Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

formatuq
okos! miert nem ugrasz be a teherauto-ba az elejen, es viteted be magad?

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

igen ezek olyan dolgok, hogy nem is gondolná az ember egy játékba, inkább elgondolkozol hogy mér nem nyilt ki a kapu, és hogy fogod kinyitni, de arra nem is gondolsz (én legalábbis eleinte nem), hogy akár így is be lehet jutni...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ja igen és a német hadjáratban a Tigris géppuskáját érdemes lecserélni egy kilõtt Sherman géppukájára,mert azt csak 200 lövésenként kell újratölteni,ellentétben a Tigris MG-34esének 100,vagy az orosz tankok 80 lövésével.

És egy nagy ellenséges gyalogosrohamnál nagyon nem minegy,mikor állsz neki újratölteni a géppuskát.

Én az ötödik angol pályán mentem be úgy a zárt német táborba,hogy a bezárt kapuhoz állítottam a német BMW motort,és egy gránáttal felrobbantottam. :-) A robbanás bedöntötte a kaput.

PREMIERE1
Úgy emlékszem csak a patch feltétele után.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

I.C.ram
Van Quickload/quicksave a játékban?
PREMIERE1
(A füves rész meggyújtásához német motorkerékpárt használtam: belelõttem, és felrobbant.😊

PREMIERE1
Pár jótanács:

Érdemes minden ládába benézni. Mindenhol lehet lõszer. (Pl. a német elsõ pályán is volt valamelyikben egy Enfield sniper.)

Vannak néha kis ládikák. Kipakolod az embered kezébõl a fegyvert, és felkapod a ládát. Kurva sok cuccot tudsz beletenni! Így lehet velük gyorsan ki és átpakolni egyik tankból a másikba a fegyvereket, lõszereket egyszerre. (6-6 ágyúlõszerre, 600 géppuskalõszerre, stb. bontja le az adagokat, és 50-25 lõszert is két menetbõl át tudsz pakolászni, nem kell hozzá egyenként 1-1 ember.

Mindig pakolj fel javító cuccost és egyebeket a tankokba, pl. benzinkanna vagy hordó, mert néha jól jöhet majd a következõ pályákon. (A küldiknél sokszor tovább lehet vinni a tankokat és "általában" mindenhol tovább lehet vinni azokat a katonákat. Többnyire azokat, akiknek nevük is van!

Érdemes jól összeszedni a gránátokat, lõszereket a tankokhoz. Az orosz géppuskákat meg azonnal le kell cserélni németekre, mert nagyon szarul muzsikálnak!

Briteknél:

Késekkel és hangtompítós pisztollyal takarékoskodni!!! Ezért aki sniperpuskával lövöldözött az elsõ brit pályán, annak javaslom kezdje újból, ha még nem ment túlságosan bele, mert pont olyankor nem lesz puskalõszere, amikor majd csendben kell ölni, vagy távolról. Ugyanígy takarékoskodni a molotov koktélokkal! Kevés van belõlük. A gyufával is érdemes gyújtogatni! Néha egész jól el lehet pusztítani jópár területet katonástul-mindenestül. Sõt, az egyik orosz pályán meggyújtottam egy füves részt, és leégett az egész pályaudvar. 😊

Trükk:

Érdemes a hidakon kilõni egy-egy páncélos jármûvet (nem leparkolni!), mert néha pont azon a ponton jön az erõsítés, és egyszerûen nem tudnak idõben odaérni, ahová akarnak!

Érdemes elõször likvidálni a jónépet a térképen, aztán lenyomni az ilyen találkozz, meg mentsd meg küldiket, mert néha egy rakat tank is megjelenik, "oszt kapkodni kõ".

Biztos még van pár dolog, ami fontos, de most nem jut eszembe. 😞

pf ne is mond éppen azt kéredeztem lenetebb, hogy nincs e a játékba egy load számláló, kíváncsi lettem volna aszámra, tuti brutális érték, nem nyomtam még végig amúgy csak az osrosz kampányt, most a második kampány usa világítótornyos pályáján vagyok...

