3171
-
#1369 amerikaiak utolsó pályáján mivel tudom felrobbantani a hidat, dinamitot nem találtam. -
#1368 Amerikai utolsó pálya a lesérült tigrist sikerült vkinek emberáldozat nélkül megjavítani és áthozni a szövetségesek oldaláram, ha igen hogyan? -
#1367 up.
help
-
#1366 Hali Srácok.
Adja meg valaki pls a cd-kulcsot, amivel elindul a game az üres cd-vel. Sürgős lenne. Köszi. -
#1365 Közben rájöttem, mivel régen volt már a training, az U gomb használata feledésbe merült -
#1364 A dinamit miért nem robban fel miután gyufával meggyújtom, hogy a bánatba kell rendesen használni, fel akarok robbantani vele egy járművet, de sehogy sem sikerül -
#1363 -
#1362 nem, csinalt kep, itt a parja:
-
#1361 Sajnos még nem, csak simán egy "jólkinéző" shot. -
#1360 jól nézz ki.
mod ? -
#1359 -
#1358 ÁÁÁ a fene ezeket a hülye tankos küldetéseket, a kis szar katonák hülyére szivatnak, ha tigrissel megyek sokáig bírom csak épp hülyére szivatnak mert olyan lomha egy szar tank, hogy hihetetlen, ha meg a shermannal akkor meg marha ügyesnek kell lenni, hogy ne lőjjenek ki. -
#1357 a bug te vagy.
miert tolti fel?
mert beleirtak, csak az ido nem egyforma:
{easy
{enemy
{health 0.3}
{accuracy 0.2}
{thickness 0.7}
{burst 0.5}
{firing_timeout 1}
}
{player
{health_increase 5}
{burst 0.5}
{accuracy 1.5}
{thickness 1.1}
{health 2}
}
}
{normal
{enemy
{health 0.5}
{accuracy 0.6}
{thickness 0.9}
{firing_timeout 1.2}
}
{player
{burst 0.5}
{accuracy 1.2}
{thickness 1.1}
}
}
{hard
{enemy
{health 1.2}
}
{player
{accuracy 1.2}
Jaccal hard-n, es nem fog zavarni a feltoltes, mivel elobb fogsz meghalni..... -
#1356 "Akár van nálad, akár nincs, feltölti."
hatalmas nagy BUG. -
#1355 Korábban nem az volt a gond hogy nem tetszett hanem mert nem csináltam tutorialt és fingom sem volt mi hogy merre.
De most már mindent értek és toppon van a game nálam de nagyon. -
#1354 *tetszett ... -
#1353 Grebber!
Korábban nem tetszet ...
Akár van nálad, akár nincs, feltölti.
Ha nem tetszik, kézigránát a kezedbe és ne dobd el!!! -
#1352 ráadásul én azt hittem, hogy a Commandoshoz hasonlóan, ha vmi nagy robbanás van, vagy látványosan röpül a fritz, akkor az egész német banda oda "gyün", ennek ellenére, csupán egy kis erősítés érkezik.
persze lehet, hogy nehezebb fokozaton úgy lesz. -
#1351 úgy tünik kevesen vagyunk, akiknek teccik.
#1320 utolsó mondat. -
#1350 De ezt sem értem hogy egy ilyen jó game van kint a világban és itt meg alig 1300 hozzászolás.
De nem is ez a lényeg mindenki játszon vele annyit amennyi jólesik mert ez a game TUTI megérdemli. -
#1349 hát azért álljon már meg a nászmenet :))
ennyire ne legyen önálló.
majd, ha utasítom, akkor "kötözze be" magát, addig vérezzen. :) -
#1348 Pff nem tom.Szerintem akkor dob el őket azt nem gyógyít :)) -
#1347 igen, a kötszer.
de mi van ha én nem akarom ?
:) -
#1346 Van nálad kis "gyógyszeres doboz" az tölt fel magától.Nekem is azt csinálja. -
#1345 akkor miért lehet ? -
#1344 Nem. -
#1343 easy fokozaton estem neki, ennek köszönhető, hogy az életcsík magától visszaáll 100% ra ? kötszer használata nélkül. -
Rusy #1342 nincs nem -
#1341 cd-kép amit "elfogad" a védelem, ez krekk ? -
Christian #1340 nincsen krekk hozzá? -
Rusy #1339 jaj még nem nézted meg? pf nem tudod mit veszítettél -
#1338 Tegyél úgy, érdemes! -
#1337 Hmm, annyi jót hallani erről a játékról, egyszer majd megnézem magamnak. -
Rusy #1336 természetesen nagyon sok hibát orvosol, ha megnézed az infot meg tudhatod miket... -
#1335 euro patch abban különbözik az eng -től, hogy abban több nyelv van ? -
#1334 patchet érdemes felrakni ? -
#1333 Olvass vissza azt megtudod mi lehet a baj. -
#1332 Vagyis azt írja !!! -
#1331 DE miért nem azt írja egy kis hiba történt !
HELP PLEASE -
Rusy #1330 jé tényleg? nem mondod :)