Silent Hill 4: The Room

Oldal 1 / 18Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Én is végigvittem.Minden percét élveztem.<#worship>

Qwerty4

Qwerty4
Csak nem tudom miért magyarázod ezt nekem.
Szerintem se lényeg, de az embernek attól függetlenül van szeme, esztéikai érzéke, ízlése és a grafika is egy értékelhetõ pont a játékoknál.A játék része.
És biza sok szép játék egy trágya-fos, pl. Crysis. valósággal kínosak voltak számomra az átvezetõ videók, azoknak "élettelensége".

Qwerty4

Khm hát én nem ámulni akarok a csili villi grafikán mert ha játszom nem gyönyörködni akarok hanem egy jó történetet és egy jó gameplayt persze ne 10 éves grafikai szinvonalon legyen de amúgy nem számít.....

Maxtreme
Kíváncsi vagyok errõl a közhelyrõl mikor szoknak már le egyesek 😊
A grafika UGYANAYNNYIRA az adott játék fontos eleme mint a történet, és gameplay..

pár hónap is sokat számít amúgy meg nem a grafika a lényeg...

Qwerty4
Nem volt semmi élmény, mikor a bérházban egy lélek sincs, megcsorgetem az egyik szobában a telefont és hirtelen a síri csendbõl elõugrik egy szellembácsi vagy mi... <#hawaii><#vigyor><#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Pár hónappal újabb az Obscure, tényleg. xD
Legalább olyan minõségû graf azért sztem lehetett volna.

Qwerty4

Az Obscure újabb (bár nem sokkal)
Qwerty4
A hangulata óriási ennek a gamenek. :respect:
Csak kár, hogy legalább az Obscure grafikájának a szintjét nem üti.Hát ronda, a textúrák rettenetesek, meg amúgy is, a hangok sem valami fényesek, amikor az erdõben sétálok akkor meg valami ultragagyi, fültépõ.Irányítás megszokható, ue. volt az Obscureban és a Fahrenheitban is, ismerõs már. 😄 Ennyit a tecnikai dolgokról.
Az a lényeg, hogy jó a játék. 😊

Qwerty4

a rippelt verzióból csak a videók vannak kivágva...DE azok a videók több gigásak(minimum 1,5 GB de szerintem több)...szerintem senki nem fogja feltölteni...akkor már inkább töltsd le egészbe...

a "demo" kb 2,5GB ha csak 1mb-os neted is van 4-5 óra és kipróbálhatod és ha tetszik akkor megveszed.

tudom de mivel nem vmi jó netem van ezért nem akartam 25 mappát leszedni neten találtam egy missing files torrentet(nem csak 1-et)de mivel nem vok torrentes nem tom lszedni és csak torrenten van!ezért kértelek titeket hogy vhova pls töltsétek fel a movie mappát
Talán nem ripeltett kellett volna tölteni,letöltheted normálisba amúgy lemondhatsz a videókról

hello!nekem a rippelt változat van emg és így ügye nincs videó a játékban engem ez zavar!<#bee1> szal nem tudnátok feltenni a movie mappát vagy amibe a videók vannak?
djjeges
Sziasztok!
Elakadtam már az elején 😄
Lemegyek azon a mozgólépcsõn találkozom a csajjal elmegy klótyóra azt kinyírok pár kutyát ezután van 1 nagy kukac a falban addig jutottam ja és megvan má a stuki is.És ezután hogyan tovább?pls valaki!<#help>

sziasztok
újból elõvettem a gamet, de telepítéskor jön ez a drc.dll hiba
a játék feltelepül ugyan, de indításnál "crash occured" üzenettel kilép
régebben is volt ez a hiba, akkor valahogy sikerült megoldani, de most nem megy
tudtok segíteni? <#worship>
MerlinW
Szvsz a 2. rész a legjobb utána az 1. majd a 3.
A The Room nekem nem jött be annyira. De inkább ez mint az ötödik rész, azok alapján amiket írnak róla😊

Egyébként a második és harmadik részhez teljes magyar szinkron készült, talán a legjobb, játékhoz készült szinkron.

[merlinw.org]

ffxi
Nem rossz nah!

Fákjúal!

