3171
  • a.carkey
    Páncéltörő! 1 lövés, 1 égő Panzer!
  • AndrewT
    üdv
    most nyilván hülyét fogok kérdezni :)
    az ncryiso azt írja, hogy 1x-esen kell kiírni cd-r-re
    most itt többen is 4x-es írásról beszéltetek, és nem hiszem, hogy a ragnarok selejtsével tolnátok
    némi infót akkor ezügyben lécci :(
  • Rusy
    hát nem egyszerű de rá lehet jönni, ha tankba van akkor a tanki inventoryjából kihúzod a földre, felveszed egy csávóval, belekerül az inventoryjába, ott kettőt kattintasz rá és kézbeveszi, és rányomsz a tankra...
  • antijedi
    belerakod a repairkitet a manus kezébe és rákkatansz a tankra...
  • Sir IvanHoe
    Tankosoknal van REPAIR KIT! Hogyan lehet vele megjavitani a tankot?
  • bgabor
    Tényleg,sose tudtam,hogy az a bazi nagy orosz puska,ami 5 lövetű és a fél inventoryt elfoglalja,az mire jó? Valami páncéltörő puska? Snipernek nemigen vált be,de goldolom nem véletlenül.
  • PREMIERE1
    Mondjuk, ha gyalogosról van szó, és sorozatvetésről, akkor én mindig géppuskát adtam a kezébe. Minden más sorozatlővő fegyvert (kivétel a 71 lőszeres PPS) eldobtam. Még a Sturmgewehr-t is, bár az brutál volt, de a nagy tömegek miatt így egyszerűbb volt az élet.)
  • Rusy
    épp ezt akartam mondani, a ruszkin azért lehetettt darálni vele, egy pár ember meghalt nekem is...
  • PREMIERE1
    *kivétel a ruszkin!
  • Serpa
    egyik sem volt meg.
  • PREMIERE1
    Az egyik britnél volt egy enfield, a sérült lánctalpas közelében. Ha kilőtted volna a kezéből akkor sorry. Az visszatöltésnél eltűnik ...

Az biztos, hogy az utolsó ruszki pályán a tankoknál, amit szét kell lőni, ottvan egy 5 lövetű, a vonat mellett meg egy 10 lövetű puska. De előtte is lehet szerezni. Amúgy minden hadjáratban találhatsz min. 1 db-ot, de pontos helyet nem tudok. A fő probléma úgyis a lőszer, mert abból nagyon kevés van!
  • Rusy
    pf nrciso? mer ha meg volt a ragnarok csak a cd1-et kell leszedni újra...
  • Serpa
    most szedem a játékot.
  • Rusy
    a pici imagéval próbáltad? bemountolni és lehúzni mindent?
  • Serpa
    én örülök, ha elindul az IDE -s módszerrel.
  • Rusy
    nem, annyi hogy íróba nem lehet tenni, de dvd olvasóból jó inkább ilyen apró trükkök, mér kell 4x-esen írni, mér nem mindegy milyen lemezre stb...
  • Serpa
    CD íród/olvasód a ludas :)
  • Rusy
    a német kampányt még nem nyomtam

serpa igen minden tökéletesen működik a panzersba is meg a soldiersbe is, nem kell lehúzni semmit, max 2x 3x leellenőrzi a lemez mire elindul, de azán teljes értékű játék semmi demo exe meg ilyenek... van egy két tapasztalatom, majd megosztom email-be ha valakit érdekel hogy miért nem mehet meg mi lehet a baj, érdekes dolgokat produkál ez a starforce 3...
  • JUICE
    Nna, nem tudja valaki? Nem akarom elkezdeni megint amíg nem mondjátok meg!
  • Serpa
    szép álmokat !
    :)
  • ToMy_
    f@szom. lefekszem inkabb a pics@ba...
    www.star-force.com
    www.safedisc.com
  • ToMy_
    bocs. jaja, starforce. ezt beneztem erosen, de mentsegemre legyen mondva, hogy mindjart bealszok...
  • JUICE
    Pl. német első pályán írta valaki hogy talált...
  • Serpa
    repair működik ?
  • Rusy
    melyik pálya? asszem nem minden van vagy tévedek?
  • Rusy
    igen és minden komplikáció nélkül, ment a panzers-sal voltak gondok, de az is megy szerencsére, én is csak abban bízok, hogy ha jön ki starforce 3-mas gém, akkor az menni fog ha ment ez is...
  • JUICE
    Srácok lenne valaki olyan kedves és elárulná hogy hol lehet mesterlövész-puskát találni??? Egészen pontosan, mert minden dobozt átnéztem, de sehol nem találtam... Tök köszi
  • Rusy
    ToMy_ a starforce 3.x-et?
    Ja én is csodálkoztam, mer a macrovision dvd filmeknél elég régi védelem mint a játékoknál a safedisc vagy a securom, de akkor ezekszerint a cég pf...

Shep igen ez a lényege, tulajdonképpen az ember és a tank is kurva erős, helyzettől függ (meg attól hogy ki lő előszőr) hogy ki nyer... az esély mind a kettőnek adott...
  • lwb
    nem a starforce 3.x védi ezeket a gámákat?
  • Shep
    ha jól emlékszem utolsó segas cucc amivel nyomtam az emulátoros játék volt, ja meg anno a titus :)
  • ToMy_
    jelen esetben a macrovision a ceget jelenti, akik is megalkottak a safedisc 3.x-et.
    ez az, ami a TRD2-t, a CNP:PO-t es ezt is vedi/vedte.
    szal olyan tul sok SEGA cuccal nem kell mostanaban jatszani...
  • Serpa
    én azt sem tudtam :)

neked kiírva megy a game, igaz ?
  • Shep
    ez az itt mindenki profi gyilkológép :)
  • Rusy
    én azt hittem hogy a macrovision-t csak dvd filmeknél használják...

Tudom hogy van neve mindenjinek épp azért is írtam hogy így akár fejlődhetének, a skillek tényleg feleslegesek, de egy két +bónusz nagyobb sebzés esetleg talán, de ebből a játékból ez abszolut nem hiányzik, ez nem az a játék...
  • Serpa
    "A kemény Macrovision védelem már a SEGA szolgálatában is"

by 576.hu
  • Pluskast
    Jaja. Lásd Michael Witthman módszerét
  • PREMIERE1
    Sherman viszont borzasztó gyorsan tölt és lő. Plusz a tornya is úgy pörög, mint Yoda az EP2-ben.
  • gstup
    bgabor csak annyit a Tigris tank tornyáról,hogy ha lassabban fordúl mint az átlag,akkor mi a megoldás?Mint amit a vh-ban is tényleg csináltak:az egész tankot forditom és közben a tornyot is,ezek után jöhet bármilyen gyors gyalogság!
  • PREMIERE1
    Amúgy de jó így vitatkozni! Ebből is látszik, mennyi mindenre figyeltek oda a készítők. Utoljára az ember a Combat Missionnél volt ennyire oda a sebzésért. :)
  • PREMIERE1
    Arra értettem korábban is!