Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.star-force.com
www.safedisc.com

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ja én is csodálkoztam, mer a macrovision dvd filmeknél elég régi védelem mint a játékoknál a safedisc vagy a securom, de akkor ezekszerint a cég pf...
Shep igen ez a lényege, tulajdonképpen az ember és a tank is kurva erõs, helyzettõl függ (meg attól hogy ki lõ elõszõr) hogy ki nyer... az esély mind a kettõnek adott...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez az, ami a TRD2-t, a CNP😛O-t es ezt is vedi/vedte.
szal olyan tul sok SEGA cuccal nem kell mostanaban jatszani...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudom hogy van neve mindenjinek épp azért is írtam hogy így akár fejlõdhetének, a skillek tényleg feleslegesek, de egy két +bónusz nagyobb sebzés esetleg talán, de ebbõl a játékból ez abszolut nem hiányzik, ez nem az a játék...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

IS2 vs Kingtiger.
Tudom, hogy pl. itthon is több KT harcolt, de mégis, légierõ, aknák, mûszaki hiba folytán pusztultak inkább el, mint egy IS2 ágyújától. Németországban persze lehetett rá példa, de két ilyen bazi nagy monstrumot, egymás ellen, különösen, hogy a KTbõl kevés készült ...
Például HE lõszerrel kalibertõl függetlenül szinte bármilyen tankot mozgásképtelenné lehet tenni.
A belinkelt oldalak nagyon érdekesek,nem tudtam,hogy ennyi Párduc és Tigris II semmisült meg magyarországon. Van olyan Királytigris is,amit 57mmes löveggel lõttek ki!
High Explosive (HE)
The most common shell type is high explosive, commonly referred to simply as HE. HE shells have a strong steel case, a bursting charge, and a fuze. When the fuze initiates the shell, the bursting charge shatters the case and scatters hot, sharp fragments of steel at high speed. Most of the damage is caused by being struck by these fragments, rather than directly by the blast. The fuze on an HE shell can usually be set to burst on the ground, in the air above the ground (to scatter fragments behind cover), or after penetrating a short distance into the ground (either to transmit more ground shock to covered positions, or to reduce the spread of fragments).
Armour-piercing (AP)
In naval warfare and older anti-tank shells, the shell had to withstand the shock of punching through armour plate. Shells designed for this purpose had a greatly strengthened case with a specially hardened and shaped nose, and a much smaller bursting charge. Some smaller calibre AP shells had no bursting charge at all. Plain AP shell is now very rarely seen except in naval usage, and is less common even there. See also: Armor-piercing shot and shell.
"Attól is függ persze a dolog, hogy mivel lõ az ember! HE vagy AP! 88-asnál mindegy (szinte)"
-helyesebben: mivel, mire, es hova lo az ember.
mert igen szorosan osszefuggenek.
"Amúgy, nem igazán hinném, hogy sor került volna ilyen összecsapásra. Tigris I. vs IS-2 talán, KT vs IS2, háát?"
-pedig budapest ostromanal, a konrad hadmuveleteknel is "rengeteg" tigris vs IS2 volt.
http://www.battlefield.ru/destroyed/german.html
http://rkkaww2.armchairgeneral.com/battles/Hungary/Hungarydata45.htm
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
De tény: a Tigris I. jó kezekben nagyon brutál tud lenni!

