Silent Hill 4: The Room

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
a hülye feketehajú szelemet hogy tudom leteremteni az ezüstgolyó+obsidian kard segítségével?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
azt a mindenit hogy kitaláltam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az majd kesobb kell. (majd vissza kell terni ide)
Shep
nem tudom hogy egyáltalán ki lehet e nyitni, mert én annak a kinyitása nélkül is továbbjutottam, lehet persze, hogy ha majd mikor vissza kell térni megint ide akkor lesz majd szerepe a doboznak, az elsõ látogatás alkalmával nem volt, szóval ne foglalkozz vele, de leírta, hogy hol vannak a fecnik, a többivel meg most ne törõdj.

Extraboy
Azt a piros dobozt hogy lehet kinyitani a super szobajaban?

ZsZso
Na jó, az elsõ kettõt eltávolítom 😞 ... ami nem megy ne erölktessük 😊. Viszont az utsót hagyom, aztán majd lesz vmi.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
106 os kulcs néven fut, ha jól emlékszem a superior szobájában van, de én nem emlékszem hogy a postaládában lett volna pisros fecni, van egy a frigóban, 2 vmelyik szobában, ja asszem ahol a piros doboz is van, meg egy még egy másik szobában, ha emlékezetem nem csal a postaládában, mindössze annyit ír, hogy akárki levelei Mikenak, de lehet tévedek, a frigóban mindenesetre van 1 /ahol sa sok féreg van körülötte/

:-) ez eddig a legjobb

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Shep
na be ne tedd többet be se lépek a topikba, a hülye kölyöktõl a frász kerülget 😊, na jó annyira nem durva, elég psychos.

ZsZso

mondd hogy ez a legjobb, és hátradõlök. 2 mpes kopipaszta eredménye.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Kösz 😊))) , de legalább nem untam szarrá magam ...

áz, csak nem akartam belegázolni a lelkedbe :-)

ZsZso
Szar az egész 😉

beddör

ZsZso
Szekönd verzsön

ZsZso
Nagyon gázos ez a banner ?

mit kellene alakítani rajta ? Vagy haggyam ? 😊

Extraboy
Igen, meg kell egynek lennie a mailbox-ban csak nemtudom hogy hol a "mailbox key"

Shep
az apartment kulcsal majdnem az összes szobát ki tudod nyitni és azokból kell összegyûjteni ha jól emlékszem 4-et és betenni õket az ajtód alá, majd hazamenni elolvasni õket, aztán ...

Extraboy
Na vegre megvan az a ***** super's szoba. (csak olvasni kellett volna 😄DD) de ott csak az apartment kulcsot meg !!!1!!! cetlit talaltam. hol a tobbi?

fitutufi
akkor a metronál a metroba az írnyítókart betettem ez a Subway Word-be van a 2nd time-ba
nem tom merre tovább ??????
plz help !!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
most jövök onnan és ki volt írva az ajtó mellé is 105-ös vagy melyik, az elsõn van az tuti.

Miért ismerõs nekem Walter Sullivan neve? melyik részben volt benne, az elõzõben, vagy honnan rémlik nekem ez a név?

Ha mar elfelejted fel nap alatt, legalabb olvass vissza negyed oldalt 😊 A haziur szobaja (superintendent). Ott kezded a palyat. Miert tekered el a cutscene-eket? Figyeld a storyt szerintem mert az a jatek lenyege.
Extraboy
Te miazuristen az a super szobaja????? hanyas szoba???

Srácok kb mennyire hosszú a stuff? Most jöttem vissza valami tengeren lévõ börtönbõl. Eddig 2 óra 41 percet tököltem vele, de olyan erõltetett az egész (egyedül a horrorelemek jók, de minden más gagyi).
Shep
az elejére nem kell a -nem-

Shep
megcsináltam amúgy, de nem más is úgy érzi, hogy valahogy olyan üres a game, igazából én mindíg is residentes voltam, de valahogy a 2-3 jobb volt ettõl a résztõl, ez kicsit már olyan ötlettelennek tûnik, a történet is olyan felületes a helyszínek is hasonlóak, szóval nem az igazi, persze azért végigviszem mert mostmár érdekel a vége, de nem hiszem, hogy ezt kiírom CD-re mint a többit.

Figy, nem nagyon kell terkepezni, meg belebonyolodni. A legalso szinten a kemlelonyilasban megnezed, hol van a veres agy, es ehhez a szinthez igazitod a tobbit. (mivel ez a szint ugye nem forgathato, a tobbinek kell alkalmazkodni) Viszonyitasi alapnak jo pl a letra. (pl ha pont a letrara 45 fokos szogben balra van a veres agy, akkor minden szinten ahhoz igazitod)
Shep
Hát lerajzoltam a térképet, bejelöltem a szobákat és mégse, na de megnézem mégegyszer hátha vmi nem stimmel.

Akkoris a super szobajaban lesz. Ott osszesen 4 cetli van, 2 a szobaban, es 2 a fotoelohivo szobaban.
Arra megy az ember, amerre nyomod a kurzort. Vigyazat, bonyolult 😊
gizzda
ezt az irányítás nagyon elcsezték konzolos szar...látszik hogy nam olyan precíz mint a három....de miért nem tudták átültetni az irányítás nem nagyon értem....ott ha jól emlékszem jó volt és nem csak a két gombot lehetett használni az egéren...ezt a faszságot...vazz ...ki.b.aszott sárgák...vagy mik...

