3171
  • Bossbob
    Hi valakit érdekelne egy skinpack ami főleg a járműveket cserélné le?
  • Hecker007
    CoH-nak a multija olyan kb mint az Age Of Empires vagy vagy az Empire Earth szerintem nem egy túl nagy élmény, a Blitzkrieg-ben már érdekesebb a multi viszont ha jól emlékszem gépi ellenfelet nem lehet betenni, Soldiers-höz kell a BTRH mod mert anélkül elég snassz az egész, viszont BTRH-val a zászlófoglalós játékmód valami kegyetlen jó tud lenni, főleg hogyha jó csapat jön össze és kitanuljátok a játékot
  • Petersson
    Szasztok!

Felmerült 4ünkben az igény, h multizás végett megvennénk eredetiben a Company of Heroes, Blitzkrieg vagy Soldiers valamelyikét. Multi élmény szempontjából tudnátok mesélni? Singelben nagy kedvenc volt a Soldiers, de multiját nem probáltam anno.
  • Hecker007
    külön magyarosítás szerintem nincs, de kiadták magyarul, nézz szét torrenten hátha valahova felrakták a magyar nyelvű verzsönt
  • Musicking
    a magyar nyelvi fájlokat vagy esetleg a magyarítást valaki megoszthatná a nagyérdeművel, köszönjük
  • Hecker007
    ott a vonatot kell ellopni, simán belelehet pakolni 1 vagy 2 embert, a harmadikkal meg a váltót kell kapcsolgatni
  • pityesz088
    am ha játszotok itt az msn em [email protected]
  • pityesz088
    Értem de azért jó lenne valamikor egyet játszani:)
    am el akadtam a játékba Katyusha Theft küldetés mindenkit kinyirtam csak nem tom mit kel kezdeni a vonattal??? valaki segitsen köszi
  • lee56
    az inglish demót próbáltam, már egy ideje tölthető. De még azért nem írtam le a játékot, soldiers-et is a modok miatt játszák még mindig 95%ban kb. Reméljük a legjobbakat :)

@ pityesz088 : Az a baj hogy nehéz egyeztetni ki mikor ér rá, ezért mi is ritkán játszuk mostanában haverokkal sayna.
  • pityesz088
    valakinek végigjátszás??
    Na de össze kéne jönni azt neten tolni nem srácok???
    valamelyik 7 végén tuti vannak akik még játszanak rajta
  • Hecker007
    melyik Men of Wart próbáltad?
    a nyílt béta egész jóra sikeredett igaz vannak benne még hibák de reméljük javítják majd patchel vagy valamivel
  • lee56
    Persze annyira azért nem játszák már az igaz saynos. Aúmgy a féluton az még mindig nem a legjobb hely szvsz :) Őszintén a FoW-ban egyedül a grafikát tartottam jobbnak soldiershez képest, az meg nekem sokadlagos szempont egy ilyen játéknál.
  • Hecker007
    az a legnagyobb baj hogy elég kevesen soldiers-öznek mostanában, elég szar mikor egy órát kell várni hogy legyen egy pár ember akivel lehet néhány jó kört tolni

amúgy a men of war szerintem a soldiers és a faces of war közt van valahol félúton
  • lee56
    Azért néha néha mi is ujra elővesszük, akkor van magyar szerver, és látni még azért honfitárs játékost is talán elvétve :) Főleg hogy a men of war-t kipróbálva, hát az inkább a faces of war folytatása, nem a soldiersé, de talán 1-2 jó moddal majd helyrepofozzák, reméljük a legjobbakat..
  • Hecker007
    3-4 éve volt magyar szerver, de már nemigen játszik vele senki, próbáld ki a men of war-t, az ennek a játéknak a folytatása, azzal játszanak/játszunk egy páran magyarok is
  • m1garand
    hát egy pár évet elkéstél
  • pityesz088
    amúgy magyar szerverek nincsenek????
    jó lenne úgy játszani:D
  • pityesz088
    katyusa 2dik küldetés ott mindig ki nyírnak nem tok mit csinálni
  • Hecker007
    hol akadtál el a játékban?
  • pityesz088
    Hali
    nekem tudna valaki adni egy végig játszást???
  • HUNter Örni
    Helló valaki tudta használni a "setup_soldiers_editor_v1.28E_eng" pálya szerkesztőt, mert én feltettem de az bejelentkezéskor kilépett.HA valaki tud megoldást előre is köszi.
  • m1garand
    igazad van
  • Hecker007
    vagy a backspace inkább :) legalábbis én arra emlékszem
  • m1garand
    +/- a sebesség gyorsítás
  • thomascs
    Viszont most olyan problemával találkoztam, hogy néha az embereim elkezdenek szaladgálni, mint az őrültek.Olyan az egész játék, mintha fegyorsították volna dupla sebességre, de nem mindig csinálja(újraindítás után).
  • thomascs
    köszi, most már müxik:)
  • tomcsa4
    Találtam egy lehetőséget. Kettőt linkelek, angol és google által fordított magyar.
  • thomascs
    talán most sikerül,remélem igy kell:(.ha nem sikerül irja már le vki.
  • thomascs
    Hello.
    Nekem sajna egy mod sem müxik, pedig a hivatalos oldalról töltöttem le őket, és eredeti játékom is van.Megpróbálom beiileszteni a hibaüzenetet, amit kiírt:
  • Falcon87
    Össze kéne hozni egy online mókát.
  • lee56
    Röviden megfogalmazva a btrh multiplayer mod, ami a jobb játékélmény érdekében elég sok mindenen változtat, pl.: páncélzat értékek, tank és kézi fegyver célzás, új mapok, sok új jármű/katona.. röviden :)
  • Bossbob
    Igen értelem szerűen a legújabb a legjobb, igaz lehet valaki más véleményen van. A btrh a multihoz jó, szóval a singleplayer-ben akarsz játszani az nem a legalkalmasabb.
  • McDuff
    hali
    mostanság ujra kedvem támadt jáccani ezzel a játékkal,így hát fel is raktam.:Da kérdésem az volna h ezek a BTRH-modok mit takarnak?min változtatnak?v mi benne az ujdonság és h meik verzió a legjobb?mindig az újabbik?
  • Solyom2
    Helló!

Megvan a game és nagyon tetszik
  • HUNter Örni
    Valaki játszott már a Direct Engagement Behind Enemy Lines 3.0 moddal mert nekem aktiváláskor valami hibát ír ki és kilép. Tud valaki megoldást?
  • juno
    Mindegyiket le lehet, da szerintem a Soe (Storm o Europa) mods a legjobb...
    Bár látványra, az Afrika tetszett a pálmafáival a legjobban...
  • juno
    Így van 5 perc alatt átvihető, de ha túl tolatsz akkor leakasztja és ismételhetsz újratöltve....:)
  • juno
    Fel tudod őket ide dobni, letölthetően....
  • Hecker007
    az afrikásat le lehet tölteni a játék hivatalos honlapjáról, a GSM-ről nem tudok nyilatkozni azzal nem játszottam sose
  • HUNter Örni
    Helló
    Ezen módok közül valamelyiket letudta tölteni valaki nem fizetős oldalról, mertén csak fizetőset találtam. Előre is KÖSZI Afrika '42 1.1; German Soldiers Mod 4.4