Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows 7-em van és a Vista patch-el már fél éve tolom a játékot! Simán megy. De ha esetleg gondok adódnának állítsd be az xp kompatibilitást.
Esetleg próbáld meg a vista patch-el 😊
Szevasztok!
Windows 7 alatt hogy lehet futtatni?Codemasters honlapján csak vista patch van,esetleg van valakinek valami ötlete,javaslata?
Kösz elõre is!
Windows 7 alatt hogy lehet futtatni?Codemasters honlapján csak vista patch van,esetleg van valakinek valami ötlete,javaslata?
Kösz elõre is!
Valós...erre nem jöttem rá...már hogy van ilyen ikon.
Most hogy mondtad, megkerestem és tényleg megy (eddig a szem ikon automatán elõ jött a cuccos ládáknál! De csak ott!)
Köszönöm
Most hogy mondtad, megkerestem és tényleg megy (eddig a szem ikon automatán elõ jött a cuccos ládáknál! De csak ott!)
Köszönöm
Hát marha nehéz, mert odamész egy faszival a kipakolandó tankhoz, nyomsz egy ilyen "szem" ikont, és azzal belenézel a tank inventoryjába. Ezekután átlapátolod a cuccokat a tank inventoryjából a fasziéba. Majd odamész a feltöltendõ tankhoz és ugyanezt eljátszod fordítva.
Megvettem STEAMen, régen is toltam de csak élvezkedésbõl
Most viszont végig szeretném tolni.
Hogyan lehet a tankba municiót pakolni?
a szovjet uccsó mappon van egy szemét tank, amit lõttem mindenhogy de semmi.
Az lenne afeladat hogy ugyan robbantsam fel az összes tankot.
ez az egy van amiben vannak, a pályán mindenkit kilõttem.
szereztem egy tankot, de kezd kifogyni a municióm.
késõbbi mappokon is jól jönne ha tudnék betenni tankokba ezt azt.
de nem megy..sehogy se 😞
kipakolni megy, be nem.
hogyan lehet????
Most viszont végig szeretném tolni.
Hogyan lehet a tankba municiót pakolni?
a szovjet uccsó mappon van egy szemét tank, amit lõttem mindenhogy de semmi.
Az lenne afeladat hogy ugyan robbantsam fel az összes tankot.
ez az egy van amiben vannak, a pályán mindenkit kilõttem.
szereztem egy tankot, de kezd kifogyni a municióm.
késõbbi mappokon is jól jönne ha tudnék betenni tankokba ezt azt.
de nem megy..sehogy se 😞
kipakolni megy, be nem.
hogyan lehet????
Köszi juno,újra elkezdem,ugyanis mérgemben letöröltem.<#falbav>#falbav>
nincs semmiféle tábornok, ott a csapda, hogy azért indulsz, de nincs, és a javitó cucc a kettõ pumánál ahol állnak ott van vagy a ládában, vagy a gépek valamelyikében, úgyhogy óvatósan ripolj arrafelé...
megnézem neked, melyik lehet az...
üszkos kis jelek vannak a földön és az a mezõ kb képzeletbeli felezõvonala is egyben és a rözsekötegeket nagyjából kell odatenni fél centin belül akkor gond nélkül mükszik, de pakolj fel a következõre egyikkel ládával legyen nála minden, mert a következõ mapon jön a reptéren a hentelés...
Sziasztok
a silent heroes-al játszom és a csapda nevü pályán teljesen elakadtam az aknaszedõvel kéne
elmenni a végén de nem tudom megjavitani mert szerszámos láda sehol ill. a tábornokot nem tudom kiszabadítani mert csapdát állítottak , segítsetek.
a silent heroes-al játszom és a csapda nevü pályán teljesen elakadtam az aknaszedõvel kéne
elmenni a végén de nem tudom megjavitani mert szerszámos láda sehol ill. a tábornokot nem tudom kiszabadítani mert csapdát állítottak , segítsetek.
