3171
-
dani92 #1929 jó rendben kösz -
#1928 Ha sárga háromszög jelzi, az nem elég, mert az még nem megsemmisített, azaz annyira ammortizáld le, hogy ne lehessen beszálni már, akkor tuti vége... :) -
#1927 Meg kell semmisítened az összes páncélos járművet a pályán, és a végén fel kell robbantanod a katyusát. -
dani92 #1926 Az orosz utólsó pályályán vagyok minden németet megőltem de nem adja ki a győzelmet.A feladat ezt írja: destroy katyusa ensure all armored.A másik: targets are destroyed.Ez mit jelent? Előre is kösz. -
dani92 #1925 nem tudok angolúl, viszont láttam már csomó képet a multis részről a pc dome-ban.Én még soha sem játszottam multiban ezért szeretnék már valakivel játszani.Megpróbáltam a pc doméban játszani de senki sem akart velem.Ugyhogy ha tudsz velem játszani akkór szeretnék.És hogy ha tudunk játszani akkór elmagyaráznád hogy kell. -
Heavy knight #1924 Multizni bárkivel tudsz! francia, német, angol..., azokat a szervereket, ahol sok orosz van nem ajánlom, mert összeállnak, és szivatjáak az embert, ahol csak tudják!!
A multit hogy gondoltad???Már nem is emlékszem mikor játszottam utoljára multiban... -
dani92 #1923 tudom,hogy már 10x feltettem már a kérdést,de senkinek nincs kedve játszani velem 1-et multiban? szeretnékmár királytigris,KV2-est katyusát...stb irányítani -
dani92 #1922 igeeeeeen !!!!! Megcsináltam a vonatos pályát 1000 köszönet. -
dani92 #1921 jó kösz megpróbálom.Különben nincs kedved játszani multiban? -
Heavy knight #1920 Nyomd a ctrl+ a nyilakkal tudod irányítani!
Vigyázz,csak óvatosan tolass, mert összetörik a vonat, ha neki mész a falnak!! -
dani92 #1919 jó de meg próbáltam de nem tudja átváltani.Nem tud megfórdúlni a váltóval.De nem akarsz velem multiba játszani kiváncsi vagyok milyen. -
MikroID #1918 Az amikor átveszed egy egység felett az irányítást, tehát közvetlenül a irányításod alatt áll mondjuk egy tank, vagy egy ember! Ezt egyébként az "end" gombbal teheted meg. -
dani92 #1917 de nem megy hátrébb.Különben miaz,hogy kézi irányítás? -
MikroID #1916 Állítsd kézi irányításra a mozdonyt és úgy tolass vele, úgy hátrébb megy és máris tudsz váltani. -
dani92 #1915 sziasztok az orosz hadjáratot csinálom azthiszem a 4. pályán, a vasutállomáson mikór megkell szereznem a katyusát.Megölök minden németet beakasztom a katyusát a mozdonyra.De az 1-ik váltót nem tudom átváltani (valószinüleg azért,mert nem tud a váltóval megfórdúlni). És pont ott ahól a vonat alabból van amellet jobbra 1-ellvagyok.És ha nem tudok váltani akkór nem tudok továbbmenni, pedig már az összess pályán megcsináltam már csak ezt kell meg az orosz utólsó pályáját.Kérlek segítsetek előre is kösz.Ja és írtátok,hogy milyen jó a multi valakinek lenne kedve játszani velem nagyon kiváncsi vagyok rá.Ha valaki akar akkór kűldjön egy privá üzit. -
Heavy knight #1914 Üdv mindenkinek!
Már jó régen játszottam a gemeval, de asszem jött két motor a sziklák felől, és egy antitankgránáttal azonnal be is robbantottam velük együtt mindent! -
#1913 Köszi a tippet, a sima gránát is elég volt neki :) -
#1912 Dinamitot hol találok hozzá?
Keresem, keresem, de hiába.... -
vtigris #1911 a sziklát nem eltorlaszolni kell,hanem felrobbantani,és utána jön az ellenkező irányból a konvoj -
#1910 #1907-re senki? -
#1909 Nem tudok róla, de mivel Star Force 3-as védelmű, ezért szinte tuti, hogy csak az is mini image-es... -
#1908 Létezik Reloaded verzió???
-
#1907 Elakadtam...
Az angol küldetés sorozatot csinálom, és asszem a 4. pályán vagyok (Ambrush). A pálya időlimittel indul és van egy ilyen küldetés:
"Block the exit to the northern road to divert the convoy".
Mi a fenét kell itt csinálni?
