3171
  • dani92
    el kell menekűlni a városból.Nem jut eszembe ,hogy merre bróbálj minden fele menni, de ha jól emlékszek akkór vissza kell menn a kiindulási pontra de nem biztos próbáld É,Ny,D,K-re menni.
  • koppim
    Elakadtam a németekkel azon a pályán ahol miután kilőttem az összes amerikai páncélost a városban elromlik a Tigrisem motorja, aztán egy kisebb amerikai egység támad rám, ezeket sikerült is megsemmisíteni de utána nem tudom mit kell tenni, a tankomat nem engedi megjavítani.

Segítségeteket előre is köszönöm.

• TJHooker
    Belépsz a router webes beállítófelületébe:
    NAT setup (vagy vmi hasonló) menüpontot keresel, abban Open port setup-ot.
  • Heavy knight
    Honnan tudhatom meg, hogy nyitva van-e, v. sem???
    Örömmel tanulok új dolgokat, csak írjátok!:)
  • Heavy knight
    Én routert!Hogy a másik fél mit használ, arról gőzöm sincs!
    A portokat meg hogy kell kinyitni???
  • TJHooker
    Routert használtok vagy direktbe csatlakoztok a netre?
    UDP 2302-2400, 6073 portokat ki kellene nyitni, ha eddig nem tettétek meg.
  • Heavy knight
    Kösz mindenkinek mindent, de ezt mind tudjuk!!!
    Szervert is csináltunk, csak épp a csatlakozással vannak problémák!!!
  • TJHooker
    SOE: az egy mod.
    CSatlakozni multiplayer játékhoz többféle képpen lehet:
    1. tudsz egy IP-t, amit showw2-t futtat
    2. ASE,GS-ból kinézel egy IP-t, vagy onnan csatlakozol.
    Célszerű elolvasni a szerver nevét, az okosabbja beirja oda, hogy futtat-e modot és milyet, stb
  • Heavy knight
    Kösz!De ezt már kiróbáltuk!!A mod meg stimmelt!Ezt már írtam is!
  • formatuq
    Mind a ket (osszes) gepen teljesen azonos modnak kell lenni, vagy semminek.
    De-aktivaljatok a modokat, es akkor nem lesz "!" jeles.
  • Heavy knight
    Van egy problémám!A segítségetek kéne!(aki tud)
    Índítok egy lan szervert , az illető akit várok eg is találja, csatlakozni akar, de nem tud!Én azt látom, hogy a neve mellett piros keretben 1 fehér felkiáltójel van, ő meg egy táblázatot kap mindenféle járművekről,adatokról, mint amikor nem egyezik a mod,és végigsorolja a különbségeket!!!
    Csupán annyi a gond, hogy itt stimmel a mod,+ minden, de egyikünk sem tud a másikhoz csatlakozni!!
    Ez miért van,és mit csináljunk, hogy jó legyen????
    Előre is kösz!
  • bgabor
    Mi az a SOE? Valami kiegészítő vagy mod?
  • dani92
    hogy kell szerverre csatlakozni?
  • vtigris
    Szia Heavy!
    Köszi,hogy annyit segítettél már.Sikerült megcsinálni.
    Tudsz-e valamit a második rész időpontjáról,mert nagyon várom.Ez az egyik kedvenc játékom.
    Bye Tigris
  • Heavy knight
    Van egy Hummeled +1 tigrised is igaz???Ha jól emlékszem , ha lejár az 5 perc, v. mennyi, vége!Addíg kellkibírni!Nem egyszerű, de megoldható!Sok sikert!
  • dani92
    nem tudod hogy hányadik pálya ? És hogy kikkel vagy?
  • vtigris
    Hi
    Van 1 tartálykosi,meg két tanya ágyúkkal amit nem szabad,hogy elfoglaljanak az Amerikai tankok.Folyamatosan jönnek(kis szünetekkel)a tankok,meg gyalogság.
  • dani92
    és mi az a ASE??
  • Snipa
    te dani,

nem ertem mit vacakolsz ;)

fogod ASE-t es keresel benne soldiers szervereket, mindig talalsz, megvarod mig valahol van hely es joinolsz ;), kereshetsz orszag szinten szerverekre! magyar nem surun fut hacsak plusiek nem futtatnak!

