3171
  • Varjú001
    Sziasztok.Hogyan tudom elforgatni a képet,hogy az épületek mögé is belássak?
  • renegade02
    Esetleg tölts le mentéseket netről.
    Az én kérésem pedig az lenne, hogy valaki rakja már fel a magyar nyelvi fájlokat valami tárhelyre, mert bár eredetim van, az angol.
  • Richtofen
    Sziasztok. Elővettem újra a játékot, és lenne egy kérdésem. Van néhány mission amit nagyon nincs kedvem végigcsinálni (amikben csak gyalogságot kell irányítani). Van mód skippelni valahogy egyes küldetéseket?
  • juno
    Itthon nem láttam sajnos, csak odakint. Akkor még szalagos filmről, és vetítővászonra, de nagyon szépen összerakva, és gyönyörű időzítésekkel, pl lánc mellett robbanó tarackgránát, légvédelmi lövedékek becsapódása az orosz bombázó törzsénél, tigrisen felrobbanó 76,2 mm-s páncéltörő gránáttal, szóval én azonnal eredeti oroszban ott vettem meg, majd itthon is amikor bejött az angol versiont...
  • Axon
    Ezt a filmet szívesen megnézném én is. Nincs valahol fent a neten?
  • juno
    Annak idején, ment egy reklám demora hasonlító orosz kisfilm, a kurszki ütközetről, a játék népszerűsítése miatt oroszhonban. Na az durva volt, a rendes pálya méret kb 10 szeresén egyik szélén orosz katyusák, meg 122 mm-s nehéztarackok, előttük a T34 és T70 falkák, meg szu 76, és szu85 páncélvadászok,többszáz orosz gárda rohamosztagossal...
    A németek szélén 150 mm-s hummelek, meg 105 mm-s wespék, előttük az ss, és a wermacht legjobb páncélosai: elefántok, tigerek, panzer-III és IV, párducok, és még panzer-II-esek is. De páncélgránátos elit gyalogság rajtuk és mögöttük. A flak-panzerek durrogásában az orosz bombázók támadása miatt dübörgött a levegő, a Me 109-esek sikitva tépték darabokra őket...
    Hát a kettőméteres kivetítés előtt tátott szájjal néztük anno...

Na azzal el lehetett adni akárkinek ezt a játékot,baromi jó ötletnek tartottam egy ilyen mega reklámfilm készítését, viszont nálunk idehaza mégcsak nem is láttam ezt a reklámfilmet...
  • The Soldier
    A btrh moddal ugyan nem játszottam ,de a képgalériájában felfedeztem egy magyar harcjárművet is: Turán
    Végre a készítők ránk is gondoltak.
  • juno
    elküldöm neked ha kellenek a komplett missionokat, (Van vagy tíz féle mods nekem)ha kell, és akkor alap versionnál patch után másol a mods mapp-ba és már tolhatod is...
  • The Soldier
    Válaszolna már valaki?
  • The Soldier
    Szép jó napot!
    Azt szeretném kérdezni valaki tud egy olyan linket ahol a storm over europe mod-ról vannak képek feltöltve?
    Mert kerestem googlen számtalanszor, és állítólag ez a mod a legjobb.
    Maga a játék eredtiben van meg és már unalmas újra végigfutni ugyanazokon a pályákon örökké. Olvastam róla, hogy új egységeket (többek közt még japánokat is), meg új hadszíntereket tartalmaz.
    A másik kérdésem: azt az editort amit le lehet tölteni az alap játékhoz a modoknál is lehet használni?
  • Bossbob
    Windows 7-em van és a Vista patch-el már fél éve tolom a játékot! Simán megy. De ha esetleg gondok adódnának állítsd be az xp kompatibilitást.
  • lee56
    Esetleg próbáld meg a vista patch-el :)
  • Nargaroth
    Szevasztok!