Többszöri próbálkozásra csak sikerült leszedni.Köszönet a feltöltõnek!
Tegye már fel valaki a magyarosítást mert már nem elérhetõ a 3093-as hozzászólásnál.Köszi,nagyon örülnék neki!
letölteni torrentrõl talán, de nem hiszem, boltban meg tudod venni
Meg tudnád mondani honnan tölthetem le?
Nagyon sokat segítenél vele!
Nagyon sokat segítenél vele!
Lehet magyarítást találni ehhez a játékhoz?
Én kerestem, de nem találtam.
Talán Ti tudtok segíteni!
Én kerestem, de nem találtam.
Talán Ti tudtok segíteni!
Helló!
Van itt valaki?
Van itt valaki?
Helló.Amikor kijövök a szurdokbol ott all néhány német katona.Amikor õket elkezdem lepucolni hogy elérjem a mezõt,akkor tûnnek el a körök.
Hogy érted hogy az elsõ lövés? Mellesleg azt a részt úgy kell megcsinálni, hogy leteszed a farõszéket vagy kötegeket a körökre és utána egy megtöltött benzineskannából kell rájuk locsolni a benzint. Ha ez is megvolt akkor kell mellé/rá állni az emberkéddel és rádobni egy égõ gyufaszálat. Ekkor be fog gyulladni és jön a repülõ.
Ha valaki nyomja még a játékot,kérem segítsen.Elakadtam az 5.Angol pályán ahol tûzgyújtással kell jelet adni a repülõnek.A játék elején látom hogy hová kell rakni(kõrökbe)de az elsõ lövés után eltûnnek a jelek,és hiába gyújtom meg kb ott a tüzet nem jön a repcsi.Please Help!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Helló
Az lenne a kérdésem hogy valakinek sikerült regisztrálnia ezen - LINK- az oldalon, mert nagyon jó módok vannak itt, de a letöltéshez jelszó és felhasználónév kell az utóbbiakhoz pedig regisztráció.Vagy ha van jelszavatok és felhasználó nevetek ide privátban küldhettek szívesen fogadom.
Az lenne a kérdésem hogy valakinek sikerült regisztrálnia ezen - LINK- az oldalon, mert nagyon jó módok vannak itt, de a letöltéshez jelszó és felhasználónév kell az utóbbiakhoz pedig regisztráció.Vagy ha van jelszavatok és felhasználó nevetek ide privátban küldhettek szívesen fogadom.
minden más modot takaríts ki, egyszerre csak egy mod megy rendesen, ha ez sem segít akkor rakd újra btrh-t

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Hali!
Itt vannak a magyar nyelvi fájlok:http://addat.hu/975d9343/localize.pak.html
Itt vannak a magyar nyelvi fájlok:http://addat.hu/975d9343/localize.pak.html
Aki érdeklõdne a skinnek iránt az lépjen kapcsolatba velem és megbeszélhetjük, hogyan küldjem el neki. Egy-két képet már korábban felraktam a fórumra:3045
msn: [email protected]
msn: [email protected]
Hi valakit érdekelne egy skinpack ami fõleg a jármûveket cserélné le?
CoH-nak a multija olyan kb mint az Age Of Empires vagy vagy az Empire Earth szerintem nem egy túl nagy élmény, a Blitzkrieg-ben már érdekesebb a multi viszont ha jól emlékszem gépi ellenfelet nem lehet betenni, Soldiers-höz kell a BTRH mod mert anélkül elég snassz az egész, viszont BTRH-val a zászlófoglalós játékmód valami kegyetlen jó tud lenni, fõleg hogyha jó csapat jön össze és kitanuljátok a játékot
Szasztok!
Felmerült 4ünkben az igény, h multizás végett megvennénk eredetiben a Company of Heroes, Blitzkrieg vagy Soldiers valamelyikét. Multi élmény szempontjából tudnátok mesélni? Singelben nagy kedvenc volt a Soldiers, de multiját nem probáltam anno.
