858
  • raziel.
    valami minimum 32 vram meg valami vertex shadert ir hogy nemjo és nemindul el....
  • raziel.
    ati 9600 pro de azt mondta hogy ö viszaolvsott itt és többeknek ez volt ag ondja csak nemtudja megoldani...
  • mike369
    1. mit ír ki pontosan?
    2. milyen videokártya?
  • raziel.
    Sziasztok

előre szolok hogy ne kövezzetek meg pls mert nem olvastam vissza...

haveormnak nincs netje és kérdezi hogyha feltelepiti a játékot és kiirja valami videokártya 32 mb hibát akkor mit lehet tenni? pedig rendszerkövetleménynek minden megfelel sőt...

és nem indul el neki

pls valaki help
  • Zozo76
    Zsoldos: Arrol beszelsz ami egy kicsit ilyen makosodas feleseget okoz, mintha rossz lenne a vetel a tv-n? Na azt mar a kettoben is kilottem mert rontotta egy kicsit a kepelesseget. TV-n lehet hogy jo mert ott amugy is homaly minden. De monitoron?
  • JackDaniels #652
    Már a 3. rész is fos volt sztem. Nekem még mindig a konzolos 1.rész a tuti.:)))
    A 2. rész az még elment.:)
  • torrente
    Megnéztem, kurva szar eza 4. rész! A 3.-at ps2-őn nyomtam végig, ami hatalmas élményt nyújtott. A 4. részt ps2-őn még láttam, játszottam egy kicsit vele; most viszont csak ámulok a pc-átiraton! A grafika ps2-őn jobban tetszett, a gombkiosztás iszonyat. ÁÁ, felejtős játék ez (sajnos...)
  • Zsoldos
    a 3-asba mondjuk az arnyekok tokjok voltak.
    amugy amirol beszeltek az nem elmosas, hanem ilyen 'rosszminosegu felvetel' effekt nem? sztem az kotelezo.. plane mert valtozik is az esemenyek fuggvenyeben.
  • Gary
    A 3-asban ki lehetett kapcsolni az elmosást menüből. Lehet, hogy a 4-ben is ki lehet, már nem emléxem. Én meghagytam a "feeling" miatt :)
  • temes69
    ok. ez van. a játék tényleg nagyon király. egyébként felraktam a sh3-at meg az sh2-t is megnézni a grafikát. azokban is olyan.
  • Zozo76
    Asszem 4 Mb videoramja van a PS2-nek ugyhogy nagy felbontasu texturakat nem lehet elvarni tole. Meg TV-n jobban elmegy a gyengebb grafika mint monitoron. Sajnos ha valami konzol atirat az az esetek tobbsegeben nem sikerul valami fenyesen. Bar van kivetel GTA3, GTAVC, HALO (bar a halo-nak borzalmas a hardware igenye). Mondjuk ezek egyikeben sincsenek baromi nagy felbontasu texturak. De a jatek karpotol.
  • Zsoldos
    ismered azt a kozmondast, hogy a ps2 nem kepes csodakra? Amugy azert latnod kene mi van, biztos jo a keszuleked?
  • temes69
    hahó! valaki írja már ide hogy neki milyen a grafikája a játéknak! engem ezek a homályos texturák k...a idegesítenek. de ha mindenkinek ilyen akkor ez van.
  • temes69
    sziasztok! a problémám: mután felrakom a játékot és elindítom, tök homályosak a textúrák. olyan szinten hogy mondjuk a képeken az se látszik mi van rajtuk. a gépben egy radeon9600xt van, a proci meg a64 3000. lehet hogy azért ilyen gány a texturák minősége mert konzolos átirat a játék? vagy csak nekem ilyen szar?
  • Tomassmann
    Nem tud valaki csalást a játékhoz? Olyat ami gyertyát vagy medált ad. Elpazaroltam őket és most nagyon elkellne a szobába 2, és egy gyertya a csajnak.
  • Tomassmann
    Mert mindig azt írja, hogy itt nem tudom használni és ez a "mindig figyellek téged" szöveg is már az agyamra megy.
  • Zsoldos
    miert nehez lerakni a gyertyat?
  • Tomassmann
    Már megvan. Kifelejtettem a póstaládát, valószínűleg ez volt a hiba. Már az erdőnél voltam másodszorra. Ha a szobámból eltüntek a szellemek azt vehetem véglegesnek? A nappaliban egy csomó ideig próbáltam lerakni a gyertyát aztán egyszer csak magától megtisztult a fal. Az ágyam elötti polcra nehezen leraktam, de addigra már a telefonná volt. Ennek ellenére eltűnt.
  • Gary
    Én is menet közben olvasgattam őket és nem volt gond. A kulcs az ágy és az ablak között lesz... bár lehet, hogy előtte megvizsgáltam az ágyat...
  • Tomassmann
    Sziasztok. Elakadtam az Apartmant pálya végénél, mert nem találom az ágyam mellett a kulcsot ami a szomszéd csaj szobáját nyitja, pedig felszedtem a piros cetliket, igaz nem egyszerre, hanem közben olvastam el őket.
  • Zsoldos
    az anya nem a legpozitivabb?
    ha nem: sokkal tobb gyertyat gyujts. A fertozes csak egy bizonyos szint folott latszik intenziven. Mikor mar szepnek latod meg egess vegig egy gyertyat. Ja es van egy kis hiba-szeruseg a jatekban: a lakasban kell maradni, amig eg a gyertya, ha kimesz a szobabol, nincs tobbe hatasa
  • sorrow
    Milyen véget akartál ???

