3171
-
Rusy #1009 én is tökéletesen így voltam vele... -
Rusy #1008 jaja, tulajdonképpen én csak azt nem értem hogy végülis mi a probléma, a straforce 3 fel van törve a németek feltörték vagy nem jól tudom, szerintem, ha elindül és tulajdonképpen tökéletesen megy a játék akkor nemtom a soldiershez mér nincs, ami meg a problémát okozza az a trigger, ami már a settlersbe is jelen volt, namármost nem értem akkor mi van, lehet valami más is van a háttérbe... -
antijedi #1007 nem állok negativan de én anno probáltam iylet és ami iylen másolgatós modszer nekem 99,9% hogy nem fog menni, ilyenbe sosincs valahogy mázlim... :/
arról nem beszélve hogy én cdirom nem támogatja rmps-t vagy miaszöszt, és minden alkalommal haverhoz , rokonokhoz, etc rohanni eléggé szarakodás... , és mivel én már előre tom hogy nekem kiirva nincs mákom igy inkább azt a verziot nem is erőltetem :) -
Rusy #1006 Ne állj ilyen negatívan a dolgokohoz , én is így voltam vele, a panzers-t 1 hónap után írtam ki a krekkel való szarakodás után, úgy hogy már rég átkonvertáltam mind a 3 cd-t isoba, egyszer gondoltam egyet a kurva annyát, és leszedtem a cd3-mat mégeccer, valaki elkülte az mds-t és kiirtam, egyből működött, aztán fogtam a fejem de marha vagyok szarakodtam a krekkel, a soldiers az meg azonnal ment ahogy a nagy könyvbe megvan írva leszed ncryiso, kiir clonecd és már ment is, ez nem azt jelenti mekkora király vagyok (pedig de ) hanem hogy próbáld ki, nem kell 10x kiirni meg eröltetni, ha nem megy akkor nem, legalább tudod, de én pont így jártam hogy mind a kettő megy, nem hiszem hogy 2 cd letöltése olyan nagy dolog lenne manapság, mondjuk nekem igen 16kb.... -
antijedi #1005 mivel a doom 3-nak még régebbi, ugymond "hagyományos" cédelme van amihez valszinű már az összes crackernek megvannak a legyártott "tool"-jaik :)
amugy az lehet hogy kifogott egyenlőre... de csak egyenlőre mert amit egy ember megcsinlál azt egy másik fel tudja törni, tökéletes védelem nincs és nem is lessz..., csak idő kérdése az egész :) -
#1004 Lehet nyár van bár ennek ellent mond hogy a DOOM 3-at milyen gyorsan megtörték. Nos én inkább annak hiszek, hogy itt van egy olyan védelem ami kifog per pillanat a cracker-eken. Lám a nagy német crack-erek is csak egy félig-meddig működőképes crack-et tudtak összehozni a Panzers-hez és semmi hír egy fix-ről vagy javításról. Szóval most megdolgoztatják a srácokat a kiadók rendesen ha fel akarják törni "játszahtóra" a közeljövőben kikerülő game-kat. -
antijedi #1003 amugy szvsz elöbb utobb tuti meg fogják törni "rendesen" is csak egyenlőre még vagy lusták vagy félnek a fairlight féle malőr miatt vagy nemtom :) -
#1002 Na jahh... akinek 2 cd írója és egy cd olvasója van annak nincs más választása mint kotorászás. :) -
antijedi #1001 hát nem de már volt példi ilyenre hogy egy pár kb-os imaget kellet mountolni igaz ott nem kellet lehuzni a cdmeghajtót :) -
#1000 És ha azt vesszük, hogya közeljövőben egyre több ilyen védelemmel ellátott game jön ki és csak ez lesz rá a megoldás, akkor örüljünk hogy vmiféleképp de csak megtörték a védelmet... mert hát ugyew ez végül is nem a jól megszokott crack-es megoldás. -
#999 Ok Juice! Csak nézegesd a külföldi fórumokat, ez a legkirályabb megoldás, egyébként a másiknál is lekellet huzni a második /cdirót/ mert különben rossznak látta. -
antijedi #998 az egy dolog hogy körülményes de legalább nem zsákbamacska mint a másolgatos modszerek... -
antijedi #997 oks, köszi :) -
#996 Jaja így van!
Amúgy ha egy IDE kábelen vannak a cd meghajtóid, akkor elég bios-ban letiltani azt az ide csatornát és akkor még a gépbe sem kell kotorásznos. Na meg az egész 2-3 perc alatt megvan és már játszhatsz is. -
#995 Eddig még senki nem panaszkodott, hogy nem jó...
De kétségkívül elég körülményes -
#994 Szóval:
Elég gyakran nézelődöm külföldi fórumokon, ahol ilyen témákkal találkoztam, ezt a megoldást is ott találtam. A panzers-hez még nem találtak ki jobb megoldást a cd-másolósnál, ott most éppen pangás van, mert szerintük az amerikai crack majd megoldja a gondjaikat. Szerintem nem...
