Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert clonecdben is be lehet egyszerest allitani megis az iro minimum sebessegevel fog irni.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Ha telepítés közben leáll "Component transfer error" hibaüzenettel, az már a védelem, vagy rosszul írtam ki?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
De a lassítás, az nem is lassítás, hanem lassított felvétel.
Amúgy az egész német hadjáratot végignyomtad sec pec?
Easy-n?
A medve nem játék.
Szüz WinXP-n, Pioneer DVR-107D vel egyszeresen felirva, ASUS 52x olvasóval a harmadik kisérlet után elfogadta. Röktön végig nyomtam a német küldit meg az oroszból 2-t. Mivel lehet lassitani az idõt /slow motion/?
Egyébként van egy ujabb válltozat is /vagy csak nekem uj/:
"Rls Name : Soldiers: Heroes of World War II
Company : Codemasters
Protection : Starforce 3
Genre : Strategie
Language : Multi-Language
Rls Typ : Alcohol Clone
Rls Size : CD1: 57x15mb CD2: 56x15mb
Rls Date : 05-07-2004
Game Infos:
In Soldiers - Heroes of World War II erleben Sie die intensivsten Gefechte
des Zweiten Weltkriegs. Übernehmen Sie die Kontrolle über die Besten der Besten
aus amerikanischen, britischen, deutschen und russischen Eliteeinheiten.
In aussichtsloser Lage gegen eine erdrueckende feindliche Uebermacht helfen nur
Tarnung, List, Schnelligkeit und Aggressivität, um die Mission erfuellen zu koennen.
Die Ziele der vielfältigen Einsaetze reichen u.a. vom Sabotieren von Bahngleisen,
Entfuehren feindlicher Offiziere bis zur Zerstoerung von Konvois. Und das alles
unter erschwerten Bedingungen hinter feindlichen Linien! Die Einheiten können
Echtzeitstrategie-typisch im Point-and-click-System kommandiert werden.
Zusaetzlich besteht die Option, einzelne Einheiten über Direct Control ganz
individuell zu steuern - realistisch und praezise. Die Wahl liegt ganz bei Ihnen!
Rls Notes :
CD1 auf einen 700MB CD-RW brennen mit folgenden Einstellungen brennen
Datentyp:...............................:Benutzerdefiniert
schreibgeschwindigkeit:.................:4x bis 8x
Schreibmethode:.........................😄AO/SAO
Buffer Underrun Technologie Aktivieren:.😮N
Letzte Session nicht schliessen:........😮FF
EFM Fehler umgehen:.....................😮FF
Sub-channel korrigieren:................😮N (default)
"RMPS" auf Medium schreiben:............😮FF
CD2 kann normal gebrannt oder gemounted werden!
Disk-Key: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
P.S Bei wem Codename: Panzers laeuft, laeuft auch dieses Release
"
még várni kell rá pár hetet
A medve nem játék.
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Egy kis egységgel kellett lezárni egy konvoj elõtt az utat, és egy másikat megtámadni. Igen ám, de a teherautót - konvojról van szó - úgy kellett "elfogni", hogy ne tegyünk benne kárt. Na már most, a gyalogság még nem is lett volna nagy probléma, de egy Panther is kisérte a konvojt, ami valami brutál módon bírta a gyûrõdést. Jópár taktikát kidolgoztam, de mind balul sült el (vagy a teherautó krepált be, vagy az emberkéim), de a végén meg lett a küldetés, bár még lehetett volna csiszolni az eredményen, végül is nem volt egy rossz eredmény, de alig maradt kötszerem! 😊
Szóval brilliáns az AI. Ami gond, az a vagy túl lassú a játékmenet, vagy túl gyors. 😞
Nagyon állat, ahogy a halálanimok meg vannak csinálva. A tankból kiugró égõ emberek a Halál 50 órájára emlékeztetnek (a benzinraktárnál!).
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Beírsz egy fórumba,ahol másról sincs szó csak jórészt errõl..nem hogy visszaolvastál volna egy kicsit..ehhez tényleg sok észnek kell lennie..gratula.
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Egyszer-egyszer egy db eredeti játékra ugyanis össze lehet spórolni a pénzt.
Olvasgassátok a Codemasters multiplayer forumát! Ezek várhatóak. Ez a játék az elkövetkezenõ patchektõl valami hihetetlenül brutál lesz.
