Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szted én mit csináltam ??

Looserke
Mondom, ne a CD-t vagy a DVD-t tiltsátok le, hanem az egész IDE vezérlõ csatornát.

Én letiltottam a biosban a dvd romot,és a dvd írót. Nem volt jó. Lehúztam a kábelt, nem volt jó.

Looserke
Ha csak letiltod a BIOS-ban vagy a Windowsban a CD-ROMot az nem elég. Én egyszerûen az kettes IDE csatlakozót tiltottam le a BIOSban és így már mûködött. Nem kell semmilyen kábelt lehúzni.

Na úgy csináltamn, hogy letiltottam a biosban amit kell, feltelepítettem, betöltöttem alcohollal azt az üres image filet, elindítottam a játélkot, kérte, hogy indítsam újra, majd mikor megint indítanám el kiírja hogy rossz a cd, vagy nincs benne.

TopGun
Azt hiszem nekem masik verzio van meg, ha erdekel holnapra megmondom melyik, bar ha mukodik neked es nem zavar az orokos huzgalas akkor tok mindegy!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mondjuk ha belegondolok mennie kell biosból is.
Ugyanis most jutott eszembe hogy azért húztam le mert a biost nem tuttam rávenni hogy tiltsa le õket.
De lehuzogatással ment szóval le van ******!!!!!
Ragnarock
TopGun
Ez erdekes! melyik verzio van meg a jatekbol? mert mar tobben is irtak, hogy biossal megy.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nekem a biosos dolog nem mûködött
TopGun
NEM KELL LEHUZNI A CD-ket! eleg ha biosbol letiltod! ugy mennie kell!

HRaVeN1
Telepítés alatt is le volt húzva a cdrom?????
mert nekem úgy mûködött
Hello!!
Ez az új üres image-os módszer végre mûködik úgyhor már én is tolom a game-et és nagyon király.
Úgyse jó, hogy lehúztam

Hát annyira azért nem akarok vele játszani, csak itt porosodott a gépemen

Fenrir
hát most 10k-ért úgyse sokat fox bele venni, max 1 új hálókártyát 😊

játék jobban megéri ha tényleg akarsz vele játszani

A halál csupán a kezdet...

De ha már van egy kis pénzem akkor inkább vmi cuccot veszek a gépbe

formatuq
bgabor, multizni nem akarsz?

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Én másfél éve végeztem a gimiben,és nekem sincs sok pénzem,mégis megvettem.

ok majd megpróbálom. megvenni nem fogom, mivel még csak közipsuliban járok, éshát nics olyan sok felesleges pénzem 😞

Bizony,mergéri megvenni!

Húzd le a kábelt, egyébként tényleg vedd meg, nekem ment kiírva, végig is nyomtam és meg is fogom venni...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Fenrir
vedd meg a játékot eredetiben, sokkal egyszerûbb és nem kell vele annyit xarakodni

csak ennyit ajánlhatok

Senki?

Megcsináltam a ide kábel lehúzós módszert (pontosabban csak letiltottam a biosban), de vmiért nem akar elindulni. Kéri a kulcsot, begépeléem ezt😛U5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ, de utána kiírja, hogy olvasási hiba a lemez olvasása közben. Ez miért lehet?

hollehet letiltani a biosban? ahol a primary meg a seconary van, és a cd-t vegyem ki belõle?
Ha ezt teszem, akkor a winfos ban nemjelenik meg a CD, alcohollal megnyitom azta pár kb os cuccot, de igyse indul ez, aztkéri hogy tegyem egy másik meghajtóba a cd-t...miért? mi lehet a gond?

Fenrir
megoldottam a problémát, vinyórol feltelepítettem megint, de nem tettem rá peccset, így megy a játék

formatuq
bazz, itt mindenki hulye?!?!?!

azt kerdeztem, mielott megvetted volna, baszakodtal-e a tortel, mert lehet hogy akkor az a gond.
ezert, takaritcsad ki a szemtet, aztan instald fel a megvasaroltat rendesen, directx, meg minden.
aztan ha nem megy, akkor: [email protected]

Fenrir
hát de baxus, azért vettem meg eredetiben, hogy utána a törtet használjam?

formatuq
fenrir:

probalkoztal elotte a tort verzioval?
ha igen, startforce3 cleaner, az kell neked.
install: elso cd, masodik, majd megint az elso.

formatuq
"Nos ez nagy tévedés. Ha csak simán win-ben tiltod le soha ebben a bü*ös életben el nem indul neked a játék. "

ezt miert nekem mgyarazod?
nem en vagyok az a vereb aki ezt irta, nem en vagyok aki azt irta ha winben tiltod biaosban sem laccik, lol.
nekem meg eredeti van, szoval abszolutt nem vagyok erintve.

