3171
-
#1089 Páncéltörő! 1 lövés, 1 égő Panzer! -
#1088 üdv
most nyilván hülyét fogok kérdezni :)
az ncryiso azt írja, hogy 1x-esen kell kiírni cd-r-re
most itt többen is 4x-es írásról beszéltetek, és nem hiszem, hogy a ragnarok selejtsével tolnátok
némi infót akkor ezügyben lécci :( -
Rusy #1087 hát nem egyszerű de rá lehet jönni, ha tankba van akkor a tanki inventoryjából kihúzod a földre, felveszed egy csávóval, belekerül az inventoryjába, ott kettőt kattintasz rá és kézbeveszi, és rányomsz a tankra... -
antijedi #1086 belerakod a repairkitet a manus kezébe és rákkatansz a tankra... -
Sir IvanHoe #1085 Tankosoknal van REPAIR KIT! Hogyan lehet vele megjavitani a tankot? -
bgabor #1084 Tényleg,sose tudtam,hogy az a bazi nagy orosz puska,ami 5 lövetű és a fél inventoryt elfoglalja,az mire jó? Valami páncéltörő puska? Snipernek nemigen vált be,de goldolom nem véletlenül. -
#1083 Mondjuk, ha gyalogosról van szó, és sorozatvetésről, akkor én mindig géppuskát adtam a kezébe. Minden más sorozatlővő fegyvert (kivétel a 71 lőszeres PPS) eldobtam. Még a Sturmgewehr-t is, bár az brutál volt, de a nagy tömegek miatt így egyszerűbb volt az élet.) -
Rusy #1082 épp ezt akartam mondani, a ruszkin azért lehetettt darálni vele, egy pár ember meghalt nekem is... -
#1081 *kivétel a ruszkin! -
#1080 egyik sem volt meg. -
#1079 Az egyik britnél volt egy enfield, a sérült lánctalpas közelében. Ha kilőtted volna a kezéből akkor sorry. Az visszatöltésnél eltűnik ...
Az biztos, hogy az utolsó ruszki pályán a tankoknál, amit szét kell lőni, ottvan egy 5 lövetű, a vonat mellett meg egy 10 lövetű puska. De előtte is lehet szerezni. Amúgy minden hadjáratban találhatsz min. 1 db-ot, de pontos helyet nem tudok. A fő probléma úgyis a lőszer, mert abból nagyon kevés van! -
Rusy #1078 pf nrciso? mer ha meg volt a ragnarok csak a cd1-et kell leszedni újra... -
#1077 most szedem a játékot. -
Rusy #1076 a pici imagéval próbáltad? bemountolni és lehúzni mindent?
-
#1075 én örülök, ha elindul az IDE -s módszerrel. -
Rusy #1074 nem, annyi hogy íróba nem lehet tenni, de dvd olvasóból jó inkább ilyen apró trükkök, mér kell 4x-esen írni, mér nem mindegy milyen lemezre stb... -
#1073 CD íród/olvasód a ludas :) -
Rusy #1072 a német kampányt még nem nyomtam
serpa igen minden tökéletesen működik a panzersba is meg a soldiersbe is, nem kell lehúzni semmit, max 2x 3x leellenőrzi a lemez mire elindul, de azán teljes értékű játék semmi demo exe meg ilyenek... van egy két tapasztalatom, majd megosztom email-be ha valakit érdekel hogy miért nem mehet meg mi lehet a baj, érdekes dolgokat produkál ez a starforce 3... -
#1071 Nna, nem tudja valaki? Nem akarom elkezdeni megint amíg nem mondjátok meg! -
#1070 szép álmokat !
:) -
ToMy_ #1069 f@szom. lefekszem inkabb a pics@ba...
www.star-force.com
www.safedisc.com -
ToMy_ #1068 bocs. jaja, starforce. ezt beneztem erosen, de mentsegemre legyen mondva, hogy mindjart bealszok...
-
#1067 Pl. német első pályán írta valaki hogy talált... -
#1066 repair működik ? -
Rusy #1065 melyik pálya? asszem nem minden van vagy tévedek? -
Rusy #1064 igen és minden komplikáció nélkül, ment a panzers-sal voltak gondok, de az is megy szerencsére, én is csak abban bízok, hogy ha jön ki starforce 3-mas gém, akkor az menni fog ha ment ez is... -
#1063 Srácok lenne valaki olyan kedves és elárulná hogy hol lehet mesterlövész-puskát találni??? Egészen pontosan, mert minden dobozt átnéztem, de sehol nem találtam... Tök köszi -
Rusy #1062 ToMy_ a starforce 3.x-et?
Ja én is csodálkoztam, mer a macrovision dvd filmeknél elég régi védelem mint a játékoknál a safedisc vagy a securom, de akkor ezekszerint a cég pf...
Shep igen ez a lényege, tulajdonképpen az ember és a tank is kurva erős, helyzettől függ (meg attól hogy ki lő előszőr) hogy ki nyer... az esély mind a kettőnek adott... -
#1061 nem a starforce 3.x védi ezeket a gámákat? -
#1060 ha jól emlékszem utolsó segas cucc amivel nyomtam az emulátoros játék volt, ja meg anno a titus :) -
ToMy_ #1059 jelen esetben a macrovision a ceget jelenti, akik is megalkottak a safedisc 3.x-et.
ez az, ami a TRD2-t, a CNP:PO-t es ezt is vedi/vedte.
szal olyan tul sok SEGA cuccal nem kell mostanaban jatszani... -
#1058 én azt sem tudtam :)
neked kiírva megy a game, igaz ? -
#1057 ez az itt mindenki profi gyilkológép :) -
Rusy #1056 én azt hittem hogy a macrovision-t csak dvd filmeknél használják...
Tudom hogy van neve mindenjinek épp azért is írtam hogy így akár fejlődhetének, a skillek tényleg feleslegesek, de egy két +bónusz nagyobb sebzés esetleg talán, de ebből a játékból ez abszolut nem hiányzik, ez nem az a játék... -
#1055 "A kemény Macrovision védelem már a SEGA szolgálatában is"
by 576.hu -
#1054 Jaja. Lásd Michael Witthman módszerét -
#1053 Sherman viszont borzasztó gyorsan tölt és lő. Plusz a tornya is úgy pörög, mint Yoda az EP2-ben. -
gstup #1052 bgabor csak annyit a Tigris tank tornyáról,hogy ha lassabban fordúl mint az átlag,akkor mi a megoldás?Mint amit a vh-ban is tényleg csináltak:az egész tankot forditom és közben a tornyot is,ezek után jöhet bármilyen gyors gyalogság! -
#1051 Amúgy de jó így vitatkozni! Ebből is látszik, mennyi mindenre figyeltek oda a készítők. Utoljára az ember a Combat Missionnél volt ennyire oda a sebzésért. :) -
#1050 Arra értettem korábban is!