3171
-
Rusy #1289 :) -
Rusy #1288 #1235
ugyanott akadtál eddig el mindig ahol én....
-
bgabor #1287 1235-ös hozzászólás. -
guggolva más sem képes menésre bírni az embert ?
nekem mindig feláll akkor.
(trainingben probáltam eddig)
-
A repülőnek hogy tudok jelezni, hogy leszálljon? A mezőn lévő fekete foltokhoz olajos hordókat cipeltem, melyeket meggyújtottam, felrobbantak meg minden, de a repülő nem jött, még a környező kerítéseket is megyújtottam. -
A sziklát mivel tudom berobbantani? Dinamitom sajna nincsen. -
nagyon jó játékot dobtak össze.
:)
már a training teccik.
-
Próbáltam! A "fixelt" ágyúsok nem jöttek be! :) -
Nekem 8, de a hivatalos oldaon felsorakoztatott egységeket ők így jelölik! :) -
Most kezdtem el ezzel a game-el igazán nyomni nekem nagyon tetszik van benne valami ami a valósághoz hasonló pl. kifogy a benzin szerelni lehet(el van túlózva 1 ember megcsinálja a tank lánctalpát).Kategoriáján belül topon van nagyon. -
Moat erre mit mondjak, normálba viszem, de szerintem nem túl nehéz, legalábbis eddig nem volt az, ézibe meg csak darálás az egész. -
bgabor #1278 A Tigris II-esek nincsenek máshogyan jelölve,csak azért mert az első 100 on másféle torony volt. -
bgabor #1277 Már bocsi,de miután megjelent a Tigris II-es,azután jelölték a régi Tigriseket E betűjellel.
A két Tigris II pedig megegyezik. (hivatalos jelölése PzVIb)
Ha meg már a párducnál tartunk,próbáltad a Jadgpanther-t? (azon is 88-as ágyú van) -
Négy "tigris" van a játékban:
Tiger I. (PzVI Tiger)

PzVIe Tiger

King Tiger

PzVIb King Tiger

Különbség: Amennyi a két tigris közöt volt, és azt nagyon megcsinálták!!! Roppant reális.
Nekem mondjuk a T34/85 lett a kedvenc tankom! Gyors, gyorsan fordul a tornya, 82mmes az ágyúja, stb. A legjobb tank a játékban. A Párducok sme rosszak, de ott hiányzik a tűzerő. Amúgy minden tank addig jó, míg forog meg nem sérül. Ha nincs fedezete, a leggagyibb gyalogság is, ha ügyes le tudja amortizálni! :) -
He? -
ti télleg nem tudtátok végig nyomni a demót én a haverommal úgy végig nyomtuk hogy nem is tudtunk semmit a gamérol eloször easybe majd normálba és hardon is már majdnem nyertünk csak kilépett aztán nme volt több idonk -
Rusy #1273 kinyírsz minden német katonát a pajtába, csatlakozik hozzád egy kutya és azt kell követni, csaqk vigyázz amikor csetlakozik a kutya jön erősítés... -
inkább shadow company
Na a mocsárból hogy kell kijutni? -
mi a játékban a különbség a porshe és a henkel tornyos király tigris között?
és mi az a másik tigris 1 ? -
sztem meg full soldiers of anarhy csak jobb -
bycz #1269 

