Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ugyanis most jutott eszembe hogy azért húztam le mert a biost nem tuttam rávenni hogy tiltsa le õket.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Telepítés alatt is le volt húzva a cdrom?????
mert nekem úgy mûködött

Ez az új üres image-os módszer végre mûködik

úgyhor már én is tolom a game-et és nagyon király.

játék jobban megéri ha tényleg akarsz vele játszani
A halál csupán a kezdet...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
csak ennyit ajánlhatok
Ha ezt teszem, akkor a winfos ban nemjelenik meg a CD, alcohollal megnyitom azta pár kb os cuccot, de igyse indul ez, aztkéri hogy tegyem egy másik meghajtóba a cd-t...miért? mi lehet a gond?
azt kerdeztem, mielott megvetted volna, baszakodtal-e a tortel, mert lehet hogy akkor az a gond.
ezert, takaritcsad ki a szemtet, aztan instald fel a megvasaroltat rendesen, directx, meg minden.
aztan ha nem megy, akkor: [email protected]
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
probalkoztal elotte a tort verzioval?
ha igen, startforce3 cleaner, az kell neked.
install: elso cd, masodik, majd megint az elso.
ezt miert nekem mgyarazod?
nem en vagyok az a vereb aki ezt irta, nem en vagyok aki azt irta ha winben tiltod biaosban sem laccik, lol.
nekem meg eredeti van, szoval abszolutt nem vagyok erintve.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
megvan a játék eredetiben, fent van a gépen, de az istennek sem indul el...még 1x nem kérte a cd kulcsot és amikor lefutnak az intrók, megcsinálom az új logint, leokézom és elkezd valamit tölteni akkor mindig leáll Program Termination hibával...nemigaz, hogy ezért vettem meg 10k Ft-ért
már az install sem volt egyszerû mert cd-rõl nem tudtam telepíteni, mindkét cd tartalmát be kellett másolnom egy könyvtárba és csak onnan ment fel
lehet, hogy a peccs nem kellett volna rá?
mind a ketten nagy majerek lehettek
"A BC a jobbik csapat jutalma."
és ezáltal a BIOS -ban sem látszanak az optikák."
ha nem tiltod, hanem torlod oket, akkor a biosbol is torlodnek, veglegesen?
---------------------
az emberi hulyeseg hatartalan, de latom neked sikerult megtalalnod az egyik veget......
Közben utánnaolvastam Gamecopyworld-ön is és még egy kérdésem lenne: ha neagyisten el tudom indítani a játékot ezzel a módszerrel akkor utánna le kell törölni a starforce-ot???????
2.Ultra isoban betöltöd az image-et, és kitörölsz belölle mindent, könytárt, fájt.
3. Az így készûlt fájt elmented, Bin-ben. / fontos gogy a fájlneve úgyanaz legyen mint az eredeti filenak, a kiterjesztése egyenlóre lényegtelen/
4. Fogod és letörlöd a cue fájt amit csinált, majd az eredeti fájl MDS és mellémásolod, a bin-t pedig átnevezed MDF-nek.
Miután a régi imagebõl feltelepítetted a progit, bemountolod az új imaget.