3171
-
HRaVeN1 #1449 ok majd megpróbálom. megvenni nem fogom, mivel még csak közipsuliban járok, éshát nics olyan sok felesleges pénzem :( -
bgabor #1448 Bizony,mergéri megvenni! -
Rusy #1447 Húzd le a kábelt, egyébként tényleg vedd meg, nekem ment kiírva, végig is nyomtam és meg is fogom venni... -
#1446 vedd meg a játékot eredetiben, sokkal egyszerűbb és nem kell vele annyit xarakodni
csak ennyit ajánlhatok -
HRaVeN1 #1445 Senki? -
HRaVeN1 #1444 Megcsináltam a ide kábel lehúzós módszert (pontosabban csak letiltottam a biosban), de vmiért nem akar elindulni. Kéri a kulcsot, begépeléem ezt:PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ, de utána kiírja, hogy olvasási hiba a lemez olvasása közben. Ez miért lehet? -
Christian #1443 hollehet letiltani a biosban? ahol a primary meg a seconary van, és a cd-t vegyem ki belőle?
Ha ezt teszem, akkor a winfos ban nemjelenik meg a CD, alcohollal megnyitom azta pár kb os cuccot, de igyse indul ez, aztkéri hogy tegyem egy másik meghajtóba a cd-t...miért? mi lehet a gond? -
#1442 megoldottam a problémát, vinyórol feltelepítettem megint, de nem tettem rá peccset, így megy a játék -
#1441 bazz, itt mindenki hulye?!?!?!
azt kerdeztem, mielott megvetted volna, baszakodtal-e a tortel, mert lehet hogy akkor az a gond.
ezert, takaritcsad ki a szemtet, aztan instald fel a megvasaroltat rendesen, directx, meg minden.
aztan ha nem megy, akkor: [email protected]
-
#1440 hát de baxus, azért vettem meg eredetiben, hogy utána a törtet használjam? -
#1439 fenrir:
probalkoztal elotte a tort verzioval?
ha igen, startforce3 cleaner, az kell neked.
install: elso cd, masodik, majd megint az elso.
-
#1438 "Nos ez nagy tévedés. Ha csak simán win-ben tiltod le soha ebben a bü*ös életben el nem indul neked a játék. "
ezt miert nekem mgyarazod?
nem en vagyok az a vereb aki ezt irta, nem en vagyok aki azt irta ha winben tiltod biaosban sem laccik, lol.
nekem meg eredeti van, szoval abszolutt nem vagyok erintve. -
#1437 de cd-ről nem tudtam, amikor a 2es cédét olvassa kb 99%-nál azt mondja a windoz, hogy rossz kötet van a meghajtóban, tegyem be az 1-es cédét...ha beraktom akkor kiír egy hibát és törli az eddig installált dolgokat -
Zoolesz #1436 akkor próbáld felrakni újból de ha lehet cd-ről és ne gépről -
#1435 de éppen ezaz, fent van a frissítés és nem indul el a játék -
Zoolesz #1434 scorpion olvasd már el, hogy miről dumálnak, mert egyáltalán nem arról amire te gondolsz -
Zoolesz #1433 az nem befolyásolja egyébként vagy hogy nekem is kifagy rakd fel a frissítést hátha jó lesz -
#1432 lehet, hogy a cd író miatt nem műxik? -
#1431 Nos ez nagy tévedés. Ha csak simán win-ben tiltod le soha ebben a bü*ös életben el nem indul neked a játék. Húzogatsz vagy letiltasz bios-ban ez a két választási lehetőséged van. Vagy ha egy nagy májer crack-er vagy, akkor a világon először csinálsz hozzá egy működő valódi crack-et... de kizárt hogy májer lennél. -
#1430 valaki segítsen plz
megvan a játék eredetiben, fent van a gépen, de az istennek sem indul el...még 1x nem kérte a cd kulcsot és amikor lefutnak az intrók, megcsinálom az új logint, leokézom és elkezd valamit tölteni akkor mindig leáll Program Termination hibával...nemigaz, hogy ezért vettem meg 10k Ft-ért
már az install sem volt egyszerű mert cd-ről nem tudtam telepíteni, mindkét cd tartalmát be kellett másolnom egy könyvtárba és csak onnan ment fel
lehet, hogy a peccs nem kellett volna rá?
