Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
észlény! 😊
kiirt verzionál nem is kell lehuzni mindent hanem a mountolos verzionál kell..., viszont a mountolos úgy tûnik hogy nem zsákbamacska igy azt énis megprobálom ... 8olyanyira hogy elsõ cd már lentvan 😛)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
sima LG szar íróval írtam, ami nem a legjobbak közé tartozik írók között, és mégis megy. Ha még mindig nem akarod megpróbálni, te bajod, ne várd, hogy sajnáljalak. 😊
A jómúltkor leszedtem ezt a gammát. Akkor nem indult. Most, a korábban leírt okossággal megy. THX!
Rögtön elsõ észrevételem: A Panzers végignyomtam (legalábbis a német oldalon) úgy, hogy nem javított a kocsi. Nem is volt baj, mert így nagyon oda kellett figyelni. A többi nem érdekelt nagyon, befejeztem a Panzerst (milyen faszság, hogy csak Grádig lehet a németekkel nyomni...).
Most ebben elõször is az bosszant, hogy az embereimet szinte lehetetlen kordában tartani. Ha gránátot dobatok velük (fedezékbõl), akkor a következõ az, hogy kirohannak az ellenséges össztûzbe. Emiatt marha idegesítõ tud lenni. Én vagyok csak a láma egyelõre, vagy ezt így kell elfogadni?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
arról nem beszélve hogy én cdirom nem támogatja rmps-t vagy miaszöszt, és minden alkalommal haverhoz , rokonokhoz, etc rohanni eléggé szarakodás... , és mivel én már elõre tom hogy nekem kiirva nincs mákom igy inkább azt a verziot nem is erõltetem 😊
, én is így voltam vele, a panzers-t 1 hónap után írtam ki a krekkel való szarakodás után, úgy hogy már rég átkonvertáltam mind a 3 cd-t isoba, egyszer gondoltam egyet a kurva annyát, és leszedtem a cd3-mat mégeccer, valaki elkülte az mds-t és kiirtam, egybõl mûködött, aztán fogtam a fejem de marha vagyok szarakodtam a krekkel, a soldiers az meg azonnal ment ahogy a nagy könyvbe megvan írva leszed ncryiso, kiir clonecd és már ment is, ez nem azt jelenti mekkora király vagyok (pedig de
) hanem hogy próbáld ki, nem kell 10x kiirni meg eröltetni, ha nem megy akkor nem, legalább tudod, de én pont így jártam hogy mind a kettõ megy, nem hiszem hogy 2 cd letöltése olyan nagy dolog lenne manapság, mondjuk nekem igen 16kb....Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
amugy az lehet hogy kifogott egyenlõre... de csak egyenlõre mert amit egy ember megcsinlál azt egy másik fel tudja törni, tökéletes védelem nincs és nem is lessz..., csak idõ kérdése az egész 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Amúgy ha egy IDE kábelen vannak a cd meghajtóid, akkor elég bios-ban letiltani azt az ide csatornát és akkor még a gépbe sem kell kotorásznos. Na meg az egész 2-3 perc alatt megvan és már játszhatsz is.
Elég gyakran nézelõdöm külföldi fórumokon, ahol ilyen témákkal találkoztam, ezt a megoldást is ott találtam. A panzers-hez még nem találtak ki jobb megoldást a cd-másolósnál, ott most éppen pangás van, mert szerintük az amerikai crack majd megoldja a gondjaikat. Szerintem nem...
Egyébként ha van valami akkor azt közzéteszem, de mondom, egyenlõre csak várni tudok én is...
Éppen az a lényeg, hogy csak úgy tudod elindítani a játékot ha le van tiltva az összes cd meghajtód vagy éppen le van húzva az ide-kábelrõl. Sajnos csak így tudsz vele játszani de ez még mindíg jobb mintha sehogy.
megcsináltam hogy mûködjön ajáték, kikapcsoltam a cdt stb, elinditottam arról a pár kbos cuccosról, és mûködött...mikor visszakapcsoltam a cd-t, akkor vmiért nem mûködik, mindig azt irja, hogy tegyem másik emghajtóba a cd-t, ez miért van, hogylehet megcsinálni?
elõre is kösz
akkor nem doglenek meg...
Németeknél az elsõ pályán van 3 tank, azokkal mia lócsöcst kell csinálni, mer pár perc mulva felrobbannak...
Ebben már találtam is számomra egy hibát, ugyebár, én nemnagyon szeretem az olyan játékokat, ami idõre megy, mer egyszerûen idegesítõ, semmi értelme...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Amit a 851-be leirtál módszer ugynézki megy mindenkinek, nemtudod csináltak, vagy csinálnak egy ilyet a Panzers-hez vagy esetleg a Tocca Race Drive2-höz?
megvaros meg a ket jeep kozel erkezik, es az elso el kezd fordulni, mert kiszurt teged, akkor durr bele a hatsoba (tavolabbi!!!) piros (HE) skuloval. Az elso jeep pont mellette lesz (ha jol idozitesz) es leugralnak rola az emberek, te meg szepen lelovoldozod.
aztan elhelyezkecc, akar a tanyan, akar kicsit feljebb az uton es varod az elent............
jonni fognak...........
igen sokan..........
es csak le kell oket

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Sajnos elbújtatni sem lehet a tankokat, mert az egyiket nem is tudom irányítani 😞
Egyébként szöget ütött a fejembe: Miért kell újratölteni ezeket a géppuskákat,amikor úgyis hevederbõl táplálkoznak?

A medve nem játék.
Hogy nem lehet továbbvinni a keservesen megszerzett tankokat. Elsõ ruszki pályán szereztem egy Panzer 3ast, feljavítottam, majd összszedtem a két teherautót, és teleraktam õket benzineshordóval, meg töltényekkel, erre köv pályán, nem hogy a megszerzett jármûveim nincsenek sehol, de még az a 4-5 emberem sem, akiknél a cuccok voltak.... 😞