ONIMUSHA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali
Annal a resznel, ahol el kezd omleni a viz a sracra, es a kislannyal kell 1 puzzlet kirakni, mi a megoldas?
Elore is koszi a segitseget.
Udv Wendol
Teperinke
Olvasd el ezt a fórumot, nem olyan sok.

ricsi1
tudod akármit beírok ezerszer írnom kell ilyen szarokat,hogy végre berakja,azt vmikor beírja a fikázásomatis vmikor nem!

Teperinke
különben jól vagy?

ricsi1
írdd má' be!!!!

ricsi1
nemigaz

ricsi1
a faszomér nem írja be!!!!!!!!!!!44444

ricsi1
köszi!

ricsi1
köszi!

ricsi1
.....

ricsi1
helló!!
elmegy ez a játék Geforce Mx 440 8*-es 3d kártyával?

A Metal Gear Solid eddigi két része annyira azért nem volt rossz, pedig azok is tipikusan konzol programok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Én még csak most néztem meg,de tényleg jó!
Nem tudjátok honnan lehetne leszedni az Angol verziot!!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Teperinke
Miért sértenél meg bárkit is, mert nem tetszik egy játék?
Én pl. végigtoltam, és nem bántam meg, tetszett. Nagyon jó volt a silent hill 2-3 is átiratban, ez is hasonló élményt nyújtott. (azért jóval rövidebb volt,meg nem is olyan félelmetes, de pörgõsebb is egy picit)

Seth
De azért egy FinalFAntasy X-nek örülnék

PSN ID.: Beegabor

Damned One
Nem akarok senkit megsérteni, de ez egy kegyetlen rossz progi..japán nyelvû menük....iszonatosan gyenge grafika...béna irányítás...kb olyan szinvonalú progi, mint a Dead to Rights...azt is megbántam hogy letöltöttem, és ezt is megbántam.
Szerintem az lenne a legjobb, ha a konzolos játékok maradnának konzolokon, mert eddig még 1 db normális átírat nem volt.
BYe

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Nekem Radeon 9600pro van, és mûködik a játék. Habár inkább azt mondanám, hogy mûködött, ugyanis már törlõdött is a winyóról...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

musha
hát én izmosan próbálkozom, de nem akar összejönni az a kurva regisztrálás 😞
ha valakinek meglenne ez a file az kérem szépen szóljon!

musha
van olyan radeon-os akinek mûködik?

Teperinke
Ezt én is tapasztaltam, de csak monitoron. Ha kiraktam TVre, akkor rendes sebességen megy. (pedig mindkét esetben 640x480 a felbontás) Egyébként játék közben nem zavaró a gyorsaság, csak a fõmenüben.

Érdekes, az angol verzió egyik videója elég rendesen meg van vágva a japánhoz képest, kivágták a horrorisztikusab/erotikusabb részleteket.

hm.. szerintem a végleges angol verzió kisebb lesz ennél sokkal, a videókból meg a hangokból is van angol is meg japán is, vagyis kéccer akkora helyet nyom így.. legalábbis remélem hogy lesz végleges angol.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

uhh emberek ez a game nálam naon gyorsan fut.. nincs valami lassítási lehetõség? amugy a bevezetõ anim szaggat itt is.. Ez csak elõetes verzi a game-bõl?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Teperinke
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Van egy dark realm nevû rész, ahol 20 szinten kell irtani a különféle ellenfélt mentéss nélkül...bassz a huszadikon nyuvasztottak ki, kezdhetem elölrõl.

Eye-scream
Én eljutok addig hogy bejön a menü és amikor az elsõ opcióra kattintok akkor elsötétül a képernyõ és kész....
Járt már így valaki?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Barpi
Ez volt a gond! Köszönöm szépen, most már minden oké!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Teperinke
Azért, mert amikor átállítod, újra kell kezdeni a játékot, mert a mentéssel a nyelvet is elmenti

Barpi
Olvastam, és ki is probáltam az összes variációt de nekem még mindig japán feliratos minden.

Az volt az nfo-ban hogy van benne story meg egyéb módok is... namost én 2 és fél CD-nél járok és 640x480-as szart nem akarok letölteni fõleg ha 4CD. Egyébként is egyre kevésbé érdekel... egy jó bunyós progit vártam. Egyenlõre felfüggesztettem a letöltést még várom a véleményeket!
Teperinke
Nálam fut szépen Gef4 Ti4200-on. (amd2800+, 1GB DDR)
Van egy puzzle amikor víz folyik be a cellába és a lánnyal kell megoldani a feladatot. Aki megcsinálta már, az szóljon mert ezen kínlódok már egy órája.