De egy kicsit illúzióromboló is lett volna, ez is egy ilyen játékba, gondolj bele, kiirtottam egy csomó németet pl
kaptam xp-t és ettõl majd többet sebzek, a géppityu annyit sebez akkor is ha tapasztalt vagy LOL...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Mindamellett én inkább a német küldetéseket nézem elõször. Azt végignyomom, és ha elegem lesz, akkor a többit nem csinálom meg. Nem tehetek róla, de én németpárti vagyok... 😊
Vásárlás ügyben: persze, extrém helyzetben nem kéne vásárlás. Ezt meg lehet oldani a sztoriban. A panzersben is van olyan küldetés, ahol nem lehet vásárolni (radartorony...). És persze presztízspontokra gondoltam.
Ha pedig nem lehet vásárolni, akkor hiányolom azt, hogy fejlõdjenek az embereim. Igaz, hogy ez nem RPG...
Összességében nagyon jó game, alig várom, hogy hazaérjek és folytassam. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
szerintem is hülyeség lenne venni tankot, illúzióromboló, esetleg úgy mint a panzersban, presztizspontokér, de azt is szigorúan küldetés orientáltan ugye abból kifolyólag amit lentebb írtak, tehát olyan részen ahol pl nem gáz ha csomó tankal megyek, mert pont ez a lényege a játéknak a tank tényleg tank, tehát ha mondjuk 5 tankkal mennék az már kurva erõs lenne, de a játék szépsége, hogy tényleg egy tankot egy gyalogos óvatlan pillanatba moplotovval el tud intézni, vagy gránáttal a láncot lerobbantani, tehát a tank és az ember harcát szerintem nagyon valósághûen lemodellezték, és a durva az az egészbe, hogy tényleg helyzettõl függ, ahol több a tereptárgy, fedezékbõl molotovval simán kiirtok 2 tankot, ha van 2 koktélom, de nyílt terepen szinte esélytelen...
Amúgy a tank attack nevû szovjet bónuszküldetésben erûsítésként kapunk egy IS-2es tankot,na az aztán eszméletlen egy cucc! 122mmes ágyú van rajta,és 1 lövéssel kicsinálja a Tigris 1-est. Szerencsére a Tigris II essel már jóval nehezebben boldogul. De például volt olyan,hogy Pz-IVest egyetlen lövéssel felrobbantotta! Méghozzá szembõl!
Késbedobásnál ritka, hogy bárki is a nyitott ajtóban áll.
Tankoknál csak arra kell figyelni gyalogsággal szemben, hogy a lánctalp ne sérüljön meg, azt pl. egy gyalog is elintézi néha gránátokkal. Molotov halálos koktél! A legbrutálabb fegyver.
Amúgy szerintem a ruszki küldik voltak a legszarabbak, a briteké volt a legváltozatosabb, és a németeké a legjobb. Az amerikaiaké átlagos.
Kiváncsian várom a kiegészítõlemezt! Jó lenne egy full háborús hadjárat ezzel a grafikkal és ezzel a rendszerrel.
a windows mar csak ilyen...

Na de: ez a game iszonyat jó lett! Nagyon tetszik az interaktív környezet, hogy szerelgeted a tankodat, stb-stb...
Egy dolog tûnik furának (a többi RTS-hez képest), hogy relatíve kevés egységet ad. Megoldhatták volna úgy is, hogy vásárolni lehessen, mint a Panzersben. Spec vennék egybõl 2-3 tankos csapatot, és go elfoglalni az ellen tankjait. 😊
Ami viszont jó, hogy a tank tényleg tank. A gyalogosok ellen halálos. Igaz, hogy nagy számban baj lehet, de összességében király. Ja és végre a Tigrisnek Tigris ereje van, nem úgy, mint máshol. Egy tigris kinyír simán vagy 6-8 ellenséges tankot. 😊
A legnagyobb LOL az volt, amikor a 2. küldetésben (recon) végigcsináltan egy tigrissel az egészet. A végén láttam meg, hogy a másik tankban is ott ülnek az ombrék, csak üzemanyag nincs benne (ott van két hordónyi). 😊)
Most a 3. mapon vagyok, a városban. Elég érdekes... 😊)))
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
kotegelni nem lehet.
vannak mas, nem kotegelt granatok, amik hasonloan erosek.
hazba kest be lehet dobni, ha ugy van bent a manus hogy le is tudnad loni (nem lovod, dobod...)
" a házben lévõ ellent hogy lehet ártalmatlanítani úgy hogy az ne vegyen észre /mondjuk késsel/."
odakuszol az ablak ele (kivulrol) ahonnan belacc, es latod is az ort. Lesz egy pozicio az ablaknal, ablak alatt, pont a kozepen, ahova uda tucc helyezkedni es be fog nezni a manusod. kijelolod hogy kes, es fire at will (magatol fogja ledobni).
(alap kikepzes, ablakon valo beloves......)
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
az itt közkézen forgó warez verzio "english" verzio, vagy "euro" verzio?