Silent Hill 4: The Room

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmit, szóval tippem sincs hogy mit csináljak.
Daemon toolssal nem megy.
Csibe001
NFO sem ír semmit errõl?

Hát nagyon nem sikerül.
Ja és amikor letöltöttem torrenttel,akkor még 32 db rar fájl volt és ezek kicsomagolása után kaptam ezeket a fájlokat.
Csibe001
Én ilyen kiterjesztésekrõl még nem is hallottam.Nem lehet, hogy át kell nevezni?Jobb ötletem nincs.

Sziasztok!
2 napja töltöttem le a Silent Hill 3-at.
Kicsomagoltam a rar kiterjesztésû fájlokat, majd kaptam Mfa és Afs kiterjesztésû fájlokat. Semmilyen telepítõt sem találtam a fájlok között.
Nem tudom mit csináljak😞. Kell még valamilyen program ezekhez a fájlokhoz?
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.
Csibe001
Ha kedved van hozzá akkor ajánlom a "Silent Hill 1 PC(PS1 Emulator integrated)" -et azt hiszem ezen a néven fut a neten.Ezzel végigjátszhatod, ha igazi fan vagy akkor nem zavar a graf, mint mondtam én is késõn játszottam vele s mégis végigvittem annyira jó a hangulata!

Atisz
Sajnos az 1. résszel nem játszottam <#rinya>
Nem volt PS-em.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csibe001
Egyenlõre..mivel a 2-tõl kezdve végig megjelent pc-re is, így sztem tuti lesz , én azt sajnálom hogy a konami kijelentette, hogy wii-re nem lesz, bár ezt se veszem 100%-nak.

Csibe001
Nekem is a második rész a kedvenc meg az etalon, de félelmetesebb az 1 véleményem szerint.Pedig jóval a 2 után játszottam vele, s még a hamu is háromszög alakú volt, mégis jobban féltem alatta mint bármelyik másiknál. 😊
De tény hogy számomra a 2 tûnik a legkidolgozottabnak történet alapján,bár az egy sem utolsó ebben sem. 😊

kirol
Csak kár hogy nem lesz PC -re. <#kocsog>-ök.

Atisz
"A Silent Hill 5 állítása szerint egészen a gyökerekhez nyúl majd vissza, és stílusban, hangulatban, valamint a karakterek tekintetében leginkább a második részre fog hasonlítani."

Ez jó... a 2. rész hangulata volt az etalon...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
SH1: 1999
SH2: 2001
SH3: 2003
SH4: 2004
SH Origins(PSP): ~2007 (?) trailer-ek
SH5(PS3, X360): ~2007 (?)

Végül két cikk az SH5-tel kapcs:

"A Silent Hill sorozat zseniális zenéiért, valamint hangjaiért felelõs, illetve a negyedik rész és a film esetében producerként is tevékenykedõ Akira Yamaoka nemrég egy interjúban beszélt egy keveset a német GamePro magazinnak a készülõ ötödik epizódról.

A Silent Hill 5 állítása szerint egészen a gyökerekhez nyúl majd vissza, és stílusban, hangulatban, valamint a karakterek tekintetében leginkább a második részre fog hasonlítani. Az Origins-ben látott kameraállást is el lehet felejteni: ismét visszatérnek a rendkívül egyedi, és a fontosabb részletekre, momentumokra koncentráló képek.

Yamaoka végül a célplatformokat is elárulta: ahogy arra számítani lehetett, a PS3 és az Xbox 360 tulajok tehetnek majd újabb kirándulást tóparti városkában."

"Az amerikai Electronic Gaming Monthly magazin gyakran igazságokkal teli pletykaszekciója nemrég arról számolt be, hogy a Konami még az idén meg akarja jelentetni a Silent Hill 5-öt.

Célplatformként - akárcsak korábban mások - õk is a PlayStation 3-mat és az Xbox 360-at jelölték meg, és volt emellett még egy kissé különös érdekesség is: azt állítják, hogy az ötödik részt nem a japán, hanem az amerikai Konami részleg fogja fejleszteni. Ez utóbbi azért érdekes, mert a sorozat terén ezidáig zeneszerzõként és producerként tevékenykedõ Akira Yamaoka korábban már beszélt a játékról - lehetséges, hogy a régi fejlesztõgárdának csak egy kisebb része marad az ötödik rész esetében? Idõvel kiderül..."

[merlinw.org]

kirol
Hát ha jól tévedek a 4 2004 ben jött ki. Azóta eltelt 3 év.
Na ezidõ alatt mi a túrót csináltak? Az elsõ 4 meg jött egymás után rögtön.

