Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
hány CD-t szórtál már el erre ?

grebber
Nem irtam ki.

Next PC upgrade: 2022

biztos jól írtad ki?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hát nemtom pedig hasonló,de tényleg nem egy kategõria, a soldiers inkább commandos...
de azért egyben egyeznek mind a 2 kurva jó a maga nemében...

grebber
Engem nem szeret ez a Clone cd-s változat nem szeret mert telepítésnél mindig kiirja hogy rosz kötet van benn és a végén nem telepíti fel a gamet.

JUICE
Igazat kell adnom neki! Tényleg nem igazán egy kategória!

igen épp ezt akartam mondani, mind a kettõ jó szerintem, bár a panzersel sokat kell jáccani mire ez kiderül, a soldiersnek utánozhatatlan a hangulata, és igen a kevés hadjárat megtévesztõ, mer nagyon hosszú kidolgozott brutális pályák vannak benne, meg ha lesz mod akkor sokáig el lehet vele jáccani...

robotnyk
sztem nem sok értelme van összhasonlítani. nem igazán egy stílus.
Hi!De én igen.Add meg az ip cimedet és csinálj egy szobát,ahhoz majd csatlakozom.És mondj egy idõpontot is.

a.carkey
A Panzers egyáltalán nem jobb!

A Soldiers nincs elbaszva felesleges kütyükkel, csúnya ikonokkal, stb, stb. Hosszú, jó kis pakolászós game, ami kevés hadjárata ellenére is elég hosszasan leköti az embert. Nem sec-pec kell végigjátszani, ki kell élvezni. Úgy hatalmas öröm.

Amúgy a német, brit, szovjet, amerikai hadjáratok sorrendet javaslom. Így jön ki igazán az élmény ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt hány perc alatt szûrted le?

Elindult (a bejegyzésed szerint): 16:26
Szapulás: 16:36

Csak gratulálni tudok!

A medve nem játék.

Akkor ugy mondom, hogy a panzers grafikája jobb, de a játékélménye nem jobb mint a soldiers, de vannak jobb cuccok benne mint a soldiersbe..szoval ha egyesítenénk ezt a két játékot akkor egy szuper játék lenn belõle

Shep
Azt nem tudom, hogy a panzerstõl jobb e, mert abból csak a tutorialt futottam végig, ill majdnem, mert nem javít a a javítókocsi, mondjuk nem volt az se rossz, ebbõl megcsináltam az elsõ orosz pályát és akkor hangulatos egy game, hogy hihetetlen, figura betérdel a fedezék mögé kinéz lõ, visszahajol kinéz lõ, tisztára, mintha a call of duty lenne madártávlatból.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nyers
Egyáltalán nem ... jelenleg szerintem egyértelmûen a Soldiers a legjobb RTS a piacon.

My Life for Freedom!

szerintem nem, sõt a panzers meg se közelíti, talán garfikába, de az is nézõpont kérdése...

Pogacsa--
Szerintem egy alaplapos MSI topikban kerdezz ra hogy hogyan lehet a primary slavet letiltani ugy hogy a master ne legyen letiltva.
Biztos van ra megoldas.
a panzers jobb nála

Shep
miért mi neked a hyper szuper jó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát nem vmi hiperszuper jó gamma...

Shep
Nos geforce2vel megy vajon?

háát ezt nem hiszem el elindulthát ez király😄

ja, megtaláltam

vki letudná írni hogy milyen cd-re, hányas cd-t melyik fajtát és hogy írta ki a játékot, hogy mûködjön?

lehet: user/auto/cd-dvd/armd
Shep
geforce2-vel megy vajon a játék?

