3171
-
#1169 -
#1168 Kéri a cd-key-t. -
Rusy #1167 ez a baszakodás konkétan? -
#1166 Hogyan tudom felrakni a gamet?Csak,mert baszakszik:( -
Rusy #1165 :))))) -
#1164 "... de ma mocsáron átkelés nem piskóta, már vagy fél órája itt szarozok, na majd holnap próbálkozok, van valami tuti módszer?"
Azt hittem, az "Egy kutya" emlegetése érthetőbb lesz, de ha te félmunkát végzel, akkor kérlek tényleg nehéz átjutni! :) -
Rusy #1163 :))))
pedig direkt nem írtottam ki a 3 németet a pajtában mondom elférnek pf ez a játék tele van meglepetésekkel... -
#1162 Nono! UP! -
bgabor #1161 Mocsáron való átkelés:
Elég hülye dolog,de tényleg így kell csinálni:
A térkép bal oldalán van egy pajtaszerűség,tele németekkel. Leírtod őket. Ezután csatlakozik hozzátok egy kutya,aki ezentúl magától jön mellettetek. A németek leírtása után német erősítés érkezik,onnan,ahol te kezdted a pályát. Ezek leirtása után odasétálsz a mocsár azon pontjáhol,ami zászlószerű izékkel meg van jelölve. Erre a kutya,aki eddig mellettetek jött,el kezd átkelni a mocsáron. Ő a jó útvonalon megy,csak követni kell,és átvezet a túlpartra. -
bgabor #1160 Dinamit használat:
Az embered kezébe teszed a dinamitot,utána a menü 'use item' gombjával leteszed a felrobbantandó cél MELLÉ,majd elfutsz.Kb 5 mp-en belül robban. -
#1159 Ez lehet hogy lol kérdés de hogy lehet használni a dinamitot? -
Smokk #1158 Igen?!?
Hogy???
V nekem is vissza kene olvasni... -
#1157 Egy kutya. -
Rusy #1156 köszi szépen, sikerült, most azon a részen vagyok ahol a repülő roncsot kell biztosítani, megvan, de ma mocsáron átkelés nem piskóta, már vagy fél órája itt szarozok, na majd holnap próbálkozok, van valami tuti módszer?
ja igen kijött az újabb starforce 3-mmal büszkélkedhető játk beyond divinity (cdv), állítólag már van hozzá mini image mostmár ez bevált szokás lesz hogy húzogatni kell a cd-ket? bár nekem nem, mert eddig ment mindegyik remélem ez is kiírva, de sok embernek más nincs... -
bgabor #1155 Ha jól emléxem,akkor a pálya elejei introban megmutatják,melyik épületben van. Oda kell bemenni. De az objecitves-nél van is egy gomb mellette,amit ha menyomsz,megmutatja,pontosan hol van. Aztán a házban kiderül majd,hogy a nőt elhurcolták,és a német főhadiszálláson van,onnan kell kiszabadítani. -
Rusy #1154 bgabor #1149? please -
bgabor #1153 Valami link,hogy hol lehet elérni ez a Lots of toys mod-ot? -
Rusy #1152 de olvass vissza el lehet indítani kiírás nélkül... -
Rusy #1151 nincs krekk :)))))))))))))) -
Chartee #1150 Hello!
Még mindig nincs crack ehhez a game-hez??????
Mert ha van valaki pls dobjon egy linket -
Rusy #1149 na sikerült, tényleg ott a nagyító LOL már a második pályán vagyok, na ott megint nemtom mivan rescue valami csaj de nincs nagyító, melyik épületbe lehet? -
Rusy #1148 köszi megpróbálom... -
#1147 Nézd meg a Objectivet. Egy nagyító jelzi! Azonosítsd a környéket és irány oda. Amúgy, ahol egy kis házikó áll, oda kell menni! -
Rusy #1146 pf felrobbantottam, de most az van hogy escape the vie, meet up point, de nemtom merre van, nem igaz hogy a térképen nem lehetett bejelölni, szerintem felesleges nehezítés... -
#1145 Hehe. A nagy ágyúval (jobb oldalon, a tenger felől) ki lehet lőni, illetve a légvédelmi genyával. -
Rusy #1144 hát igen ezt próbáltam, egyet odqa vittem és gránát, de arra nem gondoltam, hogy 4-et vigyek oda... -
bgabor #1143 Pedig a megoldás baromi egyszerű: A nagy ágyúhoz való tüzérségi lőszerek közül odapakolsz hármat-négyet az ágyú mellé,és utána odavágsz egy gránátot. Ennyi. -
Rusy #1142 Detto pont itt tartok, kilóttem a világítótornyot, az egyik ágyúval a másikat, de 1 megmaradt, azt nemtom kinyírni... -
Sir IvanHoe #1141 Hat nekem furuja van!Vilagitotornyos palyan nincs gyufaa!!