Egyébként ha van valami akkor azt közzéteszem, de mondom, egyenlőre csak várni tudok én is... -
antijedi #993 szal igy garantált a müködés ha le vanak huzva a cucok + az a pár kb-os image? mert ako lassan énis leszedem a gamet :) -
#992 Sehogy!
Éppen az a lényeg, hogy csak úgy tudod elindítani a játékot ha le van tiltva az összes cd meghajtód vagy éppen le van húzva az ide-kábelről. Sajnos csak így tudsz vele játszani de ez még mindíg jobb mintha sehogy. -
Christian #991 hi!
megcsináltam hogy működjön ajáték, kikapcsoltam a cdt stb, elinditottam arról a pár kbos cuccosról, és működött...mikor visszakapcsoltam a cd-t, akkor vmiért nem működik, mindig azt irja, hogy tegyem másik emghajtóba a cd-t, ez miért van, hogylehet megcsinálni?
előre is kösz -
bgabor #990 Valóban,de ez a játék szinte sohasem időre megy. Egy-két ilyen alkalom van,és kész. -
ToMy_ #989 ájjbe velük a fészerbe akkor nem doglenek meg... -
gstup #988 Hi!Csináltam magamnak msn-t.Aki megkeresett priviben a multi game miatt itt a cimem:[email protected] -
Christian #987 Hi!
Németeknél az első pályán van 3 tank, azokkal mia lócsöcst kell csinálni, mer pár perc mulva felrobbannak...
Ebben már találtam is számomra egy hibát, ugyebár, én nemnagyon szeretem az olyan játékokat, ami időre megy, mer egyszerűen idegesítő, semmi értelme... -
#986 A gyalogosokat csak akkor kell bevetni (elrejteni őket addig a kökerítés mellett és hold fire), ha menekülőre fogják a felderítők, beavatkozni. Utána a két tankkal simán (gyalogosok nélkül) vissza lehet verni a tankok támadását! Az utolsó német pályán kell majd valami hihetetlen módon kombinálni-taktikázni! Nagyon sok tank fog jönni. -
#985 JUICE!
Amit a 851-be leirtál módszer ugynézki megy mindenkinek, nemtudod csináltak, vagy csinálnak egy ilyet a Panzers-hez vagy esetleg a Tocca Race Drive2-höz? -
#984 *megvaros=megvarod -
#983 tigris be a bokorba, ut szelen, kozel a fakeriteshez, bal oldalt.
megvaros meg a ket jeep kozel erkezik, es az elso el kezd fordulni, mert kiszurt teged, akkor durr bele a hatsoba (tavolabbi!!!) piros (HE) skuloval. Az elso jeep pont mellette lesz (ha jol idozitesz) es leugralnak rola az emberek, te meg szepen lelovoldozod.
aztan elhelyezkecc, akar a tanyan, akar kicsit feljebb az uton es varod az elent............
jonni fognak...........
igen sokan..........
es csak le kell oket -
#982 Gondolom a heveder is véges :) -
#981 Letudnád nekem, elejétől a végéig írni légyszi, hogy hogyan csináltad a németek második pályáján azt, hogy megölted az összes felderítőt? mind a két dzsipet, és azt a pár gyalogost, akik mellettük masirozik.
Sajnos elbújtatni sem lehet a tankokat, mert az egyiket nem is tudom irányítani :( -
#980 tudna vki adni egy HUB -ot ahol fenn van a game?
még kezdő vagyok DC ügyileg. -
bgabor #979 Nem tudtam,hogy lehet. :-) -
bgabor #978 Lőtávokat géppuskánál nem figyeltem.
Egyébként szöget ütött a fejembe: Miért kell újratölteni ezeket a géppuskákat,amikor úgyis hevederből táplálkoznak? -
#977 Ezt is lehet? :) -
#976 Igen az gáz volt. Én minden tankot megjavítottam, elfoglaltam az összes németet is, és a légierő elintézte a srácokat a következő pálya elején. -
bgabor #975 Pedig baromi egyszerű: odamész a T34hez,kiveszed a géppuskáját,eldobod(kihúzod az inventorydból),aztán szerzel egy MG34est (sok helyen lehet,az összes német tank,páncélutó,motorkerékpár ezt használja),és beépíted a T34be. (egyszerűen behúzod a régi helyére) -
#974 A gond: a lőtáv. A német gp visz legmesszebbre, és néha ez a lényeg! -
#973 Pedig lehet. -
#972 Patch simán felmegy a játékra? Érdemes felrakni? -
#971 Én próbáltam a T34es géppuskáját kicserélni egy mg34re, de nem sikerült. -
#970 Móka ez a játék, de egy dolog nagyon szemét benne!!
Hogy nem lehet továbbvinni a keservesen megszerzett tankokat. Első ruszki pályán szereztem egy Panzer 3ast, feljavítottam, majd összszedtem a két teherautót, és teleraktam őket benzineshordóval, meg töltényekkel, erre köv pályán, nem hogy a megszerzett járműveim nincsenek sehol, de még az a 4-5 emberem sem, akiknél a cuccok voltak.... :(