ONIMUSHA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert le akarom szedni
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"vessetek a mókusok közé" :)
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

innen lehet letölteni a legjobb torrent klienset, ezt fel kell installni. Ha ez fent van és a www.suprnova.org-on egy linkre klikkelsz, ez indul be és letölti amit kell.
egyébként ez egy hatékony fájlletöltõ rendszer, ami annál gyorsabb, minél többen töltenek egy filet.
Minél gyorsabban töltesz fel, annál gyorsabban tudsz letölteni is.
Eleinte lassan indul be amíg keresi a többi letöltõt, majd egyre gyorsabb lesz ha minden jól megy...
No mindegy remélem játszható lesz japánismeret nélkülis.
So cry me a fuckin river, bitch!
"FILE "F:\FTP\=ISO=\ONIMUSHA EXCLUSIVE FOR TV\CD 4\ONIMUSHA_4.BIN" BINARY"
ez áll a .cue-ban...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
amúgy csak az elsõ cd-ben nem volt cue file, a többinél oké (bár még a négyes cd most jön)

"vessetek a mókusok közé" :)
Köszönöm!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Senki nem probalta meg a PC-s verziot?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En elsosorban az NFO-val kezdtem, ott olvastam, hogy verekedos. Remlett, hogy valami japan cuccos, ezert mar kezdett kialakulni bennem, hogy nem erdekel.
Aztan itt sokan irtak rola, hogy milyen, de betudtam annak, hogy akkor menni kell, verekedni, de van sztorija, vagy ilyesmi... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ez az Onimusha nem az a RE stilusu jatek ami mar Ps2-on a harmadik resznel tart 😊
Ez egy verekedos jatek es az Onimusha szereploivel van. Ennyire nem vette seni a faratsagot elolvasni az NFO-t ?😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”