Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga

A dombtetõs pályánál a lényeg hogy az elõzõ pályáról(német-1 missio) tudsz egy rakás cuccot adni az embereidnek, még snipper EM-8-ast(hagyd utoljára a páncélozott hernyotalpast) is, ezzel a 2 autos felderitõ járõrt eliminálod, utána Pz-4 és a te Tiggered le az utra a sarokhoz, mert a dombok között esélyed sincs fõleg, hogy minden baka NT-kell rohangál ellened. Lennt az uton tul megállsz egymás mellett valük és a Tigger csak visszatartva a te irányitásoddal a cromwellek, meg a Shörmik ellen. A Priestre vigyázz minél elõbb nyird ki, mert a rettegett 76,2mm-es 17 fontos tronol belle, az pedig üti a Tiggert is. Amugy hagyj egy élõ tankost aki elbujik, csak azért, mert a hulláknál, meg a földön csomó jó cucc van( még BAR könnyü romboló puska is, 1 ebbõl nagyon jó ha van valakinél.),és továbbviszik a következõ pálya ellen a tankba egy ember mert igy sokkal több cuccos fér a hátizsákba, ha a kezükben a fegyver, a shörmik,+a priest 1919A1-t vedd ki 200 löszeres müszer nagyon spéci, igaz nehéz fegyver, bármelyik pálya kell szoljatok, még brutállban is lenyomtam már párszor imádom, egyedül a tank attack nem megy hardba, mert 5 roham alatt minden löszert ellösz és a Királytigrisek brutálisak már ledarálnak mindent.
Hecker007
Az nem az a pályi mikor van 3 tank a dombtetõn és egy csomó ami meg angol tankot kell kilõni?

sebtib
Sziaszok!
Nem tudjánok, hogy kell átvinni a német 2.pályát.Nekem sehogy se megy.
Mindig szétlövik a tankom.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

A dobozok a bal oldalon lévõ vasútitelepen voltak hátul a gyár mellett. -,vagy mi az-
Nah, szal sztem a legkönnyb pályák egyike volt.
Lepakolod az aknákat. 1ik emberednek adsz 1 mg-t, a másik a sniper,és az ellen nem fog tudni mit kezdeni veled.
Nameg a katyusával simán szétt lehet lõni az egész pályát,uh. nemtom hogy maradt az AI-nak annyi tankja.Próbáld ki a monostori részt btrh-ban, hardon. 3 órán keresztül szenvedtem vele, és nem sikerült elintéznem az elején támadó SS osztagot.

Na sok sikert!😊

grebber
Már minden felvan robbanva doboz nincs már 😞
Majd csak végiggörcsölöm vhogy.

Next PC upgrade: 2022

Nyers
Miután megvan a Katyusha azután vége is a nehezének. Húzz fel egy jól kiépített vonalat tank és ember elleni aknákból vhol a síneken. Nemtom honnan voltak az aknák, talán vhol a dobozokba, vagy lehet elején szereztem, rég volt már. Utána már csak várni kell és szépen beleszaladnak a csapdába. <#smile>

Istenem milyen látványos pusztítást lehet végezni ezen a pályán, öröm nézni, ahogy a Katyusha dolgozik! 😉

My Life for Freedom!

grebber
Orosz uccsó küldi nehéz 😞

Lezuzom Katyusha-val amit kell erre jön az ellentámadás 1 emberem oda ia veszik maradok egyedül küldetés pedig: Púsztitsak el minden fegyveres ellenséget. Ja van kb 5 tankja az ellennek meg csomo embere 😞

Next PC upgrade: 2022

ZaJanga
?
amit linkeltem?
simán megy mind2õ

AnarchoiD
ja es 1.3 ota nem csinalja 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
nekem lejott hammersrol 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nem mûködik a link.
ZaJanga

Hecker007
ez a mod hibája, nálam az összes btrh csinált már ilyet de a többi még sose
ezellen nem lehet semmit se csinálni

Ilyen szerintem mindenkinel elo szokott fordulni neha. Vagy esetleg tul van huzva a procid...

AnarchoiD
program will be terminated

[ ok ]

es kilep 😉

Pluskast
Ha te hosztolsz akkor be tudod állítani a játékon belûl, hogy lássák a játékodat az ase-n vagy a gamespy oldalán.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hecker007
milyen hibát ír ki a btrh1.2-õnél ?

AnarchoiD
1.2 btrh nalam multiban folyton hibat general, 1.3 -at ha meglelem valahol akkor az nem csinal ilyet ? tudja vki ? 😊 vagy felejtsem el a bhtr -t ? 😊

A jatekon belul v az ASE-n keressek ra az ip-re?
Mert jatekon belul mar probaltuk...