Ha ezek után is "48 órás" kinézetû ez a játék ...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
irc
csatik: #showw2 es #showw2.match
mi is itt vagyunk es itt mindig talasz game-t.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Nekem is van eredeti játékom, én is dolgozok és otthon lakok, tudok félre tenni, én olyan játékokat veszek meg amihez cd key kell neten pl warcraft 3, már több ezer óra játkidõnél tartok és ha belegondolok 6990 ft volt pf...
kíváncsi vagyok akik itt sírnak, mennyit basznak el egy hétvégén diszkóba, vagy esetleg ruhára bármire
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az allitasod akkor lesz helyenvalo, ha az europai uniobol ki fogunk logni ezzel a dologgal, amig ez nem igy van, nem kene dobaloznod ilyenekkel.
Mivel a starforce 3-at még nem sikerült feltörni, így egyszerûen nincs más lehetõség. És nehogy már én magyarázkodjam, hogy megvettem, és "el vagyok eresztve"!
Egy játékot meg nem azért vesz meg az ember, mert 48 óra a végigjátszás, hanem mert tetszik neki, vagy szeretné ill. rákényszerül, hogy megvegye.
Én itthon élek! És mivel amit leírtam ez az igazság:
"Durva, hogy ez a progi csak azért nem menõ itthon - pedig csúcsszuper -, mert nincs belõle warez. 😊 (Magyar valóság 2004, XXI. század, Európunnó)", nem fogok vitatkozni veletek, hogy ki miért warezol, illetve nem warezol, és Nyugaton mi a helyzet. Én itthon élek, ahol a warez nem müködik. Mivel szerettem volna játszani vele, megvettem. Ha ez geciség vagy "elgondolkoztató", akkor is leszarom. Hidd el! Ha a ruszkiknál, akik eléggé warezolnak, van párezer olyan ember, akit ez érdekel, és nem tud vele játszani, ugyanúgy megveszi. Sõt, mivel nincs "Nyugaton" sem 100%-ban mûködõ warez verzió, ugyanígy megveszik, mint nálunk. A Panzerst is sokan megvették, sokan meg küszködnek(tek), hogy a javítókocsi nem javít(ott).
A Soldiers megvételre való, így megvettem, mert kellett. Nehogy már én legyek a genya!
És ha az állításom nem is tetszik neked, attól még igaz!
Európunnósok vagyunk, XXI. század van, és tényleg csak azért nem menõ a játék, mert nincs belõle warez. Ez van! Ha tetszik, ha nem. Ha panzersbõl nem lenne warez, az a topic is pangana, mint ez ...
És a Wartime Commandot is meg fogom venni, mert az mégjobban érdekel (csak már jönne).
+, ha a játékok Starforce 3 töréssel fognak kijönni, és nem sikerül azt feltörni, és teszem azt a HL2 bárkinek kelleni fog majd, vagy a DOOM3, akkor ha játszani akar vele, az majd megveszi, vagy nem játszik vele, csak forumozik.
Ezeket nem bántásból, vagy bármilyen felsõbbrendõségbõl írom, csak egyszerûen ez lesz. Én is szívesen megnéztem volna a warezt belõle, de mivel nálam (és sok ezer más emberkénél) nem mûködött, így kénytelen voltam pénzt áldozni rá.
1., ne easy-n jaccad, es kivancsi vagyok akkor erre a 48 orara
2., en is megvettem -nem ezert mert warez ellen vagyok, de nincs crack, es szerintem megerdemlik a penzt erte a keszitok- van aki nem veszi meg, mast vesz inkabb, nem vagyunk egyformak. de ez igy jo.
3., jaccal multiban, 1000x jobb mint egyedul, tuti nem 48 ora elmeny megint
4., map editor pedig mar regen kijott
XP-hez
98-hoz
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Egy-két hónap és itt a Map Editor; állítólag igen egyszerû kezelni és ha rávetik magukat a modderek a szavatossági idõ jelentõsen megnövekedhet (gondoljatok csak a demóhoz kijött töménytelen ötletes és élvezetes modra).
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Fogadok hogy ott is sokan inkabb lemondanak errol a jatekrol warez hijan.
Már csak azért is, hoyg legyen Soldiers kettõ, mert õk alkották a piacon lévõ legjobb RTS-t! Punk-tum! :-)
My Life for Freedom!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Lehet h te el vagy eresztve, de mas sajnos nem engedheti meg maganak azt havi 10-20ezer penzt...Nekem csak a gep folytonos szinten tartasara ram1 lassan a gatyam!
Bar en is jol tom h ez a jatek eppenseggel nem 1 vacak gagyi vmi,de akkor se m1...

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.