Silent Hill 4: The Room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki meg tudná írni DVD-n az SH 4-et - üres DVD-ért vagy SH1-ért,vagy valami filmért cserébe - az kérem írjon !
[email protected]
Aki meg tudná írni DVD-n az SH 4-et - üres DVD-ért vagy SH1-ért,vagy valami filmért cserébe - az kérem írjon !
[email protected]
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Jól sejtem ugye, hogy nem az én készülékemben van a hiba és télleg csak így lehet irányítani a fickónkat? Nem tudom ki találta ki ezt a kamerához viszonyított irányítást de iszonyat gagyi. 1 perc volt mire kijotottam egy WC-bõl ahol felülrõl láttam a buksimat és a kamera össze vissza ugrált, és még az sem látszott, hogy kb hol az ajtó...arghhhh...
Na mindegy...már a Soul Reaver-ben is megutáltam ezt az irányítást. Ezen kívül semmi bajom nem lenne vele, de így szinte játszhatatlan. A 3-ban normálisan lehetett irányítani 😞(((
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de ami mindent ut a pisztolyba az ezustgolyo. (van belole ketto osszesen asszem) a hosszu fekete haju csajszellembe erdemes beleinvesztalni egyet, mert ot szerintme mashogy nem lehet lekapni, bele erdemes egy kardot dofni, mert egeszen a jatek vegeig feltunik es idegesito lehet.
eleg sokmindent kell csinalni egy palyan. Ha a kezdessel van gond: a 301-es szoba ugye nyitva, a piros cetliket a falon ha elolvasod: a hatlapjukon egyegy kulcs. A kulcsok az apartman egyegy szobajat nyitjak, oda menj legkozelebb. Piros cetliket az egesz palyan ahol latsz, szedd ossze es csusztasd be az ajtod ala (302-es ha jol emlekszem). A kulcsaid kozott ott a haziur szobajat nyito darab is, ott megtalalod az osszes ajtohoz valo kulcsot.. stb
asszem 😄
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Next PC upgrade: 2022

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
nem tom merre tovább ??????
plz help !!!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy rohadt tekerot nemtalaltam nemhogy mindegyik szinten egyet...
Magadtól nem tudsz körülnézni a gameben?
Na mindegy nem mondok semmit.Egyébként van angol végigjátszás ha visszaolvasol.
Vannak a szobák amelyikben ott a lyuk ugorj bele utánna megint és megint amig le nem érkezel.Onnan már remélem odatalálsz.