Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatsan probalom a soldiers patch hireket olvasni de meg nem talalkoztam azzal, hogy 8 ra csokkentsek, viszont olyasmit olvastam hogy lesz dedikalt szerver es online ki-be lehet lepkedni majd mint mondjuk fps codban... namost hogy ez tenyleg lesz e vagy sem azt nem tom...
hogy miert nem nyomjak emberek soldierst multiban? ne tudom... Mi 3 an nyomtuk es nagyon elvezetes volt csak ugye a gep kiismerheto 😊 ezert lenne jo jatekos ellenfel. Szvsz sokkal elvezetesebb mint a panzers megis azt mintha tobben nyomnak... Furcsa, pedig egy panzers mp party egymas ellen - es ezt tapasztalatbol mondom - nemigazan izgalmas, van egy fo utkozet ahol hamar elvalik ki hozott tobb es nagyobb tankot aztan kb 2 perc alatt vege es kesz, van egy csomo javitojarganyod ami tavolrol javit ropkodnek a lemezek meg csavarok aztan game over :-) szal...
inkabb mondok egy imat hogy jol irjak meg 1.13 as multipatchet soldiershez! És ha ti vagytok 5 en mi 3 an az mar 8 ember 😉 egy fasza party osszejohet siman...
"Olyan penge multi lesz benne hogy ihaj,"
nem hinnem hogy 16 playeres lesz, mar modositottak 8-ra, szoval 4vs.4 ami igen jo igy is, de elobb a network code-t kene atirni, mert 4 playernel is vannak lagok, es ha nem lesz dedicated server benne, nincs az a gep ami eleg hostnak.
(te se gondolog, hogy egy eros otthoni gep, meg 1 cable-es net elbir 16 players?!)
Amugy meg a multi masok fele, baromi jo lesz, de nem hinnem hogy innen olyan sokan akarnak majd jatszani vele, eddig sem repdesett senki a multizasert... (4 embert ismerek ossz.)
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Jelentkezhetne par ember jo nagy partykra!!!

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
2. meg nincs kivel, zoolesz irtam privit
3. nem tudom, hogy mûködne-e a multi, azóta nem próbáltam, remélem igen
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
na most folytatom ahol abbahagytam 2 hete nem játszottam vele, már hiányzik...
A halál csupán a kezdet...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

De úgy látszik mindíg vannak utoló utánniak is!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amirõl ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:
1. Fel kel pakolni a soldiers-t
2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelrõl
3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenõrzött szektorokat tartalmazzák)
4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem mûködött)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...
Végre tudok vele játszani!"
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
akkor elvileg ez a tehendõ:
-unpack both CDs using WinRAR and mount them with Daemon Tools þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -install the game using the mounted image files þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -burn CD1 with Slysoft CloneCD 4.3.2.2 using the protected game þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ profile with 1x speed to a 700mb !CD-R! (READ THE NOTES BELOW!) þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -unmount all drives in Daemon Tools þ ÛÛÛ
þ -insert the burned CD into a reading device - burner won't work þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -when asked enter the following key: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -wait about 30 seconds until starforce has finished checking þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ the cd (checking time depends on used reading device) þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -play and enjoy! þ ÛÛÛ