PREMIERE1
Tegyél a felsõ sarok kerítéséhez egy puskást, ha van sniperpuskával, és azt állítsd inactívra! Csak akkor használd, ha elkezdenek lelépni. Nem kell kiadni a tûzparancsot nekik. (Három kis ikon jobbalsó sarokban, a kijelzõnél. Állítsd az elsõre!)

Idõlassítás= Backspace
Minden tiszteletem a tiéd,ha normálon végignyomtad idõlassítás nélkül. Baromi nehéz lehetett! Gratula!

I.C.ram
Ohhhh... köszi! 😊
I.C.ram
Erre valaki válaszoljon, de nagyon gyorsan 😄 Már alig várom, hogy nyomjam tovább a kis német dandárommal 😊 Az angolokkal, csak kényszerbõl megyek, mert a németekkel nem tudom elkapni azt a sok kis felderítõt.
Kipakolod az embereid kezébõl a fegyvereiket az inventoryba,ezután felveszed a földrõl a tüzérségi lövedékeket,az embereid a kezükben viszik. Utána odamész velük a tüzérségi ágyúhoz,és nyomsz egy X-et/szem ikont jobb alul,és katt az ágyúra. Ekkor megjelenik a löveg inventoryja,oda kell berámolni a tüzérségi lõszereket. Egyébként ugyanezen a módon lehet a tankokat/jármûveket utántölteni,vagy például kivenni belõlük a géppuskát/lõszert.

ja van idõlassítás?????? bocs... melyik bill?

Az idõlassítás jól jön ilyenkor. Nagyobb akcióknál kötelezõ is használni,mert különben kezelhetetlen a játék.

I.C.ram
Az a bajom nekem is, hogy míg egy emberre szenvedek, addig maredéknak olyan szar az aija, hogy alig lõ vissza, mégha be is van kapcsolva, hogy lõjjön vissza. Egyszerûen buták, ha nem te irûnyítod õket. 😞
I.C.ram
Baromi jó votl ez a pálya!

elöször is kitakarítottam a kis szigetet, majd a hajót lentebbre csaltam, hogy ne legyen látható a 88asoknak, azt is kitakarítottam, majd egy torpadóval kilõttem a 88-asokat. kitakarítottam a jobb oldali agyût, majd bepattantam, és kilõttem az agyúval a másik agyút, majd a világítótornyot. Majd jött egy Hanomag tele ürgékkel, de nem szálltak ki valamiért, én meg leszsedegettem a bentlévõket sniperrel, majd szépnel efloglaltam a hanomagot, és kiírtottam az egész bázist 😊 Móka volt nagyon.

Van most egy fontos kérdése(i)m

-A világítótornyos pályánal, hogy kell a nagy agyút betölteni a földön lévõ töltényekkel, mert felszedtem, majd próbáltam rakattintani az agyúra, de nem lehetett.

Másik és egyben fontosabb kérdés, hogy a 2. német pályán, hogy kaptátok el a felderítõket, úgyhogy ne lógjon meg senki?
Hát szerintem nem igazán lehet gyorsan végignyomni, én minden küldit normalon csináltam, de ha siettem vagy kapkodtam csak állásvisszatöltés volt a vége, cószerintem csak lassan és okosan lehet haladni...
még egy dolog nektek nem okozott gondot pl 3 ember irányítása? mer nekem néha olyan az érzésem kéne még vagy 2 kéz pluszba én inkább egy emberrel megyek végig okosan, vagy ha olyan a pályatervezés beállítom a másik 2-õt fedezékbe és onnan nyomják, de ilyenkor irányítom az emberem, és nagyons sokszor elõfordul, hogy épp letörlöm a verejtéket a homlokomról, és látom az egyik csávóm kifeküdt, na akkor load megin, mer én egy embert se vesztettem egyik pályán se úgy csináltam meg...

Shep
Hát de nem is a tankkal kell darálni indulni, bár a fõ védelmi vonalukat azzal lõttem ki. Direct controlt használod, sokat segít.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Azért itt ezerrel bujtatni kell a tankot meg oda kel figyelni mindenre,mertha nem nem élsz sokáig.
Meg sokan is vannak ellenem.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Akkor ott tényleg gondok lehetnek, én normálban nyomtam végig azt a pályát és nem volt különösebben nehéz, bár azért egy párszor vissza kellett töltenem, mert csináltam hülyeségeket, meg figyelmetlen is voltam pár helyen.

