Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Kész!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ok, köszi, ment a privi
skorpio7
Privátba jöhet az ftp cím.

Tudom hogy unalmas, de vki nem dobná fel nekem a subokat 1 ftp-re? Csak a subok kellenének. Adok ftp címet is, ha valaki megtenné. [email protected]

köszi
Mi lehet gyanús, egy képen???
Pogacsa--
Probalt meg felrakni a patchet.
ReTeK
wow, ez mûködik ! juhéééééé

Pogacsa--
Nem en, JUICE
Solid Snake
Pogácsa TE VAGY A KIRÁLY!!!!!!!!!!!! Müxik ezerrel,próbáljátok ki tutira megy!!!!!!!!
Shep
Az mitõl lehet, hogy a játék alatt a zene akadozik? Tehát szól rendesen, és idõnként meg meg szakad, sajnos elég sûrûn.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pogacsa--
BIOSba belepsz ugy hogy valoszinu a del-t kell nyomogatnod.
Integrated periferialt keresel.
Itt pedig IDE felirat utan kutatsz.
Van ket IDE csatorna, mindengyiken max 2 eszkoz lehet.
Kulon kulon lehet ezeket az IDE csatornakat letiltani, nekem szerencsem van mert az iro es az olvaso is az a kettesen van, igy ezt letiltottam es kesz.
JUICE
Hy Pogácsa, örülök hogy mûködik.
Viszont az felkeltette az érdeklõdésemet, hogy nem kellett kihúzogatnod a kábeleket, hanem egyszerûen letiltottad az IDE vezérlõt a BIOS-ban. Nos ez nagyszerû, de én nem találtam sehol ilyen opciót! Meg tudnád mondani, kb mit kéne keresnem? Kicsit egyszerûbb lenne letiltani mint kihúzogatni (ennek is van oka: nincs leföldelve a konnektor a géphez, sazl egy ovatlan mozdulat és agyonb*sz az áram!) Ha bárki tudna segíteni megköszönném.
Üdv: Falcon

Pogacsa--
Elindult nekem is!!
Ncryso verziot telepitettem fel aztan daemonnal bemountoltam a megadott fajlt, amugy alcohol mountolassal is megy.
Biosban letiltottem az IDE 2-ot (ezen van az iro meg az olvaso), szoval nem kellett fizikalisan huzkodnom semmit.
Kosz szepen JUICE a megoldasert!
Shep
Na hátha ahhoz is lesz vmi, addig meg itt a soldiers.

Valaki lenne olyan jó és csinálna egy képet a fõmenüben ahol a tankot mutattja és beszúrná ide akár kicsiben is /ne túl kicsi/ mert vmi nekem gyanús. Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát a panzers sokkal kényesebb, ez elsõre kiírva sikerült, mostmár mindig megy elsõre, de a panzers egy kicsit súlyosabb eset, eddig az is ment kiírva, 4x5x kellett indítani, de elindult mostmár nem, meg olyat csinál hogy a másolásvédelmen túljut, aztán nem indul el, bár ez már lehet windows gond, de ha krekkelem meg egybõl elindul visszarakom az eredeti exe-t párszor indítom néha lemezkulcshiba, néha meg elindulna eltûnik a védelem ablak, de a desktopot látom még csak meg se próbál elindulni...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Pogacsa--
Ez a ragnarokos vagy a masik verziohoz jo?
Hi!

Nagyon nincs szerencsém ezzel a gammel.Leszedem Ragnarokot nincs mds file. Megszerzem, kiírom, nem indul. Most leszedtem CloneCD-s változatot, ehhez meg nincs sub. Hihetetlen. Vki elküldené a 2 subot a [email protected] címre?

Elõre is köszi
Shep

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elindult, de jó, a Panzershez nincs véletlenül ilyen?

JUICE
Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amirõl ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:

1. Fel kel pakolni a soldiers-t
2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelrõl
3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenõrzött szektorokat tartalmazzák)
4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem mûködött)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!

persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...

Végre tudok vele játszani!

nekem ez megy tökéletesen kiírva, de nemtom meddig, mert a panzers most nem akar elinduli nemtom mi történt, de a soldiers elsõre elindul, ez meg nem, lehet kipróbálom ezt a panzersal...

1.Megosztod a 2image file-t, egy másik gépen.
2.Lekell kötni minden olvasót,égetõt a géprõl. (amire installálódik)
(Asszem minden virtuális meghajtót is ki kell kapcsolni, csak a Daemon tools kell)
3.Aztán a SajátGép ikonon jobb klick és ott van olyan hogy "map network drive..." itt megkell keresni a megosztott könyvtárat. És ez létrehoz egy "y" meghajtót a játékkal.
4.Innen kell emulálni. Nekem "Daemon Tools V3.46"-os van. (A Daemon Tools-ban még bekell kapcsolni mind a 4 védelmet)
5.Felinstalálni a Gémet.
6.Aztán már elkellene indulnia. (Bár nekem még kellett egy restart,de aztán ment)
formatuq
le tudnad irni reszletesen?
vannak akiknek jol jonne az info.
koszi

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Sikerült elindítanom.
De úgy mint a Toca2-õt.
Szal nemkell spéci olvasó, elég két XP-s gép.
még durvább mint a soldiers...