Barpi
Köszi a tippet. Én úgy oldottam meg, hogy átneveztem a legkissebb mpg-et (2mb-ost) az intró nevére és így jó lett. Amúgy a media player tökéletesen lejátsza a movie-kat csak ha a játékba van akkor nem akarja. Nem értem ennek az okát.
Viszont van itt még egy zavaró dolog. Nevezetesen a japán feliratok. A puzzle-k nálatok milyen nyelvüek?

Barpi
Radeon 9600pro-n mar az intro kepregenyszeru nalam. Egyszeruen nem jutok el addig, hogy atvegyem az iranyitast mert 10 perc utan resetelek. Nem vicc akkor meg csak valami agaskodo saskat vagy mit latok. Szal nagyon gagyi ez a game.

musha
asszem egyrõl beszélünk 😞

musha
radeon 9600-am van és akármit próbálok nem javul meg: a saját engine-es videók teljesen jól mennek, onnantól hogy átveszem az irányítást élvezhetetlenné válik.
help!!!

insp
Nálad is lassított felvétel-szerûen megy a játék?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Barpi
Köszi. Megy már nekem is. Csak ezt a fránya japán nyelvet töröm egy kicsit.

nem tudom hogy jó e kiírásnál , de ebbõl be tudja olvasni a Daemon..csak hülyeségbõl kipróbáltam és olvasta.
Amúgy simán a binbõl is ment.

"vessetek a mókusok közé" :)

Barpi
Sorry most olvastam vissza, hogy a 2-est kell visszairni 1-re.

Barpi
Valaki küldje el nekem legyen szives az 1-es CD cue file-t. Nekem hiányzik a rar-ból. 😞 (onimusha_1.cue) Elõre is köszönöm.

Teperinke
Na játszottam vele egy órát. Egyre jobban tetszik. Jó benne a (elég egyszerû de mégis van) karakterfejlõdés, a fegyverek is fejleszthetõk.
A puzzle-k is ötletesek, a sztori is klassz.

Azt tudom mondani, hogy aki nem hány hupililát a konzolos játékoktól, az nyugodtan töltse le.

musha
akinek akad és van valami ötlete a problémára az kérem jelezzen!

Eye-scream
Bazze most akkor nem verekedõs? A nfoban verekedõsként írták le meg többféle karakter meg anyámkínja...
Azért jó hogy már a második Cd jön le mire erre rádöbbenek...😛

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

musha
az elsõ.

es ez most az 1.resz vagy valami osszegyurt darab?

musha
ja amúgy a fõmenü így is japán marad, de a játék közben angol lesz.

musha
a játék fõmenüjének második pontjába ha bemész, akkor az elsõ két beállítást (én az elsõ hármat) átállítod. kétféle állapota van mindnek, tehát nehéz elrontani.

mostjon a game hogy kellesz angol nyelvu feliratot es szoveget csinalni?

Teperinke
és hogyan?

musha
na sikerült megoldanom az angol nyelv / angol feliratot, de még mindig iszonyatosan szaggat (lehet, hogy nálam nem stimmel valami). de így azért már rögtön jobb.

Teperinke
Nekem tetszik. szép animációval kezdõdik, amit nem lehet elnyomni. Maga a játék: egy szamurájszerû csávóval kell mászkálni, van kardja, páncélja, ezek cserélõdnek (egyéb tárgyak) ,kardozni kell, stb.
Van térkép is.
Vannak puzzle-k amiket meg kell oldani.
A karakter nem tudom, fejlõdik-e, valamilyen szinten azt hiszem, igen.
A grafika TV-re való, ps2 szintû. 640x480/32-nél jobbat nem tudtam beállítani.
Nem lenne hozzá rossz egy angol peccs legalább, mert félek, a bonyolultabb puzzlek megoldásához érteni kéne a szöveget is.
Japánul beszélnek benne amit igen nehéz megérteni a japán felirat ellenére is.

musha
biztos jó lehet a játék, de:
1: full japán. a menük, minden. az nfo-ban azt írták, hogy ha az install menü elsõ pontját választjuk, akkor angol lesz maga a játék. de nem.
2: a videók (de ez még nem lenne olyan nagy baj) és a játék maga is irtóztaosan szaggat. pedig általában nem szaggatnak a játékok nálam.
3: szokásos konzolátirat-probléma: a pc-n megszokott beállítási lehetõségek teljes hiánya (ami beállítás van, az meg ugye japán és az is játékon belül)

amúgy imádnám, mert látszik, hogy a játék maga jó. csak a 4 giga (!) installba belefért volna egy grafikai beállítások rész 😞