3171
  • bgabor
    Ez egy zseniális játék, egyértelműen a rohadt Starforce miatt nem lett sikeres.
    Aki ezzel akárcsak a demopályát végigjátsza, utána már hihetetlenül gyagyinak fogja találni a Panzers-t. A grafika gyönyörű, a törésmodell és az újfajta közvetlen egységirányítás pedig forradalmi. A sérülésrendszer is nagyszerű, akárcsak a katonák RPG szerű inventory rendszere. Amikor utána megláttam a panzersben az életerőcsíkot a páncélosok fölött szétröhögtem az agyam.
    Egyetlen hiányossága volt szerintem a játéknak: kevés volt a küldetés és szörnyen keveset szerepeltették a járműveket. Szinte alig volt tankos akció. Egy egy pályán elvétve a hadjáratokban, amit amúgy is előg rövidek voltak. Ehhez jött még a kemény 7 db singlée küldi amelyek közöt egyben sem lehetett a németekkel lenni.

Az a magyar csapat nagy szerencséje, hogy a tetves Starforce megakadályozta a Soldiers széleskörű elterjedését. Ha nam így lett volna, a kis művük, a Panzers labdába sem rúgott volna. Aki nem hiszi, próbálja ki a Soldiers demóját.
  • 3P
    Nem, sajnos nincs, vagyis én nem találtam...
    A kézikönyv sem írja, ezért kérdeztem, de bízom benne, hogy esetleg mégis van benne Quick Save és Quick Load is, csak hát ugye nem jöttem rá a billentyű kombinációra...
  • neuro
    Az összes WW2 RTS közül a Soldiers a legjobb (sőt a többivel egyetlen percet sem lennék képes játszani annyira gagyik).
    Bár itt is vannak furcsaságok: pl. a tankokra puskával tüzelő gyalogság :)
  • AnuluWork #1886
    A Panzerst meg ahol csak tudják reklámozzák ...
  • AnuluWork #1885
    A megjelenés óta tudom. A másik egy semmilyen RTS, ami még annyira szépnek sem mondható. Tök irreális, meg minden. Még a Desert Rats vs Africa Corps is többet ért nálam, mint a Panzers.
  • Nyers
    Valóban így van. Véleményem szerint hihetetlenül alulértékelt játék lett, pedig a maga nemében forradalmi szinte minden egyes része. Ennek ellenére nagyon kevesen vették észre ill. próbálták ki. Sokkal többre vihette volna. Ennek talán egyik oka, hogy szinte 0 volt a reklámozása/PRja a játéknak, habár eladási adatokat nem tudok. Készül az első részhez a kieg-(Saboteurs) és a második rész-(Outfront II.-working title) is.
  • Pluskast
    Amúgy meg sem közelíti a panzers ezt a játékot. Ezerszer jobb játék ez.
  • Pluskast
    Nem feltétlenűl. Inkább a magas pingszámtól lagzik.
  • AnuluWork #1881
    Sajnos, amikor kijött, mindenki abban a szar, egykaptafa, dögunalom tíz perc után Panzers lázban égett, és miközben azzal játszott, mert azt simán sikerült feltörni, ezt fikázta, és sokan meg sem nézték, amiben az is közrejátszott, hogy nem sikerült normálisan feltörni, és meg kellett venni. Nos ezért nem lett nagy siker anno. Legalábbis a warezolók között.
  • bigfoot
    na nyomom a neten a gamet!
    viszont néha lagzik ez azért van mert csak 394 ramom van??
  • Serpa
    nincs egy *.txt -ben leírva?
  • nubismarck
    én sajnos nem tudom
  • 3P
    Szóval erre senki nem tudja a választ?
    "Quick Save és Quick Load-nak mik a billentyű parancsai, már ha vannak a játékban?"
  • 3P
    Nekem nem kiabált a progi, hogy csak az 1.28-as tettem fel...
  • Zoolesz
    a patcheket sorba kell feltenni és a german soldierst csak a codemasterről lehet leszedni úgytudom
  • 3P
    Quick Save és Quick Load-nak mik a billentyű parancsai, már ha vannak a játékban?
  • nubismarck
    én nekem megvolt régen a tört verzió akkor amikor megjelent. most megvettem eredetiben. végre megszabadultam az ide kábel lehuzogatós problémától :)
  • 3P
    Hát emberek eszméletlen hangulatos a játék... :) Szerintem 2500 Ft-ot röhögve megér.
  • nubismarck
    meg az ,hogy a german mod ot honnan tudom letölteni?

