858
  • gyuri12
    látom nagyon sokan járnak ide... egyébként megszereztem,nincs baj az irányítással,kösz a segítségeteket...
  • gyuri12
    hi,gondoltam megszerzem ezt a gamét,de előtte szeretném megkérdezni,hogy ennek is olyan gagyi az irányítása mint a resi4-nek pc-n?
  • kirol
    Na de ez tuti, vagy csak elírták?
  • ffxi
    Sztem az Úr is így akarta :)
  • Csibe001
    Kezdetnek... Silent Hill VSajna még semmi sincs a videóba de még messze az E3 vége... :D
    Mindenesetre jó jel :D
    1 és a 3 -ból ismer jel... :P
  • kirol
    Silent Hill 5

PLATFORM: PS3, XBOX 360, PC
    RELEASE DATE: TBD
    PUBLISHER: Konami
    DEVELOPER: Konami
    POSTED: 7/9/2007 10:59 AM
    By: Nick Ahrens

Csak így legyen. Jöjjön PC-re is!
  • Csibe001
    Hohó, azt szép lesz, nem lehetetlen de nehéz.
    Ha nem találsz sehol akkor ajánlom az E-bay-t.
  • Atisz #811
    Háát már egyik részt sem nagyon lehet kapni. Én a 2. részt venném meg.
  • fodinorbi
    Ok azért kösszi, akkor megveszem mert már láttam és tényleg jó játék.:D
  • Csibe001
    Akkor vagy keresd meg sztem máshonnan vagy boltba vedd meg , már csak 3000Ft.S ez egy olyan játék ami megéri. :)
    Ne haragudj, de több ötletem így hirtelen nincs, ha eszembe jut mégis akkor szólok.
  • fodinorbi
    Semmit, szóval tippem sincs hogy mit csináljak.
    Daemon toolssal nem megy.
  • Csibe001
    NFO sem ír semmit erről?
  • fodinorbi
    Hát nagyon nem sikerül.
    Ja és amikor letöltöttem torrenttel,akkor még 32 db rar fájl volt és ezek kicsomagolása után kaptam ezeket a fájlokat.
  • Csibe001
    Én ilyen kiterjesztésekről még nem is hallottam.Nem lehet, hogy át kell nevezni?Jobb ötletem nincs.
  • fodinorbi
    Sziasztok!
    2 napja töltöttem le a Silent Hill 3-at.
    Kicsomagoltam a rar kiterjesztésű fájlokat, majd kaptam Mfa és Afs kiterjesztésű fájlokat. Semmilyen telepítőt sem találtam a fájlok között.
    Nem tudom mit csináljak:(. Kell még valamilyen program ezekhez a fájlokhoz?
    Légyszi segítsetek.
    Előre is köszi.
  • Csibe001
    Ha kedved van hozzá akkor ajánlom a "Silent Hill 1 PC(PS1 Emulator integrated)" -et azt hiszem ezen a néven fut a neten.Ezzel végigjátszhatod, ha igazi fan vagy akkor nem zavar a graf, mint mondtam én is későn játszottam vele s mégis végigvittem annyira jó a hangulata!
  • Atisz #802
    Sajnos az 1. résszel nem játszottam
    Nem volt PS-em.
  • Csibe001
    Egyenlőre..mivel a 2-től kezdve végig megjelent pc-re is, így sztem tuti lesz , én azt sajnálom hogy a konami kijelentette, hogy wii-re nem lesz, bár ezt se veszem 100%-nak.
  • Csibe001
    Nekem is a második rész a kedvenc meg az etalon, de félelmetesebb az 1 véleményem szerint.Pedig jóval a 2 után játszottam vele, s még a hamu is háromszög alakú volt, mégis jobban féltem alatta mint bármelyik másiknál. :)
    De tény hogy számomra a 2 tűnik a legkidolgozottabnak történet alapján,bár az egy sem utolsó ebben sem. :)
  • kirol
    Csak kár hogy nem lesz PC -re. -ök.
  • Atisz #798
    "A Silent Hill 5 állítása szerint egészen a gyökerekhez nyúl majd vissza, és stílusban, hangulatban, valamint a karakterek tekintetében leginkább a második részre fog hasonlítani."

