858
  • grebber
    Magyarosítás nincs végigjátszás angolul.
  • davos80
    Van már hozzá magyarításés végigjátszás?
  • jaguar
    Szevasztok!Volna egy kis problémám!Játék közben a hang véletlenszerűen TORZÍT!!!Hol jó,hol nem...Mi a fenétől lehet ez?ha filmet játszok le,vagy zenét hallgatok,akko jó...HELP!!!
  • fitutufi
    igen ha fjordítóprogival lefordítod az angolt !
  • Örm
    Tud valaki valahol magyar nyelvű végígjátszást?
  • fitutufi
    LOL !!!!!!!!!!!!!

• tomika30
    sziasztok ! tudna vki. segíteni ? installnál nem tudok meghajtót választani , kapcsiból a c-re akarja tenni , azon viszont csak a windows fér el :-( van valami megoldás , vagy meg kell osztanom újra a vinyót ? előre is köszi :-)
  • Shep
    az összes kútban összesen 5 ha jól ermlékszem szedd össze a babadarabokat és a leégett háznál aggasdd fel a tolószékes csókára

Zsoldos: én is egyszerre többet vittem, revolverrel, de hát meghalt a csaj, mondjuk mindegy meret már letöröltem, korántsem olyan jó mint az előző részek.

Egyébként ha nem hal meg a csaj milyen bejátszás van a végén?
  • Zsoldos
    Celszeru sok revolver golyot sporolni a vegere, es csak azt vinni. (nomeg 1-2 kotszer) Igy meg marad hely az inventoryban es egyszerre tobb landzsat vihetsz magaddal, es sokkal hamarabb meglesz.. A problemat okozhatja az is, hogy a jatek alatt sokszor hagytad a csajt serulni. Ha nagyon nem vigyaztal meg, gyorsabban gyalogol es lehetetlenne valik a megmentese. Ha gondolod kuldok egy save-t ahol relative jo allapotban van (en sosem adtam fegyvert a kezebe, igy mindig elfutott ha baj van, meg altalaban otthagytam vmi biztonsagos helyen)
  • grebber
    Mit kell csinálni azon a részen ahol fáklyávan kell mindig világítani??
    Megvan a baba feje,jobb- és bak keze és a medalion is.
    Most hogyan tovább??
  • Larkon
    Nagyon köszönöm a segitséget.Nagyon régota várom a választ:)Ha hazaértem akkor nyomom is tovább a gamet.Sietek, mert jönnek az új gamek és azokkal is végeznem kell.Tényleg milyen hosszu ez a hill ? Valaki már végigvitte ?
  • Shep
    abból sehogy nem lesz kulcs, menj le az alagsorba, ott jön a szellem muki aki a videoban is van, na azt kopantsd fejbe majd nyomdd bele a kardot és akkor kapod meg a kulcsot.

