190
ONIMUSHA
-
BlackWolf #36 ennyire nemkene segiteni -
Gear #35 Cue nélkül is mountolható... -
BlackWolf #34 honnan lehed leszedni? -
#33 ha valakinek megvan az invfx féle változat az kérem küldje el a cue file-okat nekem a [email protected] címre!
Köszönöm! -
BlackWolf #32 en kivancsi vagyok milyen csak meg nemlattam felteve sehova
-
#31 Meg meg se csinaltak a gamet, de az iso kint van.. :) -
#30 Le vannak maradva :) . -
#29 A Capcomoldalán még csak meg sem említik a PC-s változatot... -
#28 En lattam ezt ps2-on es nekem nagyon kellemesnek tunt.
Senki nem probalta meg a PC-s verziot? -
BlackWolf #27 valahol -
BlackWolf #26 izee fent van mar vaéahol? -
#25 Bazz ez kinött pc-re is? JEEEEEEEEEE -
Gabe18 #24 Hát én csak a topic cimére reagálva irtam amit irtam.Fene se gondolta hogy össze vissza kevernek ezek a hülye japánok itt mindent... -
#23 Hat az eredeti Onimusha Ps2-re nem is rosz jatek! De ez a berekedos.. es meghozza 3.5 gigas... es meg senki sem hallot rola :) -
#22 Ez igaz lehet.
En elsosorban az NFO-val kezdtem, ott olvastam, hogy verekedos. Remlett, hogy valami japan cuccos, ezert mar kezdett kialakulni bennem, hogy nem erdekel.
Aztan itt sokan irtak rola, hogy milyen, de betudtam annak, hogy akkor menni kell, verekedni, de van sztorija, vagy ilyesmi... :) -
#21 Azt annyira birom hogy ti mennyire el vagytok tevedve :)
Ez az Onimusha nem az a RE stilusu jatek ami mar Ps2-on a harmadik resznel tart :)
Ez egy verekedos jatek es az Onimusha szereploivel van. Ennyire nem vette seni a faratsagot elolvasni az NFO-t ?:) -
#20 én úgy tudom, hogy a Warlords az első rész. én ps2-n a 2-vel játszom és az kurva jó. -
Wine #19 Mondom hogy jó, nagyon nem nyulhat mellé aki beszerzi. / és kedveli a müfajt persze/ -
Wine #17 Ahogy a Gabe mondta, Japán Rezi, egyszerü logikai feladatok, szép grafika, sok akció, jó game szerintem. -
Wine #16 Jaja ps2-n, jó játék ez nadjon jó, csak nem tudom ez most melyik, mert x boxon is volt legutóbb a warlords az a 3. rész ha jól tudom. Pontosan hack & slash, nekem tetszett. Sok a konzolos átirat mostanában régebben mintha ez forditva müködött volna, nem éri meg külön pc-re fejleszteni. Mondjuk elméletileg ez eddig is igy volt de most már a játékfelhozatalban is megmutatkozik. -
Mr. Perfect #15 Azért ez elég érdekes, hogy ez megjelent PC-re. Csak így szépen csandben. Semmilyen előzetes info nem jelent meg róla. Amúgy PS2-n nagyon istenítik, és tényleg már a 3. résznél jár. Szerintem PC-n nem lesz túl sikeres, mindenesetre a grafika jónak tűnik, lehet, hogy egy próbát megér. Ha valaki kipróbálta már ne tartsa magában a véleményét! :-))))))))))))) -
#14 Asszem megdumaltatok, hogy kihagyjam... :))) -
#13 passz -
fucko #12 Nekem megvolt ps2-n jatszottam is vele 1-2 orat es nem vagyok rola igazan jo velemennyel.Nemhogy 4cdt de meg a savszelt is sajnalom ra:) -
Gabe18 #11 Stilusában olyan mintha a Resident Evil-el játszanál,csak nem zombik az ellenfelek.Szoval ilyen akcio-kaland keverék.Amikor nekem Ps2-m volt nem volt meg,csak hallottam róla. -
Cat #10 konzolos izé, nagyon híres ennyit tudok rola :) -
#9 ez is igaz. megvárom a véleményeket, aztán lépek :) -
#8 Hat ki az isten mondta hogy ird ki? Nezd meg aztan torold a fenebe... -
#7 thx... nem néz ki rosszul, de nem tom megér-e 4 cd-t -
#6 akkor itt akkor -
#5 há nekem 1ik kép sem jön be -
#4 hack&slash...PS2-n mar a 3. resznel jarnak
-
#3 Még csak nem is hallottam rolla.Emlékezetem szerint újságba sem írtak semmit ilyen játékról! -
#2 hát én nem nagyon -
#1 Ez most került fel az nforce-ra:Valami 4 cd-s akció!Tudja-e valaki kiféle miféle?!