Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, a bolti verzióhoz kellene <#alien2>
grebber
Nincs még majd talán idõvel lesz.

Probáld ki a Starfuck progit pár embérnél müködik azzal cd/dvd rom lehuzogatás nélkül.

Next PC upgrade: 2022

NOCd cracket talált már valaki a játékhoz?
Axon
Jól emlékeztem 3.990,- Ft

Axon
Én mintha 4 ezerért láttam volna a cdgalaxisban, de azért utána nézek.

TJHooker
Persze, hogy jó, sõt. Ha hozzájutsz, feltétlenül probáld ki. Lehet nehéznek fog tünni, de valahol el kell kezdeni.

Charly
Jó a progi?

bigfoot
sztem ezt kérem szülinapre !
csak 5000Ft!

formatuq
ase-ban meg fogod latni, mert ket srac szokta hostolni, egyik dls, szoval valtozik, a masik chello (fix) de o nem volt tegnap

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Shep
szerver ip mi lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csatlakozom én is, jövök este...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Oksa<#ravasz1>

Hajnal 2-ig asszem és ha minden igaz ma is fogunk játszani.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Baszott jo volt igy haloban, koszi Varia mindent!<#worship>
Amugy meddig toltatok?
Esetleg ma is 1et?

Na hogy belendült a game 😊

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Shep
na kipróbáltam, 2vs2-ben nyomtam vmi külföldi szerveren, a játékmód nem annyira tetszett, meg lagolt is mint állat, de ettõl függetlenül nagyon jó volt, sniperkedtem egy csomót, meg bazookáztam is, na meg egy kis tankosdi is volt. Nyertünk is, szóval tök jó volt, asszem holnap is játszok 1-et.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ok megnézem

formatuq
passz, de a hibauzenet valami billentyuzetre utal, lehet be kell allitani, de defaultul is kene mennie
azt tudom, hogy pl sima jatekban nem lehet allitani, csak az 1.12-es patch utantol, de ott be lehet olyan dolgokat is, amit az 1,128 mar nem enged, kicsit erdekes

Shep
Belépek a játékba, de játék indításnál mármint a multiénál, mikor indenki ready és indulna a game ezt írja Registry node 'Keys/actions not found (eregistry.cpp , 287)

Ezzel mit lehet kezdeni?

formatuq
http://152.66.93.29/showw2/patch/

itt van mind ketto, a lenyeg, alap game,aztan 1.12 es ra az 1.28.
mindenkit szivesen latunk, van ventrilo serverunk is.
msn-en tartjuk a kapcsolatot, eddig 😄
boldog karacsonyt

grebber
Ha lesz idõm én is jönnék ha lehet.

Next PC upgrade: 2022

Én is szívesen játszanék veletek ha lehet.
Shep
hú várjál az 1.28ban nincs minden benne? Mindenképpen kell az 1.12-es is? 1.12.2est találtam ez az?

formatuq
mind a ket pach kell, tehat eloszor a game, aztan az 1.12-es majd az 1.28-as patch.
ase-ban gamespy-ban laccanak a nyitott szerverek, akarhova bemehecc kiprobalni. Tolunk az egyik pesti chellos szokott hostolni, gepe is jo, szoval 5vs5-ben jol megy.
amint elerheto lesz, csinalunk egy gamet, es berakom ide az ip-t

Szal 8 korul kezditek, akkor sietek haza, ha lehet tuti csatlakozok...

Shep
már látom 1.28 a legújabb. Cd kulcsnak jó az ami a biztonsági másolatnál van?

Shep
1.2es patch kell?

Shep
valami ip-t vagy vmit meg lehet tudni, mert akkor felraknám és esetleg este én is csatlakoznék

Általában este 20:00 felé szoktunk kezdeni és ameddig bírjuk.

Shep
Na ez jónak tûnik mikor szoktatok játszani, mert kipróbálnám én is.

formatuq
valaki csinal egy szervert, bemennek az emberek
4 oldal kozul tud valasztani a host,de csak ketto feszt resz a gameban. map-t is a host valaszt.
beallitgatja a dolgokat, aztan ha mindenki ready, go.
tobb fele mode van, de a legjobb a vinctory points (ctf szeru).
16-n lehet max tolni, de 4vs4, 5vs5 boven eleg, mind a host netjenek, mint mulatsagnak.
Jatekmodtol fuggoen vannak feladatok (ellenseg kinyirasa, zaszlok elfoglalasa, megtartasa), kezdopenzt stb.
Igen handulatos jatek.

Shep
Valaki pár szóban írja már le, hogyan néz ki egy multi meccs?

formatuq
orommel latunk teged is, pm neked is ment

Én is szívesen csatlakoznék, mert nagyon jó játéknak tartom, és azon kevesek egyikének ami megér 10 ezer ft-ot is de 4 ezerért ajándék,

boldog karácsonyt mindenkinek!!!

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

formatuq
pm ment, persze, megy a tort is

Heee ahhoz bizz, en is szivesen csatlakoznak!!!
Fut neten a tort jatek is?

formatuq
szinte minden nap jaccunk, 4-n vagyuk szivesen latunk, msn kesz.

Halljátok ha valaki szeretne velem játszani (mert én eléggé akarok) az irjon má mailt vagy vegyen fel msnre!!! Itt a cimem: [email protected]
Axon
Besz@rás.
Eddig ez a játékot mindenhol 10 ezer Ft-ért vesztegették. Most a cdgalaxisban 4 ezerért megkaphatod.

TJHooker
Extra Units v2.1 mod Töltsétek le és élvezzétek! <#finom>

formatuq
h avan eredeti, akkor nem kell semmi, berakod a cd-t es inditod.
ha meg megis tort kene, olvasd vissza, lentebb ecseteltek paran.

Magyar jatekosok, akik multiban szoktak nyomni jeletkezzetek itt!
5 magyar jatekost ismerek, ennel biztosan tobb van.

Tudom hogy lejárt téma de eltudná nekem magyarázni hogy lehet rendesen játszani a játékkal?
Eredeti elérhetõ közelségben van ugyhogy nem kell letöltenem. Van valami crack vagy valami?
Köszi a választ!!!
Oké megtaláltam. Maradt egy német katona. Megöltem a katonát akkor jött csak elõ a kutya. Köszi
Nem találom a kutyát. A házaknál keressem vagy merre ?
TJHooker
Valahol kell lennie egy németjuhász kutyának, õ tudja az utat, kövesd!

Hello sziasztok a változatosság kedvéért megint elakadtam. Az angolokkal vagyok nem tudok átvergõdni a mocsáron a kijelölt pontig. Van Valakinek tippje merre induljak ?
formatuq
valami multi?
ase latja a servereket.
na, gyerunk

hmmm 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jó ég<#vigyor3>