Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló valaki tudta használni a "setup_soldiers_editor_v1.28E_eng" pálya szerkesztõt, mert én feltettem de az bejelentkezéskor kilépett.HA valaki tud megoldást elõre is köszi.
Viszont most olyan problemával találkoztam, hogy néha az embereim elkezdenek szaladgálni, mint az õrültek.Olyan az egész játék, mintha fegyorsították volna dupla sebességre, de nem mindig csinálja(újraindítás után).
köszi, most már müxik😊
talán most sikerül,remélem igy kell😞.ha nem sikerül irja már le vki.
Hello.
Nekem sajna egy mod sem müxik, pedig a hivatalos oldalról töltöttem le õket, és eredeti játékom is van.Megpróbálom beiileszteni a hibaüzenetet, amit kiírt:
Nekem sajna egy mod sem müxik, pedig a hivatalos oldalról töltöttem le õket, és eredeti játékom is van.Megpróbálom beiileszteni a hibaüzenetet, amit kiírt:
Röviden megfogalmazva a btrh multiplayer mod, ami a jobb játékélmény érdekében elég sok mindenen változtat, pl.: páncélzat értékek, tank és kézi fegyver célzás, új mapok, sok új jármû/katona.. röviden 😊
Igen értelem szerûen a legújabb a legjobb, igaz lehet valaki más véleményen van. A btrh a multihoz jó, szóval a singleplayer-ben akarsz játszani az nem a legalkalmasabb.
hali
mostanság ujra kedvem támadt jáccani ezzel a játékkal,így hát fel is raktam.😄a kérdésem az volna h ezek a BTRH-modok mit takarnak?min változtatnak?v mi benne az ujdonság és h meik verzió a legjobb?mindig az újabbik?
mostanság ujra kedvem támadt jáccani ezzel a játékkal,így hát fel is raktam.😄a kérdésem az volna h ezek a BTRH-modok mit takarnak?min változtatnak?v mi benne az ujdonság és h meik verzió a legjobb?mindig az újabbik?
Helló!
Megvan a game és nagyon tetszik
Megvan a game és nagyon tetszik
Valaki játszott már a Direct Engagement Behind Enemy Lines 3.0 moddal mert nekem aktiváláskor valami hibát ír ki és kilép. Tud valaki megoldást?
<#confused>#confused>
<#confused>#confused>
Mindegyiket le lehet, da szerintem a Soe (Storm o Europa) mods a legjobb...
Bár látványra, az Afrika tetszett a pálmafáival a legjobban...
Bár látványra, az Afrika tetszett a pálmafáival a legjobban...
Így van 5 perc alatt átvihetõ, de ha túl tolatsz akkor leakasztja és ismételhetsz újratöltve....😊
Fel tudod õket ide dobni, letölthetõen....
az afrikásat le lehet tölteni a játék hivatalos honlapjáról, a GSM-rõl nem tudok nyilatkozni azzal nem játszottam sose
Helló
Ezen módok közül valamelyiket letudta tölteni valaki nem fizetõs oldalról, mertén csak fizetõset találtam. Elõre is KÖSZI Afrika '42 1.1; German Soldiers Mod 4.4
Ezen módok közül valamelyiket letudta tölteni valaki nem fizetõs oldalról, mertén csak fizetõset találtam. Elõre is KÖSZI Afrika '42 1.1; German Soldiers Mod 4.4
köszi
tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a BTRH 1.6-ot?
direct controllal (end gomb) kell, a mozdonyt irányítani és azzal pontosabban lehet mozgatni
remélem jól, emlékszem
remélem jól, emlékszem
makett.tk
Szia! Hú az de rég volt, már nem is emléxem rá õszinténszólva 😊 próbálj meg visszaolvasni vagy keresni hátha már leírta itt valaki, lehet hogy szét kellett lõni a kaput vagy az összes ember odavinni, nemtom 😊 , annyi rémlik csak hogy a katyusával lõttem szét a bázis másik felét 😄
Sziasztok...
Csak pár napja fedeztem fel ezt a játékot.. Nagyon állat Game!!!
De már az elején elakadtam.. Az Orosz küldetésben.. (asszem 4. pálya) Tudjátok van az a mozdony meg a Katyusa.. (más fórumokban is olvastam hogy már mások is elakadtak itt !! ) Szóval nem mozdul az a fránya mozdony.. se elõre se hátra.. Pedig beleültettem az 1ik emberemet.. de a mozdony meg se moccan.. és mivel rajta áll a válton.. addig azt se tudom átkapcsolni!! ugyebár.. Szóval ki hogy oldotta meg ezt a "problémát"...!!?
Csak pár napja fedeztem fel ezt a játékot.. Nagyon állat Game!!!
De már az elején elakadtam.. Az Orosz küldetésben.. (asszem 4. pálya) Tudjátok van az a mozdony meg a Katyusa.. (más fórumokban is olvastam hogy már mások is elakadtak itt !! ) Szóval nem mozdul az a fránya mozdony.. se elõre se hátra.. Pedig beleültettem az 1ik emberemet.. de a mozdony meg se moccan.. és mivel rajta áll a válton.. addig azt se tudom átkapcsolni!! ugyebár.. Szóval ki hogy oldotta meg ezt a "problémát"...!!?
És végül a felrobbant változat:

A kilõtt változat:

Pár kép a marderrõl. És akit tényleg érdekel ez a skinnes dolog szóljon.

http://s1.images.www.tvn.hu/2008/11/29/21/42/www.tvn.hu_56d9584610dd20ba1ac27b070182fcc8.jpg
Szisztok,
érdekelne valakit pár új tank skin a játékhoz? Rakok fel pár képet, de mielõtt bárki kérdezné a skineket nem én csináltam, hanem többek között a Combat Missions nevû játékbõl és más játékokból vettem ki és rászerkesztettem a játék skinjeire.
Itt találhatjátok a képet:

érdekelne valakit pár új tank skin a játékhoz? Rakok fel pár képet, de mielõtt bárki kérdezné a skineket nem én csináltam, hanem többek között a Combat Missions nevû játékbõl és más játékokból vettem ki és rászerkesztettem a játék skinjeire.
Itt találhatjátok a képet:

ja én meg mindig letörlöm <#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
lehet. mert a neten, amit találtam az csak 1.28-as vol.
hogy lehet multizni?
hogy lehet multizni?
hogy lehet multizni? <#help>#help><#confused>#confused>
dvd-n
hello.
föltettem a játékra egy patchot és nem találja a lemezt pedig bent van a meghajtóban.
mi lehet a gond?
föltettem a játékra egy patchot és nem találja a lemezt pedig bent van a meghajtóban.
mi lehet a gond?
ha ezt a hszt be tudtad írni akkor valszeg olvasni is tudsz, nem kellett volna sokat visszaolvasni, meg akinek van egy kis esze az használja a keresõt!!!
Vazeg olyan nehéz vissza olvasni 7 az HÉT DARAB hozzászólást??!!!<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Ha a lustaság fájna te tuti hogy visítanál mint egy újévi malac....
Ha a lustaság fájna te tuti hogy visítanál mint egy újévi malac....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Soldier-nak van magyaritása?
75%, pedig még májusban ki akarta adni a srác, ezért kár volt engem annyira sirttenije, majd rákérdezek
makett.tk
Igen emlékszem, hogy készült hozzá a magyarítás és talán már 40 %-nál járt amikor olvastam róla.