3171
-
Rusy #1249 illetve a mellékküldi megvan, de van egy olyan hogy
get the pilot and the guidance system to th plane and ensure that he escapes safely -
Rusy #1248 jaj megvan...
-
Rusy #1247 na megcsináltam az utolsó pályát, illetve majdnem, a fő küldiből a második hiányzik + nem tudok bejutni sehogy a hangárba, hogy kell? már mindenki halott a pályán csak ez a két küldi hiányzik... -
antijedi #1246 tévedés, ma x amodemesek ellen, ha meg a fórumnak nem teccik hogy oldalt kilóg álitsák át a fórumot is 1024*768ra, engem igy is zavar hogy középen csak egy csik van :D -
antijedi #1245 amugy icukára néha napján felmászhatnál :D -
bgabor #1244 Merénylet a fórum ellen! :-) -
antijedi #1243 nekem igy is teccik :) csak majd a modemesek elött fogd a nyuszira... :)) -
Így sikerült. (+ nem igazán értek hozzá ...)
-
egy kicsit össze nyomhattad volna. -
A brit missziók kivételével, semmi köze nem volt a Commandoshoz! Nem is értem, miért nem WW2RPGRTS ként hírdetik, hanem Commandos klónként. -
A rakétavetős pálya, + egy kis hent!
-
Ez a küldi tetszett a hadjáratok között a legjobban. A feldolgozás fázisait lehet nyomon követni ... (Az első képen már a kis fészer megvolt!)
És aztán, ami lett belőle! (Minden tank elfoglalva!)
-
Robbanás! (Eszméletlen a fizikája!:)
-
Rusy #1236 jaja sikerült rájöttem, most az utolsó pályán vagyok, nem semmi bázis, nemtom hogy fogok bejutni... -
bgabor #1235 Hát az a pálya nagyon gáz,majd meg őrültem,mire rájöttem a megoldásra: A füves repülőtéren van 5 db kör (négy a végében és egy az elején),azoba a körökbe kell belerakni a farmnál szerzett cord of wood-okat. Ezután le kell locsolni őket benzinnel,és gyufával meggyújtani.
(a német bázison sok teli benzineshordót találsz. A főbejáraton én úgy mentem be,hogy egy német motort állítottam az ajtó elé,és felrobbantottam gránáttal. Lelocsolás benzinnel: Kézbeveszed a benzinnel teli hordót/kannát,és bal klikk a tüzifára) -
bgabor #1234 Hát,én szereztem egy Panzershreck-et,és azzal oldottam meg. Kifigyeltem, hogy néha átmegy a pályán egy légelhárító Flakpanzer meg egy Hanomag,sok emberrel. Lekapcsoltam a Hanomagot,azoknál volt Panzershrek,majd a Flakpanzert is.
Panzershrek-el beültem a szikla melletti bokorba,hanomagot keresztbeállítottam az úton,mellé a Flakpanzert. A konvoj elején menő motorosokat szétszedtem a Flakpanzerrel,a Panthert meg kilőttem a Panzerschrek-el. A harmadik emberem MG34essel letarolta a gyalogságot. Ennyi volt,de többször vissza kellett hívnom,mire minden klappolt. -
Rusy #1233 csak az a kérdés hogy hol kell meggyújtani.. -
Rusy #1232 jaj megvan jelet kell adni a repülőnek, most látom ott egy csomó fa csak nem meggyújtani kéne? -
Rusy #1231 ja most azon a pályán vagyok ami a 15 percesw után van, biztosítaniu kellett a leszállóhelyet, meg kiírtottam a bázist utána mivan? -
Rusy #1230 jaja, asszem amikor a repülő roncsot kellett megtalálni azon apályán egy csomó molotov meg ap gránát volt, azóta is abból élek minden pályán de még van egy csomó... -
Tankelhárító molotovokat, gránátokat (AP) minden pályán lehet szerezni!!! Mielőtt tehát a completere nyomsz, annak a katonának, akinek neve van, szépen csurig felszerelni úgy, hogy a kezében lévő fegyvert is beteszed az inventoryba, így nem dobja el, és minden jó fegyvert megkapsz a következő pályán amit odaadtál nekik. Van idő a vége előtt felszerelkezni, tessék meglépni, ha bennevan a játékban ... -
Mák. :) -
:)
Elég, ha a Panthert becsalod a mocsárba, és ott neki egy molotov! Amúgy elrejted az embereidet - kettőt - a faluhoz közel két oldalt a sövénynél, egyet meg a kis "sziklához" pakolsz, utóvédként. Megvárod míg átmegy a konvoj Panther előtti része. Betámadod a Panthert - 1 molotov , 1 AP gránát - és a szikla mocsárba eső részéhez mész. Utána autólövésre kapcsolod a két alsó arcot, ekkor rájuk megy a gyalogság. Ezután amíg el nem hagyják a panthert, menekülsz a csoportod felé. Közben irtod az ellent. Ha mindent jól csináltál, egy embered sem hal meg, és simán megszerzed a cuccot. A falut nem kell kipucolni, nincs rá idő ... -
Átvált, csak a mozdonnyal kell jól beállni! -
Rusy #1225 direct controllal kell beljebb vinni én is ezt szívtam meg, lenyomod a controllt és vagy nyilakkal vagy numerikus nyilakkal irányítod be a vonatot...