Ja mégvalami:
Nyugtassatok meg hogy a Codename: panzershez már van mûködõ crack mert most kezdem el leszedni, volt is ott valami crack file/mappa (nem emlékszem pontosan) mert ha az is ilyen körülményes akkor inkább le se szedem
Hello!
Tudnátok mondani egy helyet (lehetõleg nem fizetõset), vagy egy bcdc hubot ahol nem dsl-en hanem valami gyorsabbon fenn van a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO
Mert nem tudom megszerezni sehonnan
JUICE
Kösz, akkor valszeg hiábavaló... Már 10szer próbáltam
Na min1, majd csak jelenik meg hozzá crack is egyszer

skorpio7
Nem kell kikapcsolni/letörölni semmit (nekem 2 virtuális meghajtó is mûxik mellette) a lényeg a cd/dvd-olvasón van. Ha szerencséd van (azaz a mákodnak köszönhetõen "jót" vettél/ vettek neked), akkor be lehet csapni a védelmet vele és 1-2-3 újraindítás után elindul a game. Más esetben azonban hiábavaló próbálkozás az egész.

JUICE
Sziasztok, sajnos nekem sem sikerül... Nem felejtek el valamit? Kikapcsolom a cd-írót, lelövöm a daemont, és berakom a cd-t. Sajnos a 4-5. hibaüzenet elég kiábrándító. Szerintetek próbáljam addig amíg egyszer csak el nem indul? Köszi

jaja gratulas, szerintem a panzers is menni fog

skorpio7
Gratula!

Csak megjegyzem, hogyha ezt sikerült mûködésre bírnod akkor a Panzers is tuti hogy sikerülhet... a lényeg hogy nem szabad feladni, mert a magyar progi sokkal "kényesebb" és lehet hogy csak 5-jére fog beindulni a lemez.

I.C.ram
Köszi!!!! Sikerült!!!

Beraktam az õsrégi kreatív 24x-es cdolvasóm, ami egy ládában porosodott, és királyul elsõre bevette a dolgot 😊
én úgy tudom hogy a világon nincs olyan ember akinek a ragnarockos ment volna, nekem se az megy ezért nem tudok segíteni, talán 4x-esen kellett volna kiirniés cd!dvd olvasóba jónak kéne lennie...

Ja amúgy alcohollal lett kiírva (a verzióról tippem sincs)12x-es Plextor íróval8x-osan cd-r-re (fuji) onnan telepítettem és próbáltam Teac52x-es CdRW-vel és MSI 16x-os DVD vel de mindig cd kulcs hiba. Próbáltam mindkét kóddal de semmi
Hello!
Én még az alcoholos verzió elindításával szenvedek, tudtok valakirõl akinek sikerült és ha igen hogyan????
Sorry ha hülyeséget kérdezek de nincs idõm végigolvasni az egész fórumot mert melóhelyrõl vagyok fenn.
ok köszi, tudom mit kell csinálni, csak elég durva, csomószor betöltöttem, és nem bírtam még a parton kinyírni mindenkit...

Creator
De ugye nem a cdiróba próbáltad olvastatni? Mindenkép csak sima olvasóba próbáld, a cdirót nemárt az idekábelrõl lehuzni.
Rusy!
Az amcsi elsõ küldinél elõször a világitótoronyos szigetre ussz ki, balra el hogy a reflektoros ne vegyen észre, tisztogatás a szigeten /nembaj ha alarmot fujnak/, ha kilõtted a refis csókát és a két fickót a flak-ba akkor be a flak-ba és lõdd ki a stégen a reflektort de vigyázz ha nem találod elsõre el a lövegek kiszednek, ha ezzel is végeztél akkor be a járõrhajoba, egy fordulás és torpedóval kilövöd a stéget. Megjönnek a gumicsónakkal a társak és vigig kommandózod a partot.
I.C.ram
Megvenni nem fogom. Reményekedem, hogy hátha mûködik. Bár a Panzers se nagyon ment.
formatuq
marci, meg kell venni es kesz

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

I.C.ram
Hát megpróbáltam vagy 10*, de végig ugyanaz maradt, hogy hiba 😞Verbatim CDRWre írtam 4*-esen.
I.C.ram
Ugye a lemez kulcs hiba üzentnek kell lennie?
Serpa
majd ha már játszol vele, akkor ...

de te tudod.

I.C.ram
Mert?
Serpa
még ne örülj.

I.C.ram
Érdekes. Nyomtam neki egy resetet, beraktam egy másik cdírót, aztán elfogadta az eredeti cdírómat is.. 😊
kizárt dolog, próbálf winaspi drivert felrakni, beírod a google-ba és kidob egy csomót..

I.C.ram
4.3.3.1-es CCD, amit mondtál.
I.C.ram
Ja és LG 48x16x48x cdrwm van.
hanyas clone cd és milyen író?

I.C.ram
Hmm.. nem tudom kiírni, mert a Clonecd progi azt írja, hogy a cd-íróm nem clonecd kompatibilis.