Felmerült 4ünkben az igény, h multizás végett megvennénk eredetiben a Company of Heroes, Blitzkrieg vagy Soldiers valamelyikét. Multi élmény szempontjából tudnátok mesélni? Singelben nagy kedvenc volt a Soldiers, de multiját nem probáltam anno.
külön magyarosítás szerintem nincs, de kiadták magyarul, nézz szét torrenten hátha valahova felrakták a magyar nyelvû verzsönt
a magyar nyelvi fájlokat vagy esetleg a magyarítást valaki megoszthatná a nagyérdemûvel, köszönjük
ott a vonatot kell ellopni, simán belelehet pakolni 1 vagy 2 embert, a harmadikkal meg a váltót kell kapcsolgatni
am ha játszotok itt az msn em [email protected]
Értem de azért jó lenne valamikor egyet játszani😊
am el akadtam a játékba Katyusha Theft küldetés mindenkit kinyirtam csak nem tom mit kel kezdeni a vonattal??? valaki segitsen köszi
am el akadtam a játékba Katyusha Theft küldetés mindenkit kinyirtam csak nem tom mit kel kezdeni a vonattal??? valaki segitsen köszi
az inglish demót próbáltam, már egy ideje tölthetõ. De még azért nem írtam le a játékot, soldiers-et is a modok miatt játszák még mindig 95%ban kb. Reméljük a legjobbakat 😊
@ pityesz088 : Az a baj hogy nehéz egyeztetni ki mikor ér rá, ezért mi is ritkán játszuk mostanában haverokkal sayna.
@ pityesz088 : Az a baj hogy nehéz egyeztetni ki mikor ér rá, ezért mi is ritkán játszuk mostanában haverokkal sayna.
valakinek végigjátszás??
Na de össze kéne jönni azt neten tolni nem srácok???
valamelyik 7 végén tuti vannak akik még játszanak rajta
Na de össze kéne jönni azt neten tolni nem srácok???
valamelyik 7 végén tuti vannak akik még játszanak rajta
melyik Men of Wart próbáltad?
a nyílt béta egész jóra sikeredett igaz vannak benne még hibák de reméljük javítják majd patchel vagy valamivel
a nyílt béta egész jóra sikeredett igaz vannak benne még hibák de reméljük javítják majd patchel vagy valamivel
Persze annyira azért nem játszák már az igaz saynos. Aúmgy a féluton az még mindig nem a legjobb hely szvsz 😊 Õszintén a FoW-ban egyedül a grafikát tartottam jobbnak soldiershez képest, az meg nekem sokadlagos szempont egy ilyen játéknál.
az a legnagyobb baj hogy elég kevesen soldiers-öznek mostanában, elég szar mikor egy órát kell várni hogy legyen egy pár ember akivel lehet néhány jó kört tolni
amúgy a men of war szerintem a soldiers és a faces of war közt van valahol félúton<#vigyor3>#vigyor3>
amúgy a men of war szerintem a soldiers és a faces of war közt van valahol félúton<#vigyor3>#vigyor3>
Azért néha néha mi is ujra elõvesszük, akkor van magyar szerver, és látni még azért honfitárs játékost is talán elvétve 😊 Fõleg hogy a men of war-t kipróbálva, hát az inkább a faces of war folytatása, nem a soldiersé, de talán 1-2 jó moddal majd helyrepofozzák, reméljük a legjobbakat..
3-4 éve volt magyar szerver, de már nemigen játszik vele senki, próbáld ki a men of war-t, az ennek a játéknak a folytatása, azzal játszanak/játszunk egy páran magyarok is
amúgy magyar szerverek nincsenek????
jó lenne úgy játszani😄
jó lenne úgy játszani😄
katyusa 2dik küldetés ott mindig ki nyírnak nem tok mit csinálni
Hali
nekem tudna valaki adni egy végig játszást???
nekem tudna valaki adni egy végig játszást???