Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ha tartjak magukat ahoz amiket irtak az MP patchben akkor kurva jo lesz :-) belegondoloni is borzongato, hogy ket csapat kuzd egymas ellen egy varosban avagy az orosz sztyeppen 😉 ezert gondolom, hogy nagyon jo lesz!

folyamatsan probalom a soldiers patch hireket olvasni de meg nem talalkoztam azzal, hogy 8 ra csokkentsek, viszont olyasmit olvastam hogy lesz dedikalt szerver es online ki-be lehet lepkedni majd mint mondjuk fps codban... namost hogy ez tenyleg lesz e vagy sem azt nem tom...

hogy miert nem nyomjak emberek soldierst multiban? ne tudom... Mi 3 an nyomtuk es nagyon elvezetes volt csak ugye a gep kiismerheto 😊 ezert lenne jo jatekos ellenfel. Szvsz sokkal elvezetesebb mint a panzers megis azt mintha tobben nyomnak... Furcsa, pedig egy panzers mp party egymas ellen - es ezt tapasztalatbol mondom - nemigazan izgalmas, van egy fo utkozet ahol hamar elvalik ki hozott tobb es nagyobb tankot aztan kb 2 perc alatt vege es kesz, van egy csomo javitojarganyod ami tavolrol javit ropkodnek a lemezek meg csavarok aztan game over :-) szal...
inkabb mondok egy imat hogy jol irjak meg 1.13 as multipatchet soldiershez! És ha ti vagytok 5 en mi 3 an az mar 8 ember 😉 egy fasza party osszejohet siman...
formatuq
a patch tenylge johetne mar, de ez kicsit erso tulzas.
"Olyan penge multi lesz benne hogy ihaj,"

nem hinnem hogy 16 playeres lesz, mar modositottak 8-ra, szoval 4vs.4 ami igen jo igy is, de elobb a network code-t kene atirni, mert 4 playernel is vannak lagok, es ha nem lesz dedicated server benne, nincs az a gep ami eleg hostnak.
(te se gondolog, hogy egy eros otthoni gep, meg 1 cable-es net elbir 16 players?!)

Amugy meg a multi masok fele, baromi jo lesz, de nem hinnem hogy innen olyan sokan akarnak majd jatszani vele, eddig sem repdesett senki a multizasert... (4 embert ismerek ossz.)

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Kijohetne mar az 1.13 as patch! Olyan penge multi lesz benne hogy ihaj, 16 an lehet benne nyomulni lesz benne capture the flag stb. asszem 5 fele multi mod! HUhh :-)

Jelentkezhetne par ember jo nagy partykra!!!

skorpio7
Még egy rossz se.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

nem és nem is fog úgytünik, vedd meg 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

kijött mán' a jó krekk?

formatuq
na, es akkor most jaccunk vagy nem?

TJHooker
1. ez #1391
2. meg nincs kivel, zoolesz irtam privit
3. nem tudom, hogy mûködne-e a multi, azóta nem próbáltam, remélem igen

formatuq
es mi tart vissza?

TJHooker
Én mennék..

Ha jól tudom még a héten meglesz, de ha senki nem jön multizni akkor sok értelme nincs, mert ez inkább a multit fejleszti.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

TJHooker
Nem tudni mikor jön az új patch? Codemastersék azt mondták, hogy kb szept. közepe. Semmi konkrét idõpont?

formatuq
akkor medium

Normálom általában meg lehet csinálni minden mapot kisebb nagyobb töltögetéssel. Hardot csak multiba érdemes, de azt sem nehézség miatt hanem azért mert csal a gép(falon keresztül bemér) és könnyebb egyszerre 3 embert irányítani és így a figyelmét elterelni.

Milyen nehézségi színtben ajánlatos játszani? A túl könnyüt nem szeretem,de azt sem hogy percenként min 2* load game legyen. Gondolom elég nehéz.

Duddits
Valaki tudd adni egy ingyenes oldalt ahonnét leszedhetem?

vki nem akar multizni???

formatuq
vegre, egy ertelmes ember

skorpio7
Vagy elég a BIOS-ban a megfelelõ ide csatorna letiltása is... persze ehhez lehetõleg a CD/DVD egységek ne a vinyó ide-s részén legyenek. Elõnye, hogy nem kell házat bontogatnod na meg 2-3 perc alatt megvan és csak egy újraindítás szükségeltetik ha újra használni akarod az "eltûntetett" perifériáidat.

Shep
installnál nem kell csak utánna ha játszani akarsz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ezt a kábellehúzgálást csak az installnál kell megcsinálni vagy mindig, ha játszani akarok?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

TopGun
Koszonom! ez nagyon hasznos tanacs volt! megfogadom! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

én aharmadik kampányban, nyílván amerika, de rengeteget játszottam vele, csak nem volt mostanában idõm, de megint rágyúrok...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Serpa
hol tartasz ?

én még a ruszki 3. pályán vagyok.
😊

😊
na most folytatom ahol abbahagytam 2 hete nem játszottam vele, már hiányzik...

Serpa

Duddits
Ehez adtak már ki müködõ cracket? Vagy verziót? Mert én kettõt is leszedtem régebben és eggyik sem volt jó.

