3171
  • GGeo
    Nem indul el a gamma :(
  • a.carkey
    H.I.
  • grebber
    Ez szerintem is igy van,de a 2 game mégis más.
  • formatuq
    ez nem igy van, dobj egy mailt [email protected] es mondok neked par helyet.
  • Nyers
    Egy hete vettem meg én is, azért mert megérdemlik. Meg persze, hogy, hogy legyen Soldiers 2.
    Nekem nincs semmi bajom a másolásvédelemmel, az ilyen védelmeké a jövő. A Soldiers demo-jából és a kiadott videókból sztem, mindenki el tudta dönteni, hogy akarja vagy nem.
  • Rusy
    Hát igen teljesen egyetértek veled, azért tényleg elég szubjektív a lap :))))
    igaz ami igaz a soldiers irányítása tényleg egy kicst durva, de meg lehet tanulni, szokni és utána kárpótól mindenért, tetszett a panzers is, de a soldiersel nem lehet egy lapon említeni, tényleg a legjobb ilyen stílusú játék a piacon, és meg fogom venni, nem azért hogy a védelem miatt elinduljon, hanem azért mert megérdemli...
    Még egy kérdés, nem tud valaki valahnnan letölthető modot hozzá? a honlapon nem találtam de rajongói mod is érdekelne, szerintem az hogy alig van a játékhoz cucc a kurva starforce-nak is betudható, kevesen játszák, bár majd mostmár egyre többen, nem értem miért jó ez a másolásvédelem, én annélkül is érdemesnek találtam a megvételre, nem a starforce-t kellene fizetni, hanem inkább ilyen, és ehhez hasonló kinézetű, játékélményű, minőségi játékokat fejleszteni, na jó ez nem ide tartozik, csak idegesít, hogy nincs még töméntelen mod....
  • bgabor
    Nade mind1,mióta az 576 mint lap megszűnt létezni,azóta nem érdemes adni a szavukra.
  • Nyers
    Lol.
  • bgabor
    Miféle hozzáállás ez az 576-tól? Gyorsan elfeledjük majd?
    Soha nem láttam jobb II.vh-s stratégiát a Soldiers-nél.
    A Panzers-t bezzeg istenítik,csak mert magyar (szvsz ugyanezen okból kapott a Gamestarnál a Panzers 91 százalékot,míg a Soldiers csak 88-at). Hát én is magyar vagyok,de szerintem a Panzers labdába se rúg a Soldiers mellett.
  • Serpa
    "Soldiers expanzió közeleg !

A Codemasters a II. világháború hős katonáinak szándékozott emléket állítani a Soldiers: Heroes of World War II kiadásával, s a jelek szerint folytatni kívánja eme hagyományát egy expanzió formájában, legalábbis egy hivatalos honlapon elkövetett bejegyzés szerint. Remélhetőleg a kiegészítő elődje látványvilágát megőrízve már sokkal játszhatóbb és élvezetesebb lesz, különben a megjelenést követően ismét gyorsan elfeledjük majd."

by 576.hu

én nem felejtem gyorsan el.
    :P
  • a.carkey
    Nem, de ha rájuk mész lánctalpassal, nem eltűnnek! :)
  • Serpa
    hullákat odébb lehet vhogy vinni ?
  • a.carkey
    Igaz!
  • formatuq
    "Nekem mondjuk a T34/85 lett a kedvenc tankom! Gyors, gyorsan fordul a tornya, 82mmes az ágyúja"

agyu=loveg
    82mm=85mm

• Chartee
    Hello!
    Feltelepítettem a game ragnarokos verzióját daemonból, szereztem megfelelö Cd-t aztán letöltöttem a CloneCd-s verziót de amikor ki akarom írni van egy apró gond:
    kicsomagolom ProperCloneCD... Cd1, na akkor kapok egy xy.img-t meg egy xy.sub-ot, megszereztem a legfirssebb cloneCD-t még frissebbet mint ami kell de men hajlandó felismerni az image-t ha mégis ráeröszakolom akkormeg lefagy. Valaki pls help!!!!!
  • a.carkey
  • grebber
    Bazzeg ez szerintem game hiba vagy nem tudom..
    Az orosz 4. pálya vége amikor rácsatlakoztatom a vonatra a rakétás kocsit nem tudja átváltani a váltot nem tom mér.
    Volt valakinek hasonló baja???
  • Serpa
    megvan.

