Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Integrated periferialt keresel.
Itt pedig IDE felirat utan kutatsz.
Van ket IDE csatorna, mindengyiken max 2 eszkoz lehet.
Kulon kulon lehet ezeket az IDE csatornakat letiltani, nekem szerencsem van mert az iro es az olvaso is az a kettesen van, igy ezt letiltottam es kesz.
Viszont az felkeltette az érdeklõdésemet, hogy nem kellett kihúzogatnod a kábeleket, hanem egyszerûen letiltottad az IDE vezérlõt a BIOS-ban. Nos ez nagyszerû, de én nem találtam sehol ilyen opciót! Meg tudnád mondani, kb mit kéne keresnem? Kicsit egyszerûbb lenne letiltani mint kihúzogatni (ennek is van oka: nincs leföldelve a konnektor a géphez, sazl egy ovatlan mozdulat és agyonb*sz az áram!) Ha bárki tudna segíteni megköszönném.
Üdv: Falcon
Ncryso verziot telepitettem fel aztan daemonnal bemountoltam a megadott fajlt, amugy alcohol mountolassal is megy.
Biosban letiltottem az IDE 2-ot (ezen van az iro meg az olvaso), szoval nem kellett fizikalisan huzkodnom semmit.
Kosz szepen JUICE a megoldasert!
Valaki lenne olyan jó és csinálna egy képet a fõmenüben ahol a tankot mutattja és beszúrná ide akár kicsiben is /ne túl kicsi/ mert vmi nekem gyanús. Elõre is kösz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nagyon nincs szerencsém ezzel a gammel.Leszedem Ragnarokot nincs mds file. Megszerzem, kiírom, nem indul. Most leszedtem CloneCD-s változatot, ehhez meg nincs sub. Hihetetlen. Vki elküldené a 2 subot a [email protected] címre?
Elõre is köszi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elindult, de jó, a Panzershez nincs véletlenül ilyen?
Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amirõl ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:
1. Fel kel pakolni a soldiers-t
2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelrõl
3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenõrzött szektorokat tartalmazzák)
4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem mûködött)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...
Végre tudok vele játszani!

2.Lekell kötni minden olvasót,égetõt a géprõl. (amire installálódik)
(Asszem minden virtuális meghajtót is ki kell kapcsolni, csak a Daemon tools kell)
3.Aztán a SajátGép ikonon jobb klick és ott van olyan hogy "map network drive..." itt megkell keresni a megosztott könyvtárat. És ez létrehoz egy "y" meghajtót a játékkal.
4.Innen kell emulálni. Nekem "Daemon Tools V3.46"-os van. (A Daemon Tools-ban még bekell kapcsolni mind a 4 védelmet)
5.Felinstalálni a Gémet.
6.Aztán már elkellene indulnia. (Bár nekem még kellett egy restart,de aztán ment)
vannak akiknek jol jonne az info.
koszi
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
De úgy mint a Toca2-õt.
Szal nemkell spéci olvasó, elég két XP-s gép.

Nyugtassatok meg hogy a Codename: panzershez már van mûködõ crack mert most kezdem el leszedni, volt is ott valami crack file/mappa (nem emlékszem pontosan) mert ha az is ilyen körülményes akkor inkább le se szedem

Tudnátok mondani egy helyet (lehetõleg nem fizetõset), vagy egy bcdc hubot ahol nem dsl-en hanem valami gyorsabbon fenn van a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO
Mert nem tudom megszerezni sehonnan

Na min1, majd csak jelenik meg hozzá crack is egyszer

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Csak megjegyzem, hogyha ezt sikerült mûködésre bírnod akkor a Panzers is tuti hogy sikerülhet... a lényeg hogy nem szabad feladni, mert a magyar progi sokkal "kényesebb" és lehet hogy csak 5-jére fog beindulni a lemez.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Beraktam az õsrégi kreatív 24x-es cdolvasóm, ami egy ládában porosodott, és királyul elsõre bevette a dolgot 😊

Én még az alcoholos verzió elindításával szenvedek, tudtok valakirõl akinek sikerült és ha igen hogyan????
Sorry ha hülyeséget kérdezek de nincs idõm végigolvasni az egész fórumot mert melóhelyrõl vagyok fenn.
Rusy!
Az amcsi elsõ küldinél elõször a világitótoronyos szigetre ussz ki, balra el hogy a reflektoros ne vegyen észre, tisztogatás a szigeten /nembaj ha alarmot fujnak/, ha kilõtted a refis csókát és a két fickót a flak-ba akkor be a flak-ba és lõdd ki a stégen a reflektort de vigyázz ha nem találod elsõre el a lövegek kiszednek, ha ezzel is végeztél akkor be a járõrhajoba, egy fordulás és torpedóval kilövöd a stéget. Megjönnek a gumicsónakkal a társak és vigig kommandózod a partot.