3171
  • TJHooker
    1.28 patch másik szerverről
  • TJHooker
    Van egy kis hajó a vizen, azzal kell elmenekülnöd a folyó mentén, de előtte fel kell robbantanod a hídat, vagy dinamittal vagy a nebelwerferrel, vhogy átpréseled a hajót a felrobbantott híd romjain és kész. (Nem árt előtte teljesen megtisztitani a pályát)
  • TJHooker
    A világítótoronytól távolabb eső ágyút foglald el, avval lödd szét a világítótornyot meg a másik ágyút, ha ez kész szállj ki belőle. Egy embered maradjon a közelben, azzal vegyél a kezébe egy plö M24-es (nyeles) gránátot, és dobd az ágyú mellett heverő lövedékekre, de úgy, hogy pont akkor robbanjon amikor talajt ér. Sokáig nyomod a gombot és egy egy piros csík kezd el körbe menni a gránát képe körül.
    Ha ez még így se jó, akkor egy lövédeket vigyél az ágyú talapzatához és ismételd meg az előbbi manövert.
  • Gykor
    Hello sziasztok Én az angoloknál az első pályán akadtam el ahol a két ágyút kell felrobbantani, de nem találok sehol robbanó anyagot. Légyszí adjatok tippet merre találok bármit amivel feltudom robbantani azt a két ágyút
  • Smokk
    Ja ott en se tudtam tovabb menni
  • TopGun
    Na ez mar nincs itt! :(( jo gyorsan leszedtek!
  • SanT
    Helló! Lenne egy Kér(d)ésem! Az UK hadjáratban a második pályán valami hajóval kell megmenekülni,de bármerre megyek nem történik semmi. Valaki tudna segíteni hogyan ezt a pályát végigvinni! Előre is Köszi!!
  • TJHooker
    Kint van az új patch: 1.28
  • Gykor
    Köszi
  • a.carkey
    Gombokkal tolass és állítgasd átg a váltókat!
  • Gykor
    Azon a szovjet pályán járok ahol a katyusát rákell kapcsolni a vonatra és kivinni a főkapun, de nem tudok kimenni mert nem tudom átváltani arra sínpályára ami kivinne a főkapun. Légyszi segítsetek !!!!!! A válaszotokat előre is köszönöm
  • TopGun
    Nem! BIOS modszerrel is lehet jatszani! de mar ezt is leirtuk/tak ide tobbszor is!
  • magicrat
    Halesz!

Az alább leírtak szerint járta el, de a serialon nem enged tú.
    Talán azért, mert nincs erre vonatkozó információm:((
    Ha van valakinek, dobjon meg vele, megköszönném!
    Üdv

Magicrat
    [email protected]
  • skorpio7
    Nos ha eddig nem vették a fáradságot hogy legyen vmi crack hozzá (jó 3 hónapja jelent meg a game és a SF3-ra is csináltak már crack-et, a'la Panzers), akkor nem hiszem hogy lesz ezután vmi ezügyben... bár ne legyen igazam.
  • Christian
    és lesz e crack?
  • Christian
    ja ez nem ide jött, aztakartam kérdezni, hogy nincs normális ctack? csak idekábeles módszerrel lehet játszani?
  • Christian
    Csak angol verzió van?
  • formatuq
    a valtot kell atallitani eloszor, katyus vonat meg szepen bejon az allomasra, kesobb.
    addig rakjal ott rendet.
    majd szet kell loni az ossze panzelozott jarmuvet fent, aztan mehet a katyusa is a levesbe.

• Shep
    Ez melyik pálya pontosan, mert tökre kavarodnak most bennem a helyszínek, meg volt egy pár vonatos.
  • Panzer
    Please!!!
    Az orosz campaignben amikor a katyusát kell elrabolni, a vonatot hogy a talyogba kell elinditani nem megy semmerre, vagy mit kell csinálni.
    Help!!!!!!!!!
    Megzavarodok

THX
  • Shep
    látod, hogy ezt nem tudta, te kis buta
  • Serpa
    mini-image megvan ?
  • Rusy
    jól érzed de megéri, vagy vedd meg én is megveszem, annyi hogy húzd le a az olvasókat és kész mi ebbe a nehéz, inkább idegesítő, hogy ki kell kapcsolni a gépet, ha írni akarsz megint ennyi...
  • Dietrich
    daemonról mountoltam be de hisztizet a lemezért ezért kiírtam egy újraírhatóra akkor meg a seriallal kezdett el szenvedni.

Na most asszem 1 vinyó 1 dvd olvasó, másik vinyó cd író..ez a felállás nálam. Szóval akkor ez sem jó megoldás. :)

Miért érzem azt hogy ez a gamet (csak úgy mint a cs source a toca2 is) hasonlóan nehéz telepíteni ha másolt?
  • formatuq
    bazz, noszti fiu esete a toth marival.........
  • Rusy
    a legjobb...
  • skorpio7
    Megy daemon-nal is és nem kell lehúzogatni az ide kábelről a cd/dvd-meghajtókat, elég ha letiltod őket bios-ban. Persze ehhez másik kábelen kell lennie mint amin a vinyó van... és ez az egész művelet nem tart tovább (legalábbis nekem meg minden értelmes embernek) 3-4 percnél. Szóval ha ezt vki macerásnak érzi az csak szánni tudom, mert lemarad az év egyik legjobb (ha nem a legjobb) II.vh-s stratégiai játékáról.
  • Dietrich
    Thx!

Ennyit kell buzerálni, hogy elinduljon?? Aszem akkor hagyom a fenébe. :)
    Nem szeretem az alcoholt nincs is telepítve.
  • Zoolesz
    Egészen pontosan meg tudnád mondani ebben mi az új??? :D
  • Shep
    JUICE írta:

Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
    Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amiről ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:

1. Fel kel pakolni a soldiers-t
    2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
    3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenőrzött szektorokat tartalmazzák)
    4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem működött)
    5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!

persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...

Végre tudok vele játszani!
  • Dietrich
    Hi.
    Leszedtem a gamet telepítem de arról papol, hogy nem jó a serial (azt adtam meg neki ami az nfo fájlban van).
    Mi a teendő hogy elinduljon a game?
  • Shep
    engem majd érdkel a multi, csak legyen meg az adsl, szóval majd csatlakoznék ha lehet.
  • formatuq
    hasznos oldal komam!
    grat
  • TJHooker
    Akkor itt van néhány mod, amit még kipróbálhatsz. Majd még töltök föl ezt-azt.
  • BBking
    Mondhatom,hogy nagyon jó játék. Normálon végigtoltam a pályákat. Már várom a küld. cd-t...
  • Rusy
    123456 ha olvasod ezt a topicot írj, valamiért nem tudok válaszolni a privátodra
  • bricsi01
    holnap már talán.
  • bricsi01
    még nincs meg mert még jön
  • bricsi01
    kivel,mivel,hol,mi?
  • Zoolesz
    Akkor ott nálatok lehet a gond mert nálunk csak szinkron hiba miatt dob ki, de akkor már nagy gond van és olyan 50-ből 1* ha van.