ZaJanga
asszem a daring missions-on is fenn van

Hecker007
http://www.jeuxdeguerre.com/index.php?p=1&act=1&news_id=448&t=17 itt fentvan az extra units csak meg kell keresni, ha nem találja valaki szóljon és adok pontos linket

Hecker007
1x belinkeltem egy francia oldalt ott fentvan az Extra Units

Pluskast
Nekem is tök régi ASE-m van (gondolom erre gondoltál) és még is mindíg megtalálnak. De amúgy meg ha valakivel konkrétan akarsz játszani az be tud joinolni csak ad meg az ip címedet.
Az Extra Units modot meg nem tudom honnan fogod tudni megszerezni, ugyan is többed magammal én is benne voltam a készítésben és ahonnan eddig el lehetett érni az most nem müxik, mert bennt az ELTE-n meghallt a gépünk így a szervernek annyi egy darabig. De majd rákérdezek a többiekre, hogy megvan e még nekik, sõt otthon lehet nekem is megvan még.

Amugy kell vmi extra dolog tennem/h lassanak/ ha En hostolok?

Hat termeszetesen elotte elolvastam a regi hozzaszolasokat,csak nem mentek az ott megadott linkek.
Vegulis meglett(1 regi cd-n megleltem oket),fel is raktuk,a jatek m1 faszan!
...de a multi nagyon nem akar osszejonni,nem latjuk 1mast,pedig emlexem meg anno teljesen konnyeden tudtam jatszani ezzel a remek jatekkal haloban.
Vkinek vmi 5lete van?!
Lehet az pl. gond h nekem 1 osregi AES van fent?

Hecker007
vagy le van terhelve akkor a szerverük vagy valami hiba van a linkben

Aha, valamiert nem jon a full csak nagyon lassan, patchet meg nem is engedi...
Multkor meg mukodott.

Hecker007
akinek nem jó az elsõ link az töltse a másodikról

Nekem sem sikerült leszednem rus hammersrõl...
Na, de lehet,h. bennem van a hiba.<#lookaround>

ZaJanga
olvass vissza valahol belinkelgettem már pár oldalt

vki tudna segiteni honnet is lehetne letolteni a Extra Units Mod-ot,ugyanis 1 haveromnal most raktam fel ismet ezt a gyongyszemet de az istenert se talalom neten a modot hozza!?!
Elore is Thx!

Rus-Hammers oldalon volt ez?

AnarchoiD
bthr -hez tud valaki letoltesi helyet ? , hivatalos page aszondja
You don't have permission to access /downloads/btrh13_full.exe on this server.

ZaJanga
SU 100 powa

ZaJanga

bigfoot
gamestar talán

ZaJanga
ezt hol olvastad?Lengyel...Orosz nyelven már kiadták?
linket plz

bigfoot
A Best Way korszakalkotó valós idejû stratégiát alkotott a Soldiers: Heroes of World War II. c. játékával, ám ahogy az lenni szokott a sikeres játékfejlesztõkkel, õket is felkarolta egy nagy kiadó, hogy a szárnyaik alatt még nagyobb és jobb produktumot tehessenek le az asztalra. A nagy kiadó jelen esetben az Ubisoft, az új játék neve pedig a Faces of War. Abban már nem lehetünk biztosak, hogy élvezni is fogjuk a végterméket, hiszen az Ubisoft egy akcióközpontú RTS-t vizionál.
A Heroes of WW2-nak mégis lesz folytatása Silent Heroes címmel. Pontosabban már meg is jelent a lengyel és orosz verzió, csupán az angol nyelvû kiadás várat magára egészen szeptemberig. A Paradox Interactive megszerezte a jogokat és a játékmotort - a Codemasters-tõl -, s az orosz 1C: Maddox stúdióval a régi motort felhasználva készíttették el a folytatást.

A Silent Heroes-ban mélyen az ellenséges vonalak mögött szambázva kell számos új fegyverrel, jármûvel, késekkel és egyéb harci kellékekkel szabotálnunk az ellenséges létesítményeket. Lesz történet is, úgyhogy két összeomló épület között néha arra is figyelnünk kell. Fogyasztói ár: 19 kemény zöldhasú.

Hecker007
csinálnék én szervert de belsõhálózati ip-m miatt senki nem tud rá csatlakozni 😞

NA igen, pont ezt akartam írni!
Mióta kijött Faces of war demoja, max 2-3 szervert láttam, azok is fényévekre voltak...
AZ még csak 1 demo, a régi játékkal nyugtassátok magatokat, míg kijön a full game.<#crazya>

Hecker007
lesz ma valamikor multi?

Pluskast
Dehogynem😊 meg is tettem egy jó párszor😊 Pláne mikor kiugrottam a tankból😊

Na igen!
Az avatarodból ítélve akár ezt is tehetnéd.Ezt várnák-, várták volna el tõled. 😊
Na, nem biztos, de... 1 olyan tiszt mellett, aki fanatikusan hisz az ária faj felsõbbrendûségében...<#vigyor1>

Jólvan!, Pluskat nem volt olyan ember,aki ilyet tett volna.<#worship>

Hecker007
ok thx

bigfoot
nézz át másik topicba ott vannak

Hecker007
valaki 1 linket adjon pls a demohoz mert én nem találom😞

bigfoot
hát igen furi lesz megszokni