A helyzet az, hogy egyenlõre PS3 és XBOX360 exkluzív.
De ha jól emlékszem elég gyorsan (félév-1év) alatt portolták át a 3. és a 4. részt is PC-re.
No de mikor jön ki konzolra 2007-2008 vagy még késõbb???
Szóval jegeljük a kérdést.

kirol
Na de lesz PC-n vagy nem. Mert ha nem, akkor kár erre egy percet is pazarolni.

A legdrámaibb és legkatartikusabb tényleg a 2. rész, viszont a legösszetettebb története a 4. résznek van.

Másrészt ezek az infók már vagy fél éve nyilvánosak, csak újramelegítették õket.
Sõt a silenthill.hu-n még egy olyan infó is van, hogy egy új ötlet megvalósításán is dolgoznak, aminek segítségével nem csak sötétben, hanem nappal is félelmet tudnának kelteni a játékosban. (ezt 2006.12.23-án tették fel oda)

De akkor sem értem, miért ez a nagy csend, se egy concept art vagy screenshot.

Atisz
Hát igen, a 2. rész hangulatilag a legjobb volt.

kirol
Silent Hill 5 morzsácskák
<2007. április 21. @ 10:47 - Tefl0n>
Sejthetõ volt, hogy nem áll meg a széria, de a Games Radar oldalán megjelent cikk bizonyítani látszik a feltevéseket, bizony lesz Silent Hill 5.

Az ötödik rész a Silent Hill 2 nyomvonalában halad tovább Akira Yamaoka szerint, aki a széria egyik megalkotója. Úgy tûnik, játék a karakterek viselkedésében, és a story elõrehaladtában fog legjobban hasonlítani a második részhez. A kamera is a klasszikus helyzetekben fog megmaradni, nem pedig a PSP-n kiadott Silent Hill: Origins által használt váll fölötti kamera fog megjelenni. A rajongók többsége egyébként abban reménykedik, hogy a játékban visszatér a korábbi hátborzongatóbb, kevesebb futok és ütök agyatlanul stlushoz. A fanok gyakran mondogatják, a Silent Hill 2 volt a legminõségibb rész, tehát sok elvárásnak kell majd megfelelnie az új alkotásnak.

Ez a GS-es cikk mihez van. Mert gondolom nem PC-re jüöhet sajnos. Vagy mégis?

Valószínûleg codec vagy driver probléma. Elõbbit töröld , utóbbit frissítsd. Ha így se megy próbálkozz néhány crack-kel.
Ha még mindíg nem megy friss xp+sp2.

Amiga
Nekem az a gondom, hogy az eredeti játék telepítése után nem indul a gáma, csak felbontást vált és fekete a képernyõ. Gondolom egy logonak kéne jönnie, vagy valami, de nem történik semmi. Lehet ezzel kezdeni valamit az uninstallon kívül? 😞

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

jah és ps2-m van.A konzolos fórumokon nem írnak vissza

Sürgõs segítség kéne!A második börtönös résznél tartok,és már az elején (a mentésnél) kevesebb az életem mint egy kocka,tehát csoda h a lakásban nem halok meg a migréntõl.Nem tudtok vmilyen élet kódot,vagy egyéb tanácsot adni?A segírséget elõre is köszönöm.

sziasztok! nekem se lesz sajnos magyar a magyarítástól. nem tudná esetleg elküldeni valaki emailben elküldeni a fileokat akinél mûködik?
ffxi
Az elérési utat nézd meg ,hogy nem e: c:\program files\....-ben van a gémed.

Fákjúal!

Hát leszedtem a filet feltettem de semmi sem lett magyar 😞... lehet hoyg kell még hozzá vlami?
Magyarítások pont hu-ról le tudod tölteni!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CSákómákó
Valki nem tudna adni 1 faja linket ahonna le tudnám tölteni a magyarositását mert kb 6 linkel próbálkoztam de mind 1 helyre dobott bvissza ami 404 es hibás 😞. Aki tud plz help.
sonico
bakker,ez most tényleg nem megy 😞 visszatértem az 'álomból' láttam ah a kisgyerek megöli a csajt,vis csak megsebzi,mert ah felébredek látom ah egy mentõ viszi el õt. otthon vok,a lyuk eltömõdött, a leírás szrint vmi talizmánt kéne kapnom,de honnan szerezzem be? han? hol találom? az egészz lakást átnéztem már 3szor ... 😞

kérlek vki segítsen, thx!

