3171
-
Rusy #1609 csatlakozom én is, jövök este... -
Smokk #1608 Oksa -
Zoolesz #1607 Hajnal 2-ig asszem és ha minden igaz ma is fogunk játszani. -
Smokk #1606 Baszott jo volt igy haloban, koszi Varia mindent!
Amugy meddig toltatok?
Esetleg ma is 1et? -
Zoolesz #1605 Na hogy belendült a game :) -
#1604 na kipróbáltam, 2vs2-ben nyomtam vmi külföldi szerveren, a játékmód nem annyira tetszett, meg lagolt is mint állat, de ettől függetlenül nagyon jó volt, sniperkedtem egy csomót, meg bazookáztam is, na meg egy kis tankosdi is volt. Nyertünk is, szóval tök jó volt, asszem holnap is játszok 1-et. -
#1603 ok megnézem -
#1602 passz, de a hibauzenet valami billentyuzetre utal, lehet be kell allitani, de defaultul is kene mennie
azt tudom, hogy pl sima jatekban nem lehet allitani, csak az 1.12-es patch utantol, de ott be lehet olyan dolgokat is, amit az 1,128 mar nem enged, kicsit erdekes -
#1601 Belépek a játékba, de játék indításnál mármint a multiénál, mikor indenki ready és indulna a game ezt írja Registry node 'Keys/actions not found (eregistry.cpp , 287)
Ezzel mit lehet kezdeni? -
#1600 http://152.66.93.29/showw2/patch/
itt van mind ketto, a lenyeg, alap game,aztan 1.12 es ra az 1.28.
mindenkit szivesen latunk, van ventrilo serverunk is.
msn-en tartjuk a kapcsolatot, eddig :D
boldog karacsonyt
-
#1599 Ha lesz időm én is jönnék ha lehet. -
Bal1 #1598 Én is szívesen játszanék veletek ha lehet. -
#1597 hú várjál az 1.28ban nincs minden benne? Mindenképpen kell az 1.12-es is? 1.12.2est találtam ez az? -
#1596 mind a ket pach kell, tehat eloszor a game, aztan az 1.12-es majd az 1.28-as patch.
ase-ban gamespy-ban laccanak a nyitott szerverek, akarhova bemehecc kiprobalni. Tolunk az egyik pesti chellos szokott hostolni, gepe is jo, szoval 5vs5-ben jol megy.
amint elerheto lesz, csinalunk egy gamet, es berakom ide az ip-t -
Smokk #1595 Szal 8 korul kezditek, akkor sietek haza, ha lehet tuti csatlakozok... -
#1594 már látom 1.28 a legújabb. Cd kulcsnak jó az ami a biztonsági másolatnál van? -
#1593 1.2es patch kell? -
#1592 valami ip-t vagy vmit meg lehet tudni, mert akkor felraknám és esetleg este én is csatlakoznék -
Zoolesz #1591 Általában este 20:00 felé szoktunk kezdeni és ameddig bírjuk. -
#1590 Na ez jónak tűnik mikor szoktatok játszani, mert kipróbálnám én is. -
#1589 valaki csinal egy szervert, bemennek az emberek
4 oldal kozul tud valasztani a host,de csak ketto feszt resz a gameban. map-t is a host valaszt.
beallitgatja a dolgokat, aztan ha mindenki ready, go.
tobb fele mode van, de a legjobb a vinctory points (ctf szeru).
16-n lehet max tolni, de 4vs4, 5vs5 boven eleg, mind a host netjenek, mint mulatsagnak.
Jatekmodtol fuggoen vannak feladatok (ellenseg kinyirasa, zaszlok elfoglalasa, megtartasa), kezdopenzt stb.
Igen handulatos jatek.
-
#1588 Valaki pár szóban írja már le, hogyan néz ki egy multi meccs? -
#1587 orommel latunk teged is, pm neked is ment -
Rusy #1586 Én is szívesen csatlakoznék, mert nagyon jó játéknak tartom, és azon kevesek egyikének ami megér 10 ezer ft-ot is de 4 ezerért ajándék,
boldog karácsonyt mindenkinek!!! -
#1585 pm ment, persze, megy a tort is -
Smokk #1584 Heee ahhoz bizz, en is szivesen csatlakoznak!!!
Fut neten a tort jatek is?
-
#1583 szinte minden nap jaccunk, 4-n vagyuk szivesen latunk, msn kesz. -
Babo #1582 Halljátok ha valaki szeretne velem játszani (mert én eléggé akarok) az irjon má mailt vagy vegyen fel msnre!!! Itt a cimem: [email protected] -
#1581 Besz@rás.
Eddig ez a játékot mindenhol 10 ezer Ft-ért vesztegették. Most a cdgalaxisban 4 ezerért megkaphatod. -
#1580 Extra Units v2.1 mod Töltsétek le és élvezzétek! -
#1579 h avan eredeti, akkor nem kell semmi, berakod a cd-t es inditod.
ha meg megis tort kene, olvasd vissza, lentebb ecseteltek paran.
Magyar jatekosok, akik multiban szoktak nyomni jeletkezzetek itt!
5 magyar jatekost ismerek, ennel biztosan tobb van.
-
PGA #1578 Tudom hogy lejárt téma de eltudná nekem magyarázni hogy lehet rendesen játszani a játékkal?
Eredeti elérhető közelségben van ugyhogy nem kell letöltenem. Van valami crack vagy valami?
Köszi a választ!!! -
Gykor #1577 Oké megtaláltam. Maradt egy német katona. Megöltem a katonát akkor jött csak elő a kutya. Köszi -
Gykor #1576 Nem találom a kutyát. A házaknál keressem vagy merre ? -
#1575 Valahol kell lennie egy németjuhász kutyának, ő tudja az utat, kövesd! -
Gykor #1574 Hello sziasztok a változatosság kedvéért megint elakadtam. Az angolokkal vagyok nem tudok átvergődni a mocsáron a kijelölt pontig. Van Valakinek tippje merre induljak ? -
#1573 valami multi?
ase latja a servereket.
na, gyerunk -
antijedi #1572 hmmm :P -
kangoo #1571 jó ég -
kangoo #1570 this way