ONIMUSHA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annal a resznel, ahol el kezd omleni a viz a sracra, es a kislannyal kell 1 puzzlet kirakni, mi a megoldas?
Elore is koszi a segitseget.
Udv Wendol
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nem tudjátok honnan lehetne leszedni az Angol verziot!!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Én pl. végigtoltam, és nem bántam meg, tetszett. Nagyon jó volt a silent hill 2-3 is átiratban, ez is hasonló élményt nyújtott. (azért jóval rövidebb volt,meg nem is olyan félelmetes, de pörgõsebb is egy picit)
Szerintem az lenne a legjobb, ha a konzolos játékok maradnának konzolokon, mert eddig még 1 db normális átírat nem volt.
BYe
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
ha valakinek meglenne ez a file az kérem szépen szóljon!
Érdekes, az angol verzió egyik videója elég rendesen meg van vágva a japánhoz képest, kivágták a horrorisztikusab/erotikusabb részleteket.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Van egy dark realm nevû rész, ahol 20 szinten kell irtani a különféle ellenfélt mentéss nélkül...bassz a huszadikon nyuvasztottak ki, kezdhetem elölrõl.
Járt már így valaki?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Van egy puzzle amikor víz folyik be a cellába és a lánnyal kell megoldani a feladatot. Aki megcsinálta már, az szóljon mert ezen kínlódok már egy órája.
Viszont van itt még egy zavaró dolog. Nevezetesen a japán feliratok. A puzzle-k nálatok milyen nyelvüek?
help!!!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Amúgy simán a binbõl is ment.
"vessetek a mókusok közé" :)
A puzzle-k is ötletesek, a sztori is klassz.
Azt tudom mondani, hogy aki nem hány hupililát a konzolos játékoktól, az nyugodtan töltse le.
Azért jó hogy már a második Cd jön le mire erre rádöbbenek...😛
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Van térkép is.
Vannak puzzle-k amiket meg kell oldani.
A karakter nem tudom, fejlõdik-e, valamilyen szinten azt hiszem, igen.
A grafika TV-re való, ps2 szintû. 640x480/32-nél jobbat nem tudtam beállítani.
Nem lenne hozzá rossz egy angol peccs legalább, mert félek, a bonyolultabb puzzlek megoldásához érteni kéne a szöveget is.
Japánul beszélnek benne amit igen nehéz megérteni a japán felirat ellenére is.

1: full japán. a menük, minden. az nfo-ban azt írták, hogy ha az install menü elsõ pontját választjuk, akkor angol lesz maga a játék. de nem.
2: a videók (de ez még nem lenne olyan nagy baj) és a játék maga is irtóztaosan szaggat. pedig általában nem szaggatnak a játékok nálam.
3: szokásos konzolátirat-probléma: a pc-n megszokott beállítási lehetõségek teljes hiánya (ami beállítás van, az meg ugye japán és az is játékon belül)
amúgy imádnám, mert látszik, hogy a játék maga jó. csak a 4 giga (!) installba belefért volna egy grafikai beállítások rész 😞
írdd má' be!!!!