sonico
megvan! az egyik hûtõben volt a papír másik darabja,így már látom a kulcsot is. azért kössz 😊

sonico
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, nem találom a 303as ajtó kulcsát..a végigjátszás szerint az ablakok és az ágyam mellett kellene lennie, ha elolvastam minden vörös naplót..nos ninsc ott.

az alábbi vörös naplóim vannak meg: ápr.4 ; 8. ; máj 2.; 14; 20; "Darab"; júl.23. nos 'gyanakszom' h a darab második felét kéne vhol meglelnem...elõre is köszi a segítséget.

u.i.: az angol "wlaktrough"ot néztem de ha van magyar végigjátszás akkor abból szívesen kiböngészném. köszi a segítséget, hello.

ffxi
Most én tévedtem<#lookaround>
Jah, jó lenne a 4-hez is szinkron.

Fákjúal!

Csibe001
A szinkron a 4-re vonatkozott...mibõl gondoltad hogy az 5-re kellene egybõl szinkron??

ffxi
De elkalandoztatok 😄
Elõször az 5-öt és most meg rá a szinkron😄DD

Fákjúal!

Csibe001
Remélem a szinkronstúdió ehhez a részhez is csinál majd szinkront...

Csibe001
Ne is mondd, sztem elõ is veszem majd a kettõt, csak elõbb befejezem a 3-at.Megint. 😊

kirol
Nekem is tetszett.

Csibe001
Nyílván a PS3-ra koncentrálnak sajnos, mivel tudtommal egyenlõre arra fejlesztik csak, de szerintem a pc-seket sem fogják kihagyni, nem hinném, hogy bukás lett volna valamelyik rész is rá.
Én viszont nem venném jó néven ha csupán PS3-ra lenne, nagyon megszerettem silent hill-t, több mint 1 játék nekem, nem tudnám megmagyarázni miért.De nem vennék csak emiatt egy PS3-at...Ahogy a cikk is mondja, reménykedjünk.

kirol
Bakker, még jó, hogy kérdeztem és tessék.
Máris egy hír. Sajnos rossz.

"Új Silent Hill játék?
<2006. november 27. @ 19:22 - Chesario>
Az Official Playstation Magazine meginterjúvolta a Silent Hill széria producerét, Akira Yamaoka-t, aki érdekes dolgokat mondott nekik.

A Silent Hill sorozat producere és zeneszerzõje egy új részrõl mesélt az újságíróknak, amiben teljesen új oldalról közelítik meg a sorozatot, az elõzõ rész szorongató légkörét a pszichológiai horror veszi át, ami nagyon érdekesen fog kinézni a játékban. Sajnos csak Playstation 3 verzióról volt szó, de mivel a Konami még nem erõsítette meg a hírt, ezért még van remény egy PC-s verzió megjelenésére is."

Csibe001
Szerintem lesz, miért ne lenne?Hiszen a 2-tõl kezdve végig van pc-re is.

kirol
Hát azzal nem sokat érek. 😞
PC-s nem is lesz már? Szemetek!

Seth
készül az 5 ps3-ra, illetve psp-re is jön ki egy új rész

PSN ID.: Beegabor

kirol
Amúgy most mi a helyzet?
Vége van a Silent Hill sorozatnak?
Már nem is tudom, van vagy 2 éve, hogy megjelent a 4. Eddig szinte évente jött az új.

Sziasztok,

elkészült az elsõ nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülõ Guide belsõ tartalmával kapcsolatos bõvebb információt ITT, a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, elõrendelni/megvásárolni pedig jövõ hét elejétõl Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belõle szállítmány.

Köszi a figyelmet!

Powned by Phazon...

Lilithn: Ment egy üzenet...

Lilithn
Nem tudja valaki, hogy lehet-e még kapni valahol Mo.-on?
Vagy esetleg nem akarja valaki eladni? Mindhárom PC-én megjelent része érdekelne (és csak eredeti).

I can eat death like nobody\'s business.

Streetlife
végre megvan nekem is a SH4 😊

Atisz
PS 2-nél volt bennük különbség, ott az alapban nem volt benne pár ending és a Maria-s subgame...

Tower Guard
Akkor nemnagyon értem mi a 2 között a különbség talán az hogy ilyen hibákat kijavíthattak ha voltak benne vagy nemtom

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Atisz
Mind a 2 ugyanolyan. Az a rész amikor Mariával vagy elvileg a direcctor's cut, de ezt már az alap PC-s verzió is tudta...

Tower Guard
Tényleg amúgy nekem a director's cut van meg és van két fajta játék amikor elakardo indítani, a sima 2-ben is így van vagy nem?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4