3171
-
Heavy knight #1849 Már megint meghalt a topic!!!
Általános jelenség!:(( -
#1848 Elvileg 2005 Q4 de van neki saját topicja is gyertek oda :) -
Heavy knight #1847 Ez nagyon tuti!!!
Kb. mikorra tennétek a kijövetelét??? -
#1846 Jaja nagyon baba lesz !!!!! -
Heavy knight #1845 Kössz! -
#1844 itt -
Heavy knight #1843 Nem, de ha megmondod, hol lehet megnézem!
Kül. most nincs időm keresgélni:(( -
#1842 WOW!
Néztétek a 2. részről készült videót?
Ahogy a tank beesik a jég alá, a személyzete meg kimászik belőle - már aki tud - és elkezd kiúszni a partra. :)
Fincsi lesz ... -
neuro #1841 Én is benne lennék egy multis csatában. Ha alakul majd jelezettek :) -
MikroID #1840 Szeva Snipa! Igen próbáltuk, csereberéltünk, de minden alkalommal ugyan az a tünet, pedig eredeti, nem clone verzió! Más progi nem produkálja ezt a jelenséget és ez is csak multiban:( -
Lupis #1839 Van hozzá leírás ,hogy mégis milyen? -
#1838 Konkrétan melyikre gondolsz? Soe 1.3 mod -
#1837 Van valami magyar olda, ahol meglehet lesni ezeket a modokat? -
#1836 Jaja kéne össznépi hent! :D -
#1835 A modot mi követtük el, sőt tovább megyek, mi indítottuk útjára a nagy moddolás örületet, guruk voltunk , a soe is hordoz eu mod elemeket. [Önfényezés OFF]
Amúgy tényleg még mindig sokan nem vágják a BZ értelmét, nyerünk (ki is irja), de a csávokám éljenzi saját magát, mert hogy dm pontja van (ja persze, a hörcsögöm is tud rakétával löni). Amúgy meg kéne vmi magyar össznépi hentet lezavarni vmikor. -
#1834 Na nyomtunk egy jó nagy meccset. 2v2 Battle zone
Lacc, Petko voltak amcsik, mi meg Attis, én, németek. 2:0-ra győztönk, de kemény meccs vol.
Az a Callope tüzérség nagyon kemény, de az én jó kis Tigrisem sem hagyott cserben, csak az a fránya lánctalp :( -
Heavy knight #1833 Bocs Snipa!
Fáradt vagyok,és mellényúltam!Nem neked ment az üzi, hanem neki:2005. máj. 24.
És miért hangzik valószinűtlenül? Mert te nem tudsz ilyesmit csinálni?
-
Heavy knight #1832 Tőled is elnézést kell kérnem!!?
Valóban nem tudok olyat írni, de majd az az idő is eljön!! -
Heavy knight #1831 Ezer bocsánat mindenkitől, akit sértettem ezzel!!!!
Nem tudtam, hogy ti voltatok!
Csak nem programozók vagytok??! //költői kérdés
Én is azt tanulom, de túl kevés az időm rá,és mostanában egy kicsit lemaradtam az anyagban!! -
#1830 ja és hogy lehet téged elérni, mert ahogy látom msnt nem nagyon használod... :) -
#1829 Pluskat! Ti hányan szoktátok nyomni? Milyen upload kell egy jó kis battle zones meccshez? Vagy ti it szoktatok játszani? -
neuro #1828 kicsit fura, hogy a gyalogosok puskával lődöznek a tankokra... de ettől eltekintve egész jó a játék -
#1827 megnéztem, jogos :) -
neuro #1826 csak az 1.28-ast tettem fel, nem úgy tűnik mintha hiányolná az 1.12-t :) -
#1825 én is most vettem meg, 2500at megért :)
mindkettőt -
neuro #1824 Sziasztok. Most vettem meg a játékot, és az érdekelne, hogy melyik patch-et kell feltenni hozzá? Van egy "mp combat upgrade 128" és egy "eng upgrade 1.12.2" - gondolom a 128-as az újabb... -
Zoolesz #1823 Az értesüléseid pontosak, de nem csak őket vertük el hanem eddig mindenkit :D sőt 2vs4-ben is aláztunk úgy hogy vatta 5 percig telefonált én meg küzdhettem egyedül. amúgy az eu3.0-val játszotunk most leggutóbb, mert ott azért reálisabb a sebzés meg minden. amúgy allab 2vs6-ba kellene játszanunk és még az sem lenne nagyon bukó ha mi is kevés pénzel kezdenénk :P -
#1822 Pluskast egy msn-t tudsz adni? -
#1821 Varia???? :DDD LOL :D -
#1820 Na lesz valami jó kis csetepaté? Lacc még én biztosan jönnénk szerinte, és egy embert valószínűleg tudok még hozni. -
Snipa #1819 probaltatok ugy is hogy te hosztolsz? -
Snipa #1818 a lenyege hogy zaszlokat (victoy pointokat) kell a gyozelem erdekeben elfoglalnod es megtartanod ;)
nagyon egyszeru a keplte, megis a neten sokak felfogasat ez meghaladja, es csodalkoznak ha egy jol bevedett zaszlonal darabokra szedik a toketlen sniperjuket... :-))) az ilyenek menjenek cooperativot nyomni :) -
MikroID #1817 Hello! Esetleg meg tudná-e mondani valaki, hogy miért van az, hogy amikor haverral nyomulok, kb 1 perc után nekem kilép a progi... de csak multiban csinálja ezt és ott sem minden alkalommal... illetve a chepel pályán minden alkalommal kilép! Előre is köszi. -
Lupis #1816 Mi az a victory poincs? :) -
#1815 eheh micsoda értesüléseid vannak.....:)))) -
#1814 Jönnék én is persze, jó lenne egy kis csatát letolni. -
#1813 És miért hangzik valószinűtlenül? Mert te nem tudsz ilyesmit csinálni? -
Snipa #1812 ugy hallottam, hogy Micimacko es Vata nagyon elvert soldiersben 2 sracot. Valami Andrást, meg Varia-t vagy kiket. ;)
Veluk szivesen nyomnek egy multit mert jo csávók lehetnek :)
utalom a sok lamat aki nyomja neten es nem is erti a victory points lenyeget :( -
#1811 Ugyan már a sok hitetlennel ne foglalkozz:)) Inkább nyomjunk egyet este. Tegnap keresett is Varia msn-en hogy játszunk, csak asszony lelki világát kellett ápolnom. -
Zoolesz #1810 Ha nem hiszed, hogy mi csináltunk modot akkor nézz utána az EU3.0 modnak és megtalálod köztük a neveinket. amúgy nem minden este játszunk, mert sok a paraszt.