3171
-
BBking #1409 melyikkel? -
BBking #1408 csak 1 pindurit ha visszaolvasnál. -
#1407 én két keyyel probáltam, és az egyikke sikerült. -
Chartee #1406 Ja és melyik Daemon kell?????
-
Chartee #1405 Hello!
Valaki leírná pontosan lépésről lépésre hogy hogyan tudom elindítani a game-et. Ja és hogy melyik verzióval működik ez a kábellehuzogatós dolog és hogyan. (verzió alatt Raganrock v. Ncryso Clonet értem) pls help -
BBking #1404 Nekem csak 1db key-t kért. -
BBking #1403 Nem,csak az EU-al.az nfo-ában bent volt.Talán a másikkal (US) menne? -
SanT #1402 Heelló! Lenne kérésem! Nemtudna valaki a cd-hez egy kulcsot írni, mert a játékhoz van de a Starforce miatt a cd-hez is kell! Előre i Köszi! -
#1401 mindkét keyyel probáltad ? -
#1400 Szia! ez a DISK_1.mdf es .mds az ehhez valo ugye? -
BBking #1399 Le kell húzni a kábelt.Így már nekem is elindult. -
#1398 Elnézést kérek mindenkitől, de ezt a vadi új crack-es hozzászólást jól elnéztem, ugyanis a Panzers-es fórumba szántam. Szóval ehhez a game-hoz még mindíg csak a BIOS letiltásos vagy kábel lehúzogatásos módszer működik. -
#1397 Hát szerintem kábel lehuzás nélkül csak az eredeti fog menni. -
BBking #1396 A DaemonT V3.47 -
BBking #1395 Vala ki írja le pontosa, hogy hogyan inditotta el a játékot, anélkül, hogy a kábelokat nem húzta le.
Én így:
-Letiltottam a cd meghajtókat
-full install
-mount a üres cd iso
-restart (gondolom a Starf miatt)
-cd key
- és NOT Found
Miért? Esetleg bezavarhat az SP2?
-
#1394 Ok, köszi, megvizsgálom majd a dolgokat... -
#1393 Hol ez a crack? -
#1392 2302-2400 UDP and 6073 UDP. -
#1391 Üdv mindenki! Sztem király a játék, végigvittem az összes missiont, igaz még csak easyn, többi fokozattal még várok.
De lenne egy probléma, nem tudok multizni, beírom az ip-t, aztán semmi sem történik. Tűzfal szerint semmilyen ip-hez nem csatlakozik. A kép
Mi lehet a gond? Ha kikapcsolom akkor is ez van, és nem csak nekem... -
#1390 Hi! Eleresi utat adnal az uj crackhez? -
#1389 Kijött egy vadi új crack és állítólag azzal már tökéletesen működik a game. -
#1388 Töltsd le ezt a gamet mert nagyon zsír csakis ajánlani tudom. -
#1387 De ugy tudom a crack-el nem szerel benne a kocsi vagy már igen???? -
#1386 hmmm ... -
#1385 jah, azt nem mondtam, hogy a RTS antitalentum vagyok, a heroes of ww2ben sem tudtam a demo palyat vegigtolni :D
a panzersban viszont igen... játéklélményben viszont sokkal többet adott a howw2, mint a p. Ha meglenne, most tuti nekiállnék... -
#1384 jah, de van hozzá krekk.. nem kell "lehuzgálni" ;)
amugy sztem is ez a game jobb, a demok alapján mondom ezt persze... de az meg magyar. Ha vmelyiket megvenném, az lenne az. -
#1383 Az is Starforce 3! :) -
#1382 sztem inkabb kevesen maceráznak az sf3 védelemmel... jameg ráadásul sokan inkább panzereznek ...
máskor, más védelemmel ez egy 5ezer hozzászolásos topik lenne :) -
#1381 Hülye vagy?
Mi ez a hangnem, barom gyerek?
Beindul a suli, az a baj? -
#1380 bazz, te drogozol?
ossze-vissza beszelsz........... -
#1379 az orosz 2. pályán a Speznac emberrel először É fele, aztán kell DK felé venni az utat ? -
#1378 Nem tudom. Az bizti, hogy nálam mielőtt a két robbantós ernyős odaért, már voltak bombák és az utolsó pályán szereztem.
Tigrisek tuti jöttek. Királytigrisre nem emlékszem. Nem lehet, hogy sima Panther volt? -
#1377 egyébként nem ézin nyomom -
#1376 lol, akkor honnan tudod hogy easy-n is jon king tiger?
a ladat tudom hol van te vereb, de abban semmi sincs amivel hidat tucc robbantani.......
-
#1375 Nem tudom. Sohasem nyomtam easyn! :)
Ládák. A hídtól balra! -
Zoolesz #1374 Azt a tigris hiába próbálod ellopni nem lehet így let megcsinálva a game. -
#1373 milyen bombak vannak a ladaban, amivel fel tudod robbantani a hidat?
Nem fokozattól függ, mi jön !!
Nem? Jon a kiralytigris easy-n, meg a 2 Tigris?
-
#1372 Nem fokozattól függ, mi jön !!!
Bombák vannak a ládában, ami nem messze van a baloldali hídtól. De érdemes előző pályákon felpakolni, és onnan áthozni a cuccosokat. -
#1371 na akkor megnézem, mert arra a két fickóra nem is figyeltem. Thx, ja amúgy a tigris meglett ami a híd túloldalán van, csak éppen nem tudtam elmozdulni vele, hiába javítottam meg. -
#1370 ha a last stand nevu map-ra gondolsz, akkor igen, meg lehet szerezni a tigris0t, tigriseket, kiraly tigrist (persze nem easy fokozaton jonnek)
dinamit: kapsz kep manust ha megvetted az elso hidat, azoknal van.