Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Azt hittem, az "Egy kutya" emlegetése érthetõbb lesz, de ha te félmunkát végzel, akkor kérlek tényleg nehéz átjutni! 😊
A medve nem játék.
pedig direkt nem írtottam ki a 3 németet a pajtában mondom elférnek pf ez a játék tele van meglepetésekkel...
Elég hülye dolog,de tényleg így kell csinálni:
A térkép bal oldalán van egy pajtaszerûség,tele németekkel. Leírtod õket. Ezután csatlakozik hozzátok egy kutya,aki ezentúl magától jön mellettetek. A németek leírtása után német erõsítés érkezik,onnan,ahol te kezdted a pályát. Ezek leirtása után odasétálsz a mocsár azon pontjáhol,ami zászlószerû izékkel meg van jelölve. Erre a kutya,aki eddig mellettetek jött,el kezd átkelni a mocsáron. Õ a jó útvonalon megy,csak követni kell,és átvezet a túlpartra.
Az embered kezébe teszed a dinamitot,utána a menü 'use item' gombjával leteszed a felrobbantandó cél MELLÉ,majd elfutsz.Kb 5 mp-en belül robban.
Hogy???
V nekem is vissza kene olvasni...

ja igen kijött az újabb starforce 3-mmal büszkélkedhetõ játk beyond divinity (cdv), állítólag már van hozzá mini image mostmár ez bevált szokás lesz hogy húzogatni kell a cd-ket? bár nekem nem, mert eddig ment mindegyik remélem ez is kiírva, de sok embernek más nincs...
Még mindig nincs crack ehhez a game-hez??????
Mert ha van valaki pls dobjon egy linket

A medve nem játék.
A medve nem játék.
Hogy robbantsam fel a tuzerseget?Mar csak 1 van belole.
Kösz az infót.
Ja mivel kezdõ vagyok ezt nem értem:...de szvsz csak lusta vagy... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Most kaptam meg ezt a játékot és szeretnék visszaolvasni, hogy hogy lehet elindítani de az explorer hibásan nyitja megy az oldalt és nem tudok lapozni (csak az utolsó/elsõ 80 hozzászólást látom). Ilyenkor mi van.

Vsz moderátorunk törölt valahol valamit, csak ide is átjutott pár verejtékcsepp! 😊 Lazán kiesett két nap és a megoldások.
A medve nem játék.
(Panzerkampfwagen Tiger Ausfuehrung E1-8)
Max level road speed 28mph/45kph
Weight: 56 Tons 153,340 lbs
Engine: Maybach HL210 P 45 V-12 Gasoline 650 hp
Tigris II.
(Panzerkampfwagen Tiger Ausfuehrung B, late production3-6,10-13 )
Max level road speed 24mph/38kph
Weight: 68.5 (Porsche turret) 69.8 (Henschel turret)
Engine: V12 Maybach HL 230 P30 (700hp)
Medium M4 "Sherman"
(weight: 33,7t, Motor: Ford 500 PS)
Max level road speed 42mph/67kph
jol latszik, sherman gyorsabb volt, sulya is kevesebb, suly/loero aranya is sokkal jobb.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
-SU-152 egy mod-ban van benne, toys vagy mas neven Lots of Toys
-Europaba eppsegbe maradt tiger ha jol tudom 3db van
es amerikaba van 1-2.
Itt az egyik:
a muzeum
(koszi Hypo es Pluskat az infokat)
"-Ha Sherman vs Tigris akartok látni akkor a Kelly hõseit nézzétek meg, ott valodi mind a kettõ. A másik amiben realisztikusan ábrázolták a Tigrist az a Rayen közlegény, ott látható hogy a bazoka lövedéke egyszerüen lepattan róla, de egy Hanomag-ot /félhernyótalpas páncélozott szállitójármü/ egylövéssel kilõ."
Jol latszik a kepen, hogy Ryan-ban a partraszallas is valodi volt, mint a tigris is
ez a ryan-bol valo "eredeti" tigris:
ez pedig amit felhasznaltak hozza:
ez pedig egy valodi tigris:

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Még mindig nem tudja senki,melyik küldetésben van az SU-152?
Müködõ Tigris tényleg nincs /cirka 60 év/, de elég jó állapotban azért maradt egy pár, pl. Londontól 40km-re található egy tank muzeum ott és még németországban is.
Nemrég az anglai Bovington tankmúzeum felújított egyet.
A felújítási project honlapja:
http://www.tiger-tank.com/