3171
-
#2691 bocs,de akkor össze vissza lősz, tod ha rázoomolsz a tankra amit lősz és jobban megnézed a lővés helyét akkor ott látszik egy kis lyuk, ha oda megint bezúzol egy páncéltörő lövedéket akkor a tank szét is robban.
soldiersben ilyen nincs pedig a valóságban biztos hogy megoldható
a soldiers modoknál meg van 1-2 aminél kispórolták a lőtávot, abban meg mi a jó hogy simán ellövök a pálya másik végébe és már ki is lőttem az ellent
itt legalább kell harcolni
kész vége téma lezárva
MA3 ha hozzáfűzni valód van akkor msnen vitassuk meg ne itt -
Ma3 #2690 Bocsi de soldiers-ben is van lotavolsag, pl a gepagyuloszer a valosagban is elmegy tobb kilometerre de lehet, hogy ott mar nem hatasos de az mar mas dolog... Az pedig kicsit furcsa a fow-ban, hogy a jagtigeremet szembol kilovi mindnfele sherman, nekem meg kb. 5-6 lovest kell leadnom kingtigerrel meg jagdtigerrel, hogy szetessen... Eleg hiheto nemde? Egyebkent meg attol, hogy valaki nem jatszik vele meg tisztaban lehet az adott haditechnikai eszkoz parametereivel es tudja mire lehet kepes. De a fow nagyon tavol all a valosagtol... Es ugy jatszani mintha 1 arcade stilusu agyament lovoldozos jatekkal jatszanank eleg idegesito. A fownak meg beletelik 1 kis idobe, hogy felnoljon a soldiers melle... -
#2689 bocs nem értek egyet
sztem ez mod nélkül jó
és így millió hibával még izgalmasabb is :D
tüzárságből meg nem mindegy mivel mész, aki alig játszott vele és alig ismeri az nekem ne mondjon semmit, a soldiers se sokkal jobb mikor ott meg van olyan hogy nincs is lőtávolság -
lee56 #2688 figyu, amég egy játékban (multipalyer) az artillerymet 10méterre kell tolnom az ellenséges tankok elé hogy el tudjam érni őket, addig nem mondanám hogy jó játék (és akkor sorolhatnám még hogy mi nem tetszik, csak tul nagy lenne a hsz), nem sértésnek mondom, énis nagyon vártam fow-t, de sokat kell még javitani/moddolni rajta, igaz nem próbáltam még a modokat hozzá mert más játékok jobban lekötnek most/pillanat. De remélem azért egyetértesz hogy az alap (kiadáskori) verzió (modolatlanul), multiban nemsokat ér. -
#2687 a fow már most jobb csak nem tudtok játszani már bocs
mod már van hozzá legalább 6 féle, legalábbis szervereken annyit számoltam
ha a patch kijön majd akkor lesz mégjobb -
#2686 kipróbáltam, annyira nem tetszet
-
lee56 #2685 Fow majd akkor lesz jobb, legalábbis multiban, ha kijönnek az első modok hozzá, mint ahogy a soldiersnél is. -
#2684 kiprobáltad? -
#2683 FoW jobb -
Ma3 #2682 Meg csak coop sincs benne, rák... -
#2681 ;)
thx -
#2680 Silent Heroes demo
a fullt lehet letölteni, de van egy 3 órás limit. -
Zoolesz #2679 Hi! Az első kieg nem valami nagy durranás nics benne semmi új csak 2-3 de még szinte új pályák se igen vannak benne. ha ilyen lesz a 2. kieg is akkor sokat nem ér, nem hogy inkább a 2. rész hibáit javítanák és csinálnák meg normálisan -
#2678 ASE-vel vagy Gamespy-al próbálj szervert keresni.
A ruter miat max lagolhatsz néha -
Dabas #2677 Szevasztok!
A segitségeteket kérem a eredeti játékal nem tudok multizni .A javitásokat felraktam de igy se találok servert. A gépem ruteren keresztül kapcsolodik a nethez. Talán ez a baj?????? -
#2676 a két CGI nagyon élethű, hacsak nem valós szereplők. -
#2675 Készül a 2. kiegészítő
-
#2674 tudom,de a kiegészítője attól függetlenül:) -
#2673 különálló -
#2672 stand-alone -
#2671 igen a soldiers kiegészítője -
#2670 Ez valami kieg? -
#2669 tölthető 19.99 € -ért -
#2668 hol olvastad? ööö izé...mijaza dev? deviance? -
#2667 ha lehet hinni a devnek, ma jön a Silent Heroes. -
#2666 korrekció:legkésőbb,
nem legkorább. -
#2665 az egyik dev, most okt elejét jelöli meg rílíznek (legkorábban), de pontosat nem tud mondani. -
Heavy knight #2664 Kitűzhetnének már egy végleges időpontot, amikorra tuti meglesz, aztán ne húzzák már az ember agyát a halasztásokkal, noha ez reklámfogás...
Nem tudjátok milyen lesz kb. a min gépigénye?
Remélem nem olyan, mint FoW-é... -
#2663 megint elhalasztották.
Silent Heroes intro -
#2662 talán este fele lesz kinnt. -
#2661 még mindig semmi.... -
#2660 hát nem tom nekem bejön:)
ha jó mind2 megveszem eredetiben:D -
#2659 remélem,h a Silent mert a Faces of ... elég gagyira sikeredett -
#2658 A 2 nagy ágyu valamélykével kell felrobbantani. -
#2657 kíváncsi leszek a silent hereos ra!!melyik folytatás lesz jobb -
#2656 az a bajh hogy hiába lövöm akármivel a világítótornyot az istenek nem akar felrobbani
majd megpróbálom btrh nélkül hátha az a baja -
Ma3 #2655 Foglald el a naszadot es torpedozd meg az uszalyt...
-
#2654 azaz az uszályon is ki kell lőni a reflektort és a katonát
-
#2653 el kell sülyeszteni az uszályt a partnál és szét kell lőni a világítótornyokat is 2 van.Utánna partra szálni és megsemmisíteni a 2 hatalmas ágyut előtte valamelykel lőtt le a világítótornyot a szigeten. -
Ma3 #2652 Az a vilagitotornyos?