Ennél már csak 1 "pozitívabb vég" van, de akkor nagyon kell figyelni a lány egészségére, és a szellemeket azonnal elkell tüntetni a gyertyákkal.

Itt található egy végigjátszás:

http://w3.enternet.hu/priest/sh4_hun.txt
  • BaLeeX
    Nekem is ugyanez volt amit itt leírtál.

Megtisztítottam a szobát a szellemektől (volt egy a hálóban, volt egy az ajtó előtt, volt egy a falból kilógó, meg egy az óránál és az ablakoknál) utána végigmentem az egész szobán sehol nem pirosult a képernyő azaz elvileg teljesen megtisztult a szoba. A végén mégis az "Anya" befejezést adta ki nekem is. Ötlet?
  • BaLeeX
    Ok, megpróbálom elé lerakni.

Azt tudom, azért parázok, hogy nem követ, hanem bunyózik. :)
  • sorrow
    Közvetlenül eléjük tedd le a szent gyertyákat ez nekem fps nézetben elég nehéz volt, de megoldható, csak akkor tűnnek el.

A csaj "elvileg" követ, ha lehagyod,
    nehéz, de jobb ha vigyázol az egészségére befolyásolja, hogy milyen vége lesz a játéknak
  • BaLeeX
    Megvadulok.

Most vagyok a bevásárlóközpontban újra és kezdek ideges lenni (eléri a játék a hatását :D ).
    Egyik gondom: a lakásomban már a falból kilógó fejű szellem van és ha megyek menteni leszívja az energiámat pirosba. Gyertyát hiába gyújtok nem tűnik el. Vagy nem mindegy hol gyújtom?
    Vagy ezután már nem is lehet úgy menteni, hogy az energiám ne menjen le pirosba?

A másik: az a hülye pics@ megtámadja a szellemeket és baszik követni, mit tegyek? Vegyem el tőle a korbácsot, hogy fusson utánam? Mert idegesítő, hogy faszán el tudnék menekülni a szellemek elől ez meg leáll velük harcolni és szarrásebzik. Már így is ramatyabbul néz ki mint az elején.
  • BaLeeX
    Minden kérdésre választ kapok úgylátszik. :)
  • BaLeeX
    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Kösz, fél évig kerestem volna még.
  • sorrow

Az összes végigjátszás videót előhozhatjátok

ha a movie mappában lévó .pac kiterjesztésű videókat .avi vagy .mpg kiterjesztésűvé átírjátok.
    HAVE FUN !
  • Gary
    OTTHON a véres kádban!
  • BaLeeX
    Na sikerült leszúrnom nagy nehezen.
    A hosszúhajú csajt én is elintéztem ezüstgolyóval.

Viszont megint elakadtam. A börtönben vagyok újra (másodszor) és találtam egy inget amire írtak valamit viasszal és ezt a leírás szerint az első emeleten lévő véres kádban kéne megáztatnom, hogy el tudjam olvasni.
    Most ez alatt mit értenek? Az első szintet a körfolyosón? Mert ott sehol nem találok vérrel teli kádat egyik szobában sem.
  • BaLeeX
    Királyság.
  • Zsoldos
    Hat valojaban nem 4 befejezes van, hanem 2*2.. Ket komponensbol all az end cutscene: Az egyik: vagy megmented a csajt, vagy nem, a masik fele: vagy megtisztitod a szobat, vagy nem. Barmelyiket megcsinalhatod egy szem mentesbol kicsivel a vege elott.
  • Zsoldos
    Szetvered a szellemet, es mikor vergodik a foldon, a sima use-al atszurod. Az egyik szellemet ensem tudtam elintezni (a hosszu fekete hajut), o kulonleges banasmodot igenyelt: a speci loszerrel kell megkinalni, akkor lepihen eleg ideig, es atszurhatod.
  • HITMorpheus
    Hogyan?
  • BaLeeX
    Ja, nincsenek valahol mentések a kölönböző befejezésekről?
  • BaLeeX
    Azt mondjátok meg nekem hogy a francba kell használni azt a kis kardot amivel a szellemeket le lehet "szögezni" a padlóhoz??
    Ott vagyok, hogy a házmester kulcsaival nyitogatom a lakásokat de egy hülye szellem rámszállt jó lenne lerögzíteni az aranyoskát.

Ugye alapba nem lehet használni azt a fakardot, ha meg lecsapom a szellemet kb. 1mp-ig van a földön, akkor hiába nyomogatom, hogy használja rajt a kis kardot nem csinál semmit, felkel a szellem és basztat tovább.
  • Dave77
    Befejeztem "Mother" end-el 17 és fél óra alatt. Állítólag "Escape" a legjobb, ahhoz meg a legvégén meg kell a szobát tisztínai a szellemektől, lerakok egy gyertyát az asztalra, el is tűnnek, Eileen is megmenekül, de a végső videónál amikor mondja, hogy most már visszatérhetek az otthonomba, utána mutatja a szobát, ugyanolyan "véres"..ja meg a "gyerek" is összeesik az ajtó előtt...
    Ezzel vége. #594-es hozzászóló által linkelt leírás végén olvastam.
  • 1020joe
    Közben megoldottam, de azért kösz a helyesbítést.
  • Gary
    Bocs', félre olvastam! (ha, helyett hogy... már, mindegy)

Olvasd el az oltáron lévő könyvet, a díszes medállal nyithatod ki az ajtót. Majd le a lépcsőn és újra a börtönbe kerülsz...
    A medált északnyugatra találod, talán a harmadik helyszínen egy síron. (a csákányos helyszín után).