3171
  • Heavy knight
    Már megint meghalt a topic!!!
    Általános jelenség!:((
  • grebber
    Elvileg 2005 Q4 de van neki saját topicja is gyertek oda :)
  • Heavy knight
    Ez nagyon tuti!!!
    Kb. mikorra tennétek a kijövetelét???
  • grebber
    Jaja nagyon baba lesz !!!!!
  • Heavy knight
    Kössz!
  • robotnyk
    itt
  • Heavy knight
    Nem, de ha megmondod, hol lehet megnézem!
    Kül. most nincs időm keresgélni:((
  • AnuluWork #1842
    WOW!
    Néztétek a 2. részről készült videót?

Ahogy a tank beesik a jég alá, a személyzete meg kimászik belőle - már aki tud - és elkezd kiúszni a partra. :)

Fincsi lesz ...
  • neuro
    Én is benne lennék egy multis csatában. Ha alakul majd jelezettek :)
  • MikroID
    Szeva Snipa! Igen próbáltuk, csereberéltünk, de minden alkalommal ugyan az a tünet, pedig eredeti, nem clone verzió! Más progi nem produkálja ezt a jelenséget és ez is csak multiban:(
  • Lupis
    Van hozzá leírás ,hogy mégis milyen?
  • TJHooker
    Konkrétan melyikre gondolsz? Soe 1.3 mod
  • I.C.ram
    Van valami magyar olda, ahol meglehet lesni ezeket a modokat?
  • I.C.ram
    Jaja kéne össznépi hent! :D
  • TJHooker
    A modot mi követtük el, sőt tovább megyek, mi indítottuk útjára a nagy moddolás örületet, guruk voltunk , a soe is hordoz eu mod elemeket. [Önfényezés OFF]
    Amúgy tényleg még mindig sokan nem vágják a BZ értelmét, nyerünk (ki is irja), de a csávokám éljenzi saját magát, mert hogy dm pontja van (ja persze, a hörcsögöm is tud rakétával löni). Amúgy meg kéne vmi magyar össznépi hentet lezavarni vmikor.
  • I.C.ram
    Na nyomtunk egy jó nagy meccset. 2v2 Battle zone

Lacc, Petko voltak amcsik, mi meg Attis, én, németek. 2:0-ra győztönk, de kemény meccs vol.

Az a Callope tüzérség nagyon kemény, de az én jó kis Tigrisem sem hagyott cserben, csak az a fránya lánctalp :(
  • Heavy knight
    Bocs Snipa!
    Fáradt vagyok,és mellényúltam!Nem neked ment az üzi, hanem neki:2005. máj. 24.
    És miért hangzik valószinűtlenül? Mert te nem tudsz ilyesmit csinálni?

• Heavy knight
    Tőled is elnézést kell kérnem!!?
    Valóban nem tudok olyat írni, de majd az az idő is eljön!!
  • Heavy knight
    Ezer bocsánat mindenkitől, akit sértettem ezzel!!!!
    Nem tudtam, hogy ti voltatok!
    Csak nem programozók vagytok??! //költői kérdés
    Én is azt tanulom, de túl kevés az időm rá,és mostanában egy kicsit lemaradtam az anyagban!!
  • I.C.ram
    ja és hogy lehet téged elérni, mert ahogy látom msnt nem nagyon használod... :)
  • I.C.ram
    Pluskat! Ti hányan szoktátok nyomni? Milyen upload kell egy jó kis battle zones meccshez? Vagy ti it szoktatok játszani?
  • neuro
    kicsit fura, hogy a gyalogosok puskával lődöznek a tankokra... de ettől eltekintve egész jó a játék
  • robotnyk
    megnéztem, jogos :)
  • neuro
    csak az 1.28-ast tettem fel, nem úgy tűnik mintha hiányolná az 1.12-t :)
  • robotnyk
    én is most vettem meg, 2500at megért :)
    mindkettőt
  • neuro
    Sziasztok. Most vettem meg a játékot, és az érdekelne, hogy melyik patch-et kell feltenni hozzá? Van egy "mp combat upgrade 128" és egy "eng upgrade 1.12.2" - gondolom a 128-as az újabb...
  • Zoolesz
    Az értesüléseid pontosak, de nem csak őket vertük el hanem eddig mindenkit :D sőt 2vs4-ben is aláztunk úgy hogy vatta 5 percig telefonált én meg küzdhettem egyedül. amúgy az eu3.0-val játszotunk most leggutóbb, mert ott azért reálisabb a sebzés meg minden. amúgy allab 2vs6-ba kellene játszanunk és még az sem lenne nagyon bukó ha mi is kevés pénzel kezdenénk :P
  • I.C.ram
    Pluskast egy msn-t tudsz adni?
  • I.C.ram
    Varia???? :DDD LOL :D
  • I.C.ram
    Na lesz valami jó kis csetepaté? Lacc még én biztosan jönnénk szerinte, és egy embert valószínűleg tudok még hozni.
  • Snipa
    probaltatok ugy is hogy te hosztolsz?
  • Snipa
    a lenyege hogy zaszlokat (victoy pointokat) kell a gyozelem erdekeben elfoglalnod es megtartanod ;)
    nagyon egyszeru a keplte, megis a neten sokak felfogasat ez meghaladja, es csodalkoznak ha egy jol bevedett zaszlonal darabokra szedik a toketlen sniperjuket... :-))) az ilyenek menjenek cooperativot nyomni :)
  • MikroID
    Hello! Esetleg meg tudná-e mondani valaki, hogy miért van az, hogy amikor haverral nyomulok, kb 1 perc után nekem kilép a progi... de csak multiban csinálja ezt és ott sem minden alkalommal... illetve a chepel pályán minden alkalommal kilép! Előre is köszi.
  • Lupis
    Mi az a victory poincs? :)
  • Pluskast
    eheh micsoda értesüléseid vannak.....:))))
  • Lacc
    Jönnék én is persze, jó lenne egy kis csatát letolni.
  • Lacc
    És miért hangzik valószinűtlenül? Mert te nem tudsz ilyesmit csinálni?
  • Snipa
    ugy hallottam, hogy Micimacko es Vata nagyon elvert soldiersben 2 sracot. Valami Andrást, meg Varia-t vagy kiket. ;)
    Veluk szivesen nyomnek egy multit mert jo csávók lehetnek :)
    utalom a sok lamat aki nyomja neten es nem is erti a victory points lenyeget :(
  • Pluskast
    Ugyan már a sok hitetlennel ne foglalkozz:)) Inkább nyomjunk egyet este. Tegnap keresett is Varia msn-en hogy játszunk, csak asszony lelki világát kellett ápolnom.
  • Zoolesz
    Ha nem hiszed, hogy mi csináltunk modot akkor nézz utána az EU3.0 modnak és megtalálod köztük a neveinket. amúgy nem minden este játszunk, mert sok a paraszt.