Silent Hill 4: The Room

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek akinek van magyar vegigtolasa az legyen szives a linket idenyomni mert nemetul tok csak egyenlore ....
Thx

hi srácok

az elején csak egyszer kér nehézségi szintet, amit ott megadok az változtat a fejtörõkön is? vagy ebbe nincsenek is ilyen fasza háromhétigtartmígrájövök kulcsos/érmés/ kódos izék?
1 ember fog 2 órán keresztül szaladni a füstben, közben mindenfelõl sejtelmes huhogások és üvöltések...

EmThor
hali menj be ahol a mosogato van és használd a falon megjelent déomarcon a kapott kártyát (talizmánt) és majd tedd be a 4 kártyát a 4 lyukba meglesz az új átjáró...

Kéne egy kis segítség!
Ott akadtam el hogy visszatértem az apartmanházból a szobámba, és a jól bevált lyuk szépen befalazódott. Kaptam valami talizmánt gondolom azt kell felhasználni, de hogy hol az rejtély.
Extraboy
énis 😊

grebber
Kész a Silent Hill forgatókönyv

Birdy, 11:34 - Múvi: Forgatás

(Homelan) Barny: Roger Avary honlapján tette közzé az örömteli hírt, miszerint befejezték a munkálatokat Cristophe Gans-szal és Nicholas Boukhrieffel a Silent Hill film forgatókönyvén. A forgatás jövõ év februárjában indul, míg a film várhatóan 2006-ban érkezik a mozikba. A rendezõi székben a Farkasok szövetségét is jegyzõ Cristophe Gans ül.

info:Hardwired

Na erre a filmre nagyon kiváncsi leszek.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ja.Mindenki ahogy érzi.

Én is megoldottam, de azért köszi..
Kicsit halóban a fórum, nem gondoljátok?😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Már megoldódott...
Szevasztok!Elakadtam a játékban...A Börtönben vagyok,ahol forgatni kéne a szinteket,de bármit csinálok nem nyílik ki az alaksorban a számzáras ajtó,mert nem kap elég fényt!!!Ötlet???Ja,normal-on nyomom,ha ez számít!
Nem vagyok türelmetlen, csak úgy látom, h egy kicsit halódik ez a fórum, szal feltûntetem még 1x a nevem, mert jó lenne vmi segítség..
Köszi!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

HEEELp!

Hali!

Kéne egy kis help!
A Prison Revisited-nél tartok, és meg kell ölnöm a szellemet, akitõl megszerezném majd a kulcsot a továbbjutáshoz..
A probléma ott kezdõdik, h nincs silver bullet-em, és hiába próbálom megölni (taktikám: beleeresztem a maradék 20 lõszeremet; utána a fejszével és a csákánnyal csapom; ha közel jön támadni, lefújom a szprével), de hatástalan..van a spéci kardom, azt meg nem tudom, h hogyan kell használni..
A leírás azt mondja, h ha lent van a földön, akkor szúrjam bele, és ottmarad..namármost, amikor összekuporodik, és a fejét lehajtva térdel, hiába megyek oda, választom ki az inventory-ból a kardot, és nyomom 1000rel a use-t, semmi...
Mit csináljak???

Köszi elõre is!
Csopi

MerlinW
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/920736.html

de ha hamarabb elkészül az MGS2 fordítás, akár afgán sh4 végigjátszást is keresek neked😊

[merlinw.org]

Evin
Van valahol végigjátszás? Angol is jó.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Keress rá valahol én letöltöttem csak nem emlékszem már hogy honnan.

Akkor tul sokat serult a jatek alatt a csaj.. egy szint utan mar lehetetlen megmenteni.

SPOILER!

a vegen egyedul jon ki henry a hazbol, de benez egy viraggal a korhazba Eileenhez
Tudsz hozzá linket? (végigjátszás)

grebber
Magyarosítás nincs végigjátszás angolul.

Van már hozzá magyarításés végigjátszás?

Szevasztok!Volna egy kis problémám!Játék közben a hang véletlenszerûen TORZÍT!!!Hol jó,hol nem...Mi a fenétõl lehet ez?ha filmet játszok le,vagy zenét hallgatok,akko jó...HELP!!!
fitutufi
igen ha fjordítóprogival lefordítod az angolt !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Örm
Tud valaki valahol magyar nyelvû végígjátszást?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

fitutufi
LOL !!!!!!!!!!!!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

sziasztok ! tudna vki. segíteni ? installnál nem tudok meghajtót választani , kapcsiból a c-re akarja tenni , azon viszont csak a windows fér el :-( van valami megoldás , vagy meg kell osztanom újra a vinyót ? elõre is köszi :-)
Shep
az összes kútban összesen 5 ha jól ermlékszem szedd össze a babadarabokat és a leégett háznál aggasdd fel a tolószékes csókára

Zsoldos: én is egyszerre többet vittem, revolverrel, de hát meghalt a csaj, mondjuk mindegy meret már letöröltem, korántsem olyan jó mint az elõzõ részek.

Egyébként ha nem hal meg a csaj milyen bejátszás van a végén?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Celszeru sok revolver golyot sporolni a vegere, es csak azt vinni. (nomeg 1-2 kotszer) Igy meg marad hely az inventoryban es egyszerre tobb landzsat vihetsz magaddal, es sokkal hamarabb meglesz.. A problemat okozhatja az is, hogy a jatek alatt sokszor hagytad a csajt serulni. Ha nagyon nem vigyaztal meg, gyorsabban gyalogol es lehetetlenne valik a megmentese. Ha gondolod kuldok egy save-t ahol relative jo allapotban van (en sosem adtam fegyvert a kezebe, igy mindig elfutott ha baj van, meg altalaban otthagytam vmi biztonsagos helyen)
grebber
Mit kell csinálni azon a részen ahol fáklyávan kell mindig világítani??
Megvan a baba feje,jobb- és bak keze és a medalion is.
Most hogyan tovább??