piros fejűek a robbanó HE lövedékek, kékek a páncéltörő gránátok.
  • Serpa
    a páncéltörő (AP) a kék színű, igaz ?
    a HE meg a sima lövedék ?
  • Christian
    nincs hozzá normális krekk?
  • PREMIERE1
    Csak az orosz-amerikai pályákon van olyan, hogy ember csere-bere, de csak egyszer!!! Sőt, ott is visszajönnek akik korábban mentek, azzal a felszereléssel, ami náuk volt! Minden egyéb pályán fellelhető - legalább 1 db - javító felszerelés!
  • AnarchoiD
    ember ez kamu , orosz ., angol palyakat vegigneztem es nemvolt csak ugy ha elozoleg talaltal tankba es vitted magaddal az embereddel de ez akkor nemsegit ha kovetkezo mapon uj embert kapsz uj inventoryval (ha szerinted van pl a britt uccso palyan elondhatod holvan ; (azok az allasaim megvannak meg )
  • a.carkey
    Gondolom a Hitmant sem Silent Assasinra nyomtad végig? :)
  • a.carkey
    Nem mentettél? :) Pff!
  • a.carkey
    Minden pályán van javító dögivel, csak ugye nem ész nélkül kell végigrohanni! :)
  • AnarchoiD
    sorban mentem vegig orosz angol mar megvolt ;) azok puhak voltak az ami ejtoernyos palyahoz kepest, veg nelkul omlik a sok fritz... amit hianyolok nincs javitodoboz, pedig olyan allat lenne neha egy kilott tankot feltapolni ;) (britt uccso palyan azt csinaltam hogy egy urgerol leszedtem mindent es lattam hogy van 2 tank a depoban, besprintelt az ember hogy majd meszarol, erre latom hogy 0fegyver 0 uzemanyag na mondom vege, erre mindenki lovi a tankot kezifegyverbol ... whoaaa mondom, szuret van es egyenkent lelodoztem a sniperemmel mindenkit a tank kozelebol ;) aztan palya vegen persze szoptam hatalmasat (elmegy a repulo... es akkor... heheh beszivacs (nemmentettem ;)
  • Rusy
    hát jaja, végülis igen, mondom nekem az volt az első, és talán ott kezdtem kiismerni a gémet, pl ott nem volt annyi gránátom tank ellen mint a brit vagy az usa küldiknél, volt hogy egy géppuskés tankot, ami fedett (nemtom milyen típus) egyszerűen nem tudtam mivel kinyírni, lánctalpát lenyomtam sima gránáttal és kerülgettem, vagy az utolsó 2 pálya, ott is szarakodtam, de lehet csak azért mert nem volt cuccom, de leginkább, mert még szoktam a játékot...
  • a.carkey
    Már vered a jónépet a T-34el!
    Nincs is ellene jó tank. Ha szépen fedezve van, és nem jut közelébe gyalogos, akkor azt csinál, amit akar!
  • a.carkey
    NA NE! :)
  • a.carkey
    Az orosz hadjárat nem arról híres, hogy nehéz. De a többi sem. Én pl. a némettel kezdtem, és az néhol elég keményus volt, de amit az utolsó német pályán produkáltak, az kb. a bonus küldik első nagy tankcsatásához hasonlít, bár ott az sokkal könnyebb, már a páncélelhárítós ruszki katona és a IS2 miatt is ...

A brit küldik között volt egy ami nehéz, az amerikaiak között talán kb. két percig az utolsó. Az orosznál egyik sem.
  • Rusy
    hát ja az még nem majd onnan, meg az volt az első kampány amit végignyomtam, még tanulgattam a gémet, kicsit fura volt, ja meg normálba nyomtam, kicsit sokat töltögettem...
  • grebber
    Az nem is nehéz.Én az orsz 3.-on vagyok és még nem nehéz.
  • Rusy
    hát pedig az nem is olyan nehéz, próbáld az elsőt asszem orosz, na ott mit fogsz izzadni, de megéri...
  • AnarchoiD
    eloszor aszittem hogy csak van x csempejn amiket vegigtolhatsz, de ugylatszik ez nehezsegi szint is , amerikai egyes misszio, es vert hugyozok ;)
  • Rusy
    :)))) jaja

Anthrax hátennek hosszú története van, de nekem megy kiírva, ha nem akarod kiírni (vagy nem tudod), van egy mini image azt bemountolod, lehúzól minden cd/dvd meghajtót, és már megy is, nekem nincs mega mini image én kiírva nyomom, de a gamecopyworld.com-on fennvan...
  • JUICE
    #851-es hozzászólás lusta barátom!
  • grebber
    Egyre jobban tetszik ez a game.Nagyon jó taktikázni kell fedezékből lőni le sem tudom írni mennyire überistencsászárhyperbrutál jó game.
    Hát ha ennek csinálnának folytatást az már maga az ambrozia lenne.
  • Anthrax
    Hi

Tök noob vagyok,azért irok ide :D.Nem szeretném végig olvasni az egész forumot,ezért lenne 1 kérdésem.
    Mindig kéri a cd-t mikor inidítani akarom,valaki irja le mi kéne hozzá vagy ,hogy lehet megoldani ezt a problémát.
    Köszi
  • Rusy
    én is azzal szívtam, és nekem is élt egy, csak nem vettem észre, valahol tuti él, figyeld a sárgát is, mert az se maradhat életbe...
  • alma2
    Hello, valaki megtudna mondani az orosz kuldeteseknel az utolso palyan, "robbantsd fel a katyusat es minden pancelozott egyseget is".Mi szamit itt annak, mert mar egy darab tank se, ellenseg se, teherauto se el a palyan.
    es meg mindig nincs vege.
    koszi.