Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
én is így csináltam
hát nem egyszerû, nekem mûxik, de speciális dolgok kellenek, nem mindegy milyen író olvasó stb,
én így írtam ki, nincs rá garancia hogy mûxik sok embernek nem
1. Letölteni a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO változatot.
2. Kicsomagolni mindkét cd-t.
3. Letölteni a CloneCD 4.3.3.1-es verziót.
4. Venni egy RW-CD-t és 4x-es sebességgel a protected game funkcióval kiírni az 1-es CD-t.
5. DAEMON Tools-al feltelepíteni a game-t majd elindítani - ugye itt újra kell indítani egybõl a sz.gépet a védelmi szoftverek aktiválkása végett.
6. Tegyük be CSAK a CD/DVD-OLVASÓBA az egyetlen kiírt lemezt.
7. Játék újabb indítása, ahol meg kell adni a cd-kulcsot elõször: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
8. Sikálja a cd-t egy jódarabig, majd elindul a game.
na végre megcsináltam egy kurva tank maradt az egyik vonaton, csak annyira beleolvadt a környezetbe, hogy nem láttam, megcsinltam, nem volt könnyû,
namost az amerikaiakkal kezdtem el, 15 percem van hogy elfoglaljam a bázist, nem hittem volna hogy lesz még nehezebb, már vagy 30szor betöltöttem, de még a partra se jutok ki nagyon ötlet?
Az 1es Cd-hez (Ragnarok féle) alapból nincs mds file? Ha van akkor elküldené vki a [email protected] címre?
Elõre is köszi
ensure all aromred targets are destroyed
ez a küldetés a teherautókat is fel kell robbantani?
-Leírtani az alsó bázis teljes legénységét.
-Az alsó bázison pozícióba állítani a katyushát
-Megsemmisíteni az ÖSSZES páncélost
-Mesgemmisíteni a Katyushát
Mondtam már,hogy alakítsd ki a három embered fegyverzetét:
1-es ember:sniper és géppisztoly
2-es ember:géppisztoly és mindenféle gránát
3-as ember:egy MG-34es géppuska,és hozzá annyi heveder lõsze,amennyit csak elbír.
Fontos,hogy a kézben vitt fegyvereknek helyet kell hagyni az inventoryban is,mert ha valahova beszáll az embered(harckocsi,géppuskatorony stb), akkor automatikusan az inventoryba teszi a fegyvert,és ha az tele van,akkor eldobja! (elég szar dolog úgy kiszállni utána a tankból,hogy rájössz:az embered rég eldobta a fegyverét)
Érdemes oldalról megközelíteni a pályaudvart,és a géppuskatornyok kiiktatása után elfoglalni a harmadik páncélost,ami mellett piknikeznek a kezelõi. Õket a legkönnyebben gránáttal lehet elintézni,de nem akárhogyan,hanem idõzítve! Ha direct controlra váltasz,és kezedbe veszel egy kézigránátot(nem tankelhárító gránátot,kézigránátot),akkor eldobáskor ha nyomva tartod a tûzgombot,akkor az egérkurzornál kijelzi,mennyi idõ múlva robban a gránát. Tehát be lehet játszani úgy,hogy az eldobott gránát még röptében,közvetlenül az ellenfél feje fölött robbanjon(így annak nincs ideje elfutni) Így ki tudod nyírni a tank kezelõit. Ezután tiéd a tank,egy Panzer IV-es! A pályaudvar épület egyik oldalánál álló ládákban találsz hasznos cuccokat,többek közt 75mmes lõszert,ami a Panzer IVesekbe való, vagy 50mmest,ami a parkolóban álló több Panzer IIIG-hez és StuG III hoz kell. Az egyik ládában van még dinamit,ami a Katyusa-lövöldözés után esetleg megmaradt német tankok felrobbantására jó(egyszerûen leteszed melléjük,és elfutsz,ahogy a training pályán).
A parkolóban a tankok mellett találsz még benzineshordókat,ezekkel lehet feltölteni a tankokat,ha el akarsz vinni egyet. Vigyázz a bázison õrködõ Flakpanzerekkel (mobil légelhárító gépágyúkkal) és páncélautókkal. Persze ezeket egyetlen HE tanklövedékkel(piros színû) meg lehet semmísíteni,csak ne hagyd,hogy szétlõjék a lánctalpad. Érdemes egyébként benzinestõl,lõszerestõl átcuccolni egy a parkolóban álló késõ változatú Panzer IV-esbe(hosszú csövû),és minden ellenállást kiírtani. Persze a végén ezt a tankot is fel kell robbantani. Ezután már csak át kell vinni a Katyushás vonatot az alsó bázisra,ott egy emberrel beszállni a Katyushába és rommá lõni az összes harckocsit,rohamlöveget amit csak a pályaudvaron találsz. A vonaton lévõket is! Ha kifogysz a Katyusha lõszerbõl,használj dinamitot,van a pályaudvar ládáiban. Ha minden páncélost atomjaira lõttél/robbantottál,már csak egy dolgod van hárta:felrobbantani magát a katyushát is. Nem kell megilyedni,ha valamit fel kell robbantani:légy találékony! Lõdd szét tankal vagy robbantsd föl gránáttal vagy használj dinamitot vagy pakolj mellé benzineshordót és lõj bele... ezerféle lehetõség van. A tankok elõl el lehet bújni úgy,ha lehasalsz és nem mozdulsz. Persze érdemes a bokorba bújni.
Sok szerencsét!
ensure all aromred targets are destroyed
Nekem megall 98%-nal az iras,hogy nem fer ra a cd-re.
Mizujs ilyenkor? 700mb-os cd-n legujabb cloneal
(MG-34est találsz a halott németeknél. A TAB billentyû nyomva tartásával megnézheted a hullák mellett a földön fekvõ fegyvereket. Lõszert találsz a hullák zsebeiben)
A kezdésnél a vonat melletti ládában van mesterlövészpuska.Azt használva direct controllal ki tudod lõni a géppuskatornyokban lévõ embereket. Csak forgasd úgy a kamerát,hogy a sárga célkereszt pont rajta legyen.
A géppisztolyokba találsz lõszert szinte minden német hullánál. A feladat egyébként: Beállni a vonattal a balra lévõ bázisra,eekor a Katyusha a fent lévõ bázis tankjai felé fog nézni. Ezután a feladat: kilõni az ÖSSZES páncélozott jármûvet a fölsõ bázison. A végén megsemmisíteni a Katyushát,hogy ne kerülhessen az ellenség kezére.
Most szedtem le Torrentról a "Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO"-t, de jelszót kér csomagolásnál. Tud vki segíteni?
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
direct control: control + arrows
azzal tuc cbeljebb alni a vonattal
akkor at lehet valtani a valtot
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!