Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Igen
Ja és démonból ezekszerint 3.47????
és ezáltal a BIOS -ban sem látszanak az optikák.
JA8KAN-DL2CJZ-B5CHUN-5E75YS
már nem emléxem melyikkel, de e kettõ vmelyike.
Valaki leírná pontosan lépésrõl lépésre hogy hogyan tudom elindítani a game-et. Ja és hogy melyik verzióval mûködik ez a kábellehuzogatós dolog és hogyan. (verzió alatt Raganrock v. Ncryso Clonet értem) pls help
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Én így:
-Letiltottam a cd meghajtókat
-full install
-mount a üres cd iso
-restart (gondolom a Starf miatt)
-cd key
- és NOT Found
Miért? Esetleg bezavarhat az SP2?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De lenne egy probléma, nem tudok multizni, beírom az ip-t, aztán semmi sem történik. Tûzfal szerint semmilyen ip-hez nem csatlakozik. A kép
Mi lehet a gond? Ha kikapcsolom akkor is ez van, és nem csak nekem...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
a panzersban viszont igen... játéklélményben viszont sokkal többet adott a howw2, mint a p. Ha meglenne, most tuti nekiállnék...
Forza.
amugy sztem is ez a game jobb, a demok alapján mondom ezt persze... de az meg magyar. Ha vmelyiket megvenném, az lenne az.
Forza.
máskor, más védelemmel ez egy 5ezer hozzászolásos topik lenne 😊
Forza.
ossze-vissza beszelsz...........
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Tigrisek tuti jöttek. Királytigrisre nem emlékszem. Nem lehet, hogy sima Panther volt?
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a ladat tudom hol van te vereb, de abban semmi sincs amivel hidat tucc robbantani.......
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Nem fokozattól függ, mi jön !!
Nem? Jon a kiralytigris easy-n, meg a 2 Tigris?
Bombák vannak a ládában, ami nem messze van a baloldali hídtól. De érdemes elõzõ pályákon felpakolni, és onnan áthozni a cuccosokat.
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!