Fenrir
de cd-rõl nem tudtam, amikor a 2es cédét olvassa kb 99%-nál azt mondja a windoz, hogy rossz kötet van a meghajtóban, tegyem be az 1-es cédét...ha beraktom akkor kiír egy hibát és törli az eddig installált dolgokat

akkor próbáld felrakni újból de ha lehet cd-rõl és ne géprõl

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Fenrir
de éppen ezaz, fent van a frissítés és nem indul el a játék

scorpion olvasd már el, hogy mirõl dumálnak, mert egyáltalán nem arról amire te gondolsz

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

az nem befolyásolja egyébként vagy hogy nekem is kifagy rakd fel a frissítést hátha jó lesz

Fenrir
lehet, hogy a cd író miatt nem mûxik?

skorpio7
Nos ez nagy tévedés. Ha csak simán win-ben tiltod le soha ebben a bü*ös életben el nem indul neked a játék. Húzogatsz vagy letiltasz bios-ban ez a két választási lehetõséged van. Vagy ha egy nagy májer crack-er vagy, akkor a világon elõször csinálsz hozzá egy mûködõ valódi crack-et... de kizárt hogy májer lennél.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Fenrir
valaki segítsen plz
megvan a játék eredetiben, fent van a gépen, de az istennek sem indul el...még 1x nem kérte a cd kulcsot és amikor lefutnak az intrók, megcsinálom az új logint, leokézom és elkezd valamit tölteni akkor mindig leáll Program Termination hibával...nemigaz, hogy ezért vettem meg 10k Ft-ért

már az install sem volt egyszerû mert cd-rõl nem tudtam telepíteni, mindkét cd tartalmát be kellett másolnom egy könyvtárba és csak onnan ment fel

lehet, hogy a peccs nem kellett volna rá?

formatuq
tema arrol szolt, hogy vindozban van letiltva, nem bios-ban, es vindoz ubereli a biost.
mind a ketten nagy majerek lehettek

skorpio7
Ugye ezt csak viccbõl kérdezted?! Amúgy nem és nekem is tökéletesen mûködik ez a játék, illetve a Panzers is. Elég letiltanom BIOS-ban azt az IDE csatornát amin a CD-olvasó illetve CD-író van és már mûxik is a game. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

formatuq
"én a Windowsban tiltottam le a "second IDE" -t,
és ezáltal a BIOS -ban sem látszanak az optikák."

ha nem tiltod, hanem torlod oket, akkor a biosbol is torlodnek, veglegesen?

---------------------
az emberi hulyeseg hatartalan, de latom neked sikerult megtalalnod az egyik veget......

Azért kösz!
Azt sajna nem tudom /mert Nekem nem jó/ de például a Panzers ezzel módszerrel mûködik de ahhoz adtak egy Starforce cleanert, ami csak arra jó.
Kösz szépen!!
Közben utánnaolvastam Gamecopyworld-ön is és még egy kérdésem lenne: ha neagyisten el tudom indítani a játékot ezzel a módszerrel akkor utánna le kell törölni a starforce-ot???????
1.Csinálsz egy másoltatot az image fájlról imaget mindig arrol a fájlról kell csinálni amit majd kérni fog a progi.
2.Ultra isoban betöltöd az image-et, és kitörölsz belölle mindent, könytárt, fájt.
3. Az így készûlt fájt elmented, Bin-ben. / fontos gogy a fájlneve úgyanaz legyen mint az eredeti filenak, a kiterjesztése egyenlóre lényegtelen/
4. Fogod és letörlöd a cue fájt amit csinált, majd az eredeti fájl MDS és mellémásolod, a bin-t pedig átnevezed MDF-nek.
Miután a régi imagebõl feltelepítetted a progit, bemountolod az új imaget.
Az is de azt nem tudom kiírni mert a CloneCd nem fogadja el az img formátumotk, szóval raganrock
Serpa
ncryso van meg neked ?

Ja és mi ez az üres Cd dolog???????????