges gyalogosrohamnál nagyon nem minegy,mikor állsz neki újratölteni a géppuskát. -
bgabor #966 Én az ötödik angol pályán mentem be úgy a zárt német táborba,hogy a bezárt kapuhoz állítottam a német BMW motort,és egy gránáttal felrobbantottam. :-) A robbanás bedöntötte a kaput. -
#965 Úgy emlékszem csak a patch feltétele után. -
#964 Van Quickload/quicksave a játékban? -
#963 (A füves rész meggyújtásához német motorkerékpárt használtam: belelőttem, és felrobbant.:) -
#962 Pár jótanács:
Érdemes minden ládába benézni. Mindenhol lehet lőszer. (Pl. a német első pályán is volt valamelyikben egy Enfield sniper.)
Vannak néha kis ládikák. Kipakolod az embered kezéből a fegyvert, és felkapod a ládát. Kurva sok cuccot tudsz beletenni! Így lehet velük gyorsan ki és átpakolni egyik tankból a másikba a fegyvereket, lőszereket egyszerre. (6-6 ágyúlőszerre, 600 géppuskalőszerre, stb. bontja le az adagokat, és 50-25 lőszert is két menetből át tudsz pakolászni, nem kell hozzá egyenként 1-1 ember.
Mindig pakolj fel javító cuccost és egyebeket a tankokba, pl. benzinkanna vagy hordó, mert néha jól jöhet majd a következő pályákon. (A küldiknél sokszor tovább lehet vinni a tankokat és "általában" mindenhol tovább lehet vinni azokat a katonákat. Többnyire azokat, akiknek nevük is van!
Érdemes jól összeszedni a gránátokat, lőszereket a tankokhoz. Az orosz géppuskákat meg azonnal le kell cserélni németekre, mert nagyon szarul muzsikálnak!
Briteknél:
Késekkel és hangtompítós pisztollyal takarékoskodni!!! Ezért aki sniperpuskával lövöldözött az első brit pályán, annak javaslom kezdje újból, ha még nem ment túlságosan bele, mert pont olyankor nem lesz puskalőszere, amikor majd csendben kell ölni, vagy távolról. Ugyanígy takarékoskodni a molotov koktélokkal! Kevés van belőlük. A gyufával is érdemes gyújtogatni! Néha egész jól el lehet pusztítani jópár területet katonástul-mindenestül. Sőt, az egyik orosz pályán meggyújtottam egy füves részt, és leégett az egész pályaudvar. :)
Trükk:
Érdemes a hidakon kilőni egy-egy páncélos járművet (nem leparkolni!), mert néha pont azon a ponton jön az erősítés, és egyszerűen nem tudnak időben odaérni, ahová akarnak!
Érdemes először likvidálni a jónépet a térképen, aztán lenyomni az ilyen találkozz, meg mentsd meg küldiket, mert néha egy rakat tank is megjelenik, "oszt kapkodni kő".
Biztos még van pár dolog, ami fontos, de most nem jut eszembe. :( -
Rusy #961 pf ne is mond éppen azt kéredeztem lenetebb, hogy nincs e a játékba egy load számláló, kíváncsi lettem volna aszámra, tuti brutális érték, nem nyomtam még végig amúgy csak az osrosz kampányt, most a második kampány usa világítótornyos pályáján vagyok... -
#960 Tegyél a felső sarok kerítéséhez egy puskást, ha van sniperpuskával, és azt állítsd inactívra! Csak akkor használd, ha elkezdenek lelépni. Nem kell kiadni a tűzparancsot nekik. (Három kis ikon jobbalsó sarokban, a kijelzőnél. Állítsd az elsőre!) -
bgabor #959 Időlassítás= Backspace
Minden tiszteletem a tiéd,ha normálon végignyomtad időlassítás nélkül. Baromi nehéz lehetett! Gratula! -
#958 Ohhhh... köszi! :) -
#957 Erre valaki válaszoljon, de nagyon gyorsan :D Már alig várom, hogy nyomjam tovább a kis német dandárommal :) Az angolokkal, csak kényszerből megyek, mert a németekkel nem tudom elkapni azt a sok kis felderítőt. -
bgabor #956 Kipakolod az embereid kezéből a fegyvereiket az inventoryba,ezután felveszed a földről a tüzérségi lövedékeket,az embereid a kezükben viszik. Utána odamész velük a tüzérségi ágyúhoz,és nyomsz egy X-et/szem ikont jobb alul,és katt az ágyúra. Ekkor megjelenik a löveg inventoryja,oda kell berámolni a tüzérségi lőszereket. Egyébként ugyanezen a módon lehet a tankokat/járműveket utántölteni,vagy például kivenni belőlük a géppuskát/lőszert. -
Rusy #955 ja van időlassítás?????? bocs... melyik bill? -
bgabor #954 Az időlassítás jól jön ilyenkor. Nagyobb akcióknál kötelező is használni,mert különben kezelhetetlen a játék. -
#953 Az a bajom nekem is, hogy míg egy emberre szenvedek, addig maredéknak olyan szar az aija, hogy alig lő vissza, mégha be is van kapcsolva, hogy lőjjön vissza. Egyszerűen buták, ha nem te irűnyítod őket. :( -
#952 Baromi jó votl ez a pálya!
