858
-
Zsoldos #577 Hm. Ez tuti? Nem akarom ujra feltenni csak ezert, de nekem ez nem tunt fel, pedig enis finnyas vagyok az fps-re. -
#576 A szörnyek grafja talán jobb lett, viszont az emberek kidolgozása vmivel rosszabb, mint a 3-ban. (Elvileg ezt nem értettam a SH-kban, hogy mindig vmi jobb lett a köv. részben vmi meg rosszabb... pl.
SH3: jobb graf, az SH2-nél, viszont csak Stereo hang, míg az SH2 az
tudott 6.1-et is) -
#575 Hmm... nem is tudtam, hogy ma már a Geforce 6800-as csak "harmatos"
kártya... Na jó, viccet félretéve: a játék fix fps-re van belőve sajnos, ha nem vetted észre: játék közben 30fps, átvezető (in-game motorral) animok közben 15fps. Elvileg azért, hogy kiegyensúlyozott legyen, ne legyen fps megugrás +/- irányban (amúgy ha nem hiszed, mérd ki FRAPS-vel). Szal azt szerettem volna megtudni, hogy van-e már olyan patch, ami ezt kikapcsolja, mert játék közben még ok a fix 30 fps, de az átvezető animok picit darabosak... -
#574 Tessék kipróbálni és meglátod :P -
SG #573 Na most fejeztem be a 3. részt, és szeretném megkérdezni, hogy ebben a részben is annyira elnagyolt a szörnyek kidolgozása?? Mert hihetetlen volt, hogy a főszereplő csaj meg a pályaelemek szépen ki voltak dolgozva, de a monsztákra nem jutott 10 poligonnál több. Tudom itt nem a szörnyírtás meg a hentelés a lényeg, hanem az atmoszféra a körítés meg a sztori.Bár a történet szerintem elég sablonos innen-onnan összeollózott volt,vagy csak sok filmet láttam meg sok könyvet olvastam a műfajból és ezért volt deja vu érzésem. Ez a valahol, valamikor egy kisvárosban új istent teremtünk,idézünk vagy csak úgy előjön, átjön stb. ez egy az egyben Lowecraft-os alapokra építkezik,megfejelve egy kis Rosemary Baby beütéssel. De ez csak magánvélemény sokan biztos élvezték. Tehát ebben jobban néznek ki a szörnyek vagy itt is csak 3-4 elemből összerakott véresen barnás amorf krumpli alakok vannak ??? Nem vagyok egy grafikabuzi de azért remélem itt jobban megcsinálták őket. -
Zsoldos #572 Hm. Milyen vga? Lehet vmi post effektet nem bir, amit hasznal az atvezetoknel. Drivercsere esetleg, ha meg azert nem megy, mert vmi harmatos kartyad van, akkor optionsban nezz korul es kapcsold ki ezeket a cinematic effekteket (noise stb).
Nekem ez a tippem. -
#571 Hali!
Nem tud vki egy patch-et hozzá, hogy az átvezető animok, ne 15fps-sel menjenek? -
#570 Nemcsak a csapot kell megnyitni! A fullig veres agyas lyukas szobakat kell ugy egymas fole tenned hogy a legalso szintihez igazitsd mert az a szint nem mozdithato! Belurol ahol el lehet forgatni a bortont vannak kemlelocsovek! Na azokon at nezd merre vannak az agyak es joval egyszerubb lesz! Ha megvan + a csap is kinyitva akkor elvileg mar vilagos lesz -
gator #569 talizman az tom hol van , amikor a fali szornyek vannak egy hosszu jarat es van benne 2 letra . es ezen a jaraton rudsz lemenni a generatorhoz !!!
Okés megcsinaltam de nem kapok FENYT nincs vilagossag !!! Hogyan kell , mert mar felmentem es megynitottam a csapot de semmi !!!! -
benjonino #568 Nekem is segíthetne valaki! Amikor befalazódik a lik a szobában akkor állítólag valami démonarc jelenik meg valamelyik falon ahol a talizmánt használni lehetne. Nálam sehol semmi, pedig jól körülnéztem. Az angol végigjátszás sem nagyon ír róla semmit.
Ha még egy hétig nem jutok tovább, kénytelen leszek dörgölni a progit.
Na most aztán jól megfenyegettelek benneteket mi? -
benjonino #567 A börtön tetején meg kell nyitni a csapot ekkor lőn fényesség
A véres ágyak nál lévő lyukakat egymás alá kell forgatni: nekem kb 1 óra irányába --> majd felülről leugrálni a lyukakba. -
gator #566 nah szova ! egy bortonfelesegben vagyok , van egy Walter nevu kisgyerek es van egy dagatt csavesz aki be van zarva az egyik cellaba,addig eljutottam h kiszabaditottam de tovabb nem megy ! Valaki segitsen !!! THX -
gator #565 Elakadtam pfu jo kerdes h hol .. van egy dadogos csavesz akinek odaadtam a csokoladat es adott valami asofeleseget.most nem tom mit kezdjek vele ?!?!?! -
gator #564 vkinek nincsen magyarositasa vagy magyar vegigjatszasa ??? -
benjonino #563 Köszi a választ, de sajnos nem lettem okosabb. Azt a kib... talizmánt már mindenhol próbáltam használni: a bejárati ajtótól kezdve a szomszéd szoba lyukán keresztül a mosószobáig bezárólag, de sehol sem műxik!