Ez jó... a 2. rész hangulata volt az etalon...
  • MerlinW
    SH1: 1999
    SH2: 2001
    SH3: 2003
    SH4: 2004
    SH Origins(PSP): ~2007 (?) trailer-ek
    SH5(PS3, X360): ~2007 (?)

Végül két cikk az SH5-tel kapcs:

"A Silent Hill sorozat zseniális zenéiért, valamint hangjaiért felelős, illetve a negyedik rész és a film esetében producerként is tevékenykedő Akira Yamaoka nemrég egy interjúban beszélt egy keveset a német GamePro magazinnak a készülő ötödik epizódról.

A Silent Hill 5 állítása szerint egészen a gyökerekhez nyúl majd vissza, és stílusban, hangulatban, valamint a karakterek tekintetében leginkább a második részre fog hasonlítani. Az Origins-ben látott kameraállást is el lehet felejteni: ismét visszatérnek a rendkívül egyedi, és a fontosabb részletekre, momentumokra koncentráló képek.

Yamaoka végül a célplatformokat is elárulta: ahogy arra számítani lehetett, a PS3 és az Xbox 360 tulajok tehetnek majd újabb kirándulást tóparti városkában."

"Az amerikai Electronic Gaming Monthly magazin gyakran igazságokkal teli pletykaszekciója nemrég arról számolt be, hogy a Konami még az idén meg akarja jelentetni a Silent Hill 5-öt.

Célplatformként - akárcsak korábban mások - ők is a PlayStation 3-mat és az Xbox 360-at jelölték meg, és volt emellett még egy kissé különös érdekesség is: azt állítják, hogy az ötödik részt nem a japán, hanem az amerikai Konami részleg fogja fejleszteni. Ez utóbbi azért érdekes, mert a sorozat terén ezidáig zeneszerzőként és producerként tevékenykedő Akira Yamaoka korábban már beszélt a játékról - lehetséges, hogy a régi fejlesztőgárdának csak egy kisebb része marad az ötödik rész esetében? Idővel kiderül..."
  • kirol
    Hát ha jól tévedek a 4 2004 ben jött ki. Azóta eltelt 3 év.
    Na ezidő alatt mi a túrót csináltak? Az első 4 meg jött egymás után rögtön.
  • sorrow
    A helyzet az, hogy egyenlőre PS3 és XBOX360 exkluzív.
    De ha jól emlékszem elég gyorsan (félév-1év) alatt portolták át a 3. és a 4. részt is PC-re.
    No de mikor jön ki konzolra 2007-2008 vagy még később???
    Szóval jegeljük a kérdést.
  • kirol
    Na de lesz PC-n vagy nem. Mert ha nem, akkor kár erre egy percet is pazarolni.
  • sorrow
    A legdrámaibb és legkatartikusabb tényleg a 2. rész, viszont a legösszetettebb története a 4. résznek van.

Másrészt ezek az infók már vagy fél éve nyilvánosak, csak újramelegítették őket.
    Sőt a silenthill.hu-n még egy olyan infó is van, hogy egy új ötlet megvalósításán is dolgoznak, aminek segítségével nem csak sötétben, hanem nappal is félelmet tudnának kelteni a játékosban. (ezt 2006.12.23-án tették fel oda)

De akkor sem értem, miért ez a nagy csend, se egy concept art vagy screenshot.
  • Atisz #792
    Hát igen, a 2. rész hangulatilag a legjobb volt.
  • kirol
    Silent Hill 5 morzsácskák
    [2007. április 21. @ 10:47 - Tefl0n]
    Sejthető volt, hogy nem áll meg a széria, de a Games Radar oldalán megjelent cikk bizonyítani látszik a feltevéseket, bizony lesz Silent Hill 5.