Windows 7 alatt hogy lehet futtatni?Codemasters honlapján csak vista patch van,esetleg van valakinek valami ötlete,javaslata?
    Kösz előre is!
  • Sediqwe
    Valós...erre nem jöttem rá...már hogy van ilyen ikon.
    Most hogy mondtad, megkerestem és tényleg megy (eddig a szem ikon automatán elő jött a cuccos ládáknál! De csak ott!)
    Köszönöm
  • bgabor
    Hát marha nehéz, mert odamész egy faszival a kipakolandó tankhoz, nyomsz egy ilyen "szem" ikont, és azzal belenézel a tank inventoryjába. Ezekután átlapátolod a cuccokat a tank inventoryjából a fasziéba. Majd odamész a feltöltendő tankhoz és ugyanezt eljátszod fordítva.
  • Sediqwe
    Megvettem STEAMen, régen is toltam de csak élvezkedésből
    Most viszont végig szeretném tolni.
    Hogyan lehet a tankba municiót pakolni?
    a szovjet uccsó mappon van egy szemét tank, amit lőttem mindenhogy de semmi.
    Az lenne afeladat hogy ugyan robbantsam fel az összes tankot.
    ez az egy van amiben vannak, a pályán mindenkit kilőttem.
    szereztem egy tankot, de kezd kifogyni a municióm.
    későbbi mappokon is jól jönne ha tudnék betenni tankokba ezt azt.
    de nem megy..sehogy se :(
    kipakolni megy, be nem.
    hogyan lehet????
  • Varjú001
    Köszi juno,újra elkezdem,ugyanis mérgemben letöröltem.
  • juno
    nincs semmiféle tábornok, ott a csapda, hogy azért indulsz, de nincs, és a javitó cucc a kettő pumánál ahol állnak ott van vagy a ládában, vagy a gépek valamelyikében, úgyhogy óvatósan ripolj arrafelé...
  • juno
    megnézem neked, melyik lehet az...
  • juno
    üszkos kis jelek vannak a földön és az a mező kb képzeletbeli felezővonala is egyben és a rözsekötegeket nagyjából kell odatenni fél centin belül akkor gond nélkül mükszik, de pakolj fel a következőre egyikkel ládával legyen nála minden, mert a következő mapon jön a reptéren a hentelés...
  • koliz
    Sziasztok

a silent heroes-al játszom és a csapda nevü pályán teljesen elakadtam az aknaszedővel kéne

elmenni a végén de nem tudom megjavitani mert szerszámos láda sehol ill. a tábornokot nem tudom kiszabadítani mert csapdát állítottak , segítsetek.
  • Longsfield
    Többszöri próbálkozásra csak sikerült leszedni.Köszönet a feltöltőnek!
  • Longsfield
    Tegye már fel valaki a magyarosítást mert már nem elérhető a 3093-as hozzászólásnál.Köszi,nagyon örülnék neki!
  • Hecker007
    letölteni torrentről talán, de nem hiszem, boltban meg tudod venni
  • Axon
    Olvass vissza itt a fórumon. Egyszer már belinkelte valaki én is akkor töltöttem le.
  • Mijamoto
    Meg tudnád mondani honnan tölthetem le?
    Nagyon sokat segítenél vele!
  • m1garand
    bocsi az a kiegje volt, de kiadták magyarul ezt is
  • m1garand
    van, mi is dolgoztunk bele
  • Mijamoto
    Lehet magyarítást találni ehhez a játékhoz?
    Én kerestem, de nem találtam.
    Talán Ti tudtok segíteni!
  • Mijamoto
    Helló!
    Van itt valaki?
  • Varjú001
    Helló.Amikor kijövök a szurdokbol ott all néhány német katona.Amikor őket elkezdem lepucolni hogy elérjem a mezőt,akkor tűnnek el a körök.
  • Bossbob
    Hogy érted hogy az első lövés? Mellesleg azt a részt úgy kell megcsinálni, hogy leteszed a farőszéket vagy kötegeket a körökre és utána egy megtöltött benzineskannából kell rájuk locsolni a benzint. Ha ez is megvolt akkor kell mellé/rá állni az emberkéddel és rádobni egy égő gyufaszálat. Ekkor be fog gyulladni és jön a repülő.
  • Varjú001
    Ha valaki nyomja még a játékot,kérem segítsen.Elakadtam az 5.Angol pályán ahol tűzgyújtással kell jelet adni a repülőnek.A játék elején látom hogy hová kell rakni(kőrökbe)de az első lövés után eltűnnek a jelek,és hiába gyújtom meg kb ott a tüzet nem jön a repcsi.Please Help!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HUNter Örni
    Helló
    Az lenne a kérdésem hogy valakinek sikerült regisztrálnia ezen - LINK- az oldalon, mert nagyon jó módok vannak itt, de a letöltéshez jelszó és felhasználónév kell az utóbbiakhoz pedig regisztráció.Vagy ha van jelszavatok és felhasználó nevetek ide privátban küldhettek szívesen fogadom.
  • Hecker007
    szokott még valaki multizni?
  • Hecker007
    minden más modot takaríts ki, egyszerre csak egy mod megy rendesen, ha ez sem segít akkor rakd újra btrh-t
  • Nesu
  • Axon
    Köszi! Ma ki fogom próbálni.
  • joco18
    Hali!
    Itt vannak a magyar nyelvi fájlok:http://addat.hu/975d9343/localize.pak.html
  • Bossbob
    Aki érdeklődne a skinnek iránt az lépjen kapcsolatba velem és megbeszélhetjük, hogyan küldjem el neki. Egy-két képet már korábban felraktam a fórumra:3045
    msn: [email protected]