Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Na en ott akadod meg,hogy amikor clonecd-vel megprobalom kiirni,akkor azt irja ki,hogy nem talalja a ncry-sldc1.sub fájlt... elvileg ilyennek nem is kene lennie,csak ccd meg img-t tartalmaz a game. johetne valami help,megkoszonnem😊

sazl : c

grebber
Kösz!Igy már menni fog.
Csak elöbb jöjjön a crack de már nem is gondolok rá mert MEGÖRÜLÖK annyit kell várni!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Pogacsa--
Ugy hogy egy emberrel kiszeded a marmonkannat a tankbol, ugy hogy belerakod a kezebe, aztan atmesz vele egy masik tankhoz amiben van benzin es attoltod a kannaba. Aztan vissza es megtoltod a masik tankot.
Azt x gombot nyomva tartva kell a tankra kattintani az emberrel.
Igy tudod latni azt hogy mi van bennne es igy tudod kiszedni a kannat belole.
grebber
Wazeg mért nem adnak ki egy szájbavert cracket?
AKAROK MÁR játszani!!
Mondjuk nem sokra megyek majd a gameban mert tankolni sem tok a jármûvekbe Tényleg hogyan kell??

skorpio7
Nos egy kis statisztika... úgy néz ki, hogy akiknek elindult a game (eddig 6 emberrõl tudok), azoknak vagy Plextor vagy LG írójuk volt. A dolog érdekessége, hogy az egyik srác DVD olvasóba (ami természetesen olvassa a cd-t is) mûködteti. Szóval eddig megállapítható, hogy erõsen függ a CD-írótól... holnap megnézem 2 havernál , hogy az olvasótól függ-e vmennyire. MIndenestre a CD minõsége szerintem mindegy, mert vki sima CD-R-re a többiek meg RW-re írták ki, abból is 5 féle márkájúra.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

grebber
A telepítésnél volt angol 😊 a többit nem tom.

Pogacsa--
Ez az NCRYSO amugy nem csak nemet ugye?
Angol is van benne?
Pogacsa--
Koszi
Gugyu
CD BREMSE NEM AKAKARJA AZ IGAZSÁGOT!!!

grebber
Nagyon szerencsés az a pár ember akinek megy!
Nekünk csak a várás maradt a crack-re! 😞

Gugyu
Hi ALL!!
Beszálok én is! Lg 40/12/40 író Samsung DVD olvasó, Platinum 4x-12x, CloneCd 4.3.3.1 4x-esen írva úgy téve mindent mint lentebb leírva ÉS SEMMI!!😞((
Probe AOpen régi olvasóval lehúzva az író, csak egy Pio A106 os maradt, és semmi😞(( Nem értem
Pedig ezzel próbáltam
Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO

grebber
Itt fenntvan a game nem egymás után vannak egyik lejebb van!
Ja és bittorent program kell hozzá! 😊

grebber
Torrentel le lehet szedni adok linket pill!

Serpa
LG olvasó van nekem.
de nem gyötröm magam még vele.

Pogacsa--
DC++rol vagy torrenttel nem lehet leszedni?
grebber
Kösz!De sajna nem indul ennyire kellenének neki a Verbatim, Philips, TDK, Platinum -cdRW-k és az LG Asus cd olvasok??
Sajna nekem egyik sincs csak LG 52/24/52 cd-író és egy Samsung DVD olvasó és nem megy
Haj TÖRJÉK MÁR FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serpa
te aztán mindent megprobálsz.
megérdemelnéd, hogy elinduljon VÉGRE neked.

grebber
Nekem megvan a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO de ezzel a módszerrel sem müködik marad a crack-re várás 😞

neked megvan a gém?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

lelassítja a cd-olvasót folyamatos 4x-es sebességre PCAV módba én kipróbáltam dvd-nél nem mûxik az nem PCAV módba üzemel de a cdírómat beállítootam a lentebb leírt 4x PCAV módba, csk mondom nincs meg az NCRYISO változat...

grebber
Mi ez a CdBremse????

Forrás gamecopyworld, akinek megvan az nrcyiso és nem megy próbálja már ki, mert nekem még mindig nincs meg...

I didnt want to start a new thread for Soldiers Heros of WW2 so ill just post here!

so far i found a way of making a working backup copy
here are some simple instructions:
1. burn in CloneCD at speed of 4X or lower (what media you using is not all important)
2. Download this file http://www.cd-bremse.de/ or direct link from here: http://home.t-online.de/home/Joern....rn/CDBremse.exe
3. After finishing burning make sure you use it to reduce the reading speed on your CD/DVD-reader before you start (reduced speed to 4x-6x PCAV).
This works only for the Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO release.

Any way with me it works but out of 3 freinds that tryed the exact thing only tow made it to play...