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Extraboy
Nabakker, az ossz szobat vegigjartam de egyikben sem talaltam a mailbox keyt 😞 viszont vannak olyan latasok amiben van egy kor alaku vmi nem tudom mire hasonlito targyacska amibe be lehet setalni de nem tudtam vele semmit csinalni. Az mire jo?

Extraboy
Biztos egymas felett van a 3 veres agy? mert nekem asszem emiatt volt sotet. (amugy igaz egy rohadt szamologepet nemlatott a kis butus )

Shep
Véres ágyak egymás felett, zsilipek a tetõn kinyitva víz zubog lefele, de a hülyegyerek még mindíg nem lát a sötétben, ez biztos nem látott még számológépet se, hát akármilyen sötétben bepögyögöm egy panelon a 0302-t, ez meg ... na mindegy akkor mi lehet még a gond?

Shep
én a kurzormozgató gombokkal mozgok, egér bal gomb-Action, jobb fegyver elõkészítés, görgõkre teker az inventoryban, jCTRL meg kiválasztja az adott tárgyat, hátulnézet meg del de ennek nagyrésze alap.

Srácok, tudna nekem vki írni egy olyan billentyûzetkiosztást, amivel viszonylag lehet élvezhetõen játszani ezt? Mert nekem nagyon tetszik a progi, de az irányítása elkeserítõ 😞(
Shep
a börtönben, miután az öreget kiszabadítottam, /volt egy bejátszás is ahol a gyerek az öregre rá se bagózott/ utánna hova kell menni, gondolom a konyhába mivel megvan az ajtóhz a kód, na, de hogyan?

superintendent
Extraboy
Super szobaja? az mi?

A super szobaja.
Extraboy
Legelso szoba? hmm... a felso szinten?

ebben nem vagyok 100%, de mintha a legelso szobaban lett volna ahova mentel (a piros cetlikre ragasztva)
Extraboy
A mailbox key (apartman world) hanyas szobaban van?

En az elozo SHkat is igy iranyitottam, es most sincs vele semmi bajom.
Kiraly vagyok.
Hat en most a 3-ast nyomom es az a fura szitu allt elo, hogy a sokak altal dicsert 'jobbmintanegyes' iranyitas okozott komoly kellemetlenseget, es kellett egykis ido atszokni 😊 Ez eleg idegesito folyamat volt, mivel azt hittem mar profi vagyok az iranyitasban, erre mostmeg ha nekimegyek a falnak is.. Szerintem az embereket legjobban a megszokastol valo elteres bosszantja (mert annyira egyike' sem rossz, hogy az onmagaban zavaro legyen).
Persze persze, de az mégsem az igazi, de ettõl függetlenül a #452-es WC-s esetem elég bosszantó.
Most nem szidom a játékot, mert hosszú idõ után az egyetlen olyan játék volt nekem a 2 ami le tudott kötni, szép grafika, érdekes történet, iszonyat jó videók, adrenalin pumpáló jelenetek, jól eltalált logikai feladványok meg minden ami hiányzik nagyon sok játékból. Nem kétlem hogy a 4 is van ilyen (csupán 10 percet játszottam eddig vele), de kicsit rosz hogy már az elején ilyen kellemetlen. Biztos végignyomom majd és biztos hogy nagyon tetszeni fog, de az elsõ lépések nehezek lesznek az biztos.
Kár hogy ez van, de szerintem ezek alapján sokan rosz játéknak itélik meg (akik esteleg nem ismerik az elõzõeket-van ilyen?) és pár perc után el is felejtik...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Hat szerintem 2 gombot egyszerre nyomni nem sokkal bonyolultabb, mint egyet.

Ha csak emiatt nem akarod megtartani.. hat sokat veszitesz vele.

A video szerintem elojon mindig, par percig hagyd a kepen a fomenut es ne mozgasd az egeret.
Hát figyeljetek ez lehe hogy igaz, de akkor is eszement... pl mitcsinálsz ha mondjuk mögötted a kamera és te jobbra-elõre akarsz menni? Mert szerintem ezt csak úgy tudod megtenni, hogy mész jobbra aztán elõre (vagy talán egyszerre nyomod a két billentyût? -de az meg hogy néz ki) ellenben a MEGSZOKOTTAL amikor fogod fordulsz 45 fokot és mész elõre, a 3-ban így volt a kettõben is. Legalább választható lett volna...na mindegy. Amikor megvettem, egybõl gondolkodás nélkül archiválni akartam jobb idõkre (az én gépemen nem megy) de mostmár elgondolkodtam, pedig nagyon tetszett/tetszik a 2 a 3-at is csak pár percig néztem de az is bejött, és játszani fogok vele majd ha lesz jobb vasam, de ez...hát nem, tudom, majd talán megszokom.

Más: amikro elõször indítottam a gamét egy jó kis videó köszöntött, de azt utána nem tudtam elõcsalni, csak egy uninstal-reinstal segítségével Miért?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Csak ugye nem kell megijedni, meg elengedni azonnal a gombot, ha valt a kamera.
Mondjuk kameravaltas utan meg masodpercekig tartja az iranyt a mukso, boven raer az ember ranyulni az ujabb gombra. Tenyleg minimalis erofeszites megszokni.