na megcsináltam a pályát nem volt piskóta, egy taktika ha valakit érdekel, előrementem a géppuskás tankal amit a faluba szereztem, kilőttem a motorosokat, onnantól kezdve kiszéllt az összes ember aztokat folyamatosan hátramenetbe írtottam, aztán mikor nem volt ember, elmentem egész vissza, és kiszálltam, akkor a nehezebb tankok szépen kimentek a pályárol LOL, a teherautó közbe lerobbant asszem ráment egy motorra, tehát egyáltalán nem volt nehéz, a motorok kivételével minden tank kiment a pályáról a sok ember meg aki leszállt, nem sok vizet zavart a géppuskás tanknak... -
hapi #1224 Hali. Tud valaki egy linket a patch-hez? Az orosz campaignben mikor vonattal kell elrabolni a katyusát, nem vált át a váltó. Gondolom bug mert csak akkor nem vált át ha ott állok a vonattal. Viszont igy nem tudom befejezni a pályát.A patch segit ezen? -
a bánatba, pont most lőttem el az utolsót, na akkor visszatöltés -
Rusy #1222 pf akkor kell majd loadolni rendesen...
tehát akkor berobbantom és várom a konvojt... -
bgabor #1221 Az a játék legnehezebb pályája. Először elmész jobbra fel,és berobbantod a sziklákat,ezzel elzárva az utat. Ezután az idő letelte után jobb alsó útról jön a konvoj. A cél a konvojban haladó teherautó rakterében lévő elektronikus cucc megszerzése. Ehhez van 3 gyalogosod,tankelhárító fegyverzet nélkül. A német konvojban van egy hanomag és egy Panther is!
Sok szerencsét! -
bgabor #1220 Tüzérségi ágyúval szétlövöd a világítótornyot és a másik tüzérségi ágyút,majd felrobbantod az ágyút úgy,hogy mellé pakolod az ágyú 3-4 tüzérségi lövedékét,és egy gránáttal felrobbantod őket. A robbanás elpusztítja az ágyút. -
Srácok a világítótornyos pályán mivel lehet lepusztítani a a világítótornyot? A tűzérségi ágyúkat elvileg leintéztem, hiba volt? Azokkal kellene szétlőni? -
Rusy #1218 az ugyanaz...
a panzers is megy úgy...
amúgy az angolok asszem negyedik pályjáján valami konvoly jön 15 perc múlva mit kell csinálni? a falut kell kiírtani? mer ha a konvolyokat amik bejönnek a pályára pl motorosok kinyírom nem történik semmi... -
nálam megy, ha csak letiltom.
nem húzom ki. -
bgabor #1216 Ja, amúgy megnéztem a játékban a géppuskák hatótávolságát.
Mindegyik géppuskával 60m ig lehet lőni. Tehát mivel azonos a hatótávolságuk,de eltér a lőszeradagolásuk,ezért érdemes az amcsi Shermanokban lévő géppuskákra kicserélni a tankok fedélzeti géppuskáját,mert azt csak 200 lövésenként kell újratölteni,szemben az MG34es 100,az MG42es 75,illetve a szovjet DT 80 lövésével. -
bgabor #1215 Nekem nem indul el a program,ha telepítve van az editor is,csak úgy,ha a betaeditor könyvtárat kiteszem a lomtárba. Másnál ez nem jött elő? -
Rusy #1214 várj le vagyok maradva, szerintem a soldiersnél is ki kell húzni mini image-s megoldással vagy nem? én nemtom én kiírva nyomom... -
annál sem kell kihúzni ? -
Rusy #1212 már régen megy a panzers is ezzel a módszerrel... -
hú de jó lenne, ha majd a Panzers is kábel-húzzogatás nélkül elindulna.
de az csak a jövő zenéje.
-
én is beéptem a Klubba !