Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már minden mûkszik,és épp az elõbb játszottam oroszokkal{a felhasználók nemzetisége}!!!
De!Hol lehet bellítani, hogy magyar szervert is találjon????<#falbav>#falbav><#confused>#confused>
Ha indítatok szervert, szóljatok, meg írjátok meg elõre, mert örömmel csatlakozom!!!
1. kérdésedre a válasz: Nem lehet beszállni, legalábbis nekekm sosem sikerült, pedig mindent kiprobáltam!!
A multi, meg meg van válaszolva!!
2. kérdés : mindenki multizhat csak fel kell rakni az 1.12 és 1.28-as patchot és mondjuk ase-ban vagy gs-ban szervert keresni nem kell feltétlen magyarnak lennie a 100-150 ping is még játszható csak lassab lesz a game a megszokottnál.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Ha nem vagyok udvariatlan,lenne még 2 kérdésem:
A vonat szerelvény végén van a nyitott géppuskás vagon,és amikor elintézem a géppuskásokat,azt jelzi,hogy beszállhatnék a géppuska állásba.Ennek ellenére mégsem tudok felszállni vagy beülni a géppuska helyre.
A másik kérdésem:nagyon érdekelne a multi játék,jó lenne ha leírnád,hogyan tudok beszállni a játékba,amennyiben egy kisebb képességû is jácchat :
Üdv Tigris
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Magamtól sose jöttem volna rá.
Ezzel a módszerrel rögtön sikerült befejezni a pályát.
Mégegyszer köszi
vtigris
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Kérnék egy kis segítséget,nagyon megköszönném.
Az orosz pályán, a vonatra rákapcsoltam a katyusát,de mikor visszatolatok a csarnokba ,nem tudom átváltani a vátót,hogy a kapu felé menjen a vonat.
Help,help,help és elõre is köszi
Hogy lehet képet beszúrni???
Hát akkor ezt nézzétek!!
1,5 h kemény harc után végül is elbuktunk, de az utolsó csepp vérükig harcoltak hõs hazafiaim!!!
Megrendeltem a gamet!!!!!<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Pc Guru ajánlásban én is megtaláltam az oldalt, de azért kössz big!!!
Honnan rendelted, és mennyi volt az egész mindenestõl?????
Én is meg akarom rendelni má!!!
Még egy csomó más dolgom van!->
Ma már nem megyek szerverre asszem, de majd holnap,v. holnaputánról lehet szó!!
Majd sietek!
Majd még megnézem alkohollal, de nem tom mi lesz!!
Ugyanis mikor leszedtem, még 15000 huf-ba került, amellett, hogy 500 ft-ért letöltsem!!!
Mindjárt meg is nézem!!!
Én is utálom az olyanokat, akik egy kis sikertelenség hatására mindjárt kilépnek!!!<#ejnye1>#ejnye1>
Nálam minden ember az utolsó csepp véréig harcol!!!<#gonosz2>#gonosz2><#gun>#gun>
Megnéztem, csak gõzöm sincs, melyik patch van fenn!!Szal mond már meg lécci, honnan tölthetném le, mert akkor játszhatnánk multiban!
Ja!Valami segédprogi a MP-hez????
Ez is fekszik nálam: tegnap 23:44!!!
Végre újra itt!!!
Bocs,hogy csak úgy lelétem anno, de el kellett utaznom!!
Mi az ábra???
Már 2500ft-ért meg lehet venni a gemet????Mert akkor rohanok is!!
Ez a multizás dolog meg olyannyira nem jött be, hogy most már el sem tudom indítani a játékot, mert akármit csináltam kérte a kódot!!!<#confused>#confused>De majd jövõhéten alaposabban megnézem!!!
ha minden igaz holnap megjön!végig nyomom a sp német kampányt és jöhet a multi?
egyebként nehezebb mint a demó?mert ott hardon volt csak nehéz
Én inkább szenvedek ennyit (meghajtó lehúzás....). <#nyes>#nyes>
Meg most billentyût szeretnék venni. Majd még meglátom...
Nyersnek igaza van bár nem kellne 2. rész a gaméból hanem ehhez kellene egykét map meg vagy 1 tucat új egység vagy valami editor amivel mindezt meg lehet oldani, no meg egy dedicate szerver lenne a legjobb 😄
Azért tépem itt a számat, mert nem igazán egyengette a Soldiers útját a Codemasters. Szóval erõsítsük meg bennük, ígény van a játékra, és akkor talán lesz második rész is! <#pias>#pias>
My Life for Freedom!
Soha nem szokott problémám lenni starforce-so játék indításával, de ezzel van. Tudom, hogy a fél topik errõl szól, de akkor sem sikerült elindítanom. Vissza is olvastam.
Felrakom a játékot. Majd mind a 2 patch. Mini Image bemountól és hibával fogadd a starforce, hogy nem egyezik a cd kulcs és a meghajtóban lévõ cd.