3171
  • bgabor
    Merre találtál a második pályán javítókészletet? Néztem a kilőtt szovjet harckocsikat, de egyikben sem volt.
  • bgabor
    Nálam nagyon szaggatott, mert túl sok ellenség volt a pályán.
    Leredukáltam a számukat, rögtön jobban futott.
    Csúnyának meg azért csúnya, mert a 3 évvel ezelőtti Soldiers pontosan ugyanígy nézett ki. Csak össze kell hasonlítani a FoW-al a grafikát, pedig ugynaz a motor dohog mindkettő alatt.

Nem is értem mit hegesztettek ezen a programon 3 évig, a pályákat egy hét alatt össze lehet dobni.
    Amellett ez a "3 orosz hős mattot ad a harmadik birodalomnak" című mese már a 70-es évek szovjet filmjeiben is vicces volt, nemhogy 2006-ban.
    Persze tudom, az oroszoknak legyezgetniük kell a saját hiúságukat hiszen nemigen lehetnek büszkék semmire az elmúlt 50 év történéseiből.
  • a.carkey
    A mesterlövész tényleg férfi hangon szólal meg, de nem csúnya, nem szaggat, stb.
  • Hecker007
    nekem tok normális a grafikája, és nem is szaggat :):)
    nincs nekemse egy erőművem ;)
  • bgabor
    Kipróbáltam a Silent Heroest. Igazi vérbeli orosz játék.
    Minden beállítás mellett szaggat, bűnronda és jellegtelen.
    De a pálmát a trenszfesztita mesterlövész vitte. Le is töröltem rögtön.
  • gstup
    Szaisztok!Én a 3. pályán vagyok,meglehet szerezni vlmelyik panzert?
  • alma2
    Ez igy igaz, mert bele van irva if buzatabalan lelosz egy manust, than jon az egesz hadsereg a loszerraktartol.Celszeru a felette levo reszen kiirtani oket, megszerzed a felso agyut, es szep fokozatosan ritkitani oket,
    De ha a buzatablaban vagy, es nem gyalogol rajtad at az ellen, sot meg a tank sem megy at rajtad, akkor nem vesznek eszre.Bar ha radgyujtjak az szar ugy :)
    Bar a masodik palya utan en is majdnem letoroltem, amikor a frontvonalon kell atvinni az autot.
    Megszenvedtem vele rendesen, a szetlott hazai panceloksok kozott van egy felig mukodo, az sokat segit.A vegen nem talaltam a benzinkannat, de a tab segitett, majd ket teherautobol kiszivtam a benzint az autoba, de nem lett vege, mig veletlen odakuldtem a masik emberemet is az auto kozelebe, igy mar tovabbment, csak kicsit voltam ideges :)
  • Hecker007
    aham, bár nekem csak 1x sikerült, el kell intézni a tigrist de csak annyira hogy lehessen javítani, a javító kit vagy a tankban van vagy a teherkocsiban, ha mennek még emberek azokat le kell nyírni utánna megjavítod a tankot és lehet menni vele
  • a.carkey
    Lehet taktikázni, ezért jó a game. Le is lehet őket szedni, és ha látják, hogy te tovább szeded őket és rádjönnek, akkor sokszor visszavonulnak, hoznak páncélozott járművet, stb.