A 2. pályát most épp easyben csinálom, hogy lássam a különbséget, az azutánit meg hardra tervezem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Hát én extra béna fasz lehetek mert Easy-n nem tom átvinni a Csepel pályát.Mert kinyirnak egybõl 😞

Easy fokozat azt szokták singlebe nem olyan nehéz de azért vannak helyzetek hogy meg kell gondolni mit csinálsz.
Normál ez már igencsak húzósabb ezt inkább multiba szoktuk de itt is van olyan pálya ahol jobb ha 2-nél többen irányítjuk.
Hard na ez már igen nehéz még multiba is mert szemmel láthatóna csal a gép 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Shep
Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy a nehézségi fokoatok miben különböznek egymástól, mert ha jól figyeltem az ellen száma ugyanannyi, erõsebbek okosabbak, vagy mi?

grebber
Pedig müködnie kell a 851-ben leirt módszerrel.Probálgasd!!!!

Hali mindenki!én is visszaolvasgattam, de nekem az idék kikapcsolása nem votl emgoldás, a játék ígysem indult..probáltam egy crackot beszerezni,de még sehol sincs. probáltam azt is hogy win isoval isová alakítottam de így sem ment, majd alkohollal kiirtam, de ez sem volt jó, a sima mdf fájlból alcohollal.ugyhogy nemtudok más megoldást!vki esetleg tud segíteni? mert itt látom páran már játszotok vele..momentán szólva elég durva újítás ez a másolás védõ rendszer..megaztán anno olvasgattam arról hogy van egy bizonyos Blindwrite nevü program amelyik képes kinyirni a safe diskeket, de nekem (persze mert miértis) ez sem települt fel jó a gépre, mert vmi coffin akármit hiányolt, holott az is fent volt. kérdem én, ilyenkor mi a teendõ, várom segítõkész,és a nem kritizáló és amortizáló válaszokat!köszi
grebber
Nekem nehéz még.Majd belejövök.

a.carkey
Ki kell élvezni. Órákat baszok el arra, hogy begyûjtöm a hulláktól a cuccokat, és bepakolom a legjobb jármûvembe. Öröm nézni, ha kurva sok dolog összegyülik, aztán gránátdobálózást rendezek az ellenségre, és hárman is tûzerõnek számítunk. Aki tök gyorsan végignyomta: úgy élvezetes volt? 😞

A medve nem játék.

én még az elsõ kampályt asszem orosz meg az usa elsõ pályáját nyomtam végig, ez kb egy hét volt, és nagyon teccett ez még nem is a max?

a.carkey
Elég, ha távcsövessel leszedi az ember a 88asok személyzetét, majd a jobboldali nagy erõdágyúvel kilövi a tornyot, és szétlövi a 88asokat is!

Amúgy az a jó a játékban, hogy mikor azt hinnéd, elfogytak, mindig jön egy újabb szakasz katona. Így lesz izgi a dolog.

A legbrutálabb a brit pálya konvojkiséretének szétlövése volt, ahol volt egy párduc is, és a német pálya amerikai páncélostámadása a végén.

A medve nem játék.

a.carkey
Nyomod rendesen! 😊

Amúgy pont trainingben szóltak a gyufa jelentõségérõl. 😊

A medve nem játék.

ReTeK
szvsz is 2 külön kategória a panzer meg ez, azt végigvittem aztán láttam hogy nagyon sok minden kimaradt belõle ami pl. a Blitzkriegben már rég megvolt (lehet Phase2re tartogatnak még 1kis puskaport) grafikája is Soldiersnek a szebb (ez is egyéni vélemény hehe) nagyon bejövös játék

hát nemtom én úgy csináltam meg hogy nem volt alarm, tehát mindenkit csendesen nyírtam ki, még a géppuskához se mentek oda, a hajóba se volt senki, de asszem ha elfoglalod a géppuskát azzal ki tudod nyírni a hajóba a csávót....

