3171
-
#1769 jobb klikk és ott megszünteted a pipát:)
egyebként meg nem tom.
de hogy akarod feltenni? -
hoditoka #1768 mert az írja ki ki hogy szüntessem meg az írásvédetséget. -
hoditoka #1767 Hogy tudom meg szüntettni az írásvédetséget mert nem engedi fell tenni a modikat? -
#1766 nézzd meg az oldalon fennt van!! -
hoditoka #1765 aha
-
#1764 ami az oldalon van mod?
-
hoditoka #1763 boccsika de ezeket hova kell kicsomagolni iletve bemásolni? -
#1762 http://www.soldiersww2.atw.hu
itt fennt van a soe1.2 amit keresel!és nem sokára az eumod3 és a gsm2.0 is -
hoditoka #1761 És az angol 1? mit csináljak mikór a világitotoronyra mutatt?
-
hoditoka #1760 kösz a segitséget mert már nagyon kikészültem.
tipppem sincs csak mondták hogy töltsem le a tervezőprogramot. -
Zoolesz #1759 ctrl nyomvatartod vagy 1* lenyomod az end-et -
Zoolesz #1758 van valami editor de az nem hivatalos és az új verzióval sem kompatibilis -
hoditoka #1757 egy nagyon fontos kérdés hogy kell kézi irányitásra álitani a vonatot az orosz 3 miszión -
hoditoka #1756 A angol 1 küldetésnek lényege mi:
Mit kell csinálni a világitótoronnyal? -
hoditoka #1755 Valakinek van pályaszerkesztöje.
Mert valaki elmondhatná hogy kell szerkeszteni vele. -
Heavy knight #1754 A gsmodot meglodottam, és elnézést, mert én akartam rossz hlyreől leszedni, de a Soe-t még mindíg nem találom!! -
Heavy knight #1753 Az 1.2-es soe-t szedted le, mert azt lécci mond el, hogy honnan,mert nekem sajna csak az 1.1-es verzió van meg!
A GSM 2.1 meg azért kéne, mert nem találok egyetlen rohadt szervert sem, amire fel tudnék menni, mivel mindegyik ilyen modon megy!!!
Szal segítsetek megtalálni ezt a modot!
Kössz! -
Heavy knight #1752 Pedig nagyon jó!
Nekem is megvan, és nekem tetszik!!
Valamit tudsz a gsmod 2.1-rl??? -
#1751 leszedtem a soe modot de még nem raktam fel -
Heavy knight #1750 Innen még lrhrtne letölteni néhány dolgot, de nekem nem megy!!
Tudom, hogy nagyrésze benn van már a gsmodokban, de nem mind!!!
soldiers.so.ohost.de/mods.php
www.esaclan.com -
Heavy knight #1749 Valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudom LETÖLTENI a gsmod 2.1-es verziót, mert a germansoldiersről én még az életben nem tudtam leszedni semmit!!!Köszönöm! -
Zoolesz #1748 igen -
#1747 erre valaki választ pls! -
Zoolesz #1746 ha simát játszol akkor ott van egy bizonyos látótér ahol látod az ellent de itt is csak azt látom aki nics elbújva bár néha azokat is lehet látni gs-be tankkal semmit nem látsz mert a készítő szerint így volt a valóságban :D -
Heavy knight #1745 Az mért van multiban, hogy az ellenségesgységek csak úgy eltűnnek a szemem láttára, v. ha mellettem van, akkor sem látom, csak, ha már megölt??? -
Heavy knight #1744 Valóban nagyon elmés, amit írtál!!Én is ezt szoktam csinálni, először a lánctalpát, majd hátulról meg darabokra szedni!!
Az viszont eléggé ciki, ha nem hat a "seggbelövés", v. ha mögé mész, és egy zskaz katona vár rád!!Meg olyan is volt, hogy kilőttem a lánctalpát, mögé mentem, csak mögötte még 2 tank várta, hogy mikor viszonozhatja kedvességemet!!
