3171
-
bgabor #2731 Merre találtál a második pályán javítókészletet? Néztem a kilőtt szovjet harckocsikat, de egyikben sem volt. -
bgabor #2730 Nálam nagyon szaggatott, mert túl sok ellenség volt a pályán.
Leredukáltam a számukat, rögtön jobban futott.
Csúnyának meg azért csúnya, mert a 3 évvel ezelőtti Soldiers pontosan ugyanígy nézett ki. Csak össze kell hasonlítani a FoW-al a grafikát, pedig ugynaz a motor dohog mindkettő alatt.
Nem is értem mit hegesztettek ezen a programon 3 évig, a pályákat egy hét alatt össze lehet dobni.
Amellett ez a "3 orosz hős mattot ad a harmadik birodalomnak" című mese már a 70-es évek szovjet filmjeiben is vicces volt, nemhogy 2006-ban.
Persze tudom, az oroszoknak legyezgetniük kell a saját hiúságukat hiszen nemigen lehetnek büszkék semmire az elmúlt 50 év történéseiből. -
#2729 A mesterlövész tényleg férfi hangon szólal meg, de nem csúnya, nem szaggat, stb. -
#2728 nekem tok normális a grafikája, és nem is szaggat :):)
nincs nekemse egy erőművem ;) -
bgabor #2727 Kipróbáltam a Silent Heroest. Igazi vérbeli orosz játék.
Minden beállítás mellett szaggat, bűnronda és jellegtelen.
De a pálmát a trenszfesztita mesterlövész vitte. Le is töröltem rögtön. -
gstup #2726 Szaisztok!Én a 3. pályán vagyok,meglehet szerezni vlmelyik panzert? -
#2725 Ez igy igaz, mert bele van irva if buzatabalan lelosz egy manust, than jon az egesz hadsereg a loszerraktartol.Celszeru a felette levo reszen kiirtani oket, megszerzed a felso agyut, es szep fokozatosan ritkitani oket,
De ha a buzatablaban vagy, es nem gyalogol rajtad at az ellen, sot meg a tank sem megy at rajtad, akkor nem vesznek eszre.Bar ha radgyujtjak az szar ugy :)
Bar a masodik palya utan en is majdnem letoroltem, amikor a frontvonalon kell atvinni az autot.
Megszenvedtem vele rendesen, a szetlott hazai panceloksok kozott van egy felig mukodo, az sokat segit.A vegen nem talaltam a benzinkannat, de a tab segitett, majd ket teherautobol kiszivtam a benzint az autoba, de nem lett vege, mig veletlen odakuldtem a masik emberemet is az auto kozelebe, igy mar tovabbment, csak kicsit voltam ideges :) -
#2724 aham, bár nekem csak 1x sikerült, el kell intézni a tigrist de csak annyira hogy lehessen javítani, a javító kit vagy a tankban van vagy a teherkocsiban, ha mennek még emberek azokat le kell nyírni utánna megjavítod a tankot és lehet menni vele -
#2723 Lehet taktikázni, ezért jó a game. Le is lehet őket szedni, és ha látják, hogy te tovább szeded őket és rádjönnek, akkor sokszor visszavonulnak, hoznak páncélozott járművet, stb.
Apropó, a tigrist el lehet lopni az első pályán? :) -
#2722 ezen a küldin végig lopakodni kell, az elején a 2 csapatot nem muszály leszedni, ha bebújsz az erődbe akkor békénhagynak -
#2721 Hát nem tudom, lent jjött 2 járőr csapat azokat leszedtem, utánna elindulok és már az nem tetszett, hogy abúzatáblában kúsztam és kiszúrtak, ezutón pedig egyből elindult a térkép felém, másik irányban is próbáltam ott egyből jöttek a tankok is. -
#2720 Valamit akkor nagyon rosszul csinálsz mert nekem sose volt ilyen
a mesterlövésszel le lehet írtan mindenkit. Az egyik tigrist ha ellopod utánna lazán meg lehet csinálni az egész pályát. -
#2719 Na jó ez a silent heroes nem lett egy nagy durranás, első pályán 1-2 lövés és rámözönlik az egész banda, nagyszerű, inkább nyomom a FoW-t -
#2718 Backspace -
#2717 A silent herose nektek is valami eszméletlen gyors, olyan mintha gyorsítva nézném az egészet. -
#2716 hogyne menne!toljuk szinte minden nap -
#2715 nalátod hogy nemis olyan nehéz a játék ha kihasználod a bugokat :) -
#2714 ohh mar elfelejtettem a molotovot nem eleg radobni a tankra hanem a seggere kell csak akkor gyullad ki.
