858
  • Zsoldos
    Sztem neki sem tetszik a dolog, talan azert irt ide, hogy segitsen vki ;)

Nekem nincs tippem sajna.. Controls menuben okorkodnek hatha osszejon vmi.
  • andriska
    Szar ez úgy ahogy van...
  • RENOVACOACH
    EMBEREK lenne 1 gondom, ahogy elinditom a játékot az a hősőm csak a főldet nézi, tudok vele menni meg minden de csak lefele néz. ha egérel irányitom pillannatra felmegy a kamera de vissza eik ujra,Ha megváltoztatom a kamera modot akkor meg csak felfelé néz, help me
  • Gary
    Kell fáklya a temetőből, mert csak így látsz be a sötét helyekre (persze meg is kell gyújtani) és a kutakból szedd össze a fickó darabjait!
  • 1020joe
    Köszi
  • 1020joe
    Sziasztok!

Mit kell csinálni, ha a tolókocsis faszit összeraktam. Lementem a pincébe. Hogyan tovább?
  • RENOVACOACH
    Már megoldotam
  • RENOVACOACH
    THE following files did not self-register or unregister. DRC.DLL
    HIBA TIPUSTÁR/DLL betőltésekor
    Ezt irja ki én nem tom elinditani.
    utána azt irkja kia a game nem lett instalálva segitsetek létszi
  • andriska
    Hi!
    Ha valaki tudja már,hogy mért nem lehet a felbontást 640X480-ról feljebb tenni,az leírhatná.\dvd-s vengeance verzió\
  • Extraboy
    A WC-ben lesz a szobor kezeben. Azt ne kerdezd, hogy a szobor mi utan kerul oda mert ensem tudom! Nekem alapbol nem volt ott aztan jarkaltam, kineztem a hazam ablakan stb... es amire visszamentem ottvolt :)
  • Gustafson
    Sziasztok ! Én még az elején elakadtam !!! Átmegyek a metróba, leverem a kutyákat, felveszem a pisztolylőszert. Vissza a szobába, megtalálom a pisztolyt. Újra a metro, de sehol nem találok érmét a lejutáshoz !!! Valaki segítsen !!!
  • Loál János #606
    Képtelen vagyok, és nem is akarok.
  • Tetsuo
    Az irányítás viszont amúgy is xar. V vmit rosszul állítottam be? A külső nézetes jelenteknél (még naon az elején vok) vissza lehet váltani FPSre?
  • Tetsuo
    Térj át normal mouse-ra (én is így tettem kb 1éve), több játék nem engedi az inertálást.
  • Jano
    Skacok, működik valakinek az invert mouse fps-módban? Hiába állítom át a menüben nem történik semmi. Tud valaki megoldást?
  • Geri T
    Köszi, megpróbálom!
  • Evin
    www.gamecopyworld.com-on biztos van egy működő.
  • SG
    Na egész jó ez a játék, kellemes csalódás volt azután, hogy sok ember földbedöngölte ill. leszarozta. Áldom az eszem hogy nem hallgattam a negatív kritikákra, és mégiscsak nekiálltam játszani vele. Ismét beigazolódott a tétel, miszerint ne halgasson az ember X.Y. fórumozóra, hanem próbálja ki saját maga és próba közben döntse el hogy tetszik-e neki vagy sem. A grafika sem annyira béna mint vártam(az fps nézetet leszámítva), és végre a szörnyek is jól néznek ki. Az irányításhoz meg érdemes beruházni egy mezei gamepadra, és hipp hopp minden gond megoldódik. Én egy alap MS-sidewinder fossal tolom (kb.2000 Ft-ot ha ér) és tökéletesen lehet használni mindenre. De ez a játék még nem az igazi, majd ha kijön végre egy olyan, amiben megfelelő arányban lesz minden:jó kis történet+szürkeállományt megdolgoztató feladványok+befosatós rémisztő hangulat+véres kegyetlen(uncensored)hentelés. De szép is lenne ha valaha kijönne egy ilyen játék. Tudom sokan nem szeretik a gore meg slasher cuccokat és elég nekik a pszihó rettegés is, de én a régimódi horrorkedvelők sorába tartozom, és hát azért egy jó kis mészárlás minden horrornak az alapja akárki akármit is mond. Na sebaj addig is érdemes ezzel játszani mert jó ez a játék, bánhatja a sok türelmetlen emberke aki uninstallálta negyed óra játék után.
  • Geri T
    Sziasztok!!!!