Pogacsa--
Ha ramesz a primary ide slavera es ott entert nyomsz vagy page up/page down-t vagy +/- -t akkor nem lehet allitani ott valamit?
Pl none-ra.
Multiban csak Coop van? Vagy tud hozzá vki vmi mod-ot?
És nemakar vki multizni?
egyszerübb ha lehuzzátok a kábelt...nem cseszitek el a biost 😊

Ez a gond, hogy primaryn van a dvd-rom
CMOS-ban csak primary ide slave-nél tudnám beállítani, ott meg nem nagyon van mit.
mind1, thx Pog.
Pogacsa--
Megneztem, ugyanazt tudom mondani mint eddig.
A both helyett primaryt allits be, ha a secondaryn vannak az optikai meghajtoid.
Ha a primaryn is van akkor gond van mert azt nem tilthatod le mert a vinyo is azon van.
Bar azt hiszem a cmos featuresben egyenkent is le lehet tiltani az ide-re kotott eszkozoket.
prim., sec. - sehogy se megy

Pogacsa: MSI-6712
JUICE
Végre a játékról is van egy kis téma.

Nagyon ott van a hangulat, alig bírom abbahagyni! Mondjuk kicsit akad néha, de nem baj. A felborult tankba nem sikerült beszállnom... Mindenesetre nagyon ott van hogy ellopom a német tankokat és 5 emberkém egy harckocsi-dandárt alkotva végiggyakja a pályát... Nem túl valóságos de olyan hangulata van, hogy hú... Éljen a soldiers!

Pogacsa--
Ja akkor nala is az lehet hogy a both helyett csak az egyest allitja be es akkor a kettes nem mukodik.
Pogacsa--
Szerintem ott a both helyett lehetne az egyes vagy a kettes csatornat kivalasztani es akkro talan ugy lehetne letiltani.
De csak tippelek.
Ha mutatsz egy kezikonyvet az alaplapodhoz tobbet tudnek segiteni.
JUICE
Kangoo!
Nekem pl onboard PCI-IDE vezérlõnél kellett beállítani, device setup vagy i/o setup vagy pci chipset alatt nézzél szét. Vistzont nálam nem letiltani, hanem engedélyezni lehet, szal letiltani úgy lehet, hogy csak a másikat engedélyezem... NA ezt jól megaszondtam

Shep
22-re levettem még skad, akkor megnézem a 11-et is,

Felborult tankot nem lehet felállítani mi? Sikeresen oldalbalõttem egy német tankot az oroszokkal, még használható lenne, de hát féloldalra van borulva. Egyébként eszméletlen jó dolog ez a mindent ripityára lehet lõni dolog, tök élethû így az egész, na meg az se piskóta, hogy az ellen kapásból szórja a gránátot, ha sejti merre vagyok, és nem csak bambán áll, ez azért nagyon ott van.

JUICE
Próbáld meg a hangot a beállításoknál 22 vagy 11 kHz-re levenni, de 16 bites maradhat. Nekem azóta nem akad.

Shep
Hagproblémára nem tud senki gyógyírt?

Ezt hol tehetném meg?
Integrated periferialon belül más lehetõséget nem találtam...
B@ldrick
Good work!
Nálatok nem fagy ki néha "Program will be terminated"-el? (Patch után azért ritkábban.)

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Húbamehúbamehúbame, alig várom hogy hazaérjek melóból és kipróbáljam, thx Juice!!! Dieeeeeee starforcee!!!
grebber
Remélem ilyen megoldást csinálnak a Panzers-hez is.

Pogacsa--
Mert valoszinu mindket ide csatornat letiltottad, igy olyan minth vincsi se lenne a gepben.
Csak azt kell letiltani amin a olvasok/irok vannak.
Pogacsa--
Kiprobaltam, nem eleg
a.carkey
Nofene! Elindult? 😊

A medve nem játék.

Nem lenne elég a device manager-ben letiltani a meghajtókat?
hehe ez tényleg megy 😊)))))

'OnChip IDE: Both'

ezt kell Disabled-re állítani?
Mert utána nem engedett bootolni a gép..
JUICE
Köszi, most hogy így leírtad rájöttem mirõl van szó. Bár nekem nem ugyenezon volt, kib*sztam vele, fogtam oszt átkötöttem secondary slave-re az olvasót
A starforce pedig bek*phatja

Köszi szépen, szedem és próbálkozom elindítani.