A küldi egy falu alol indul átvergődtem a falu feletti útig, ott likvidáltam a németeket, szereztem magamnak egy kis játrművt is. Ekkor úgy 4-5 percem lehetett még, az idő letelik és a convoy nem jött meg, de mission faild a "jutalmam". Tehát mit kell ott csinálni? Van egy sziklatömb ami között átvezet az út, azt már eltorlaszoltam 2 páncélos kocsival is, de semmi.... -
MikroID #1906 Kapd szét a két felderítőt mindenestül és akkor jóval kevesebb szövetséges jön, akiket már könnyű leszedni, csak figyelj a rengeteg gyalogosra, mert van köztük rpg-s és antitank gránátos is! -
#1905 Nem hinném, sehol se volt ilyen jellegű állítás. Az egy természetes folyamat, hogy a fejlesztés alatti új ötletekből csinálják a kieget vagy második részt. De lehet hogy tévedek, kérlek vmi forrást adj a mondataid mögé. -
#1904 Mert rengeteg mindet kihagytak belőlle a készítők amit az idő rövidsége miatt nem tudtak berakni. Ez a kieg ami most jön ki az elvileg benne lett volna a játékba. -
zsolti977 #1903 tudja valaki ,hogy kell átjutni a második szakaszon ha németekkel vagyok?
a felderitö amerikaiak mindig risztják a töbieket akik aztán szétszednek:-(
[email protected]
-
#1902 "... félig kész játékról van szó"
Bocs, de miért is? -
neuro #1901 ma nem jó, de holnap este kipróbálhatjuk. msn van, küld el privátban kit keressek. -
#1900 Mostanság kevesebbet toljuk, de lehet ma este vagy holnap lesz valami. De mi csak zászlófoglalóst játszunk, bármit lehet használni, kivéve katyúsát és nebelwherfert. Ha van msn-ed akkor küldök privi levelet és megadom a címet. -
neuro #1899 Jó lenne egyszer kipróbálni multiban :) Ha valakinek van kedve játszani vele dobjon már egy privátot. -
MikroID #1898 Kifelejtettem egy "is"-t. -
MikroID #1897 Én is már egy éve tolom folyamatosan, de még mindíg lenyügöz, leginkább a hihetetlen sérülésmodel, ahogy az egész terep amortizálható! Megjegyzem van még egy játék, amit ajánlok a figyelmetekbe, bár vannak benne érdekes dolgok, ez a Silent Storm. Ott robolható a környezet, a fegyverek rettentő élethűek és az is agyalós játék! -
nubismarck #1896 ja és azt kifelejtettem ,hogy a grafika és a tereptárgyak nagyon el lettek találva. relatív gazdag környezet -
nubismarck #1895 azért tényleg nem kellene összehasonlítgatni a Panzers el. Ég és föld a kettő. A panzers egy iq light játék a történelem meggyalázása. :)A második világháborús játékoknak pont a lényege ,hogy minél többet kelljen agyalni és minél valósághűbb legyen. Ezek történelmi játékok, nem lehet feláldozni a realitásból "semennyit sem". Amúgy a játék azért nem kapott akkora reklám kampányt mivel egy félig kész játékról van szó. Azért így is odavágott rendesen és a Combat Mission után ez a kedvenc játékom. Anno én is a starforce al szoptam sokat mégis játszottam vele. Első game ami vissza tudta adni a sudden strike forever és a commandos feelingjét egyben. a Direct Control meg hatalmas ötlet. Várom a folytatást :) -
#1894 Egy kettő furcsaság valóban van. Pl: Amikor egy gyalogos katonával szemből úgy lősz ki egy tigrist hogy az felrobban vagy ugyan ez összetekert gránátokkal. Vagy ott van az az érdekes kis bug hogy a churchill tankot hátulról még pisztollyal is képes vagy kilőni mert a készítők elfeljtettek páncélvédetséget adni a taknak. De ettől függetlenűl ma a létező legjobb 2vh-s RTS és multiban egyszerűen mgunhatatlan. -
#1893 Elfogadfom, hogy Te így gondolod. A véleményed a sajátod...
Azonban mint általánosság nem feltétlenül állja meg a helyét. Nekem is rettentő mód tetszik ez a játék, de a Panzers-vel azért nem teljesen azonos műfaj. Ez egy picit taktikázosabb, picit lassabb játék, a Panzers meg egy pörgős akció orientált játék, s ennek oltárán feláldozott 1-2 értéket, s lett picit árkádosabb hatása. Szerintrem mindkettő játék ragyogóra sikeredett, s nem is látok okot arra, hogy bármelyiket a másik a fölé emeljem, hiszen mint írtam volt vannak érvek mindkettő mellett pro és kontra... -
bgabor #1892 Egyedül talán az a pálya volt halálnehéz, amikor egy Párduccal kísért német konvojt kellett megállítani bármiféle tankelhárító fegyverzet nélkül. Azt sokszor vissza kellett hívni, mert mindig csak úgy mentem tovább, ha az összes emberem életben maradt. Végül aztán kerítettem valahonnan egy Flakpanzert és egy Bazookát és megoldottam a feladatot, emberveszteség nélkül. Vagy tizedszerre sikerült. :-) De nem akármilyen kihívás volt. -
bgabor #1891 Nem tudom, én mediumon vittem végig. Néha egy egy single pályát hard-on. -
#1890 Azért medium-on voltak izzasztó részek. ;)