190
ONIMUSHA
  • Gear
    Tehát néhol a mentéspont melletti kis dobozra értendő ugye? mert akkor kösz.
  • Teperinke
    Nincs létfontosságú dolog a dobozokban, csak a life meg magic csíkot hosszabbító medálok vagy mik.
  • Gear
    Ott a pont :) Nagyon frankó game és szerintem szép is . bár még eléggé az elején vagyok de nnagyon tetszik.
    1 kérdés: a könyvekkel amikben a szövegrészletek vannak mennyire fontos foglalkozni?Ati-m van és nem nagyon tudok kombinálni(a mentéshelyek melletti dobozoknál) mert 1 idő után eltünnek a szimbólumok...
  • Teperinke
    Hasonlítsd össze a LINKS02.mpg és a LINKS02E.mpg videókat! az egyik az angol, a másik a japán verzió.
  • Teperinke
    Itt a megoldás:

http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/onimusha_water_trap.txt
  • Wendol
    Hali
    Senki nem tudja mi a megoldas, senki nem tud segiteni? "Annal a resznel, ahol el kezd omleni a viz a sracra, es a kislannyal kell 1 puzzlet kirakni, mi a megoldas?"
    Legyszi segitsetek.
    Elore is koszi.
    Udv Wendol
  • Shep
    Srácok radeonon megy akkor a game?
  • ricsi1
    nekem is volt ilyen!
    van lent egy olyan,hogy Contact...arra klikk és az ott lévő progit leszedni ,használni!
  • Teperinke
    A HijackThis c. program eltávolítja az ilyesmit. keress rá googleben.
    egyébként nálam semmi ilyesmi nem volt.
  • ricsi1
    mér,nem fut XP-n?????
  • Wendol
    Hali
    Annal a resznel, ahol el kezd omleni a viz a sracra, es a kislannyal kell 1 puzzlet kirakni, mi a megoldas?
    Elore is koszi a segitseget.
    Udv Wendol
  • Teperinke
    Olvasd el ezt a fórumot, nem olyan sok.
  • ricsi1
    tudod akármit beírok ezerszer írnom kell ilyen szarokat,hogy végre berakja,azt vmikor beírja a fikázásomatis vmikor nem!
  • Teperinke
    különben jól vagy?
  • ricsi1
    írdd má' be!!!!
  • ricsi1
    nemigaz
  • ricsi1
    a faszomér nem írja be!!!!!!!!!!!44444
  • ricsi1
    köszi!
  • ricsi1
    köszi!
  • ricsi1
    .....
  • ricsi1
    helló!!
    elmegy ez a játék Geforce Mx 440 8*-es 3d kártyával?
  • Mr. Perfect
    A Metal Gear Solid eddigi két része annyira azért nem volt rossz, pedig azok is tipikusan konzol programok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nonoo
    Én még csak most néztem meg,de tényleg jó!
    Nem tudjátok honnan lehetne leszedni az Angol verziot!!
  • Teperinke
    Miért sértenél meg bárkit is, mert nem tetszik egy játék?
    Én pl. végigtoltam, és nem bántam meg, tetszett. Nagyon jó volt a silent hill 2-3 is átiratban, ez is hasonló élményt nyújtott. (azért jóval rövidebb volt,meg nem is olyan félelmetes, de pörgősebb is egy picit)
  • Seth
    De azért egy FinalFAntasy X-nek örülnék
  • Damned One
    Nem akarok senkit megsérteni, de ez egy kegyetlen rossz progi..japán nyelvű menük....iszonatosan gyenge grafika...béna irányítás...kb olyan szinvonalú progi, mint a Dead to Rights...azt is megbántam hogy letöltöttem, és ezt is megbántam.
    Szerintem az lenne a legjobb, ha a konzolos játékok maradnának konzolokon, mert eddig még 1 db normális átírat nem volt.
    BYe
  • Mr. Perfect
    Nekem Radeon 9600pro van, és működik a játék. Habár inkább azt mondanám, hogy működött, ugyanis már törlődött is a winyóról...
  • musha
    hát én izmosan próbálkozom, de nem akar összejönni az a kurva regisztrálás :(
    ha valakinek meglenne ez a file az kérem szépen szóljon!
  • musha
    van olyan radeon-os akinek működik?
  • Teperinke
    Ezt én is tapasztaltam, de csak monitoron. Ha kiraktam TVre, akkor rendes sebességen megy. (pedig mindkét esetben 640x480 a felbontás) Egyébként játék közben nem zavaró a gyorsaság, csak a főmenüben.

Érdekes, az angol verzió egyik videója elég rendesen meg van vágva a japánhoz képest, kivágták a horrorisztikusab/erotikusabb részleteket.
  • Corey
    hm.. szerintem a végleges angol verzió kisebb lesz ennél sokkal, a videókból meg a hangokból is van angol is meg japán is, vagyis kéccer akkora helyet nyom így.. legalábbis remélem hogy lesz végleges angol.
  • Corey
    uhh emberek ez a game nálam naon gyorsan fut.. nincs valami lassítási lehetőség? amugy a bevezető anim szaggat itt is.. Ez csak előetes verzi a game-ből?
  • Teperinke
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Van egy dark realm nevű rész, ahol 20 szinten kell irtani a különféle ellenfélt mentéss nélkül...bassz a huszadikon nyuvasztottak ki, kezdhetem elölről.
  • Eye-scream
    Én eljutok addig hogy bejön a menü és amikor az első opcióra kattintok akkor elsötétül a képernyő és kész....
    Járt már így valaki?
  • Barpi
    Ez volt a gond! Köszönöm szépen, most már minden oké!
  • Teperinke
    Azért, mert amikor átállítod, újra kell kezdeni a játékot, mert a mentéssel a nyelvet is elmenti
  • Barpi
    Olvastam, és ki is probáltam az összes variációt de nekem még mindig japán feliratos minden.
  • Pöty
    Az volt az nfo-ban hogy van benne story meg egyéb módok is... namost én 2 és fél CD-nél járok és 640x480-as szart nem akarok letölteni főleg ha 4CD. Egyébként is egyre kevésbé érdekel... egy jó bunyós progit vártam. Egyenlőre felfüggesztettem a letöltést még várom a véleményeket!
  • Teperinke
    Nálam fut szépen Gef4 Ti4200-on. (amd2800+, 1GB DDR)
    Van egy puzzle amikor víz folyik be a cellába és a lánnyal kell megoldani a feladatot. Aki megcsinálta már, az szóljon mert ezen kínlódok már egy órája.
  • Barpi
    Köszi a tippet. Én úgy oldottam meg, hogy átneveztem a legkissebb mpg-et (2mb-ost) az intró nevére és így jó lett. Amúgy a media player tökéletesen lejátsza a movie-kat csak ha a játékba van akkor nem akarja. Nem értem ennek az okát.
    Viszont van itt még egy zavaró dolog. Nevezetesen a japán feliratok. A puzzle-k nálatok milyen nyelvüek?