Pontosan melyik falon jelenik meg démonarc ahol használnom kell? -
gator #562 nem tudjatok h az elejen azzalk akibaszott nagy gilisztaval vagy mivel mit kell csinalni ? mert nem tok tovabbjutni fullra az elejen ... -
#561 most nincs, nem nagyon volt kedvem többet is összepepecselni...főleg, hogy a 2. és 3. részeknek is csináltam... :) -
#560 nekem tetszik.... -
#559 Nem nagyon tetszik.Másik nincs? -
#558 Banner:
-
gator #557 -
gator #556 Valakinek akinek van magyar vegigtolasa az legyen szives a linket idenyomni mert nemetul tok csak egyenlore ....
Thx
-
Gerald #555 hi srácok
az elején csak egyszer kér nehézségi szintet, amit ott megadok az változtat a fejtörőkön is? vagy ebbe nincsenek is ilyen fasza háromhétigtartmígrájövök kulcsos/érmés/ kódos izék? -
mike369 #554 1 ember fog 2 órán keresztül szaladni a füstben, közben mindenfelől sejtelmes huhogások és üvöltések... -
#553 hali menj be ahol a mosogato van és használd a falon megjelent déomarcon a kapott kártyát (talizmánt) és majd tedd be a 4 kártyát a 4 lyukba meglesz az új átjáró... -
benjonino #552 Kéne egy kis segítség!
Ott akadtam el hogy visszatértem az apartmanházból a szobámba, és a jól bevált lyuk szépen befalazódott. Kaptam valami talizmánt gondolom azt kell felhasználni, de hogy hol az rejtély. -
#551 énis :) -
#550 Kész a Silent Hill forgatókönyv
Birdy, 11:34 - Múvi: Forgatás
(Homelan) Barny: Roger Avary honlapján tette közzé az örömteli hírt, miszerint befejezték a munkálatokat Cristophe Gans-szal és Nicholas Boukhrieffel a Silent Hill film forgatókönyvén. A forgatás jövő év februárjában indul, míg a film várhatóan 2006-ban érkezik a mozikba. A rendezői székben a Farkasok szövetségét is jegyző Cristophe Gans ül.
info:Hardwired
Na erre a filmre nagyon kiváncsi leszek. -
#549 Ja.Mindenki ahogy érzi. -
Light #548 Én is megoldottam, de azért köszi..
Kicsit halóban a fórum, nem gondoljátok?:) -
jaguar #547 Már megoldódott... -
jaguar #546 Szevasztok!Elakadtam a játékban...A Börtönben vagyok,ahol forgatni kéne a szinteket,de bármit csinálok nem nyílik ki az alaksorban a számzáras ajtó,mert nem kap elég fényt!!!Ötlet???Ja,normal-on nyomom,ha ez számít! -
Light #545 Nem vagyok türelmetlen, csak úgy látom, h egy kicsit halódik ez a fórum, szal feltűntetem még 1x a nevem, mert jó lenne vmi segítség..
Köszi! -
Light #544 HEEELp! -
Light #543 Hali!
Kéne egy kis help!
A Prison Revisited-nél tartok, és meg kell ölnöm a szellemet, akitől megszerezném majd a kulcsot a továbbjutáshoz..
A probléma ott kezdődik, h nincs silver bullet-em, és hiába próbálom megölni (taktikám: beleeresztem a maradék 20 lőszeremet; utána a fejszével és a csákánnyal csapom; ha közel jön támadni, lefújom a szprével), de hatástalan..van a spéci kardom, azt meg nem tudom, h hogyan kell használni..
A leírás azt mondja, h ha lent van a földön, akkor szúrjam bele, és ottmarad..namármost, amikor összekuporodik, és a fejét lehajtva térdel, hiába megyek oda, választom ki az inventory-ból a kardot, és nyomom 1000rel a use-t, semmi...
Mit csináljak???
Köszi előre is!
Csopi -
#542 http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/920736.html
de ha hamarabb elkészül az MGS2 fordítás, akár afgán sh4 végigjátszást is keresek neked:) -
#541 Van valahol végigjátszás? Angol is jó. -
#540 Keress rá valahol én letöltöttem csak nem emlékszem már hogy honnan. -
Zsoldos #539 Akkor tul sokat serult a jatek alatt a csaj.. egy szint utan mar lehetetlen megmenteni.
SPOILER!
a vegen egyedul jon ki henry a hazbol, de benez egy viraggal a korhazba Eileenhez -
davos80 #538 Tudsz hozzá linket? (végigjátszás)