Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez még így se jó, akkor egy lövédeket vigyél az ágyú talapzatához és ismételd meg az elõbbi manövert.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Az alább leírtak szerint járta el, de a serialon nem enged tú.
Talán azért, mert nincs erre vonatkozó információm😞(
Ha van valakinek, dobjon meg vele, megköszönném!
Üdv
Magicrat
[email protected]
"A BC a jobbik csapat jutalma."
addig rakjal ott rendet.
majd szet kell loni az ossze panzelozott jarmuvet fent, aztan mehet a katyusa is a levesbe.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az orosz campaignben amikor a katyusát kell elrabolni, a vonatot hogy a talyogba kell elinditani nem megy semmerre, vagy mit kell csinálni.
Help!!!!!!!!!
Megzavarodok
THX

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Na most asszem 1 vinyó 1 dvd olvasó, másik vinyó cd író..ez a felállás nálam. Szóval akkor ez sem jó megoldás. 😊
Miért érzem azt hogy ez a gamet (csak úgy mint a cs source a toca2 is) hasonlóan nehéz telepíteni ha másolt?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ennyit kell buzerálni, hogy elinduljon?? Aszem akkor hagyom a fenébe. 😊
Nem szeretem az alcoholt nincs is telepítve.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amirõl ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:
1. Fel kel pakolni a soldiers-t
2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelrõl
3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenõrzött szektorokat tartalmazzák)
4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem mûködött)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...
Végre tudok vele játszani!
Leszedtem a gamet telepítem de arról papol, hogy nem jó a serial (azt adtam meg neki ami az nfo fájlban van).
Mi a teendõ hogy elinduljon a game?
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
viszont nagyon élvezetes, szinte sose tudtuk ugyanúgy játszani az újrakezdett pályákat mert mindíg máshogy alakultak a dolgok aszem ez ebben a játékban a legjobb

remeljuk a patch is jon mar hamarosan
ha van kedved multizni, szoljal Zoolesz-nak, es beszervez, vagyunk mar 6-n
Megnezem...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
De a kamera mozgatasra meg mindig nem jottem ra, v nem is lehet forgatni?!?
Amúgy "U" ...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Ja, a kamerat mivel lehet kezelni(forgatni)?
Tudom h ezeket mar 1* leirtatok, de nem talalom...
Elore is kossz!