Nagyon köszönöm a segitséget.Nagyon régota várom a választ😊Ha hazaértem akkor nyomom is tovább a gamet.Sietek, mert jönnek az új gamek és azokkal is végeznem kell.Tényleg milyen hosszu ez a hill ? Valaki már végigvitte ?
Shep
abból sehogy nem lesz kulcs, menj le az alagsorba, ott jön a szellem muki aki a videoban is van, na azt kopantsd fejbe majd nyomdd bele a kardot és akkor kapod meg a kulcsot.

Valakinek skerült úgy megcsináni, hogy ne haljon meg a csaj, tök gyors voltam meg minden, de a hülye csak belemászott a medencébe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Látom lassan mindenki eljut addig ahol én is vagyok , uh ha valaki megfejtette a topic: | #517 -as bejegyzésem felvetését az mindenképpen írjon legyen olyan jó és rendes 😊
grebber
OKÉ majd probálgatom.

Shep
a jegyet használod, elég szar mert pontosan oda kell állni használi a jegyet és akkor kienged.

grebber
Na ahogy mondtad itt mentünk le a csajjal és itt nem tudunk visszamenni. MÉR nem???
Na itt vok

grebber
OKé megnézem kösz.

Shep
gondolom a metrójegyet már felvetted, na akkor irány le a csajhoz ahol hagytad, mivel a fájós karja miatt nem tud létrázni meg körbe kell menned miatta, irány fel oda ahol lejöttetek, használod a jegyet, aztán megint használod a jegyet és lementek a King akármi lejáraton a vonathoz.

grebber
Na még mindig az a kérdésem hogy amikor beraktam a kart a metróba mit kell csinálni??û
Na az van hogy beteszem a kart és le tudok menni oda az ajtóhoz ami le volt zárva odaálok az ajtó elé de kiirja hogy a csajt elhagytam,de az a szemét nem követ mert létrán kell mászni és nem jön.
Valaki elmondaná mit kell csinálni?

Jah.A felbontások.
Nálam is valami hasonló probléma merült fel.
Alapból 800*600 ra van állitva a játék.Feltudom vinni a legnagyobb felbontásig is, de amikor kimentem, majd visszatöltöm a játékot, eltünnek a textúrák.Ettõl fogva hiába állitgatom a felbontást semmi sem változik,kiv 800*600 ban.Innentõl fogva visszaál a régi rend.A Sh 3 nál nálam sem volt semmi gond, de sh 4 nél már igen.(Az én kártyám ATI Saphire 9600 XT.Serintem a programmal van hiba.Miután egy az egyben konzolról rántották át a játékot , nincs rendesen bekonfigolva a gém PC re.Nem foglalkoztak, a beállításokkal túl sokat.
Ezt mutatja az is hogy ennyire egyszerû videóbeállítást már hosszú évekóta nem láttam 😊
Sziasztok.
Nacova ott vagyok, hogy a csajjal az oldalamon ujrajárom a pályákat.A problémám a börtön vagy ideggyogyintézetben vagy mi a francban van.Megtaláltam a fehérpollót.Elvittem haza és belemártottam a kádba, ami tele van vérrel.Van rajta egy üzenet.Arrol ir hogy az alagsór kulcsa a 2. emeleten van abban a szobában ahol sötét van és tégejek (Black Power) található.Az ágyalatt van egy kard amit elrejtett.Nah azt én megtaláltam, de hogy hogy lessz ebbõl kulcs addig már nemjut el az angol tudásom, még szótárral sem.Létszi ha valaki tudja a mrgoldást az írja már le mert nagyon idegesítõ hogy nyelvi hiányosságok miatt nemtudok továbbmenni.
O joval kesobbi tema 😉
Fuss el. Vagy leutheted. Ha kidodge-olod a loveseit, akkor bepoccen es bejon kozelre, ottmeg mindig megkinaltam a kedvenc golfutommel 😉Aztan amig azon a palyareszen van pihen szepen, mint egy kisangyal.
Shep
én megöltem, de a tetü esõkabátos csávó meg lõdöz rám de keményen a temetõben.

Az a gondom a játékkal, hogy a beállításoknál a felbontás alapból 640x480-on van, és ha növelni akarom, 400x300-ra ugrik, és már 640-re se tudok visszaváltani !
(Ati Radeon 9100, 4.7-es driver.
Az SH 2 és 3 is ment nagyobb felbontásban.)
Enis bekenhagytam, de engem kisertett itttott a jatek vegeig.. Sajna masra hasznaltam az ezustgolyot, ha meg fegyverrel csapkodtam le, hogy pihenjen, akkor elcsuszik a foldon azonnal, es nem lehet leszurni.
grebber
Én azt békénhagytam vizet nem kavart a kis köcsögje.

Shep
aha thx.

hat kezedbe veszed a pisztolyt es use az ezustgolyora 😊
Shep
hát az a baj, hogy tudom hogy ezekkel kell letaglózni, de nem tudom hogyan, mert hiába nyomom a use gombot nem érek vele semmit szóval ezért kérdem, mert gondolom a revolverrel kellene meglõni kifekszik, majd a kardal odaszögezni a földhöz, nade hogy tárazom pl be az az egy szem golyót ?

miert kerdezted, ha mar le is irtad egyuttal? 😊