Fenrir
a megoldás az, hogy próbálj meg még1 tankot elkapni azon a pályán, 2 tankkal már letarolod a pályát, én is úgy csináltam...ha tankra tüzelsz akkor AP-t, minden másra HE lövedéket használj, érdemes a direct control-t alkalmazni, sokkal nagyobb hatásfokkal tudod használni a tankodat, pl ki tudsz térni a lövések elöl is újratöltés közben

A halál csupán a kezdet...

TopGun
Kilottem az agyut, irtam, javito is van velem, de minek megjavitani ha ugy is tudom hasznalni? vagy ha megjavitom akkor az olyan mintha elfoglaltam volna es gyorsabban fordul mint a tank tornya? hamarabb kilohetem? foglaltam apc-t, kb 10 mp-ig elt! kilottek, 😞 szerencsere emberem tulelte! eleg benana celoznak az embereim, ha meg tok egyedul hagyom, akkor rohan bele az agyutuzbe egy szal geppuskaval a barom! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hát lõdd ki az ágyút, asszem van nálad szerelõ felszerelés, meg tudod, vele javítani, meg ugyanígy foglalj tankot is, a lényeg oldalról vagy hátulról próbáld kilõni, ha ügyes vagy 1-2 lövés...

TopGun
Sajnos meg csak az elso kuldetesnel benazok, amiben a vedo agyukat kell kiiktatni es az osszes germant lenyomni. A harom agyubol kettot fullra lenyomtam, egy meg mukodik, de mar szemelyzet nincs hozza, csak en tudom iranyitani, de nagyon lassan fordul es van ket tank a domb mindket felen, ha el akarom foglalni az agyut, hogy hasznaljam, baromi gyorsan reagal a harckocsi es szetlovi az agyut az emberemmel egyutt! 😞 Arra gondoltam el kene vonni a tank figyelmet, de nem igazan tudom mivel tudnam, mert mozgas nelkul kiirt minden egysegemet! 😞( tippeket kerek, nem teljes megoldast ok?

mit segítsünk?

TopGun
Segitseg! van itt mar valaki aki az orosz campaig-nal jatszott mar? most kezdtem a jatekot es nagyon tetszik!! eszmeletlenul hangulatosak a hanghatasok.

Fenrir
végre happy end 😊

A halál csupán a kezdet...

Na sikerült elindítani 😊 Letöltöttem a legújabb daemont, és azzal sikerült. (Lehet fikázni, hogy mért nem próbáltam ki azzal, de juice is írta,hogy neki azzal nem ment, meg senki se írta, hogy próbáljam meg, hátha. De lényeg, hogy elindult, köszönet minenkinek)

skorpio7
Ja igen te volt az utolsó, akinek nem indult! 😊
De úgy látszik mindíg vannak utoló utánniak is!

grebber
Nekem hála a jó égnek megy a game

Next PC upgrade: 2022

skorpio7
Márpedig vmit bizonyosan nem jól csinálsz, mert el kell hogy induljon a game.

Hát én alcohollal próbáltam (talán nem is a legújabbal), de igen így csináltam. Kiírja hogy nincs cd a meghajtóban, vagy sérült, vagy vmi ilyesmit

Shep
Na várjál, felraktad a bemountolt cuccból a játékot, indítás, írja hogy indítsd újra, hogy a starfoce feltelepüljön, megteszed, útközben az IDE2-t vagy amelyiken nked az optikai meghajtók vannak letiltod a biosban /fontos ha mindkét ide-n van opt. meghajtó akkor nincs mese vagy átkábelezed, vagy lehúzod az összeset/ bejön a win daemon legújabba bemountolod a kis filet és el kell hogy induljon,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen így próbáltam, de így nem indult

Ez van meg. Ezzel mûködnie kéne?

Shep
JUICE írta
"Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amirõl ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:

1. Fel kel pakolni a soldiers-t
2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelrõl
3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenõrzött szektorokat tartalmazzák)
4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem mûködött)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!

persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...

Végre tudok vele játszani!"

Shep
két pár kilós file a 2. cd starforceos része van benne.

Elvileg ezek is .img fájlok (is), nem tudom, hogy te mire gondolsz...

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Shep
van egy img file amihez nem kell így bûvészkedni, bemountolod a CD-ket kilövöd és megy.

Ha neked ez van meg: Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO
akkor elvileg ez a tehendõ:
-unpack both CDs using WinRAR and mount them with Daemon Tools þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -install the game using the mounted image files þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -burn CD1 with Slysoft CloneCD 4.3.2.2 using the protected game þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ profile with 1x speed to a 700mb !CD-R! (READ THE NOTES BELOW!) þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -unmount all drives in Daemon Tools þ ÛÛÛ
þ -insert the burned CD into a reading device - burner won't work þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -when asked enter the following key: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -wait about 30 seconds until starforce has finished checking þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ the cd (checking time depends on used reading device) þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ -play and enjoy! þ ÛÛÛ
(az .nfo-ból van kiszedve)

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Az is lehet...

TopGun
Akkor neked nem az evvel a modszerrel mukodo verziod
van meg! 😞