-
#1429 tema arrol szolt, hogy vindozban van letiltva, nem bios-ban, es vindoz ubereli a biost.
mind a ketten nagy majerek lehettek -
#1428 Ugye ezt csak viccből kérdezted?! Amúgy nem és nekem is tökéletesen működik ez a játék, illetve a Panzers is. Elég letiltanom BIOS-ban azt az IDE csatornát amin a CD-olvasó illetve CD-író van és már műxik is a game. :) -
#1427 "én a Windowsban tiltottam le a "second IDE" -t,
és ezáltal a BIOS -ban sem látszanak az optikák."
ha nem tiltod, hanem torlod oket, akkor a biosbol is torlodnek, veglegesen?
---------------------
az emberi hulyeseg hatartalan, de latom neked sikerult megtalalnod az egyik veget...... -
Chartee #1426 Azért kösz! -
SanT #1425 Azt sajna nem tudom /mert Nekem nem jó/ de például a Panzers ezzel módszerrel működik de ahhoz adtak egy Starforce cleanert, ami csak arra jó. -
Chartee #1424 Kösz szépen!!
Közben utánnaolvastam Gamecopyworld-ön is és még egy kérdésem lenne: ha neagyisten el tudom indítani a játékot ezzel a módszerrel akkor utánna le kell törölni a starforce-ot??????? -
SanT #1423 1.Csinálsz egy másoltatot az image fájlról imaget mindig arrol a fájlról kell csinálni amit majd kérni fog a progi.
2.Ultra isoban betöltöd az image-et, és kitörölsz belölle mindent, könytárt, fájt.
3. Az így készűlt fájt elmented, Bin-ben. / fontos gogy a fájlneve úgyanaz legyen mint az eredeti filenak, a kiterjesztése egyenlóre lényegtelen/
4. Fogod és letörlöd a cue fájt amit csinált, majd az eredeti fájl MDS és mellémásolod, a bin-t pedig átnevezed MDF-nek.
Miután a régi imageből feltelepítetted a progit, bemountolod az új imaget.
-
Chartee #1422 Az is de azt nem tudom kiírni mert a CloneCd nem fogadja el az img formátumotk, szóval raganrock
-
#1421 ncryso van meg neked ? -
Chartee #1420 Ja és mi ez az üres Cd dolog???????????
-
SanT #1419 Sajna egyik key sem volt jó! Amúgy én is a "kábelhuzogatós" módszerrel csináltam, de kellett hozzá egy "üres" image is,amelyhez azthiszem hogy kell még egy kulcs mint ahogy a Codname Panzersnél. -
BBking #1418 Nem próbáltam,de nem valószínű,hisz az elvileg a US verzióhoz való. -
#1417 jó a másik key ? -
BBking #1416 -Szerintem igen
-Igen -
BBking #1415 Pont ezt akartam kérdezni.Hogy a Biosban letiltottad e?Ezekszerint igen.Én csak a win-ben. -
Chartee #1414 Visszaolvastam de azt például nem tudtam meg hogy megy e a dolog a Ragnarockos(AlcoholClone) verzióval is???
Ja és démonból ezekszerint 3.47???? -
#1413 és a másodikat nézted ?
egyébként az egyik nekem sem működött. -
#1412 én a Windowsban tiltottam le a "second IDE" -t,
és ezáltal a BIOS -ban sem látszanak az optikák. -
BBking #1411 Az elsőt írtam én be. -
#1410 PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
JA8KAN-DL2CJZ-B5CHUN-5E75YS
már nem emléxem melyikkel, de e kettő vmelyike.