De a legnagyobb többségben sikerül ez a taktika! -
bgabor #1743 A tigrisek elég lassan fordítják a tornyukat,célszerű a tankal is az adott irányba fordulni,hogy meggyorsítsd a célzást,ha sietni kell. Elvileg az IS-2 az jobb a maga brutális 122mmes gránátjával,ez ilyan hatalmas kaliber,hogy egy Pz4G-t akár egy HE lövéssel is atomjaira robbant. Csak a királytigris áll meg előtte,azt szemből nem tudja kilőni.
Amúgy az összes tankot meg lehet semmisíteni egy kis taktikázással.
Először is tudni kell,hogy bármilyen tankról legyen szó,a lánctalpát egy jól irányzott HE lövedékkel mindig ki lehet lőni,függetlenül függetlenül attól,hogy mivel lövünk. Így még egy Pz-3assal is földhöz lehet szögezni egy IS-2est. A tankoknál a mozgékonyság a fél élet. A mozgásképtelen tankokat már könnyű elintézni. Volt olyan,hogy a mozgásképtelen királytigrist úgy intéztem el,hogy két ürgével beugrottam a Jeepbe,az egyiknél bazooka volt,majd kihajtottam a tigris mellé(mögé). Mire ránkfordult volna a csövével,seggbelőttük a bazookával,a másik ember meg lekaszálta a kikecmergő tankszemélyzetet a Jeep géppuskájával. -
Heavy knight #1742 működnek a modok, szal most nyomom ezerrel a gamet!!
-
Heavy knight #1741 Ügyes vagy!
Én nemtom, melyik jobb, nálam a sima 6-os jött be!!
A király lövegtonya mire megfordul, egy mozgékonyabb tank leszedi hátulról!! -
#1740 egyebkent elég ha csak az uccsó extra unit3 at rakom fel?
nem kell felrakni a 2 is?? -
#1739 ma nyomtam egy only tankos gamet!
is2 vs királytigris
nem tom melyik jobb de a tiger2 öm sokszor győzedelmeskedett -
Heavy knight #1738 Hopp!Lemaradt az oldal!
Akkor itt van ni:mods -
Heavy knight #1737 A germansoldiersről hogy tudok letölteni???
Megtaláltam már ezt az oldalt anno, de valahogy azt sem tudom, hogy álljak neki, mivel lehetőséget sem ad a letöltésre!!!
Innen pedíg lehet még néhány dolgot leszedni, pontossbban lehetne, ha engedné!!! -
Heavy knight #1736 Ok!
Megcsináltam ezt a clanbase-es dolgot!!!!
Most én lennék axon!! -
Zoolesz #1735 napküzben nem igen fogsz szervert találni normálisat csak olyan 20:00 felé indul be 1 kicsit joban az élet -
Zoolesz #1734 http://www.germansoldiers.net/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=31
itt megtalálod a gsm2.0-át a másik fingom sincs hol van néz körül a codemaster forumán -
Zoolesz #1733 pontosan azt kell kitölteni
note: mondjuk vote yes vagy valami hasonló
Name: beírsz egy nicket
mail: oda beirod az emailcímed
a többit pedig vagy üresenhagyod vagy teszel egy "-" jelett
-
Heavy knight #1732 Végre egyszer találok egy magyar szervert, azok is a SoE 1.2-vel játszanak!!
A legtöbb szerver amit találtam eddig ilyen volt, v. gs modos,v. fullon volt!!!!
Így nagyon uncsi ez a multizás, hogy 1/2-1h kat várok ,hogy legyen végre 1 használható szerver -
Heavy knight #1731 És a teljes 2.0-át honnan tudnám leszedbi???
+ a SoE 1.2-őt is le akartam szedi, de megint valami francia szöveggel bombáztak agyon helyette!!!
Diliházba kerülök, mire végre már meglsez!!! -
Heavy knight #1730 Note
Name
Email
Clan
Website
Ezt kell aláírnom, vagy mit, mert más nincs itt, én meg hülye vagyok ehhez, főleg, hogy nem magyar!!!A klánhoz mit írjak, vagy hogy csinálhatnánk klánt????
Innen próbáltam meg leszedni a modokat, de ze meg francia, amit meg mégjobban utálok!!!!:((
Kül. Kössz a segítséget!!