Segítsetek plz! Mondjon valaki egy működő trainert a játékhoz!!! Előre is kösz!

GT
  • hykao #598
    Tessék, a várva várt magyarítás: KATT IDE
  • Songi
    Jóvanna... :-)
    Csak megkérdeztem mielőtt nekilátok a hétvégén, mert nem leszek netközelben és még kiderül hogy a pc-s verzióban nem macskagyökeret kell keresni hanem valami mást... :-)
    Köszi!
  • Zsoldos
    ertelemszeruen :)
  • Songi
    Sziasztok! Az angol végigjátszás jó PC-re is? Mert hogy eredetileg Playstationra írták. Vagy a két verzió ugyanolyan?
  • Evin
    Itt egy magyar végigjátszás. Hova lett a küzdőszellem?!
  • tux44
    Nem nekem kell.
    Egy linket tudtok adni egy angol végigjátszáshoz?
  • hykao #592
    HÁHÁ! ...ismét jót röhögtünk... :PPP

(Tux??? LOL :P)
  • tux44
    Hali!
    Honnan lehet leszedni magyarosítást és végigjátszást a Silent Hill 4:The Room -hez?
    Kösz
    Tux
  • nagykispeter
    Instalnál egy hiba üzenetet ír ki és a végén az van írva hogy leállítás vagy kihagyás ha a kihagyásra kattintok akkor folytatja tovább az instalt és a crackkelés után elindul!Valakinek csinált-e már ilyet és ha igen akkor végig leht-e játszani attol, vagy kihagy valamilyen fájlt és a közepén leáll mint a XIII-m?
  • Shep
    hát az egy másik játék volt, ebben az effektet lehet kapcsolgatni, textúra oyan amilyen.
  • 1c3
    Szeretnék kérdezni valamit a PC-s verzióval kapcsolatban. A SH4-ben lehet úgy változtatni a textúra(!) felbontását, mint a 3-ban? Így alapbeállításon olyan konzol-maszat az egész. Próbáltam állítani, de a játékon belül nem lehet, és a játékon kívüli konfignál sincs ilyen opció. Pedig a 3ban is a játékon kívül lehetett ezt állítani.
  • BaLeeX
    Tettem fel egy kérdést a Silent Hill 3 topicban aki képben van abból is az plz segítsen.
  • Lord Myn
    Valahol igazad lehet, ebből is látszik, hogy inkább adventure-fan vagyok és a könyebb akciókat kedvelem... Parásnak parásak voltak a lebegő szellemek, de egy idő után inkább idegesítettek (NAGYON!).

A puzzle szintnél viszont tévedsz, legalábbis az SH2-ben, ott minden
    puzzle fokozatnál más-más nehézségű fejtörők voltak, sőt ha a HARD-ot teljesítetted, akkor volt még egy EXTRA fokozat is, még újabb fejtörőkkel (emléxem HARD-on volt olyan, hogy több mint 1 órát gondolkodtam vmelyik fejtörőn). Az SH3 esetében lehet, hogy igazad van, mert én is hallottam, hogy EASY-ben egyszerűen csak kimaradtak részek...
  • Zsoldos
    Mi mas lenne parasabb, mint legyozhetetlen ellenfelek? Meg depresszivebbe es remenytelenebbe teszi az egesz helyzetet, amit a bezartsagerzet csak fokoz. Szerintem kb ez adja meg a jatek lelket.

Amugymeg sztem nem voltak komolyan zavaroak a szellemek, ha nagyon ugraltak, szepen lepihentek egy karddal a hasukban ;) 5 kard volt a jatekban es max talan 8 szellem, szoval igazan nem sok marad szegenyek kozul, akik maradhatnak kiserteni (raadasul nehany kozuluk igazan gyenge).

