Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
de azért egyben egyeznek mind a 2 kurva jó a maga nemében...
Next PC upgrade: 2022
A Soldiers nincs elbaszva felesleges kütyükkel, csúnya ikonokkal, stb, stb. Hosszú, jó kis pakolászós game, ami kevés hadjárata ellenére is elég hosszasan leköti az embert. Nem sec-pec kell végigjátszani, ki kell élvezni. Úgy hatalmas öröm.
Amúgy a német, brit, szovjet, amerikai hadjáratok sorrendet javaslom. Így jön ki igazán az élmény ...
A medve nem játék.
Elindult (a bejegyzésed szerint): 16:26
Szapulás: 16:36
Csak gratulálni tudok!
A medve nem játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
My Life for Freedom!
Biztos van ra megoldas.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát ez király😄

Pl none-ra.
És nemakar vki multizni?
CMOS-ban csak primary ide slave-nél tudnám beállítani, ott meg nem nagyon van mit.
mind1, thx Pog.
A both helyett primaryt allits be, ha a secondaryn vannak az optikai meghajtoid.
Ha a primaryn is van akkor gond van mert azt nem tilthatod le mert a vinyo is azon van.
Bar azt hiszem a cmos featuresben egyenkent is le lehet tiltani az ide-re kotott eszkozoket.
Nagyon ott van a hangulat, alig bírom abbahagyni! Mondjuk kicsit akad néha, de nem baj. A felborult tankba nem sikerült beszállnom... Mindenesetre nagyon ott van hogy ellopom a német tankokat és 5 emberkém egy harckocsi-dandárt alkotva végiggyakja a pályát... Nem túl valóságos de olyan hangulata van, hogy hú...
Éljen a soldiers!
De csak tippelek.
Ha mutatsz egy kezikonyvet az alaplapodhoz tobbet tudnek segiteni.
Nekem pl onboard PCI-IDE vezérlõnél kellett beállítani, device setup vagy i/o setup vagy pci chipset alatt nézzél szét. Vistzont nálam nem letiltani, hanem engedélyezni lehet, szal letiltani úgy lehet, hogy csak a másikat engedélyezem... NA ezt jól megaszondtam

Felborult tankot nem lehet felállítani mi? Sikeresen oldalbalõttem egy német tankot az oroszokkal, még használható lenne, de hát féloldalra van borulva. Egyébként eszméletlen jó dolog ez a mindent ripityára lehet lõni dolog, tök élethû így az egész, na meg az se piskóta, hogy az ellen kapásból szórja a gránátot, ha sejti merre vagyok, és nem csak bambán áll, ez azért nagyon ott van.
Integrated periferialon belül más lehetõséget nem találtam...
Nálatok nem fagy ki néha "Program will be terminated"-el? (Patch után azért ritkábban.)
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Csak azt kell letiltani amin a olvasok/irok vannak.
ezt kell Disabled-re állítani?
Mert utána nem engedett bootolni a gép..
A starforce pedig bek*phatja