Silent Hill 4: The Room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx
az elején csak egyszer kér nehézségi szintet, amit ott megadok az változtat a fejtörõkön is? vagy ebbe nincsenek is ilyen fasza háromhétigtartmígrájövök kulcsos/érmés/ kódos izék?

Ott akadtam el hogy visszatértem az apartmanházból a szobámba, és a jól bevált lyuk szépen befalazódott. Kaptam valami talizmánt gondolom azt kell felhasználni, de hogy hol az rejtély.
Birdy, 11:34 - Múvi: Forgatás
(Homelan) Barny: Roger Avary honlapján tette közzé az örömteli hírt, miszerint befejezték a munkálatokat Cristophe Gans-szal és Nicholas Boukhrieffel a Silent Hill film forgatókönyvén. A forgatás jövõ év februárjában indul, míg a film várhatóan 2006-ban érkezik a mozikba. A rendezõi székben a Farkasok szövetségét is jegyzõ Cristophe Gans ül.
info:Hardwired
Na erre a filmre nagyon kiváncsi leszek.
Next PC upgrade: 2022
Kicsit halóban a fórum, nem gondoljátok?😊
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Köszi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Kéne egy kis help!
A Prison Revisited-nél tartok, és meg kell ölnöm a szellemet, akitõl megszerezném majd a kulcsot a továbbjutáshoz..
A probléma ott kezdõdik, h nincs silver bullet-em, és hiába próbálom megölni (taktikám: beleeresztem a maradék 20 lõszeremet; utána a fejszével és a csákánnyal csapom; ha közel jön támadni, lefújom a szprével), de hatástalan..van a spéci kardom, azt meg nem tudom, h hogyan kell használni..
A leírás azt mondja, h ha lent van a földön, akkor szúrjam bele, és ottmarad..namármost, amikor összekuporodik, és a fejét lehajtva térdel, hiába megyek oda, választom ki az inventory-ból a kardot, és nyomom 1000rel a use-t, semmi...
Mit csináljak???
Köszi elõre is!
Csopi
de ha hamarabb elkészül az MGS2 fordítás, akár afgán sh4 végigjátszást is keresek neked😊
[merlinw.org]
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
SPOILER!
a vegen egyedul jon ki henry a hazbol, de benez egy viraggal a korhazba Eileenhez
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Zsoldos: én is egyszerre többet vittem, revolverrel, de hát meghalt a csaj, mondjuk mindegy meret már letöröltem, korántsem olyan jó mint az elõzõ részek.
Egyébként ha nem hal meg a csaj milyen bejátszás van a végén?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megvan a baba feje,jobb- és bak keze és a medalion is.
Most hogyan tovább??
Valakinek skerült úgy megcsináni, hogy ne haljon meg a csaj, tök gyors voltam meg minden, de a hülye csak belemászott a medencébe.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na itt vok
Na az van hogy beteszem a kart és le tudok menni oda az ajtóhoz ami le volt zárva odaálok az ajtó elé de kiirja hogy a csajt elhagytam,de az a szemét nem követ mert létrán kell mászni és nem jön.
Valaki elmondaná mit kell csinálni?
Nálam is valami hasonló probléma merült fel.
Alapból 800*600 ra van állitva a játék.Feltudom vinni a legnagyobb felbontásig is, de amikor kimentem, majd visszatöltöm a játékot, eltünnek a textúrák.Ettõl fogva hiába állitgatom a felbontást semmi sem változik,kiv 800*600 ban.Innentõl fogva visszaál a régi rend.A Sh 3 nál nálam sem volt semmi gond, de sh 4 nél már igen.(Az én kártyám ATI Saphire 9600 XT.Serintem a programmal van hiba.Miután egy az egyben konzolról rántották át a játékot , nincs rendesen bekonfigolva a gém PC re.Nem foglalkoztak, a beállításokkal túl sokat.
Ezt mutatja az is hogy ennyire egyszerû videóbeállítást már hosszú évekóta nem láttam 😊
Nacova ott vagyok, hogy a csajjal az oldalamon ujrajárom a pályákat.A problémám a börtön vagy ideggyogyintézetben vagy mi a francban van.Megtaláltam a fehérpollót.Elvittem haza és belemártottam a kádba, ami tele van vérrel.Van rajta egy üzenet.Arrol ir hogy az alagsór kulcsa a 2. emeleten van abban a szobában ahol sötét van és tégejek (Black Power) található.Az ágyalatt van egy kard amit elrejtett.Nah azt én megtaláltam, de hogy hogy lessz ebbõl kulcs addig már nemjut el az angol tudásom, még szótárral sem.Létszi ha valaki tudja a mrgoldást az írja már le mert nagyon idegesítõ hogy nyelvi hiányosságok miatt nemtudok továbbmenni.
Fuss el. Vagy leutheted. Ha kidodge-olod a loveseit, akkor bepoccen es bejon kozelre, ottmeg mindig megkinaltam a kedvenc golfutommel 😉Aztan amig azon a palyareszen van pihen szepen, mint egy kisangyal.
(Ati Radeon 9100, 4.7-es driver.
Az SH 2 és 3 is ment nagyobb felbontásban.)