3171
-
Rusy #1489 hát lődd ki az ágyút, asszem van nálad szerelő felszerelés, meg tudod, vele javítani, meg ugyanígy foglalj tankot is, a lényeg oldalról vagy hátulról próbáld kilőni, ha ügyes vagy 1-2 lövés... -
#1488 Sajnos meg csak az elso kuldetesnel benazok, amiben a vedo agyukat kell kiiktatni es az osszes germant lenyomni. A harom agyubol kettot fullra lenyomtam, egy meg mukodik, de mar szemelyzet nincs hozza, csak en tudom iranyitani, de nagyon lassan fordul es van ket tank a domb mindket felen, ha el akarom foglalni az agyut, hogy hasznaljam, baromi gyorsan reagal a harckocsi es szetlovi az agyut az emberemmel egyutt! :( Arra gondoltam el kene vonni a tank figyelmet, de nem igazan tudom mivel tudnam, mert mozgas nelkul kiirt minden egysegemet! :(( tippeket kerek, nem teljes megoldast ok? -
Rusy #1487 mit segítsünk? -
#1486 Segitseg! van itt mar valaki aki az orosz campaig-nal jatszott mar? most kezdtem a jatekot es nagyon tetszik!! eszmeletlenul hangulatosak a hanghatasok. -
#1485 végre happy end :) -
HRaVeN1 #1484 Na sikerült elindítani :) Letöltöttem a legújabb daemont, és azzal sikerült. (Lehet fikázni, hogy mért nem próbáltam ki azzal, de juice is írta,hogy neki azzal nem ment, meg senki se írta, hogy próbáljam meg, hátha. De lényeg, hogy elindult, köszönet minenkinek) -
#1483 Ja igen te volt az utolsó, akinek nem indult! :)
De úgy látszik mindíg vannak utoló utánniak is! -
#1482 Nekem hála a jó égnek megy a game -
#1481 Márpedig vmit bizonyosan nem jól csinálsz, mert el kell hogy induljon a game. -
HRaVeN1 #1480 Hát én alcohollal próbáltam (talán nem is a legújabbal), de igen így csináltam. Kiírja hogy nincs cd a meghajtóban, vagy sérült, vagy vmi ilyesmit -
#1479 Na várjál, felraktad a bemountolt cuccból a játékot, indítás, írja hogy indítsd újra, hogy a starfoce feltelepüljön, megteszed, útközben az IDE2-t vagy amelyiken nked az optikai meghajtók vannak letiltod a biosban /fontos ha mindkét ide-n van opt. meghajtó akkor nincs mese vagy átkábelezed, vagy lehúzod az összeset/ bejön a win daemon legújabba bemountolod a kis filet és el kell hogy induljon, -
HRaVeN1 #1478 Igen így próbáltam, de így nem indult -
HRaVeN1 #1477 Ez van meg. Ezzel működnie kéne? -
#1476 JUICE írta
"Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amiről ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:
1. Fel kel pakolni a soldiers-t
2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenőrzött szektorokat tartalmazzák)
4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem működött)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...
Végre tudok vele játszani!" -
#1475 két pár kilós file a 2. cd starforceos része van benne. -
Torta #1474 Elvileg ezek is .img fájlok (is), nem tudom, hogy te mire gondolsz... -
#1473 van egy img file amihez nem kell így bűvészkedni, bemountolod a CD-ket kilövöd és megy. -
Torta #1472 Ha neked ez van meg: Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO
akkor elvileg ez a tehendő:
-unpack both CDs using WinRAR and mount them with Daemon Tools þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ -install the game using the mounted image files þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ -burn CD1 with Slysoft CloneCD 4.3.2.2 using the protected game þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ profile with 1x speed to a 700mb !CD-R! (READ THE NOTES BELOW!) þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ -unmount all drives in Daemon Tools þ ŰŰŰ
þ -insert the burned CD into a reading device - burner won't work þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ -when asked enter the following key: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ -wait about 30 seconds until starforce has finished checking þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ the cd (checking time depends on used reading device) þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ þ ŰŰŰ
ŰŰŰ þ -play and enjoy! þ ŰŰŰ
(az .nfo-ból van kiszedve) -
HRaVeN1 #1471 Az is lehet... -
#1470 Akkor neked nem az evvel a modszerrel mukodo verziod
van meg! :( -
HRaVeN1 #1469 Szted én mit csináltam ?? -
#1468 Mondom, ne a CD-t vagy a DVD-t tiltsátok le, hanem az egész IDE vezérlő csatornát. -
HRaVeN1 #1467 Én letiltottam a biosban a dvd romot,és a dvd írót. Nem volt jó. Lehúztam a kábelt, nem volt jó. -
#1466 Ha csak letiltod a BIOS-ban vagy a Windowsban a CD-ROMot az nem elég. Én egyszerűen az kettes IDE csatlakozót tiltottam le a BIOSban és így már működött. Nem kell semmilyen kábelt lehúzni. -
HRaVeN1 #1465 Na úgy csináltamn, hogy letiltottam a biosban amit kell, feltelepítettem, betöltöttem alcohollal azt az üres image filet, elindítottam a játélkot, kérte, hogy indítsam újra, majd mikor megint indítanám el kiírja hogy rossz a cd, vagy nincs benne. -
#1464 Azt hiszem nekem masik verzio van meg, ha erdekel holnapra megmondom melyik, bar ha mukodik neked es nem zavar az orokos huzgalas akkor tok mindegy! -
Chartee #1463 Mondjuk ha belegondolok mennie kell biosból is.
Ugyanis most jutott eszembe hogy azért húztam le mert a biost nem tuttam rávenni hogy tiltsa le őket. -
Chartee #1462 De lehuzogatással ment szóval le van ******!!!!! -
Chartee #1461 Ragnarock -
#1460 Ez erdekes! melyik verzio van meg a jatekbol? mert mar tobben is irtak, hogy biossal megy. -
Chartee #1459 Nekem a biosos dolog nem működött -
#1458 NEM KELL LEHUZNI A CD-ket! eleg ha biosbol letiltod! ugy mennie kell! -
Chartee #1457 HRaVeN1
Telepítés alatt is le volt húzva a cdrom?????
mert nekem úgy működött -
Chartee #1456 Hello!!
Ez az új üres image-os módszer végre működik úgyhor már én is tolom a game-et és nagyon király. -
HRaVeN1 #1455 Úgyse jó, hogy lehúztam -
HRaVeN1 #1454 Hát annyira azért nem akarok vele játszani, csak itt porosodott a gépemen -
#1453 hát most 10k-ért úgyse sokat fox bele venni, max 1 új hálókártyát :)
játék jobban megéri ha tényleg akarsz vele játszani -
HRaVeN1 #1452 De ha már van egy kis pénzem akkor inkább vmi cuccot veszek a gépbe -
#1451 bgabor, multizni nem akarsz? -
bgabor #1450 Én másfél éve végeztem a gimiben,és nekem sincs sok pénzem,mégis megvettem.