elöször is kitakarítottam a kis szigetet, majd a hajót lentebbre csaltam, hogy ne legyen látható a 88asoknak, azt is kitakarítottam, majd egy torpadóval kilőttem a 88-asokat. kitakarítottam a jobb oldali agyűt, majd bepattantam, és kilőttem az agyúval a másik agyút, majd a világítótornyot. Majd jött egy Hanomag tele ürgékkel, de nem szálltak ki valamiért, én meg leszsedegettem a bentlévőket sniperrel, majd szépnel efloglaltam a hanomagot, és kiírtottam az egész bázist :) Móka volt nagyon.
Van most egy fontos kérdése(i)m
-A világítótornyos pályánal, hogy kell a nagy agyút betölteni a földön lévő töltényekkel, mert felszedtem, majd próbáltam rakattintani az agyúra, de nem lehetett.
Másik és egyben fontosabb kérdés, hogy a 2. német pályán, hogy kaptátok el a felderítőket, úgyhogy ne lógjon meg senki? -
Rusy #951 Hát szerintem nem igazán lehet gyorsan végignyomni, én minden küldit normalon csináltam, de ha siettem vagy kapkodtam csak állásvisszatöltés volt a vége, cószerintem csak lassan és okosan lehet haladni...
még egy dolog nektek nem okozott gondot pl 3 ember irányítása? mer nekem néha olyan az érzésem kéne még vagy 2 kéz pluszba én inkább egy emberrel megyek végig okosan, vagy ha olyan a pályatervezés beállítom a másik 2-őt fedezékbe és onnan nyomják, de ilyenkor irányítom az emberem, és nagyons sokszor előfordul, hogy épp letörlöm a verejtéket a homlokomról, és látom az egyik csávóm kifeküdt, na akkor load megin, mer én egy embert se vesztettem egyik pályán se úgy csináltam meg... -
#950 Hát de nem is a tankkal kell darálni indulni, bár a fő védelmi vonalukat azzal lőttem ki. Direct controlt használod, sokat segít. -
#949 Azért itt ezerrel bujtatni kell a tankot meg oda kel figyelni mindenre,mertha nem nem élsz sokáig.
Meg sokan is vannak ellenem. -
#948 Akkor ott tényleg gondok lehetnek, én normálban nyomtam végig azt a pályát és nem volt különösebben nehéz, bár azért egy párszor vissza kellett töltenem, mert csináltam hülyeségeket, meg figyelmetlen is voltam pár helyen.
A 2. pályát most épp easyben csinálom, hogy lássam a különbséget, az azutánit meg hardra tervezem. -
#947 Hát én extra béna fasz lehetek mert Easy-n nem tom átvinni a Csepel pályát.Mert kinyirnak egyből :( -
Zoolesz #946 Easy fokozat azt szokták singlebe nem olyan nehéz de azért vannak helyzetek hogy meg kell gondolni mit csinálsz.
Normál ez már igencsak húzósabb ezt inkább multiba szoktuk de itt is van olyan pálya ahol jobb ha 2-nél többen irányítjuk.