Qwerty4
Ezt a sorozatot is a 4. résszel kezdem, mint a RE-t.
Ma próbálom ki, remélem jó lesz.<#smile>

Qwerty4

én nem annyira értem a játékot. talán túl misztikus. játszottam a 4.kel lehet hogy ujra felteszem, megjött a kedvem. de van benne izgalmas rész is? mármint lehet borzongani meg minden, azt elismerem.... pl végefelé van valami hiper fõ boss? sokáig tart kijátszani?
szerintem ez a rész volt a legjobb.itt még rájöttem magamtól is a dolgokra...de a 2 ben végigjátszás nélkül lehetetlen volt...a 3 ban is volt pár rész amihez kelett végigjátszás...bár a 4, nem igazán volt parás de a sztori a legjobb.

elárulom én neked.mert ha nem eredetivel játszol és ripelt az a baj...

Csak 1 tippem van: a játék movie mappájában lévõ videofájlokat nevezd át .avi kiterjesztésûvé és így megtekintetõek bármelyik lejátszó programmal.

sikerült végig játszan ia játékot, de nekem nem jön ki a végén semmi movie... Ez miért lehet, vagy mit kéne tennem? Megöltem Waltert a végén és kijött a mentés rész, ki sem írta hogy a négybõl melyik befejezést sikerült véghez vinnem 😞 Ha valakinek van valami tippe nagyon megköszönnem😊
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ffxi
Én sem, eddig a Konami naon szimpi kis kiadó volt számomra a multiplatform szemléletével, de most.... :S

Fákjúal!

kirol
Az új videókat láttátok?
Videók

A grafban semmi extrát nem látok, nem értem miért nem lesz PC-re. 😞

ffxi
Jah végig fenn volt? 😛 Bocsesz...

Fákjúal!

fennt van a magyarítás...

ffxi
Télleg jól mondja, tedd fel a magyarítást.

Fákjúal!

wedge31
Tedd fel a magyaritást könyebb ugy tolni.
Angol nyelvü végigjátszást tudok egy párat de nem tudom az jo e neked.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mert már kerestem,de nem találtam?hm...

kirol
Miért nem keresel egy végigjátszást?

ehh...😞

kirol
Én már totál nem emlékszek rá sajnos.

miért nem segít senkisem?

ffxi
Még nincs hivatalos infó 😞

Fákjúal!

kirol
Igen, de a Silent Hill 5 az lesz egyátalán PC-re?

végre valaki!
ott mit kell csinálni,amikor felveszek egy kulcsot,amit kiástam a fa "kezébõl" és ott utána csak bolyongok,hogy lehet tovább menni?

grebber
Na most olvastam worthplayingen a hamarosan kezdödö GC-n lesz új Silent Hill is!

Next PC upgrade: 2022

látom nagyon sokan járnak ide... egyébként megszereztem,nincs baj az irányítással,kösz a segítségeteket...

hi,gondoltam megszerzem ezt a gamét,de elõtte szeretném megkérdezni,hogy ennek is olyan gagyi az irányítása mint a resi4-nek pc-n?

kirol
Na de ez tuti, vagy csak elírták?

ffxi
Sztem az Úr is így akarta 😊

Fákjúal!

Csibe001
Kezdetnek... Silent Hill VSajna még semmi sincs a videóba de még messze az E3 vége... 😄
Mindenesetre jó jel 😄
1 és a 3 -ból ismer jel... 😛

kirol
Silent Hill 5

PLATFORM: PS3, XBOX 360, PC
RELEASE DATE: TBD
PUBLISHER: Konami
DEVELOPER: Konami
POSTED: 7/9/2007 10:59 AM
By: Nick Ahrens

Csak így legyen. Jöjjön PC-re is!

Csibe001
Hohó, azt szép lesz, nem lehetetlen de nehéz.
Ha nem találsz sehol akkor ajánlom az E-bay-t.

Atisz
Háát már egyik részt sem nagyon lehet kapni. Én a 2. részt venném meg.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ok azért kösszi, akkor megveszem mert már láttam és tényleg jó játék.😄
Csibe001
Akkor vagy keresd meg sztem máshonnan vagy boltba vedd meg , már csak 3000Ft.S ez egy olyan játék ami megéri. 😊
Ne haragudj, de több ötletem így hirtelen nincs, ha eszembe jut mégis akkor szólok.

Oldal 1 / 18Következő →