Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na figyu!
Most már minden mûkszik,és épp az elõbb játszottam oroszokkal{a felhasználók nemzetisége}!!!
De!Hol lehet bellítani, hogy magyar szervert is találjon????<#falbav><#confused>

Szívesen!

Ha indítatok szervert, szóljatok, meg írjátok meg elõre, mert örömmel csatlakozom!!!

köszi a segítségeteket
Holnap végre már meghozzák a játékot,és talán az eredetivel már tudok multizni, mert a feltörttel nem ment!

Üdv!
1. kérdésedre a válasz: Nem lehet beszállni, legalábbis nekekm sosem sikerült, pedig mindent kiprobáltam!!
A multi, meg meg van válaszolva!!

1. kérdés : fogalmam sincs mirõl beszélsz olyan rég láttam a singlet 😄
2. kérdés : mindenki multizhat csak fel kell rakni az 1.12 és 1.28-as patchot és mondjuk ase-ban vagy gs-ban szervert keresni nem kell feltétlen magyarnak lennie a 100-150 ping is még játszható csak lassab lesz a game a megszokottnál.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Hi!
Ha nem vagyok udvariatlan,lenne még 2 kérdésem:
A vonat szerelvény végén van a nyitott géppuskás vagon,és amikor elintézem a géppuskásokat,azt jelzi,hogy beszállhatnék a géppuska állásba.Ennek ellenére mégsem tudok felszállni vagy beülni a géppuska helyre.
A másik kérdésem:nagyon érdekelne a multi játék,jó lenne ha leírnád,hogyan tudok beszállni a játékba,amennyiben egy kisebb képességû is jácchat :
Üdv Tigris
Zoolesz!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Magamtól sose jöttem volna rá.
Ezzel a módszerrel rögtön sikerült befejezni a pályát.
Mégegyszer köszi
vtigris
átkapcsolsz vonat kézi vezérlésre és óvatosan elkezdesz tolatni, mert autómatán nem megy eléggé hátra és utána tudsz majd váltani

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget,nagyon megköszönném.
Az orosz pályán, a vonatra rákapcsoltam a katyusát,de mikor visszatolatok a csarnokba ,nem tudom átváltani a vátót,hogy a kapu felé menjen a vonat.
Help,help,help és elõre is köszi
Na mivan???
Hogy lehet képet beszúrni???

Volt egyszer szó róla, hogy vannak akik kilépnek, ha meghal esetleg egy-egy emberük.
Hát akkor ezt nézzétek!!
1,5 h kemény harc után végül is elbuktunk, de az utolsó csepp vérükig harcoltak hõs hazafiaim!!!

bigfoot
szívesen!

Hali!
Megrendeltem a gamet!!!!!<#vigyor><#nyes>
Pc Guru ajánlásban én is megtaláltam az oldalt, de azért kössz big!!!

Mi most kezdünk játszani majd figyeljétek hátha elcsípitek a szervert😊

bigfoot
3490Ft volt oszzesen!
és a http://www.cdgalaxis.hu oldalon rendeltem!
multi vmikor??

Hali!
Honnan rendelted, és mennyi volt az egész mindenestõl?????
Én is meg akarom rendelni má!!!

bigfoot
megjött most rakom fel!!

Hali!

Még 50 perc, mire a második is lejön!!!
Még egy csomó más dolgom van!->
Ma már nem megyek szerverre asszem, de majd holnap,v. holnaputánról lehet szó!!

ja a forum fõoldalon a jelszó cserénél biztos vagy a beállításoknál

15-ért néztem anno , az biztos, de lehet, hogy ebben már a postaköltség is benne volt!!!
Majd sietek!

Azt meg tudnád mondani, hogy le lehet-e kérni,v. hozzá lehet -e jutni a jelszavamhoz, ugyanis pechemre csak itthon tudtok belépni, mert elfelejtettem!!!

3.47-es daemont próbáld annak mennie kell amúgy max csak 10.000ft-be került mert annó anyiírt vettük meg mi is de van idõd mert 1 game az 30 perc és vagy 2-3-at játszunk.

Mennék, csak 30 min, mire lenn vannak a patchek, meg ez a r*** Daemonom is meghalt!!!De,hogy miért???Újraraktam az OpR és azóta nem engedi használni egyik verzióját sem!!!
Majd még megnézem alkohollal, de nem tom mi lesz!!

Ja!És sajna nem az eredeti játékkal játszom!!!<#shakehead>
Ugyanis mikor leszedtem, még 15000 huf-ba került, amellett, hogy 500 ft-ért letöltsem!!!

nm, amúgy ha most jönnétek játszani akkor indítotam egy szervert

Kössz!
Mindjárt meg is nézem!!!

http://152.66.93.29/showw2/patch/ innét le tudod szedni a filéket és ha leszedtem és felraktad mindkettõt akkor utána vagy ase-ban vagy gamespy-ban tudsz szervert keresni.

