190
ONIMUSHA
-
#84 Radeon 9600pro-n mar az intro kepregenyszeru nalam. Egyszeruen nem jutok el addig, hogy atvegyem az iranyitast mert 10 perc utan resetelek. Nem vicc akkor meg csak valami agaskodo saskat vagy mit latok. Szal nagyon gagyi ez a game. -
#83 asszem egyről beszélünk :( -
#82 radeon 9600-am van és akármit próbálok nem javul meg: a saját engine-es videók teljesen jól mennek, onnantól hogy átveszem az irányítást élvezhetetlenné válik.
help!!! -
#81 Nálad is lassított felvétel-szerűen megy a játék? -
#80 Köszi. Megy már nekem is. Csak ezt a fránya japán nyelvet töröm egy kicsit. -
Gear #79 nem tudom hogy jó e kiírásnál , de ebből be tudja olvasni a Daemon..csak hülyeségből kipróbáltam és olvasta.
Amúgy simán a binből is ment. -
#78 Sorry most olvastam vissza, hogy a 2-est kell visszairni 1-re. -
#77 Valaki küldje el nekem legyen szives az 1-es CD cue file-t. Nekem hiányzik a rar-ból. :( (onimusha_1.cue) Előre is köszönöm. -
#75 Na játszottam vele egy órát. Egyre jobban tetszik. Jó benne a (elég egyszerű de mégis van) karakterfejlődés, a fegyverek is fejleszthetők.
A puzzle-k is ötletesek, a sztori is klassz.
Azt tudom mondani, hogy aki nem hány hupililát a konzolos játékoktól, az nyugodtan töltse le. -
#74 akinek akad és van valami ötlete a problémára az kérem jelezzen! -
#73 Bazze most akkor nem verekedős? A nfoban verekedősként írták le meg többféle karakter meg anyámkínja...
Azért jó hogy már a második Cd jön le mire erre rádöbbenek...:P -
#72 az első. -
BlackWolf #71 es ez most az 1.resz vagy valami osszegyurt darab? -
#70 ja amúgy a főmenü így is japán marad, de a játék közben angol lesz. -
#69 a játék főmenüjének második pontjába ha bemész, akkor az első két beállítást (én az első hármat) átállítod. kétféle állapota van mindnek, tehát nehéz elrontani. -
BlackWolf #68 mostjon a game hogy kellesz angol nyelvu feliratot es szoveget csinalni? -
#67 és hogyan? -
#66 na sikerült megoldanom az angol nyelv / angol feliratot, de még mindig iszonyatosan szaggat (lehet, hogy nálam nem stimmel valami). de így azért már rögtön jobb. -
#65 Nekem tetszik. szép animációval kezdődik, amit nem lehet elnyomni. Maga a játék: egy szamurájszerű csávóval kell mászkálni, van kardja, páncélja, ezek cserélődnek (egyéb tárgyak) ,kardozni kell, stb.
Van térkép is.
Vannak puzzle-k amiket meg kell oldani.
A karakter nem tudom, fejlődik-e, valamilyen szinten azt hiszem, igen.
A grafika TV-re való, ps2 szintű. 640x480/32-nél jobbat nem tudtam beállítani.
Nem lenne hozzá rossz egy angol peccs legalább, mert félek, a bonyolultabb puzzlek megoldásához érteni kéne a szöveget is.
Japánul beszélnek benne amit igen nehéz megérteni a japán felirat ellenére is. -
#64 biztos jó lehet a játék, de:
1: full japán. a menük, minden. az nfo-ban azt írták, hogy ha az install menü első pontját választjuk, akkor angol lesz maga a játék. de nem.
2: a videók (de ez még nem lenne olyan nagy baj) és a játék maga is irtóztaosan szaggat. pedig általában nem szaggatnak a játékok nálam.
3: szokásos konzolátirat-probléma: a pc-n megszokott beállítási lehetőségek teljes hiánya (ami beállítás van, az meg ugye japán és az is játékon belül)
amúgy imádnám, mert látszik, hogy a játék maga jó. csak a 4 giga (!) installba belefért volna egy grafikai beállítások rész :( -
#63 Resident Evil, szamurájos környzetben(több akcióval) -
#62 hala ez milyen jatek?
mert le akarom szedni -
BlackWolf #61 na teperinke jaccotal mar milyen a game? -
#60 T3 -
Gear #59 másold át a 2 es cd cue filet és írd át a 2-eseket 1-esre.
-
#58 Vagy T1 v.T3... -
BlackWolf #57 -
#55 http://bt.degreez.net/
innen lehet letölteni a legjobb torrent klienset, ezt fel kell installni. Ha ez fent van és a www.suprnova.org-on egy linkre klikkelsz, ez indul be és letölti amit kell.
egyébként ez egy hatékony fájlletöltő rendszer, ami annál gyorsabb, minél többen töltenek egy filet.
Minél gyorsabban töltesz fel, annál gyorsabban tudsz letölteni is.
Eleinte lassan indul be amíg keresi a többi letöltőt, majd egyre gyorsabb lesz ha minden jól megy... -
BlackWolf #54 teperin leirnad nekem hogy kell ezt hasznalni ezt a bittorentet vagy mi leccives!! koszi elore is -
#53 Ajjaj, most telepítem, sajnos angol felirat már a telepítőbe sincs, ez csont japán.:-(
No mindegy remélem játszható lesz japánismeret nélkülis. -
BlackWolf #51 es milyen teperin? -
#50 Bittorrenttel nekem lejött 2 óra alatt a www.suprnova.org -ról -
BlackWolf #49 en odavagyok az iylen gemekert csak ugy ahogy mondod az ilyenfajta gamek pc-rol reg kihaltak sajnos -
BlackWolf #47 ahhh stryer koszi remelem igazad van mostma csak valami hely kene ahonnan leszedheto -
BlackWolf #45 lattam a kepeket es kivancsi lennek hogy most hibas a tores vagy ez nem az a game ami ps-en van vagy mi? mert mar annyi mindent beszelnek nemtudom kovetni -
Kou #44 Egyébként nem azért de az az Onimusha is kint van PC-re ami anno megjelent PS2-re.. -
BlackWolf #43 ez mit jelent?:D -
#42 Hmm, most már értem miért nincs még sehol kint hivatalosana cucc:
"FILE "F:\FTP\=ISO=\ONIMUSHA EXCLUSIVE FOR TV\CD 4\ONIMUSHA_4.BIN" BINARY"
ez áll a .cue-ban...
-
#41 lehet, de azért szeretném kiírni is.
amúgy csak az első cd-ben nem volt cue file, a többinél oké (bár még a négyes cd most jön) -
BlackWolf #40 egy oldalt mondhatnal kamu ha olyan okos vagy lehet fizetos is!