Egy AI bugot kihasznalva eleg konnyu volt az elso kuldi.Belelottem a loszerek melletti tankba sniperral, majd beindult a nep ram, aztan siman athajtottak a sajat loszerkeszletukon mig az berobbant es kesz is volt :). bar utana rendesen is megcsinaltam.
meg a manualt is megneztem, abban is csak single playerrol irogat. -
Ma3 #2713 Siman megy a multi Soldiersben es menni is fog. -
#2712 majdcsak FoW hoz is lesz vmi jó MOD
még mindig megy multi a Soldiers el?mert akkor felrakom újra -
#2711 silent heroesban nem nehéz az első küldi
csak gyorsan kell mozogni és összeszedni mindent ami robbani képes -
Ma3 #2710 Soldiers BTRH 1.31-el vagy a Direct Engagement-el jo, az alap eleg gyenge szerintem de a FOW-ot Andersen is megirigyelne... -
Ma3 #2709 Silent Heroest megneztem en is de mivel nincs coop egyedul meg nincs kedvem kinlodni szamomra felejtos a game... -
#2708 valaki rajtam kivul meg oroli az idegeit a silent heroessal ?
Elso palyan vagyok, de meg sejtesem sincs, hogyan csinaljam meg, 3 emberrel a vilag ellen :)
Nincs benne coop, ez hatalmas hiba a fejlesztoktol.
FOW utan tiszta feludules ez a program. -
#2707 szal úgyértitek hogy a Soldiers modokkal jobb mint a FoW vagy alapban is?
egyebként tényleg másabb volt a Soldiers ,kellett sok gyalog míg FoW multiba alig kell -
#2706 további jó játékot hozzá
ez a soldiers lényege a modokkal hogy próbálnak közelíteni a valósághoz -
#2705 kipróbáltuk moddal és nagyon gáz
semmi realizmus semmi értelem csak veszed nyakra főre a legdrágább tankokat(Jagdtiger,TigrisII. stb..) és mész oszt szemből leszedi egy T34 76 2 lövésből szal lol az egész ez gyerekeknek való mesés játék -
Ma3 #2704 Most toltunk Zajangával egy FOW multit, nem is tudom mit mondjak, szanalmas vagy szar??? Mikor a T-34/85 szembol kilovi a Jagdtigert de a SU-85 mar nem bir szetszedni egy PZ-IV et az mar vicckategoria... -
#2703 akkor ok -
#2702 mér ne lenne? -
#2701 Én is láttam csak azt nemtom fel van e oldva a 3 órás limit!? -
#2700 kinnt van.
Silent.Heroes-GGS -
#2699 ok, én ezzel teljesen egyet is értek
viszont mostmár megtanultam hogy nemszabad eszetlenül rohangálni
fowban se azt csinálom már régóta
egyszer játszanunk kéne egyet fowval is, sztem nembánnád meg
-
Ma3 #2698 Akkor csak nem vagy tisztaban mindennel ha mire megtalalod nem marad semmid. Nem kell eszetlenul ez ellenek rohanni ezt mar megtanulhattad volna. Majd ha jobb lesz a fow azzal is jaccunk de addig ha eszetlenul akarok lovoldozni akkor eloveszem a Quaket... -
#2697 lelehet tölteni
de sztem fölösleges megvenni, a multit teljesen kihagyták belőle
a demó is bőven elég hiszen abban is bennevan minden ami a teljesben csak van rajta 1 3 órás időkorlát
-
#2696 Az új Soldiers kieg kapható lesz itthon, vagy letölthető lesz, vagy mi? -
#2695 -1 énis
nem tudok már írni se -
#2694 tisztában vagyok énis egykét dologgal énis
és nem aztmondom hogy a fow az sokkal jobb meg realisztikusabb, csak azt a gamet mindenki lehúzza mikor nemis olyan túl rosz
a realizmus meg nemigazán tud érdekelni mert ez játék, ha a valóság érdekelne akkor mennék katonának és lövöldöznék éjjel nappal
és aztse mondtam hogy hülyék vagytok
soldiersben te vagy a jobb fowban meg én
csak fowban legalább tudom ki, mivel és honnan lőt ki.
soldiersben az az idegesítő néha hogy nem látom honnan lőnek, mire meg megtalálom nem marad semmim -
Ma3 #2693 Nemtom emlekszel-e meg, hogy a soldiersben a szar loveseimmel hany jarmuvedbol csinaltam ocskavasat. Es remelem nem gondolod komolyan, hogy tobb szaz meterrol te 2x pont ugyanoda losz(persze vannak veletlenek). A pancelzatnak, fegyverek, loszerek parametereinek pedig kicsit nezz utana mert tulnyomo reszben ezek dontottek. Loheted te Sherman-el a Tigris II-est szembol mert nagy kart nem tesz benne, kive nagyon kozelrol, azt pedig a Tigris sem fogja hagyni. Szal nem mindegy mivel minek mesz neki. De a lenyeg, hogy mi hulyek vagyunk ehhez es a fow rettenetesen realisztikus. Persze a soldiers sem teljesen az. Ha nem nagyon vagy tisztaban ezekkel a dolgokkal akkor kar errol beszelni... -
#2692 lol
muják