Hope i was some help

ReTeK
mint mindíg, legutolsó európa (játékok,filmek)

hát ez a bajom nekem is, a panzersre rá lehet fogni, hogy csak magyar meg német van, az angol késõbb szeptemberbe jön ki, akkor majd lesz krekk, de a soldiers esetében más, mer kijött 5 nyelven köztük angolul is...

a.carkey
"Nagyra-törõ" 😊

A medve nem játék.

Vagy legalább egy helyett ahol 160+áfa számláznak...
Ha valami ingyenes helyen fennvan plz valaki dobjon linket mert megõrülök.
Serpa
a nagyobb törõ csapatoknak sem egy gyalog-galopp ezek szerint.

USA-ban elõbb kijött mint Eu-ban.
Serpa
"Soldiers európai javítás !

A Codemasters jóvoltából egy újabb javítás érhetõ el a Best Way fejlesztõcsapat második világháborús stratégiájához, a Soldiers: Heroes of World War II-hoz. A most kiadott 1.12.2-es javítás kizárólag a játék európai verziójával mûködik. A korábban megjelent US verzióval egyezik meg a tartalma."

SOLDIERS: HEROES OF WWII EU 1.12.2 PATCH

by Játékhírek.hu

USA -ban is megjelent már ?
nem is tudtam !

😊
az szar pedig már olyan közel voltál....

cd1 nincs meg
mármint a másolásvéfelem végett...

egyáltalán nincs meg? mer az 1.es cd nem kell

privát ftp behalt, így befizettem erre -behalt. Az 1. cd kéne mert amúgy minden feltétel adott hogy futhasson.
grebber
Nekem igy is jó ahogy van legalább néha az easy fokozat hardnak tûnik 😊

😊 úgy ahogy...

grebber
Csak dvd olvasom van.
Nem görcsölök vele csak idöpazarlás jön majd crack azt jó.
Nekem mindegy mikor játszok vele addig itt a Panzers az legalább megy!

skorpio7
Nem.

bejön valakinél ez az oldal?
megacity
skorpio7
Nos nálam egy korábbi hozzászólásomban említett LD CD/DVD kombó íróval sikerült a kiírás és egy régi Asus CD olvasóban mûködik a game. Nem kell kihúzogatni semmit vagy éppen törölgetni, mert nálam minden okosság mellett mûködik a game.

skorpio7
De ugye nem az íróba, hanem a CD olvasóba próbáltad ki?

Serpa
szóval LG íróval és olvasóval mennie kell ?

honnan? ja és csak az 1-es cd kell, a 2-es mindegy azon nincs védelem...

Lacc
Akkor ezt mindenképpen a CloneCD-s változattal kell.. Eh, akkor nekiállhatok leszedni.
kiszedzed a daemonból a cd-t? meg próbáld meg lehúzni mindent és csak az olvasó marasjon már ha abba próbáltad mer azt nem írtad csak az írót, nekem sincs meg az ncryiso változat majd leszedem csak én se találom...

grebber
Hát lehet hogy itt a cd író/ólvasó a fontos vagy a cd minõsége??? 😞
Nekem van egy LG 52/24/52 cd iróm kiirtam vele a leirtak alapján BenQ cd-re de semmi kiirja hibás serial nem tom mit kéne tennem várok a jó crackre 😞

Pogacsa--
Na ugy latom erdemes lenne probalkozni az NCRYSO valtozattal, mar csak az a kerdes hogy honnan tudom leszedni?
Az en ftpmen nincs fenn😞
skorpio7
Szerintem amúgy függ a dolog az írótól is. Én valszeg egy jó szériás LG kombósat fogtam ki, mert a nevezetes OBIT-os X2 CloneCD-s verziót is simán kiírta mûködõképes változatra ( a plextor íróval rendelkezõk mellett), amíg sokan mások szenvedtek a másféle tipusú írókkal.

skorpio7
Nos akkor összeszedve kb. hogy miként lehet mûködõképes játékot létrehozni.:

1. Letölteni a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO változatot.
2. Kicsomagolni mindkét cd-t.
3. Letölteni a CloneCD 4.3.3.1-es verziót.
4. Venni egy RW-CD-t (Verbatim, Philips, TDK, Platinum) és 4x-es sebességgel a protected game funkcióval kiírni az 1-es CD-t.
5. DAEMON Tools-al feltelepíteni a game-t majd elindítani - ugye itt újra kell indítani egybõl a sz.gépet a védelmi szoftverek aktiválkása végett.
6. Tegyük be CSAK a CD-OLVASÓBA (LG, Asus) az egyetlen kiírt lemezt.
7. Játék újabb indítása, ahol meg kell adni a cd-kulcsot elõször: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
8. Sikálja a cd-t egy jódarabig, majd elindul a game.