Apropó, a tigrist el lehet lopni az első pályán? :)
  • Hecker007
    ezen a küldin végig lopakodni kell, az elején a 2 csapatot nem muszály leszedni, ha bebújsz az erődbe akkor békénhagynak
  • Shep
    Hát nem tudom, lent jjött 2 járőr csapat azokat leszedtem, utánna elindulok és már az nem tetszett, hogy abúzatáblában kúsztam és kiszúrtak, ezutón pedig egyből elindult a térkép felém, másik irányban is próbáltam ott egyből jöttek a tankok is.
  • Hecker007
    Valamit akkor nagyon rosszul csinálsz mert nekem sose volt ilyen
    a mesterlövésszel le lehet írtan mindenkit. Az egyik tigrist ha ellopod utánna lazán meg lehet csinálni az egész pályát.
  • Shep
    Na jó ez a silent heroes nem lett egy nagy durranás, első pályán 1-2 lövés és rámözönlik az egész banda, nagyszerű, inkább nyomom a FoW-t
  • a.carkey
    Backspace
  • Shep
    A silent herose nektek is valami eszméletlen gyors, olyan mintha gyorsítva nézném az egészet.
  • ZaJanga
    hogyne menne!toljuk szinte minden nap
  • Hecker007
    nalátod hogy nemis olyan nehéz a játék ha kihasználod a bugokat :)
  • alma2
    ohh mar elfelejtettem a molotovot nem eleg radobni a tankra hanem a seggere kell csak akkor gyullad ki.
    Egy AI bugot kihasznalva eleg konnyu volt az elso kuldi.Belelottem a loszerek melletti tankba sniperral, majd beindult a nep ram, aztan siman athajtottak a sajat loszerkeszletukon mig az berobbant es kesz is volt :). bar utana rendesen is megcsinaltam.
    meg a manualt is megneztem, abban is csak single playerrol irogat.
  • Ma3
    Siman megy a multi Soldiersben es menni is fog.
  • bigfoot
    majdcsak FoW hoz is lesz vmi jó MOD
    még mindig megy multi a Soldiers el?mert akkor felrakom újra
  • Hecker007
    silent heroesban nem nehéz az első küldi
    csak gyorsan kell mozogni és összeszedni mindent ami robbani képes
  • Ma3
    Soldiers BTRH 1.31-el vagy a Direct Engagement-el jo, az alap eleg gyenge szerintem de a FOW-ot Andersen is megirigyelne...
  • Ma3
    Silent Heroest megneztem en is de mivel nincs coop egyedul meg nincs kedvem kinlodni szamomra felejtos a game...
  • alma2
    valaki rajtam kivul meg oroli az idegeit a silent heroessal ?
    Elso palyan vagyok, de meg sejtesem sincs, hogyan csinaljam meg, 3 emberrel a vilag ellen :)
    Nincs benne coop, ez hatalmas hiba a fejlesztoktol.
    FOW utan tiszta feludules ez a program.
  • bigfoot
    szal úgyértitek hogy a Soldiers modokkal jobb mint a FoW vagy alapban is?
    egyebként tényleg másabb volt a Soldiers ,kellett sok gyalog míg FoW multiba alig kell
  • ZaJanga
    további jó játékot hozzá
    ez a soldiers lényege a modokkal hogy próbálnak közelíteni a valósághoz
  • ZaJanga
    kipróbáltuk moddal és nagyon gáz
    semmi realizmus semmi értelem csak veszed nyakra főre a legdrágább tankokat(Jagdtiger,TigrisII. stb..) és mész oszt szemből leszedi egy T34 76 2 lövésből szal lol az egész ez gyerekeknek való mesés játék
  • Ma3
    Most toltunk Zajangával egy FOW multit, nem is tudom mit mondjak, szanalmas vagy szar??? Mikor a T-34/85 szembol kilovi a Jagdtigert de a SU-85 mar nem bir szetszedni egy PZ-IV et az mar vicckategoria...
  • ZaJanga
    akkor ok
  • Serpa
    mér ne lenne?
  • ZaJanga
    Én is láttam csak azt nemtom fel van e oldva a 3 órás limit!?
  • Serpa
    kinnt van.

Silent.Heroes-GGS
  • Hecker007
    ok, én ezzel teljesen egyet is értek
    viszont mostmár megtanultam hogy nemszabad eszetlenül rohangálni
    fowban se azt csinálom már régóta
    egyszer játszanunk kéne egyet fowval is, sztem nembánnád meg
  • Ma3
    Akkor csak nem vagy tisztaban mindennel ha mire megtalalod nem marad semmid. Nem kell eszetlenul ez ellenek rohanni ezt mar megtanulhattad volna. Majd ha jobb lesz a fow azzal is jaccunk de addig ha eszetlenul akarok lovoldozni akkor eloveszem a Quaket...
  • Hecker007
    lelehet tölteni
    de sztem fölösleges megvenni, a multit teljesen kihagyták belőle
    a demó is bőven elég hiszen abban is bennevan minden ami a teljesben csak van rajta 1 3 órás időkorlát
  • a.carkey
    Az új Soldiers kieg kapható lesz itthon, vagy letölthető lesz, vagy mi?
  • Hecker007
    -1 énis
    nem tudok már írni se
  • Hecker007
    tisztában vagyok énis egykét dologgal énis
    és nem aztmondom hogy a fow az sokkal jobb meg realisztikusabb, csak azt a gamet mindenki lehúzza mikor nemis olyan túl rosz
    a realizmus meg nemigazán tud érdekelni mert ez játék, ha a valóság érdekelne akkor mennék katonának és lövöldöznék éjjel nappal
    és aztse mondtam hogy hülyék vagytok
    soldiersben te vagy a jobb fowban meg én
    csak fowban legalább tudom ki, mivel és honnan lőt ki.
    soldiersben az az idegesítő néha hogy nem látom honnan lőnek, mire meg megtalálom nem marad semmim
  • Ma3
    Nemtom emlekszel-e meg, hogy a soldiersben a szar loveseimmel hany jarmuvedbol csinaltam ocskavasat. Es remelem nem gondolod komolyan, hogy tobb szaz meterrol te 2x pont ugyanoda losz(persze vannak veletlenek). A pancelzatnak, fegyverek, loszerek parametereinek pedig kicsit nezz utana mert tulnyomo reszben ezek dontottek. Loheted te Sherman-el a Tigris II-est szembol mert nagy kart nem tesz benne, kive nagyon kozelrol, azt pedig a Tigris sem fogja hagyni. Szal nem mindegy mivel minek mesz neki. De a lenyeg, hogy mi hulyek vagyunk ehhez es a fow rettenetesen realisztikus. Persze a soldiers sem teljesen az. Ha nem nagyon vagy tisztaban ezekkel a dolgokkal akkor kar errol beszelni...
  • ZaJanga
    lol
    muják