3171
-
#1569 1.28 patch másik szerverről -
#1568 Van egy kis hajó a vizen, azzal kell elmenekülnöd a folyó mentén, de előtte fel kell robbantanod a hídat, vagy dinamittal vagy a nebelwerferrel, vhogy átpréseled a hajót a felrobbantott híd romjain és kész. (Nem árt előtte teljesen megtisztitani a pályát) -
#1567 A világítótoronytól távolabb eső ágyút foglald el, avval lödd szét a világítótornyot meg a másik ágyút, ha ez kész szállj ki belőle. Egy embered maradjon a közelben, azzal vegyél a kezébe egy plö M24-es (nyeles) gránátot, és dobd az ágyú mellett heverő lövedékekre, de úgy, hogy pont akkor robbanjon amikor talajt ér. Sokáig nyomod a gombot és egy egy piros csík kezd el körbe menni a gránát képe körül.
Ha ez még így se jó, akkor egy lövédeket vigyél az ágyú talapzatához és ismételd meg az előbbi manövert. -
Gykor #1566 Hello sziasztok Én az angoloknál az első pályán akadtam el ahol a két ágyút kell felrobbantani, de nem találok sehol robbanó anyagot. Légyszí adjatok tippet merre találok bármit amivel feltudom robbantani azt a két ágyút -
Smokk #1565 Ja ott en se tudtam tovabb menni -
#1564 Na ez mar nincs itt! :(( jo gyorsan leszedtek! -
SanT #1563 Helló! Lenne egy Kér(d)ésem! Az UK hadjáratban a második pályán valami hajóval kell megmenekülni,de bármerre megyek nem történik semmi. Valaki tudna segíteni hogyan ezt a pályát végigvinni! Előre is Köszi!! -
#1562 Kint van az új patch: 1.28 -
Gykor #1561 Köszi -
#1560 Gombokkal tolass és állítgasd átg a váltókat! -
Gykor #1559 Azon a szovjet pályán járok ahol a katyusát rákell kapcsolni a vonatra és kivinni a főkapun, de nem tudok kimenni mert nem tudom átváltani arra sínpályára ami kivinne a főkapun. Légyszi segítsetek !!!!!! A válaszotokat előre is köszönöm -
#1558 Nem! BIOS modszerrel is lehet jatszani! de mar ezt is leirtuk/tak ide tobbszor is! -
magicrat #1557 Halesz!
Az alább leírtak szerint járta el, de a serialon nem enged tú.
Talán azért, mert nincs erre vonatkozó információm:((
Ha van valakinek, dobjon meg vele, megköszönném!
Üdv
Magicrat
[email protected] -
#1556 Nos ha eddig nem vették a fáradságot hogy legyen vmi crack hozzá (jó 3 hónapja jelent meg a game és a SF3-ra is csináltak már crack-et, a'la Panzers), akkor nem hiszem hogy lesz ezután vmi ezügyben... bár ne legyen igazam. -
Christian #1555 és lesz e crack? -
Christian #1554 ja ez nem ide jött, aztakartam kérdezni, hogy nincs normális ctack? csak idekábeles módszerrel lehet játszani? -
Christian #1553 Csak angol verzió van? -
#1552 a valtot kell atallitani eloszor, katyus vonat meg szepen bejon az allomasra, kesobb.
addig rakjal ott rendet.
majd szet kell loni az ossze panzelozott jarmuvet fent, aztan mehet a katyusa is a levesbe.
-
#1551 Ez melyik pálya pontosan, mert tökre kavarodnak most bennem a helyszínek, meg volt egy pár vonatos. -
Panzer #1550 Please!!!
Az orosz campaignben amikor a katyusát kell elrabolni, a vonatot hogy a talyogba kell elinditani nem megy semmerre, vagy mit kell csinálni.
Help!!!!!!!!!
Megzavarodok
THX -
#1549 látod, hogy ezt nem tudta, te kis buta -
#1548 mini-image megvan ? -
Rusy #1547 jól érzed de megéri, vagy vedd meg én is megveszem, annyi hogy húzd le a az olvasókat és kész mi ebbe a nehéz, inkább idegesítő, hogy ki kell kapcsolni a gépet, ha írni akarsz megint ennyi... -
#1546 daemonról mountoltam be de hisztizet a lemezért ezért kiírtam egy újraírhatóra akkor meg a seriallal kezdett el szenvedni.
Na most asszem 1 vinyó 1 dvd olvasó, másik vinyó cd író..ez a felállás nálam. Szóval akkor ez sem jó megoldás. :)
Miért érzem azt hogy ez a gamet (csak úgy mint a cs source a toca2 is) hasonlóan nehéz telepíteni ha másolt? -
#1545 bazz, noszti fiu esete a toth marival......... -
Rusy #1544 a legjobb... -
#1543 Megy daemon-nal is és nem kell lehúzogatni az ide kábelről a cd/dvd-meghajtókat, elég ha letiltod őket bios-ban. Persze ehhez másik kábelen kell lennie mint amin a vinyó van... és ez az egész művelet nem tart tovább (legalábbis nekem meg minden értelmes embernek) 3-4 percnél. Szóval ha ezt vki macerásnak érzi az csak szánni tudom, mert lemarad az év egyik legjobb (ha nem a legjobb) II.vh-s stratégiai játékáról. -
#1542 Thx!
Ennyit kell buzerálni, hogy elinduljon?? Aszem akkor hagyom a fenébe. :)
Nem szeretem az alcoholt nincs is telepítve. -
Zoolesz #1541 Egészen pontosan meg tudnád mondani ebben mi az új??? :D -
#1540 JUICE írta:
Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amiről ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:
1. Fel kel pakolni a soldiers-t
2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenőrzött szektorokat tartalmazzák)
4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem működött)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...
Végre tudok vele játszani! -
#1539 Hi.
Leszedtem a gamet telepítem de arról papol, hogy nem jó a serial (azt adtam meg neki ami az nfo fájlban van).
Mi a teendő hogy elinduljon a game? -
#1538 engem majd érdkel a multi, csak legyen meg az adsl, szóval majd csatlakoznék ha lehet. -
#1537 hasznos oldal komam!
grat -
#1536 Akkor itt van néhány mod, amit még kipróbálhatsz. Majd még töltök föl ezt-azt. -
BBking #1535 Mondhatom,hogy nagyon jó játék. Normálon végigtoltam a pályákat. Már várom a küld. cd-t... -
Rusy #1534 123456 ha olvasod ezt a topicot írj, valamiért nem tudok válaszolni a privátodra -
#1533 holnap már talán. -
#1532 még nincs meg mert még jön -
#1531 kivel,mivel,hol,mi? -
Zoolesz #1530 Akkor ott nálatok lehet a gond mert nálunk csak szinkron hiba miatt dob ki, de akkor már nagy gond van és olyan 50-ből 1* ha van.