Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha teljesen sz;tl0vik a tankot, már nem.
Engem az épületekbe való bejutás idegesít. Az ajtót nem tudom kinyitni. Mondjuk szétlövöm a falat, és úgy már okés 😊.
A medve nem játék.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Tigrist irányítom. Kiszúrom, hogy egy romos ház legfelsõ emeletén négy-öt brit katona bújkál. A ház falából megvan egy V alakú rész, a többi része sérült vagy szétlõve. Ez tartja az emeletet. Az ember beleereszthetne egy HE-t az emeletbe, de akkor többen megpucolhatnak. Helyette megkerülöm az épületet, a hátukba kerülök, és a V alakú falrészt próbálom kilõni. A fal V része szinte összedöl, de még tartja az emeletet a korábban jelzett sérült rész. A britek észreveszik, hogy beszophatják. Iszkiriznek a kijáratok felé, de már késõ: szétlövöm a sérült "Falrész"-t is (Jákob rabbi rulez! 😊, és a katonákkal együtt lezuhan az emelet.
Játszottam pár hasonló stratégiával eddig, de ennyire talán nem fogott meg semelyik, pedig a Soldiers of Anarchyban is volt sérülésmodell. Szóval jó kis játék ez, de úgy néz ki, hogy mivel nincs belõle igazán jól mûködõ warez - ami pl. van a panzersbõl -, így sajnos amíg nem teszik bele valamelyik PC újságba kevesen fogják kis hazánkban megvenni.
Kipróbáltam a Panzerst is (jelzem: már a demo sem fogott meg), de ég és föld a két játék. Bár itt tényleg kevés misszió van (tényleg csak 5/ország), de mind színvonalas, jópofa, és borzasztóan szórakoztató.
Bocsánat a reklámért, de nekem nagyon bejött! Csak lenne több idõm ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Meg 7 bonus mission. De szerintem elég is. A vége felé már nagyon nehezednek. Bár ha megvan a megoldás, olyan könnyû lesz, mint a Commandosoknál.
A medve nem játék.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Kiszerelni a tankokból pár gépuskát, jó pozícióban felállítani és faszául lehet takarítani a terepet, persze betartva az alapszabályt: a tüzérség ellen szinte semmi sem véd. Szóval ne vegyenek észre, ha lehet. 😊
Amúgy orosz, brit, amerikai hadjárat van. A briteknél a kommandózásra, a ruszkiknál az erõre, az amiknál a taktikára, a németeknél meg a technikára és egyben a taktikára hegyezõdik ki a dolog. Amúgy kevésnek tûnik a nációkénti - azt hiszem - 6 küldi. De van jópár bonus pálya is.
Nagyon hangulatos kis filmek peregnek a menük alatt (a la OPFlash).
Multiplayerben csak coop módot véltem felfedezni. Sajna.
Mindezek ellenére, aki még mindig nem tudta becsiholni, az inkább vegye meg! Mert ha sokáig nem jön törés, akkor úgyis ez lesz a vége, aztán úgy jártok vele, hogy pont akkor nem lesz a boltban belõle példány (mint az SWG beszerzésekor). A legvége meg az lesz, hogy kihagyjátok ezt a fantasztikus játékot!
De nem is nagyon szórakoztam vele, inkább a panzers menne az jobban tetszik, de addig elleszek ezzel...
Majd kipróbálom ugyanazt a cd-t egy pioneer DVD-120-as dvd olvasóval az a másik gépem csk öcsém nem enged oda...
Ma próbáltam elõszõr, mer ma lett meg kétszer, na tehát kiirtam efy sima philips 52x cdre egy teac 8x-os dvd íróval nem lett jó 8x-osan ugye az nem tud 4x-esn írni,melóhelyen ingyen cd jóvan az, haza jöttem, teac 40x-es cdw-540E, elõvettem az íróasztal aljáról egy 4 éves szarrá karcolt Traxdata silver 1x,2x,4x cdrw-t és ráírtam 4x-esen clone cd 4.3.3.1-es protected pc games és egy lg dvd olvasóba DRD-8080D simán nem szenvedett vele kb 15 mp alatt elindult... szerintem az hogy milyen cdre írod ki nem lényeg a 4x-es írás talán...
Nagyon nagy hangulata van ennek a játéknak! Már a training is szuper.
A medve nem játék.
Ma megvettem. 8999 volt a West Endben a Média Marktban, de ott 1 db volt (pontosabban ennyit láttam, az 576-ot nem néztem). Az Automexben viszont van jópár. (Onnan indultam.)
Egy elég rövid, de magyar nyelvû kézikönyv van a dobozban, és semmi extra (pl. poszter). Bezzeg régen ... 😞
Csak tájékoztatóul.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
SafeDisc
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
mar imat is mormoltam hozza, igy hat megrendeltem.
nem szivesen tettem.....
SF3 remelem amilyen hirtelen jott, ugy is hal el...
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Majd felvárásrlok 2 karton különbözö márkájú cd-t az majd letesztelem melyikkel megy.
Vagy várok a crack-re.
Next PC upgrade: 2022
Elõször mindent az optimum alapján tettem és nem lett jó! Másodszor egy 1 éves használt Asus RW-re írtam ki és ismételten nem lett jó! A harmadik próbálkozásom, mielõtt feladtam volna fogtam egy 120Ft-os TESCO-s noname lemezt azt a fajtát amelyiknél jól meg kell nézni, hogy melyik oldalával teszed be és ezt írtam meg MAX sebességgel... 

... és a játék elindult!
Az íróm LG 52x32x52 az olvasóm Pioneer-DVD-121. Nesze neked StarFarts3... Sok sikert mindenkinek megyek játszani...
egy két shot, hogy bizonyíték is legyen ne csak ígéret (vettem a bátorságot és átméreteztem õket):

Az 564-be leirt file cserélös dologról valaki?

Mostantól a pénz(em) beszél...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Nos 6 éve még nagyon is megszokott dolog volt, hogy vki CD olvasót vett a gépébe. 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”