Silent Hill 4: The Room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Segítsetek plz! Mondjon valaki egy mûködõ trainert a játékhoz!!! Elõre is kösz!
GT
Csak megkérdeztem mielõtt nekilátok a hétvégén, mert nem leszek netközelben és még kiderül hogy a pc-s verzióban nem macskagyökeret kell keresni hanem valami mást... :-)
Köszi!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egy linket tudtok adni egy angol végigjátszáshoz?
Honnan lehet leszedni magyarosítást és végigjátszást a Silent Hill 4:The Room -hez?
Kösz
Tux
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A puzzle szintnél viszont tévedsz, legalábbis az SH2-ben, ott minden
puzzle fokozatnál más-más nehézségû fejtörõk voltak, sõt ha a HARD-ot teljesítetted, akkor volt még egy EXTRA fokozat is, még újabb fejtörõkkel (emléxem HARD-on volt olyan, hogy több mint 1 órát gondolkodtam vmelyik fejtörõn). Az SH3 esetében lehet, hogy igazad van, mert én is hallottam, hogy EASY-ben egyszerûen csak kimaradtak részek...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Amugymeg sztem nem voltak komolyan zavaroak a szellemek, ha nagyon ugraltak, szepen lepihentek egy karddal a hasukban 😉 5 kard volt a jatekban es max talan 8 szellem, szoval igazan nem sok marad szegenyek kozul, akik maradhatnak kiserteni (raadasul nehany kozuluk igazan gyenge).
Actiont itt is lehett easy-re venni, csak a puzzle szintet nem lehet allitani. Az elozo reszekben valahogy igy volt: easy puzzle-n kimaradnak elemek a jatekbol (ertelmetlen). Normalon minden bentvan, es a szereplo neha segit 1-1 gondolattal. Hardon pedig ezek a hozzaszolasok elmaradnak. Szerintem szinten ertelmetlen opcio.
hogy külön be lehetett állítani a kaland és az akció részek
nehézségét, mivel én inkább a sztori/gondolkodós részek miatt
játszottam. Ezért az akció very easy (vagy beginner vagy mittom
én már mi volt), a puzzle meg normal v. hard volt. Sokkal jobb
lett volna, ha az SH4-ben is lett volna vmi very easy és akkor
mondjuk megölhetõk lettek volna azok a lebegõ szellemek is (jó,
tudom, hogy a történet része, hogy nem lehet õket kinyírni, de
akkor is).
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
SG: sztem pont azert jo az SH sorozat, mert nem szornytrancsir. A zombik onmagukban 0-t ernek, max annyi a dolguk, hogy fokozzak kicsit az atmoszferat, hogy utosebb legyen a tortenet talalasa. 80-as evekben meg ijedeztek az emberek a zombiktol, ma mar csak hangulati elem.
mértem FRAPS-vel. Játék közben fix 30 fps (soha nem esett fölé/alá),
átvezetõk 15 fps. Végülis nem ANNYIRA zavaró, mivel 4 évvel ezelõtt
még sok játékban a pre-renderelt mozik voltak 15 fps. De azért, ha
lehetne kilockolnám, mert azért már mégsem 2000-et írunk...
SH3: jobb graf, az SH2-nél, viszont csak Stereo hang, míg az SH2 az
tudott 6.1-et is)
kártya... Na jó, viccet félretéve: a játék fix fps-re van belõve sajnos, ha nem vetted észre: játék közben 30fps, átvezetõ (in-game motorral) animok közben 15fps. Elvileg azért, hogy kiegyensúlyozott legyen, ne legyen fps megugrás +/- irányban (amúgy ha nem hiszed, mérd ki FRAPS-vel). Szal azt szerettem volna megtudni, hogy van-e már olyan patch, ami ezt kikapcsolja, mert játék közben még ok a fix 30 fps, de az átvezetõ animok picit darabosak...
Nekem ez a tippem.
Nem tud vki egy patch-et hozzá, hogy az átvezetõ animok, ne 15fps-sel menjenek?
Okés megcsinaltam de nem kapok FENYT nincs vilagossag !!! Hogyan kell , mert mar felmentem es megynitottam a csapot de semmi !!!!
Ha még egy hétig nem jutok tovább, kénytelen leszek dörgölni a progit.
Na most aztán jól megfenyegettelek benneteket mi?
A véres ágyak nál lévõ lyukakat egymás alá kell forgatni: nekem kb 1 óra irányába --> majd felülrõl leugrálni a lyukakba.
Pontosan melyik falon jelenik meg démonarc ahol használnom kell?