Valakinek skerült úgy megcsináni, hogy ne haljon meg a csaj, tök gyors voltam meg minden, de a hülye csak belemászott a medencébe.
  • Larkon
    Látom lassan mindenki eljut addig ahol én is vagyok , uh ha valaki megfejtette a topic: | #517 -as bejegyzésem felvetését az mindenképpen írjon legyen olyan jó és rendes :)
  • grebber
    OKÉ majd probálgatom.
  • Shep
    a jegyet használod, elég szar mert pontosan oda kell állni használi a jegyet és akkor kienged.
  • grebber
    Na ahogy mondtad itt mentünk le a csajjal és itt nem tudunk visszamenni. MÉR nem???
    Na itt vok
  • grebber
    OKé megnézem kösz.
  • Shep
    gondolom a metrójegyet már felvetted, na akkor irány le a csajhoz ahol hagytad, mivel a fájós karja miatt nem tud létrázni meg körbe kell menned miatta, irány fel oda ahol lejöttetek, használod a jegyet, aztán megint használod a jegyet és lementek a King akármi lejáraton a vonathoz.
  • grebber
    Na még mindig az a kérdésem hogy amikor beraktam a kart a metróba mit kell csinálni??ű
    Na az van hogy beteszem a kart és le tudok menni oda az ajtóhoz ami le volt zárva odaálok az ajtó elé de kiirja hogy a csajt elhagytam,de az a szemét nem követ mert létrán kell mászni és nem jön.
    Valaki elmondaná mit kell csinálni?
  • Larkon
    Jah.A felbontások.
    Nálam is valami hasonló probléma merült fel.
    Alapból 800*600 ra van állitva a játék.Feltudom vinni a legnagyobb felbontásig is, de amikor kimentem, majd visszatöltöm a játékot, eltünnek a textúrák.Ettől fogva hiába állitgatom a felbontást semmi sem változik,kiv 800*600 ban.Innentől fogva visszaál a régi rend.A Sh 3 nál nálam sem volt semmi gond, de sh 4 nél már igen.(Az én kártyám ATI Saphire 9600 XT.Serintem a programmal van hiba.Miután egy az egyben konzolról rántották át a játékot , nincs rendesen bekonfigolva a gém PC re.Nem foglalkoztak, a beállításokkal túl sokat.
    Ezt mutatja az is hogy ennyire egyszerű videóbeállítást már hosszú évekóta nem láttam :)
  • Larkon
    Sziasztok.
    Nacova ott vagyok, hogy a csajjal az oldalamon ujrajárom a pályákat.A problémám a börtön vagy ideggyogyintézetben vagy mi a francban van.Megtaláltam a fehérpollót.Elvittem haza és belemártottam a kádba, ami tele van vérrel.Van rajta egy üzenet.Arrol ir hogy az alagsór kulcsa a 2. emeleten van abban a szobában ahol sötét van és tégejek (Black Power) található.Az ágyalatt van egy kard amit elrejtett.Nah azt én megtaláltam, de hogy hogy lessz ebből kulcs addig már nemjut el az angol tudásom, még szótárral sem.Létszi ha valaki tudja a mrgoldást az írja már le mert nagyon idegesítő hogy nyelvi hiányosságok miatt nemtudok továbbmenni.
  • Zsoldos
    O joval kesobbi tema ;)
    Fuss el. Vagy leutheted. Ha kidodge-olod a loveseit, akkor bepoccen es bejon kozelre, ottmeg mindig megkinaltam a kedvenc golfutommel ;)Aztan amig azon a palyareszen van pihen szepen, mint egy kisangyal.
  • Shep
    én megöltem, de a tetü esőkabátos csávó meg lődöz rám de keményen a temetőben.
  • tibi82
    Az a gondom a játékkal, hogy a beállításoknál a felbontás alapból 640x480-on van, és ha növelni akarom, 400x300-ra ugrik, és már 640-re se tudok visszaváltani !
    (Ati Radeon 9100, 4.7-es driver.
    Az SH 2 és 3 is ment nagyobb felbontásban.)
  • Zsoldos
    Enis bekenhagytam, de engem kisertett itttott a jatek vegeig.. Sajna masra hasznaltam az ezustgolyot, ha meg fegyverrel csapkodtam le, hogy pihenjen, akkor elcsuszik a foldon azonnal, es nem lehet leszurni.
  • grebber
    Én azt békénhagytam vizet nem kavart a kis köcsögje.
  • Shep
    aha thx.
  • Zsoldos
    hat kezedbe veszed a pisztolyt es use az ezustgolyora :)
  • Shep
    hát az a baj, hogy tudom hogy ezekkel kell letaglózni, de nem tudom hogyan, mert hiába nyomom a use gombot nem érek vele semmit szóval ezért kérdem, mert gondolom a revolverrel kellene meglőni kifekszik, majd a kardal odaszögezni a földhöz, nade hogy tárazom pl be az az egy szem golyót ?
  • Zsoldos
    miert kerdezted, ha mar le is irtad egyuttal? :)
  • Shep
    a hülye feketehajú szelemet hogy tudom leteremteni az ezüstgolyó+obsidian kard segítségével?
  • Shep
    azt a mindenit hogy kitaláltam :)
  • Zsoldos
    az majd kesobb kell. (majd vissza kell terni ide)
  • Shep
    nem tudom hogy egyáltalán ki lehet e nyitni, mert én annak a kinyitása nélkül is továbbjutottam, lehet persze, hogy ha majd mikor vissza kell térni megint ide akkor lesz majd szerepe a doboznak, az első látogatás alkalmával nem volt, szóval ne foglalkozz vele, de leírta, hogy hol vannak a fecnik, a többivel meg most ne törődj.
  • Extraboy
    Azt a piros dobozt hogy lehet kinyitani a super szobajaban?
  • ZsZso
    Na jó, az első kettőt eltávolítom :( ... ami nem megy ne erölktessük :). Viszont az utsót hagyom, aztán majd lesz vmi.
  • Shep
    106 os kulcs néven fut, ha jól emlékszem a superior szobájában van, de én nem emlékszem hogy a postaládában lett volna pisros fecni, van egy a frigóban, 2 vmelyik szobában, ja asszem ahol a piros doboz is van, meg egy még egy másik szobában, ha emlékezetem nem csal a postaládában, mindössze annyit ír, hogy akárki levelei Mikenak, de lehet tévedek, a frigóban mindenesetre van 1 /ahol sa sok féreg van körülötte/
  • Aspyrin
    :-) ez eddig a legjobb
  • Shep
    na be ne tedd többet be se lépek a topikba, a hülye kölyöktől a frász kerülget :), na jó annyira nem durva, elég psychos.
  • ZsZso

mondd hogy ez a legjobb, és hátradőlök. 2 mpes kopipaszta eredménye.