Silent Hill 4: The Room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daemon toolssal nem megy.
Ja és amikor letöltöttem torrenttel,akkor még 32 db rar fájl volt és ezek kicsomagolása után kaptam ezeket a fájlokat.
2 napja töltöttem le a Silent Hill 3-at.
Kicsomagoltam a rar kiterjesztésû fájlokat, majd kaptam Mfa és Afs kiterjesztésû fájlokat. Semmilyen telepítõt sem találtam a fájlok között.
Nem tudom mit csináljak😞. Kell még valamilyen program ezekhez a fájlokhoz?
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.
Nem volt PS-em.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De tény hogy számomra a 2 tûnik a legkidolgozottabnak történet alapján,bár az egy sem utolsó ebben sem. 😊
Ez jó... a 2. rész hangulata volt az etalon...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
SH2: 2001
SH3: 2003
SH4: 2004
SH Origins(PSP): ~2007 (?) trailer-ek
SH5(PS3, X360): ~2007 (?)
Végül két cikk az SH5-tel kapcs:
"A Silent Hill sorozat zseniális zenéiért, valamint hangjaiért felelõs, illetve a negyedik rész és a film esetében producerként is tevékenykedõ Akira Yamaoka nemrég egy interjúban beszélt egy keveset a német GamePro magazinnak a készülõ ötödik epizódról.
A Silent Hill 5 állítása szerint egészen a gyökerekhez nyúl majd vissza, és stílusban, hangulatban, valamint a karakterek tekintetében leginkább a második részre fog hasonlítani. Az Origins-ben látott kameraállást is el lehet felejteni: ismét visszatérnek a rendkívül egyedi, és a fontosabb részletekre, momentumokra koncentráló képek.
Yamaoka végül a célplatformokat is elárulta: ahogy arra számítani lehetett, a PS3 és az Xbox 360 tulajok tehetnek majd újabb kirándulást tóparti városkában."
"Az amerikai Electronic Gaming Monthly magazin gyakran igazságokkal teli pletykaszekciója nemrég arról számolt be, hogy a Konami még az idén meg akarja jelentetni a Silent Hill 5-öt.
Célplatformként - akárcsak korábban mások - õk is a PlayStation 3-mat és az Xbox 360-at jelölték meg, és volt emellett még egy kissé különös érdekesség is: azt állítják, hogy az ötödik részt nem a japán, hanem az amerikai Konami részleg fogja fejleszteni. Ez utóbbi azért érdekes, mert a sorozat terén ezidáig zeneszerzõként és producerként tevékenykedõ Akira Yamaoka korábban már beszélt a játékról - lehetséges, hogy a régi fejlesztõgárdának csak egy kisebb része marad az ötödik rész esetében? Idõvel kiderül..."
[merlinw.org]
Na ezidõ alatt mi a túrót csináltak? Az elsõ 4 meg jött egymás után rögtön.
De ha jól emlékszem elég gyorsan (félév-1év) alatt portolták át a 3. és a 4. részt is PC-re.
No de mikor jön ki konzolra 2007-2008 vagy még késõbb???
Szóval jegeljük a kérdést.
Másrészt ezek az infók már vagy fél éve nyilvánosak, csak újramelegítették õket.
Sõt a silenthill.hu-n még egy olyan infó is van, hogy egy új ötlet megvalósításán is dolgoznak, aminek segítségével nem csak sötétben, hanem nappal is félelmet tudnának kelteni a játékosban. (ezt 2006.12.23-án tették fel oda)
De akkor sem értem, miért ez a nagy csend, se egy concept art vagy screenshot.
<2007. április 21. @ 10:47 - Tefl0n>2007. április 21. @ 10:47 - Tefl0n>
Sejthetõ volt, hogy nem áll meg a széria, de a Games Radar oldalán megjelent cikk bizonyítani látszik a feltevéseket, bizony lesz Silent Hill 5.
Az ötödik rész a Silent Hill 2 nyomvonalában halad tovább Akira Yamaoka szerint, aki a széria egyik megalkotója. Úgy tûnik, játék a karakterek viselkedésében, és a story elõrehaladtában fog legjobban hasonlítani a második részhez. A kamera is a klasszikus helyzetekben fog megmaradni, nem pedig a PSP-n kiadott Silent Hill: Origins által használt váll fölötti kamera fog megjelenni. A rajongók többsége egyébként abban reménykedik, hogy a játékban visszatér a korábbi hátborzongatóbb, kevesebb futok és ütök agyatlanul stlushoz. A fanok gyakran mondogatják, a Silent Hill 2 volt a legminõségibb rész, tehát sok elvárásnak kell majd megfelelnie az új alkotásnak.
Ez a GS-es cikk mihez van. Mert gondolom nem PC-re jüöhet sajnos. Vagy mégis?
Ha még mindíg nem megy friss xp+sp2.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Valki nem tudna adni 1 faja linket ahonna le tudnám tölteni a magyarositását mert kb 6 linkel próbálkoztam de mind 1 helyre dobott bvissza ami 404 es hibás 😞. Aki tud plz help.
kérlek vki segítsen, thx!
Egy kis segítségre lenne szükségem, nem találom a 303as ajtó kulcsát..a végigjátszás szerint az ablakok és az ágyam mellett kellene lennie, ha elolvastam minden vörös naplót..nos ninsc ott.
az alábbi vörös naplóim vannak meg: ápr.4 ; 8. ; máj 2.; 14; 20; "Darab"; júl.23. nos 'gyanakszom' h a darab második felét kéne vhol meglelnem...elõre is köszi a segítséget.
u.i.: az angol "wlaktrough"ot néztem de ha van magyar végigjátszás akkor abból szívesen kiböngészném. köszi a segítséget, hello.
Én viszont nem venném jó néven ha csupán PS3-ra lenne, nagyon megszerettem silent hill-t, több mint 1 játék nekem, nem tudnám megmagyarázni miért.De nem vennék csak emiatt egy PS3-at...Ahogy a cikk is mondja, reménykedjünk.
Máris egy hír. Sajnos rossz.
"Új Silent Hill játék?
<2006. november 27. @ 19:22 - Chesario>2006. november 27. @ 19:22 - Chesario>
Az Official Playstation Magazine meginterjúvolta a Silent Hill széria producerét, Akira Yamaoka-t, aki érdekes dolgokat mondott nekik.
A Silent Hill sorozat producere és zeneszerzõje egy új részrõl mesélt az újságíróknak, amiben teljesen új oldalról közelítik meg a sorozatot, az elõzõ rész szorongató légkörét a pszichológiai horror veszi át, ami nagyon érdekesen fog kinézni a játékban. Sajnos csak Playstation 3 verzióról volt szó, de mivel a Konami még nem erõsítette meg a hírt, ezért még van remény egy PC-s verzió megjelenésére is."
Vége van a Silent Hill sorozatnak?
Már nem is tudom, van vagy 2 éve, hogy megjelent a 4. Eddig szinte évente jött az új.
elkészült az elsõ nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülõ Guide belsõ tartalmával kapcsolatos bõvebb információt ITT, a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, elõrendelni/megvásárolni pedig jövõ hét elejétõl Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belõle szállítmány.
Köszi a figyelmet!
Powned by Phazon...
Vagy esetleg nem akarja valaki eladni? Mindhárom PC-én megjelent része érdekelne (és csak eredeti).
I can eat death like nobody\'s business.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4