ennyi! en is igy szoktam kulfoldin gamelek, vagy pluskatekhoz csatlakozok!
  • dani92
    jó.Akkór elmagyarázod hogyan csináljuk ugyértem a multit? Mit kell csinálnom?
  • Heavy knight
    17:00 gsm 2.5.1 ok?
  • dani92
    délután jó. hány orakkór?
  • Heavy knight
    Dani péntek jó??Este v. délután valamikor
  • Heavy knight
    Mi a küldetés, mert így nemigazán ugrik be, hogy 8-as.
  • dani92
    nem tudnád kicsit pontosabban? Pl:1 kép vagy pontosabb leírás
  • vtigris
    HI
    A SOE 8-as pályán folyamatosan támadnak,már 3 támadást visszavertem,de nem találok javító táskát,a tigrisem mozgásképtelen,már nem tudom tovább tartani az állásaimat.Ki tudja,hogyan hogyan tovább?
    Help!
  • dani92
    tudtok olyan programot mivel pályákat tudok csinálni a soldierhez?
  • dani92
    jó rendben szóljál ha ráérsz.
  • Heavy knight
    thx
    Akko majd kipróbáljuk dani, de még nem tudom mikor érek rá!!!
  • MikroID
    Marha egyszerű, a multi opciónál indítasz egy lan szervert és hívod a haverokat, vagy a másik oldalról, vagy a kliens oldalról meg csak beírod a szerver ip címét és máris megy. Hozzá kell tennem, hogy ha többen, pl. hárman-négyen akartok multizni, akkor a szervernek elég tetemes feltöltési sebességgel kell rendelkeznie és nem árt visszavenni a grafikai opciókat is!
  • dani92
    kösz
  • Heavy knight
    Hali!Bocs, hogy nem válaszoltam a multis kérdésedre, de problémáim adódtak a nettel!
    Ezt az ldalt én is ismerem, de szerintem hagyd a francba ezeket a modokat, mert: 1. nem igazán használják multijoz, 2. én is leszedtem anno nind, de max 1-2 működött!
    Királytigris van az amerikai küldiben: uccsó pálya ,a sima tigris helyett hardon ezt küldik!!!
    Multi:
    -rakd fel az 1.12 1.28- as patcheket
    -használj gamespy-t, vagy ase-t szerverkeresőt, így könnyebben tudsz szerver találni!Azt, hogy mi együtt hogy tudnánk játszani, még én sem tudom!!!Idáig sajnos csak 1x tudtam magyarokkal játszani
    Ha valaki tudja, hogy kokrétan hogy lehet csak magyarokkal játszani, az legyen szíves ossza meg velem is ezt!
  • dani92
    tud valaki új pályákat a soldierhez? Én találtam egy ilyet de nem tudom mértnem válik be.Itt ez a lap cime: http://soldiers.so.ohost.de/mods.php és ha valaki jut valamire akkór legyen olyan kedves megosztani velem(ünk)
  • dani92
    ja?!
  • 3P
    Csak Pz-6E Tiger-t irányítottam.
  • dani92
    nem.Nem a Tigris1-ről beszélek én a tigris 2-ről királytigris pl: a bonus missiókban a tank attak-ba is van.De tényleg jó a tigris csak azt szeretném tudni hogy irányítottál már tigris 2-őt.?
  • 3P
    Az összes német küldetésben van Tigris, sőt az USA küldetés utolsó pályáján is be tudsz egyet újjítani...
    Gondolom a végig játszottad az az orosz kampányra vonatkozott?
  • dani92
    igen tényleg jó a játék csak alig van benne tankos rész.Salynos én még nem irányítottam tigris2 ezért is szeretnék multizni,különben melyik pályán tudsz tiger2 irányítani végigtóltam de még egyszersem irányítottam.
  • 3P
    Bocsi, sajna nincs időm a multira most épp annyi időm volt, hogy végre befejezzem a single részt.

Végigtólva azt mondanám, hogy nem rossz játék, de számtalan ziccer kimaradt belőle. A küldetések jók, de sokszor picit jellegtelenek, persze van köztük 1-2 igazán találó.
    Szóval jó játék ez és bizzunk a folytatásban, hiszen sok mindent ígérnek bele a fejlesztők... :)
    Ja igen és a Panzer-6E Tiger továbbra is rulz! :)
  • dani92
    multizni nem akarsz?