-
bycz #1268 Szevasz mindenkinek!
Hát ez egy nagyon fasza kis game lett (pedig csak a demója van meg egyenlőre)
A PCDOME-on ezt írják:
"A Soldiers: Heroes of WW II tulajdonképpen a Commandos és a Sudden Strike sorozatok házasságának az eredménye."
Hát ez tök nagy hülyeség.
A játék sztem tök eredeti (max az invertory hasonlít egy kicsit a commandos 2-re) Hogy irhatnak ilyent!?
-
Na közben megcsináltam előről a pályát, most érdekes módon nem futott ki a pályáról, bár megint elindult, de aztán megált, szóval most a mocsárban vagyok.
A roncs környéke megtisztítva, de hol lehet átkelni a mocsáron, mert valahogy mindíg megfullnak szerencsétlen katonák. -
bgabor #1266 Az az igazság,hogy a németek egy idő után kijönnek vele a házból. Nekem is úgy tűnt fel,hogy mikor rávittem az MG34es célkeresztjét,néztem,hogy milyen fehér ruhás német ez? Aztán rákattintottam,és kiderült,hogy ő a csaj,akit keresünk...
-
Rusy #1265 de ha adsz egy mailt küldök savét... -
Rusy #1264 nemtom, te hol találtad meg? nekem nem ment kifele én irányítottam, a pálya szélén volt egy ház mögött alig találtam meg... -
Hát de a bánat essen akkor bele, nekem kisétál a hülye, sőt olyat csinált, hogy egyszer átvettem felette is az irányítást, hoztam kifele a túzvonalból, erre a hülye csak megy visszafele, hát a fene az ilyen bugos vackot, akkor most kezdhetem előről. -
Rusy #1262 hát nemtom, írtad lejebb hogy a csaj ki is ment, a csaj nem megy ki a pályáról, a hajóval kell kivinni ót is... -
Valaki küldjön már egy mentést a pálya végéről, mert vmit földhöz vágok egy egész délutánom ment erre a a szarra de akármit csinálok nincs vége a pályának, pedig minden feladat ki van pipálva csak a hülye hajóval hiába érek a hídhoz, vagy tovább semmi nem történik. -
Mi a bánatért nincs vége nekem, a fene esne bele. -
Rusy #1259 hát én odaértem e lerobbantott hídhoz és vége lett, a dinamittal egyszerűen kézbeveszed és az use gombal lerakod a híd közepére -
Valaki írja már le hogyan kell a dinamittal robbantani, mert egyszerűen nem megy a trainingben is csak vmi csoda folytán sikerült -
Brittek második pályája felrobbantottam a hidat, a csajt kiszabadítottam, el is ment, már csak ezt kell csinálni Locate the boat and rescue, na ez eddig ok, beszállok a hajóba, elindulok felfele a folyón kiérek a térkép végére és semmi, na akkor most mi van? -
Rusy #1256 pf én normálon nyomom, kezdettől fogva, igen igazad van, de szerintem elsőre azért nem olyan könnyű, én pl azzal is szoktam, tököltem egy csomó időt, hogy mit kell csinálni, már másodjára biztos feleannyi idő, amikor tudod hova kell menni... -
bgabor #1255 Ja igen,és a bonus missionok közül egyben sem lehet a németekkel lenni! -
bgabor #1254 Más helye dobják le őket,nem mind egy helyen. Majd ha mentek tovább a pályán,akkor cstalakozik még 1-1.
A játékidő nem olyan hosszú,mint gondolod,a hadjárat legtöbb pályáját gyorsan végig lehet vinni,úgy oszlik meg,hogy vannak tökegyszerű és übernehéz pályák,középút nagyon nincs.
A bonus missionokból csak 7 db van,és mindet viszonylag hamar végig lehet vinni. Easy-n,természetesen. Normálon már eszméletlenül nehéz a játék, iszonyatosan agresszív a gép. -
Rusy #1253 az amerikaiak első pályáján, amikor ledobnak ejtőernyővel, csak két emberem marad életbe, pedig négyet dobtak le, de nem tudom őket irányítani, valakinek sikerült megmenteni mindet vagy nem is lehet ne próbálkozzak... -
Rusy #1252 még annyi azért durva, hogy valamikor a topic elején vitatkoztunk, hogy mindenkivel csak 6 pálya, namármost én az első kettőt nyomtam végig, most kezdem az usa-val, nemtom hány órát nyomtam vele de nagyon sokat, és felénél vagyok, és persze ottvan a bonus mission is, úgyhogy nagyon hosszú a játék a "csak 6 pálya" ellenére... -
Rusy #1251 na megcsináltam nem volt gyenge, de csak 3 repülő jött, a harmadikat rohadt nehéz volt kinyírni, aztán pár páncélos, de éppen a csata közepén voltam kiírta hogy mission completed, nem sokkal a harmadik repülő kinyírása után... -
Odamész a hangárajtóoz! Van ott egy kapcsoló, meghúzod. Kinyílik. Fel a pilótát a gépre (legyen nála a vezérlő), de előtte két embered a légvédelmi ágyúhoz, kettő a tankba. Aztán a gép felszáll, te meg leszeded közben a szintén felszálló vadászokat. DE gyorsnak és pontosnak kell lenni, mert miközben lövöd a vadászokat (4 db száll fel), addig jön tankos-felderítős német erősítés. Nos azokkal is foglalkozni kell. Javaslom az álcázást. Csak nagyon közelről lőjj rá a németekre! Közben lődd a gépeket is, ne autolövéssel, hanem magad!!! Kb akkor érnek közvetlen közeledbe, amikor elfogy az utolsó gép is. A légvédelmi ágyúval szedd le utána a fentre jövő páncélozott szarokat, a tankkal meg a lentieket és a gyalogságot. DE egy lövés, 1 bumm legyen, mert elintéznek ...