Hard na ez már igen nehéz még multiba is mert szemmel láthatóna csal a gép :D -
#945 Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy a nehézségi fokoatok miben különböznek egymástól, mert ha jól figyeltem az ellen száma ugyanannyi, erősebbek okosabbak, vagy mi? -
#944 Pedig müködnie kell a 851-ben leirt módszerrel.Probálgasd!!!! -
Joey #943 Hali mindenki!én is visszaolvasgattam, de nekem az idék kikapcsolása nem votl emgoldás, a játék ígysem indult..probáltam egy crackot beszerezni,de még sehol sincs. probáltam azt is hogy win isoval isová alakítottam de így sem ment, majd alkohollal kiirtam, de ez sem volt jó, a sima mdf fájlból alcohollal.ugyhogy nemtudok más megoldást!vki esetleg tud segíteni? mert itt látom páran már játszotok vele..momentán szólva elég durva újítás ez a másolás védő rendszer..megaztán anno olvasgattam arról hogy van egy bizonyos Blindwrite nevü program amelyik képes kinyirni a safe diskeket, de nekem (persze mert miértis) ez sem települt fel jó a gépre, mert vmi coffin akármit hiányolt, holott az is fent volt. kérdem én, ilyenkor mi a teendő, várom segítőkész,és a nem kritizáló és amortizáló válaszokat!köszi -
#942 Nekem nehéz még.Majd belejövök. -
#941 Ki kell élvezni. Órákat baszok el arra, hogy begyűjtöm a hulláktól a cuccokat, és bepakolom a legjobb járművembe. Öröm nézni, ha kurva sok dolog összegyülik, aztán gránátdobálózást rendezek az ellenségre, és hárman is tűzerőnek számítunk. Aki tök gyorsan végignyomta: úgy élvezetes volt? :( -
Rusy #940 én még az első kampályt asszem orosz meg az usa első pályáját nyomtam végig, ez kb egy hét volt, és nagyon teccett ez még nem is a max? -
#939 Elég, ha távcsövessel leszedi az ember a 88asok személyzetét, majd a jobboldali nagy erődágyúvel kilövi a tornyot, és szétlövi a 88asokat is!
Amúgy az a jó a játékban, hogy mikor azt hinnéd, elfogytak, mindig jön egy újabb szakasz katona. Így lesz izgi a dolog.
A legbrutálabb a brit pálya konvojkiséretének szétlövése volt, ahol volt egy párduc is, és a német pálya amerikai páncélostámadása a végén. -
#938 Nyomod rendesen! :)
Amúgy pont trainingben szóltak a gyufa jelentőségéről. :) -
#937 szvsz is 2 külön kategória a panzer meg ez, azt végigvittem aztán láttam hogy nagyon sok minden kimaradt belőle ami pl. a Blitzkriegben már rég megvolt (lehet Phase2re tartogatnak még 1kis puskaport) grafikája is Soldiersnek a szebb (ez is egyéni vélemény hehe) nagyon bejövös játék -
Rusy #936 hát nemtom én úgy csináltam meg hogy nem volt alarm, tehát mindenkit csendesen nyírtam ki, még a géppuskához se mentek oda, a hajóba se volt senki, de asszem ha elfoglalod a géppuskát azzal ki tudod nyírni a hajóba a csávót.... -
#935 ez lemaradt:
-
#934 "minek van minden németnél machbox, először azt hittem hogy ezek anyira szeretnek játszani majd később jöttem rá hogy ez gyufa."
-
#933 Aha értem. Hogyan kell elfoglalni a hajót? Kilőttem puskával a két fegyverkezelőt, de a vezető még bent volt, az meg bent van egy kabinban. Pórbáltam légvédelmi ágyúval kicsit megpörkölni, de szétesett az egész hajó :) -
Rusy #932 a lighthouse pályán (ott vagyok én is), nem kell a hajót szétlőni, hanem fell kell rá szállni, és van rajta 2 rakéta és azzal kell kilőni, a szemben lévő nagy ágyút, azután bejönnek a társaid, és van a parton még 2 ágyú, azokat kell elfoglalni rambózva, és azzal kilőni a világítótornyot asszem, de valaki ezt már leírta, vagy nem? -
#931 Ja! Bár jobban örülnék, ha mondjuk néet kampányban, csak 1 tigrist kapnánk, és a személyzetet, mert ez így 3 tankkal tök rossz, mert nem lehet rendesen irányítani őket. -
#930 Lehet, hogy már valaki kérdezte, de az angol Lighthouse nevű pályán, hogy a fenébe kell kikapcsolni a világító torony jelzőfényét? A hajót szétlődtem, a kis sziget tök üres már, de nem tudom sehogy kikapcoslni. Bementem a házba, de ott meg nem látok semmit, mert a tetőt nem szedi le a játék, hogy lássak valamit. Mi kéne tennem?
Másik: Németek 2. Pályáján hogy lehet megakadályozni, hogy senki ne szökjön el? Mindig egy ember meglóg valahogy, aztán jönnek a tankok, amiket lehetetlen kilőni. Tankokat lehet használni a likvidálásukra, mármint a felderítők likvidálására.