Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
És egy nagy ellenséges gyalogosrohamnál nagyon nem minegy,mikor állsz neki újratölteni a géppuskát.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Érdemes minden ládába benézni. Mindenhol lehet lõszer. (Pl. a német elsõ pályán is volt valamelyikben egy Enfield sniper.)
Vannak néha kis ládikák. Kipakolod az embered kezébõl a fegyvert, és felkapod a ládát. Kurva sok cuccot tudsz beletenni! Így lehet velük gyorsan ki és átpakolni egyik tankból a másikba a fegyvereket, lõszereket egyszerre. (6-6 ágyúlõszerre, 600 géppuskalõszerre, stb. bontja le az adagokat, és 50-25 lõszert is két menetbõl át tudsz pakolászni, nem kell hozzá egyenként 1-1 ember.
Mindig pakolj fel javító cuccost és egyebeket a tankokba, pl. benzinkanna vagy hordó, mert néha jól jöhet majd a következõ pályákon. (A küldiknél sokszor tovább lehet vinni a tankokat és "általában" mindenhol tovább lehet vinni azokat a katonákat. Többnyire azokat, akiknek nevük is van!
Érdemes jól összeszedni a gránátokat, lõszereket a tankokhoz. Az orosz géppuskákat meg azonnal le kell cserélni németekre, mert nagyon szarul muzsikálnak!
Briteknél:
Késekkel és hangtompítós pisztollyal takarékoskodni!!! Ezért aki sniperpuskával lövöldözött az elsõ brit pályán, annak javaslom kezdje újból, ha még nem ment túlságosan bele, mert pont olyankor nem lesz puskalõszere, amikor majd csendben kell ölni, vagy távolról. Ugyanígy takarékoskodni a molotov koktélokkal! Kevés van belõlük. A gyufával is érdemes gyújtogatni! Néha egész jól el lehet pusztítani jópár területet katonástul-mindenestül. Sõt, az egyik orosz pályán meggyújtottam egy füves részt, és leégett az egész pályaudvar. 😊
Trükk:
Érdemes a hidakon kilõni egy-egy páncélos jármûvet (nem leparkolni!), mert néha pont azon a ponton jön az erõsítés, és egyszerûen nem tudnak idõben odaérni, ahová akarnak!
Érdemes elõször likvidálni a jónépet a térképen, aztán lenyomni az ilyen találkozz, meg mentsd meg küldiket, mert néha egy rakat tank is megjelenik, "oszt kapkodni kõ".
Biztos még van pár dolog, ami fontos, de most nem jut eszembe. 😞
Minden tiszteletem a tiéd,ha normálon végignyomtad idõlassítás nélkül. Baromi nehéz lehetett! Gratula!

elöször is kitakarítottam a kis szigetet, majd a hajót lentebbre csaltam, hogy ne legyen látható a 88asoknak, azt is kitakarítottam, majd egy torpadóval kilõttem a 88-asokat. kitakarítottam a jobb oldali agyût, majd bepattantam, és kilõttem az agyúval a másik agyút, majd a világítótornyot. Majd jött egy Hanomag tele ürgékkel, de nem szálltak ki valamiért, én meg leszsedegettem a bentlévõket sniperrel, majd szépnel efloglaltam a hanomagot, és kiírtottam az egész bázist 😊 Móka volt nagyon.
Van most egy fontos kérdése(i)m
-A világítótornyos pályánal, hogy kell a nagy agyút betölteni a földön lévõ töltényekkel, mert felszedtem, majd próbáltam rakattintani az agyúra, de nem lehetett.
Másik és egyben fontosabb kérdés, hogy a 2. német pályán, hogy kaptátok el a felderítõket, úgyhogy ne lógjon meg senki?
még egy dolog nektek nem okozott gondot pl 3 ember irányítása? mer nekem néha olyan az érzésem kéne még vagy 2 kéz pluszba
én inkább egy emberrel megyek végig okosan, vagy ha olyan a pályatervezés beállítom a másik 2-õt fedezékbe és onnan nyomják, de ilyenkor irányítom az emberem, és nagyons sokszor elõfordul, hogy épp letörlöm a verejtéket a homlokomról, és látom az egyik csávóm kifeküdt, na akkor load megin, mer én egy embert se vesztettem egyik pályán se úgy csináltam meg...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg sokan is vannak ellenem.
Next PC upgrade: 2022
A 2. pályát most épp easyben csinálom, hogy lássam a különbséget, az azutánit meg hardra tervezem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Normál ez már igencsak húzósabb ezt inkább multiba szoktuk de itt is van olyan pálya ahol jobb ha 2-nél többen irányítjuk.
Hard na ez már igen nehéz még multiba is mert szemmel láthatóna csal a gép 😄
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
A medve nem játék.
Amúgy az a jó a játékban, hogy mikor azt hinnéd, elfogytak, mindig jön egy újabb szakasz katona. Így lesz izgi a dolog.
A legbrutálabb a brit pálya konvojkiséretének szétlövése volt, ahol volt egy párduc is, és a német pálya amerikai páncélostámadása a végén.
A medve nem játék.

Másik: Németek 2. Pályáján hogy lehet megakadályozni, hogy senki ne szökjön el? Mindig egy ember meglóg valahogy, aztán jönnek a tankok, amiket lehetetlen kilõni. Tankokat lehet használni a likvidálásukra, mármint a felderítõk likvidálására.
Mostmár végig nyomtam minden campaignt, de a traininget kihagytam, a töltésrõl már volt szó, keresel egy kannát vagy hordót és oda viszed ahol van üzemanyag/csepp/ majd ha tele akkor oda viszed amit meg akarsz tankolni /tölcsér/.
De már nem irok ide mert felesleges mert már megy hála az égnek. 😊)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Már csak a Panzerst kellene megoldani azt felhötlen lenne az öröm 😊)
Feltettem a gamet.Bemountoltam azt a fájlt amit leirt.Elinditom a Soldiers exe-t kiirja hogy inditsam újra a gépet,megcsináltam.Elinditom ismét a Soldiers exe-t kéri a serialt: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ beirtam neki.
Erre kiirja hogy hiba lehez hogy sérült a fájl mármint amit be kellet mountolni.
Nincs szeremcsém a gamekkel. 😞