http://www.germansoldiers.net ha innen akarom átdob a codemasters főoldalára. pls help!
  • nubismarck
    soldiers_mp_combat_upgrade128.zip

ez az utolsó hivtalos patch ugye? elég a legújabb patch vagy sorba kellfelrakni őket? Előre is köszi a segítséget
  • MikroID
    Oké, köszönöm a hozzászólásokat, akkor vadászok még hátha... a szöveges részt kihagyom, az nekem nem nagyon megy, szeretem látni mit csinálok! :D
  • neuro
    Ha jól emlékszem valahol találtam egyszer hozzá térkép editort, sőt volt dinamikus küldetésgenerátor is - de egyiket sem teszteltem le végülis. Próbáld meg Google-val megkeresni.
  • Zoolesz
    nincs hozzá igazán mod készítő cucc régen volt de az már nem müködik, amúgy egy szövegszerkesztővel mindent el lehet intézni, mondjuk pályát azt nem hiszem hogy egyszerű csinálni mivel mindent egyesével kell lerakni és mondjuk egy hát min. 4 részből áll amit még össze is kell illeszteni :D amúgy sok értelme nics moddal foglalkozni most már, mert szinte csak oroszok játszanak vele sajnos ez a játék már eléggé kihalt, de ha valaki akar majd egy igazi jó csatát azzal szívesen kiállunk mert 2vs4-be is kezd már uncsi lenni :D
  • Zoolesz
    a 4. képen ha az lő ami éppen ott van kijelölve akkor az a német katyusa egyik fajtálya a játékban, de ha nem az akkor az orosz katyusa mivel annak a lövedéke néz így ki
  • Serpa
    én nem tudok arról, hogy lenne mod-tool.

de a tájékozotabbak majd megcáfolnak.
  • MikroID
    Remélem azért valaki csak észreveszi a kérdést, mielött a huszadik oldalra kerül a fórum! :(
  • MikroID
    Tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni a mod készítő cuccot a showw-hoz, vagy egyáltalán kell hozzá külön progi??? Elképzelésem lenne egy pár jó kis multipálya legyártásához, de nem tom mivel...
  • Serpa

megjelenésről tudsz vmit?
    4.képen mi lehet ami épp becsapódni készül?
  • neuro
    nem mindig, csak amikor akarsz
  • 3P
    Hát köszi a lekesítő hozzászólásokat, akkor megveszem a normált, már ha tényleg van, s nem csak árlistában szerepel...
    Kiváncsi vagyok erre a commandos részre. :)
    Illetve mindig nekem kell céloznom a járműveimmel meg a gyalogosokkal? Csak azért kérdem mert valami ilyet olvastam.
  • MikroID
    Ha meg tudod venni a normál, vagyis az eredeti(ami szinte teljesen fehér) dobozost, akkor azt vedd meg, mert abban benne van a kézikönyv, a klasszik verzióból már hiányzik! A játék pedig elég egyedi RTS, de mindezt olyan fizikával, hogy mindent szét lehet lőni és ez szó szerint értendő, a roncsok megmaradnak a hullákkal és azok elhagyott eszközeivel együtt, mindez megfűszerezve azzal, hogy át lehet venni adott egység felett az irányítást és innentől elég commandos-os beütésű lesz a játék! Egyszóval nagyon jól eltalálták!
  • bigfoot
    nekem eredeti van!!
    és érdemes megvenni mivel simán üti mind2 gamet!!
    szal rts végül is de van benne egy mód amivel tudod írányítani az egységeket
  • 3P
    Illetve még egy, melyik verziót érdemes inkább megvenni a normál, vagy a klasszik verziót?
  • 3P
    Sajnos nem ismerem a játékot, így lehet, hogy marhaségot kérdezek...
    Szóval a játék az olyan jellegű mint a Blitzkrieg, vagy a Panzers? Azaz a pálya elején akciópontokból gazdálkodva vásárolhatunk?
  • Radován
    Hy mindenkinek! Lenne egy kérdésem hogy ti eredeti vagy feltört verziőval játszotak-e mert nekem a feltört nem müködik nem indul el! Légyszi segítsetek ha tudtok. Előre is köszi!
  • Nyers
    'Soldiers: Heroes of World War II' - Saboteurs Addon

Szovjet ellenállókkal kell majd szabotázs akciókat végrehajtanunk. Ezt nem hittem volna, nagyon jó húzás a BestWay-től!
  • Heavy knight
    soldiers 2 néven megtalálod a másik topicot!!
  • Heavy knight
    A szokaásos szünet a topicban!Durván ennyi ez a nagy üresség!
    Ezt elolvasod, és ott kérdezgethetsz róla!Talán még válaszol is rá valaki, de nagy reményket ne fűzz hozzá!Nyár van, mindenki nyaral, szórakozik,v. épp dolgozik, mint máskor, és nem ér rá senki,v. nem ezzel tölti az idejét!
    Valamint, nincs új mod - én nem tudok róla - így szerintem nem sokan játszanak hazaiak mostanában!
  • PGA
    Hé csávók hajrá, mi a vihar van veletek???
    Na nekem pl lenne egy kérdésem. Mi az a outfront 2?
    traileres video? letöltöttem, mikor fog megjelenni?
    stb
  • Fenrir
    lecsengett a játék :)