robotnyk
ez lemaradt:
robotnyk
"minek van minden németnél machbox, elõször azt hittem hogy ezek anyira szeretnek játszani majd késõbb jöttem rá hogy ez gyufa."
I.C.ram
Aha értem. Hogyan kell elfoglalni a hajót? Kilõttem puskával a két fegyverkezelõt, de a vezetõ még bent volt, az meg bent van egy kabinban. Pórbáltam légvédelmi ágyúval kicsit megpörkölni, de szétesett az egész hajó 😊
a lighthouse pályán (ott vagyok én is), nem kell a hajót szétlõni, hanem fell kell rá szállni, és van rajta 2 rakéta és azzal kell kilõni, a szemben lévõ nagy ágyút, azután bejönnek a társaid, és van a parton még 2 ágyú, azokat kell elfoglalni rambózva, és azzal kilõni a világítótornyot asszem, de valaki ezt már leírta, vagy nem?

I.C.ram
Ja! Bár jobban örülnék, ha mondjuk néet kampányban, csak 1 tigrist kapnánk, és a személyzetet, mert ez így 3 tankkal tök rossz, mert nem lehet rendesen irányítani õket.
I.C.ram
Lehet, hogy már valaki kérdezte, de az angol Lighthouse nevû pályán, hogy a fenébe kell kikapcsolni a világító torony jelzõfényét? A hajót szétlõdtem, a kis sziget tök üres már, de nem tudom sehogy kikapcoslni. Bementem a házba, de ott meg nem látok semmit, mert a tetõt nem szedi le a játék, hogy lássak valamit. Mi kéne tennem?

Másik: Németek 2. Pályáján hogy lehet megakadályozni, hogy senki ne szökjön el? Mindig egy ember meglóg valahogy, aztán jönnek a tankok, amiket lehetetlen kilõni. Tankokat lehet használni a likvidálásukra, mármint a felderítõk likvidálására.
Creator
Eszméletlen hangulata van a játéknak, nagy poén a mocsáron az átkelés /amcsi hadjárat/vagy az hogy minek van minden németnél machbox, elõször azt hittem hogy ezek anyira szeretnek játszani majd késõbb jöttem rá hogy ez gyufa.
Mostmár végig nyomtam minden campaignt, de a traininget kihagytam, a töltésrõl már volt szó, keresel egy kannát vagy hordót és oda viszed ahol van üzemanyag/csepp/ majd ha tele akkor oda viszed amit meg akarsz tankolni /tölcsér/.
grebber
A tankos training-nél mit kell csinálni legelöször mert a két csávóval elkezdem tölteni a tankot de nem enged tovább a következõ részre hogyan kell fullra megtankolni a tankot????

grebber
Ja már megy.Csak az izgat hogy cd-rõl mért irta ki az a szarságot de mindegy majd mappástól irom ki dvd-re azt kész.

Serpa
így ?

grebber
És még annyit hogy mivel nem lehetett feltenni cd-rõl átmásoltam a 2 cd tartalmát a vinyóra azt onnan huztam fel.
De már nem irok ide mert felesleges mert már megy hála az égnek. 😊)

Meggymag
Köszke JUICE nekem is megy már a gém ezzel a megoldással mint mindenki másnak is. Ja és feltetem rá az 1.12.2es Euro peccset és tökéletesen megy vele ergo minden kúl. THX!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

grebber
LOL másodikra elindult.ÉLJEN.

Már csak a Panzerst kellene megoldani azt felhötlen lenne az öröm 😊)

grebber
Wazeg nem értem mindenkinek megy a JUICE által leírt módszerrel csak nekem nem.Nem értem mi lehet a gáz.

Feltettem a gamet.Bemountoltam azt a fájlt amit leirt.Elinditom a Soldiers exe-t kiirja hogy inditsam újra a gépet,megcsináltam.Elinditom ismét a Soldiers exe-t kéri a serialt: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ beirtam neki.
Erre kiirja hogy hiba lehez hogy sérült a fájl mármint amit be kellet mountolni.

Nincs szeremcsém a gamekkel. 😞

Serpa
jó van na.

grebber
Nem érted meg hogy még egyszer sem irtam ki mert nem is kell mert van megoldás.