Actiont itt is lehett easy-re venni, csak a puzzle szintet nem lehet allitani. Az elozo reszekben valahogy igy volt: easy puzzle-n kimaradnak elemek a jatekbol (ertelmetlen). Normalon minden bentvan, es a szereplo neha segit 1-1 gondolattal. Hardon pedig ezek a hozzaszolasok elmaradnak. Szerintem szinten ertelmetlen opcio.
  • Lord Myn
    Abszólute egyetértek. Tkp ez ami NAGYON nem tetszett az SH4-ben, azok a hülye megölhetetlen szellemek... A 2-3-ban nagyon jó volt,
    hogy külön be lehetett állítani a kaland és az akció részek
    nehézségét, mivel én inkább a sztori/gondolkodós részek miatt
    játszottam. Ezért az akció very easy (vagy beginner vagy mittom
    én már mi volt), a puzzle meg normal v. hard volt. Sokkal jobb
    lett volna, ha az SH4-ben is lett volna vmi very easy és akkor
    mondjuk megölhetők lettek volna azok a lebegő szellemek is (jó,
    tudom, hogy a történet része, hogy nem lehet őket kinyírni, de
    akkor is).
  • SG
    Na azért ez nem teljesen így van. Mert egy jó horror zombik vagy másfajta gusztustalan lények nélkül olyan, mint az olasz spagetti paradicsomszósz vagy a pörkölt paprika nélkül. De az igaz hogy önmagában ezek már nem elegek egy sikeres filmhez,játékhoz,könyvöz. Bár néhány 70-es 80-as évekbeli agyatlan zombitrancsíros film, még ma is megállná a helyét a mai szar horror kínálat mellett. De ez játéktopik ugyhogy az offolást befejezem.
  • SG
    Ez igaz, nyomasztó és elvont ahogy írtad, csak ne lett volna dejavu érzésem tőle mint azt pár hozzászólással lejjebb leírtam. Azért még így is klasszisokkal jobb a sztori mint a többi gagyi játékban. De hamár megcsinálnak valamit tutira, miért nem lehet azt kiterjeszteni a játékban lévő összes elemre, ez számomra felfoghatattlan.
  • Zsoldos
    hat egy szot mondok: playstation :) .. Nincs mar benne eleg szufla.

SG: sztem pont azert jo az SH sorozat, mert nem szornytrancsir. A zombik onmagukban 0-t ernek, max annyi a dolguk, hogy fokozzak kicsit az atmoszferat, hogy utosebb legyen a tortenet talalasa. 80-as evekben meg ijedeztek az emberek a zombiktol, ma mar csak hangulati elem.
  • Lord Myn
    Én is úgy tudom, hogy ez az oka. Bár, ha textúrákat meg tudták csinálni 2048x2048-asra, akkor igazán újrakeverhették volna a hangot is hozzá (volt rá fél évük...). 1szavas horror játék, ami übereli az SH-kat? Nem hallottam róla. De amúgy az SH-kban nem a zombik a félelmetesek, hanem a kibontakozó történet, ami nagyon-nagyon nyomasztó és elvont...
  • Lord Myn
    Nekem már az elején feltünt az átvezető moziknál, főleg amikor ugyanolyan gyors volt Radeon 9600XT-n, mint GeForce 6800-on, akkor
    mértem FRAPS-vel. Játék közben fix 30 fps (soha nem esett fölé/alá),
    átvezetők 15 fps. Végülis nem ANNYIRA zavaró, mivel 4 évvel ezelőtt
    még sok játékban a pre-renderelt mozik voltak 15 fps. De azért, ha
    lehetne kilockolnám, mert azért már mégsem 2000-et írunk...
  • SG
    Köszi a választ ! A hang meg állítólag azért csak sztereó a 3. részben, mert azt nem jelentették meg xbox-on csak ps2 meg pc megjelenése volt. A 2. rész viszont xboxon is kijött. Bár ezt én is csak olvastam valamelyik topikban, lehet hogy nem ez az oka ! Az a másik horror játék(nem jut eszembe a neve) nem jön ki pc-re, amiről azt mondják a konzolosok hogy űbereli az SH mítoszt?? Valami egyszavas címe van és a grafikája nagyon brutálnak néz ki. Láttam pár képet belőle nagyon kemény, na abban a zombik, meg a szörnyek tényleg szépen ki vannak dolgozva, és ami a legfontosabb: félelmetesen is néznek ki !