Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Van valaki másnak tapasztalata errõl a patchrõl?
kellemes magömlést
Sajnos továbbra sem mûködik.
Toshiba DVD íróval írtam ki Philips 4x CD-RW -re, majd 3 féle olvasóval is megpróbáltam elindítani. Toshiba DVD olvaso, Sony 40x CD olvaso, Pioner DVD olvaso. Mindegyikben vagy 3 szor próbáltam felismertetni a cd-t, de mindannyiszor cd kulcs hibára panaszkodott.
Pio 106 iroval irva es Pio 106 olvasoval lejatszva.
Sony, Tdk, Princo RW-kre irva.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
...Csatlakozok a müködök táborához.
Elsö próbálkozásra,Samsung iróval Sentinel CD-RW80-ra megírva 4xes sebességgel,Clone-val.Aztán áttettem egy magamsetudom milyen márkájú,talán Teac cd olvasóba,és elsöre kb fél perc ellenörzés után indult...

Valaki pls magyarázza el pontosan, hogykell és mitkell kiírni, melyik cd-t, megpróbálom énis

sazl : c

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Én egy LG 16x10x40 cd íróval írtam ki egy cd-rw TDK lemezre 4x-en.Mert nekem most nem jó a cd meghajtóm és egy LG cd íróba próbáltam ki.Szerintetek mi lehet a gond?
Most azokhoz lenne kérdésem,akik már teljesítették az USSR-nek azon küldetését,ahol a katyusát kell ellopni vonattal....nos átváltom a sínt az 1. váltónál,majd beállok a hangárba,még bõven van hely a vonat elõtt,de az a szerencsétlen nem akarja átváltani a dínt,pedig ha nem váltja át,akkor nem tudok átmenni a vonattal a fõkijárat felé vezetõ sínre! Ti hogy csináltátok meg? (A patch fel van rakva)??
Mostmár nem tudok mit mondani csak annyit, hogy némi szerencsén és próbálkozáson múlik, hogy vkinek megy vagy sem a game.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Valaki jáccott már neten és ha igen akkor mért nem látok szervereket?????
Amúgy milyen tipusú CD íród van?
Én magam szerencsés vagyok.
Néhány dologban nem értek eggyet a 470-essel.
Énis cd-íróval irtam ki és cd olvasóval futtatom(compact disk 52X-es), de kiirtam valami 300FT-s rw-re és egy 200FT-os sima r-re is és nekem mindkettõvel tökéletesen futtott.
ui: talán segitség az ha a c:/dokuments and settings/user neved/local settings/temp-et kiüríted.
Akinek ezzel segíteni tudtam annak örülnék de ha nem akkor marad az ördögi röhögés

Soldiers.Heroes.of.World.War.II.Alcohol.Clone-RagnaroK
Ez ugye nem az a fajta amelyik esetleg még mûködne is a cd íróval való bûvészkedés után?
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Pedig a 470-ik hozzászólás alapján csináltam mindent!!

Na te mivel csomagoltad ki mert szerintem Total Commanderel na most én megpróbáltam mással is kicsomagolni és a Winrarral ki tudta csomagolni a sub fájlt is!TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^