3171
-
toto11 #3051 köszi -
#3050 innen -
toto11 #3049 tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a BTRH 1.6-ot? -
#3048 direct controllal (end gomb) kell, a mozdonyt irányítani és azzal pontosabban lehet mozgatni
remélem jól, emlékszem -
lee56 #3047 Szia! Hú az de rég volt, már nem is emléxem rá őszinténszólva :) próbálj meg visszaolvasni vagy keresni hátha már leírta itt valaki, lehet hogy szét kellett lőni a kaput vagy az összes ember odavinni, nemtom :) , annyi rémlik csak hogy a katyusával lőttem szét a bázis másik felét :D -
#3046 Sziasztok...
Csak pár napja fedeztem fel ezt a játékot.. Nagyon állat Game!!!
De már az elején elakadtam.. Az Orosz küldetésben.. (asszem 4. pálya) Tudjátok van az a mozdony meg a Katyusa.. (más fórumokban is olvastam hogy már mások is elakadtak itt !! ) Szóval nem mozdul az a fránya mozdony.. se előre se hátra.. Pedig beleültettem az 1ik emberemet.. de a mozdony meg se moccan.. és mivel rajta áll a válton.. addig azt se tudom átkapcsolni!! ugyebár.. Szóval ki hogy oldotta meg ezt a "problémát"...!!? -
Bossbob #3045 És végül a felrobbant változat:
-
Bossbob #3044 A kilőtt változat:
-
Bossbob #3043 Pár kép a marderről. És akit tényleg érdekel ez a skinnes dolog szóljon.
-
Bossbob #3042 http://s1.images.www.tvn.hu/2008/11/29/21/42/www.tvn.hu_56d9584610dd20ba1ac27b070182fcc8.jpg -
Bossbob #3041 Szisztok,
érdekelne valakit pár új tank skin a játékhoz? Rakok fel pár képet, de mielőtt bárki kérdezné a skineket nem én csináltam, hanem többek között a Combat Missions nevű játékből és más játékokból vettem ki és rászerkesztettem a játék skinjeire.
Itt találhatjátok a képet:
-
toto11 #3040 ja én meg mindig letörlöm -
#3039 GAMESPY-ON KERESZTŰL -
toto11 #3038 lehet. mert a neten, amit találtam az csak 1.28-as vol.
hogy lehet multizni? -
#3037 Szerintem is. -
#3036 dvd szerintem full patchelt
-
toto11 #3035 hogy lehet multizni? -
toto11 #3034 dvd-n -
#3033 milyen telepítőd van? (cd vagy dvd) -
toto11 #3032 hello.
föltettem a játékra egy patchot és nem találja a lemezt pedig bent van a meghajtóban.
mi lehet a gond? -
#3031 ha ezt a hszt be tudtad írni akkor valszeg olvasni is tudsz, nem kellett volna sokat visszaolvasni, meg akinek van egy kis esze az használja a keresőt!!! -
#3030 van gyári és van maszek -
#3029 Vazeg olyan nehéz vissza olvasni 7 az HÉT DARAB hozzászólást??!!!
Ha a lustaság fájna te tuti hogy visítanál mint egy újévi malac.... -
eomer990 #3028 A Soldier-nak van magyaritása? -
#3027 melózik a gyerek -
#3026 Jó lenne ha mégis kiadná, ha már annyit melóztatok rajta. -
#3025 *sürgetnije -
#3024 75%, pedig még májusban ki akarta adni a srác, ezért kár volt engem annyira sirttenije, majd rákérdezek -
#3023 Igen emlékszem, hogy készült hozzá a magyarítás és talán már 40 %-nál járt amikor olvastam róla. -
#3022 igen kiadták magyar felirattal, ha a kiadó nem szól rá egy magyar srácra hogy ne csinálja a magyarosítást, akkor nem kéne a magyar felirat miatt megvenni elég lenne letölteni a magyarítást -
#3021 Egy kérdés jócskán megkésve:
A Soldiers tényleg magyar felirattal jelent meg? Mert ha jól emlékszem az első megjelenésekor még angol felirattal jelent meg, most pedig azt látom, hogy a nem tudom hanyadik újrakiadása magyar feliratot tartalmaz. Eddig warez verzióban volt meg, de magyar felirattal már megvenném eredetiben. -
Bossbob #3020 Itt megtalálható a Panther Ausf. D,A,G változatok páncélzati adatai és egyébb leírások -
Bossbob #3019 A tigrist nehezebb volt oldalról kilőni mert annak 80mm-es függőleges páncéllemezek voltak a törzs oldalain és a torony oldalfalain egyaránt, viszont a Panthernek csak 40mm-es igaz a vízszinthez mérve 50fokban döntve és a tornya oldalainak páncélzata sem volt vastagabb 45mm-nél ez pedig 65fokban volt megdöntve. De ezek akkor sem voltak erősebbek mint kb. egy 72mm-es függőleges páncéllemez. Vagyis közepes távolságból az amcsi 75mm-es M3-as lövegű sima Sherman-ek kilőhették, ha ügyesek! De ha a MOW-ban a Panthert nehezebb kilőni az még sem olyan vicces!!! -
#3018 a függőleges páncél hibájára rájöttek a németek is, lásd panther ill. pantherosított tiger -
#3017 viszont a panthert még oldalról is necces kilőni, vagy sikerül vagy nem -
Bossbob #3016 Még jó hogy legalább kilövi a Firefly a tigrist szemből!!!! Eltekintve hogy annak 17 fontos lövege az angolok által kifejlesztett SVDS űrméret alatti lövedékkel 900 méteres távolságból átütött 190mm a függőlegeshez képest 30°fokban döntött páncélt!!!
Míg a Tigris KwK 36-os ágyúja ugyanekkora távolságból a német S gránáttal csak 138mm-t tudott átütni!!! Azért ez lényeges különbség nem de?! -
HUNter Örni #3015 Hello rajtamkívűl van olyan aki valami oknál fogva nem tud játszani a neten? -
#3014 Na ja. Pláne hogy pl MOW-ban szemből kilövök egy Tigrist egy Firefly-al:)) -
#3013 anyiban igaza van hogy tigris és panther ellen nem való a sherman, de azért annyira nem rosz fegyver ;) inkább egy sherman mint egy T-34/76 -
lee56 #3012 "shermanok jók?" Sőt a firefly legendás ;)