Hogy robbantsam fel a tuzerseget?Mar csak 1 van belole. -
markooo #1140 Tudod egyszer el kell kezdeni de bízom benne hogy nekem is lesz egyszer 6795 és csak vigyorgok a pancser kezdőkön.
Kösz az infót.
Ja mivel kezdő vagyok ezt nem értem:...de szvsz csak lusta vagy... :) -
antijedi #1139 főleg 2 egész hozzászólásal..., kicsit se kamu... :P -
antijedi #1138 bár nekem ie-vel is rendesen nyitja meg szal valami gebasz van nálad, de szvsz csak lusta vagy... :) -
antijedi #1137 szerezz be rendes böngészőt, mert minden oldalt megnyit rendesen... :) -
markooo #1136 Szevasztok
Most kaptam meg ezt a játékot és szeretnék visszaolvasni, hogy hogy lehet elindítani de az explorer hibásan nyitja megy az oldalt és nem tudok lapozni (csak az utolsó/első 80 hozzászólást látom). Ilyenkor mi van. -
#1135 Igen, de az utolsó Aug. 11.
Vsz moderátorunk törölt valahol valamit, csak ide is átjutott pár verejtékcsepp! :) Lazán kiesett két nap és a megoldások. -
#1134 Tigris I.
(Panzerkampfwagen Tiger Ausfuehrung E1-8)
Max level road speed 28mph/45kph
Weight: 56 Tons 153,340 lbs
Engine: Maybach HL210 P 45 V-12 Gasoline 650 hp
Tigris II.
(Panzerkampfwagen Tiger Ausfuehrung B, late production3-6,10-13 )
Max level road speed 24mph/38kph
Weight: 68.5 (Porsche turret) 69.8 (Henschel turret)
Engine: V12 Maybach HL 230 P30 (700hp)
Medium M4 "Sherman"
(weight: 33,7t, Motor: Ford 500 PS)
Max level road speed 42mph/67kph
jol latszik, sherman gyorsabb volt, sulya is kevesebb, suly/loero aranya is sokkal jobb.
-
#1133 Valóban. Ha a ryan képet nézitek meg lehet látni, hogy mennyire kicsi a tigris az emberhez képest. Sőt még a lánctalp sem ugyan az. -
#1132 akkor sorban:
-SU-152 egy mod-ban van benne, toys vagy mas neven Lots of Toys
-Europaba eppsegbe maradt tiger ha jol tudom 3db van
es amerikaba van 1-2.
Itt az egyik:
a muzeum
(koszi Hypo es Pluskat az infokat)
"-Ha Sherman vs Tigris akartok látni akkor a Kelly hőseit nézzétek meg, ott valodi mind a kettő. A másik amiben realisztikusan ábrázolták a Tigrist az a Rayen közlegény, ott látható hogy a bazoka lövedéke egyszerüen lepattan róla, de egy Hanomag-ot /félhernyótalpas páncélozott szállitójármü/ egylövéssel kilő."
Jol latszik a kepen, hogy Ryan-ban a partraszallas is valodi volt, mint a tigris is
ez a ryan-bol valo "eredeti" tigris:
ez pedig amit felhasznaltak hozza:
ez pedig egy valodi tigris:
-
antijedi #1131 BUG! ;P -
#1130 Jaja így működik a dolog... de akkor is ez miért van most így?!