Az ötödik rész a Silent Hill 2 nyomvonalában halad tovább Akira Yamaoka szerint, aki a széria egyik megalkotója. Úgy tűnik, játék a karakterek viselkedésében, és a story előrehaladtában fog legjobban hasonlítani a második részhez. A kamera is a klasszikus helyzetekben fog megmaradni, nem pedig a PSP-n kiadott Silent Hill: Origins által használt váll fölötti kamera fog megjelenni. A rajongók többsége egyébként abban reménykedik, hogy a játékban visszatér a korábbi hátborzongatóbb, kevesebb futok és ütök agyatlanul stlushoz. A fanok gyakran mondogatják, a Silent Hill 2 volt a legminőségibb rész, tehát sok elvárásnak kell majd megfelelnie az új alkotásnak.

Ez a GS-es cikk mihez van. Mert gondolom nem PC-re jüöhet sajnos. Vagy mégis?
  • sorrow
    Valószínűleg codec vagy driver probléma. Előbbit töröld , utóbbit frissítsd. Ha így se megy próbálkozz néhány crack-kel.
    Ha még mindíg nem megy friss xp+sp2.
  • Amiga
    Nekem az a gondom, hogy az eredeti játék telepítése után nem indul a gáma, csak felbontást vált és fekete a képernyő. Gondolom egy logonak kéne jönnie, vagy valami, de nem történik semmi. Lehet ezzel kezdeni valamit az uninstallon kívül? :(
  • Dloc
    jah és ps2-m van.A konzolos fórumokon nem írnak vissza
  • Dloc
    Sürgős segítség kéne!A második börtönös résznél tartok,és már az elején (a mentésnél) kevesebb az életem mint egy kocka,tehát csoda h a lakásban nem halok meg a migréntől.Nem tudtok vmilyen élet kódot,vagy egyéb tanácsot adni?A segírséget előre is köszönöm.
  • cornellred
    sziasztok! nekem se lesz sajnos magyar a magyarítástól. nem tudná esetleg elküldeni valaki emailben elküldeni a fileokat akinél működik?
  • ffxi
    Az elérési utat nézd meg ,hogy nem e: c:\program files\....-ben van a gémed.
  • headshotdeluxe
    Hát leszedtem a filet feltettem de semmi sem lett magyar :(... lehet hoyg kell még hozzá vlami?
  • Gary
    Magyarítások pont hu-ról le tudod tölteni!
  • headshotdeluxe
    CSákómákó
    Valki nem tudna adni 1 faja linket ahonna le tudnám tölteni a magyarositását mert kb 6 linkel próbálkoztam de mind 1 helyre dobott bvissza ami 404 es hibás :(. Aki tud plz help.
  • sonico
    bakker,ez most tényleg nem megy :( visszatértem az 'álomból' láttam ah a kisgyerek megöli a csajt,vis csak megsebzi,mert ah felébredek látom ah egy mentő viszi el őt. otthon vok,a lyuk eltömődött, a leírás szrint vmi talizmánt kéne kapnom,de honnan szerezzem be? han? hol találom? az egészz lakást átnéztem már 3szor ... :(

kérlek vki segítsen, thx!
  • sonico
    megvan! az egyik hűtőben volt a papír másik darabja,így már látom a kulcsot is. azért kössz :)
  • sonico
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, nem találom a 303as ajtó kulcsát..a végigjátszás szerint az ablakok és az ágyam mellett kellene lennie, ha elolvastam minden vörös naplót..nos ninsc ott.

az alábbi vörös naplóim vannak meg: ápr.4 ; 8. ; máj 2.; 14; 20; "Darab"; júl.23. nos 'gyanakszom' h a darab második felét kéne vhol meglelnem...előre is köszi a segítséget.

u.i.: az angol "wlaktrough"ot néztem de ha van magyar végigjátszás akkor abból szívesen kiböngészném. köszi a segítséget, hello.