Meg ez a kilépkedõs dolog nálam nem így van!!!
Én is utálom az olyanokat, akik egy kis sikertelenség hatására mindjárt kilépnek!!!<#ejnye1>
Nálam minden ember az utolsó csepp véréig harcol!!!<#gonosz2><#gun>

Ahoy!!!<#worship>
Megnéztem, csak gõzöm sincs, melyik patch van fenn!!Szal mond már meg lécci, honnan tölthetném le, mert akkor játszhatnánk multiban!
Ja!Valami segédprogi a MP-hez????
Ez is fekszik nálam: tegnap 23:44!!!

bigfoot
miért vannak olyanok akik kilépkednek ilyenkor???

bigfoot
én mennék!
adsl netem van

egy nagyon kicsit

formatuq
te meg hiszel ebben?

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Ha már ennyi új tag van akkor írjátok már alá hátha végre összejön egy ladder ahol lehet értelmesebben játszani. http://www.clanbase.com/ladderpetition_vote.php?lpid=2893

hát ha van eredetid akkor avval mnnie kell, törtel meg eddig se sokan játszottak ez egy ilyen game.

Nem kell semmit végigcsinálni egybõl lehet multizni csak fel kell rakni az 1.12-es és 1.28-as patch-ot. amúgy hardon is csak azért nehéz mert csal az ellen, e ha hardon egész jól megy már akkor multiba is tudsz egy kicsit elérni valamit ha nem a béna töbséggel játszol akik kilépnek ha lelövik az elsõ emberüket 😊

Hali!
Végre újra itt!!!
Bocs,hogy csak úgy lelétem anno, de el kellett utaznom!!
Mi az ábra???
Már 2500ft-ért meg lehet venni a gemet????Mert akkor rohanok is!!
Ez a multizás dolog meg olyannyira nem jött be, hogy most már el sem tudom indítani a játékot, mert akármit csináltam kérte a kódot!!!<#confused>De majd jövõhéten alaposabban megnézem!!!

bigfoot
ma megrendeltem!
ha minden igaz holnap megjön!végig nyomom a sp német kampányt és jöhet a multi?
egyebként nehezebb mint a demó?mert ott hardon volt csak nehéz

Duddits
Hát tudom. De én egy 8000 Ft-set néztem ki.

TJHooker
800 pénzért is van billentyû....

Duddits
<#nevetes1> Miért?

Benned igazi skót vér folyik az biztos. 😊

Duddits
Nem, de lehúztam.

Én inkább szenvedek ennyit (meghajtó lehúzás....). <#nyes>
Meg most billentyût szeretnék venni. Majd még meglátom...

Az látod tényleg egy kicsit kevés a gaméhoz, amik modok vannak SP-hez azok meg inkább 1.12-es verzióval müködnem.

Nyersnek igaza van bár nem kellne 2. rész a gaméból hanem ehhez kellene egykét map meg vagy 1 tucat új egység vagy valami editor amivel mindezt meg lehet oldani, no meg egy dedicate szerver lenne a legjobb 😄

Nyers
Ez mind megspórolhatod magadnak, ha megveszed, és aki azt mondja, hogy nem engedheti meg magának, az elmehet a sunyiba - 2500 Ft, eredeti dobozban, nincs szétbarmolva ezt vedd meg feliratokkal, ÉRDEMES, minõségi játékot kapsz a pénzedért. Ki lehet próbálni, ott a demo, ahhoz is vannak mod-ok, rakat screenshot és vid figyel a hivatalos oldalon.
Azért tépem itt a számat, mert nem igazán egyengette a Soldiers útját a Codemasters. Szóval erõsítsük meg bennük, ígény van a játékra, és akkor talán lesz második rész is! <#pias>

My Life for Freedom!

Ma is nyomtam, csak egy a baj, hogy lassu modemes az internetem és nem olyan élvezetes a játék. ma ki is dobtak egy game után mert lassu voltam.
Letiltottad a bioszban a cd-romot?
Duddits
Kérlek segítsetek!

Soha nem szokott problémám lenni starforce-so játék indításával, de ezzel van. Tudom, hogy a fél topik errõl szól, de akkor sem sikerült elindítanom. Vissza is olvastam.
Felrakom a játékot. Majd mind a 2 patch. Mini Image bemountól és hibával fogadd a starforce, hogy nem egyezik a cd kulcs és a meghajtóban lévõ cd.