858
-
#217 Én lementem már a metróba, kiszabaditottam a csajt, de onnantól még nem igazán tudom mit kéne tennem. Jönnek már ilyen levegőben lógó zombik, vonzom őket mint a mágnes de igazából elég idétlenek :D
De meg lehet szokni nem arról van szó, de tényleg nem tudom mit kéne onnan tennem, valaki segit? -
#216 lól -
#215 A wc-ben van a bábú ha arra gondoltál és már tovább tudsz menni a metrólejáróba. -
#214 Melyik szobában? :) -
#213 mert csak nyomkodsz itt összevissza -
#212 Menteni csakis a szobában lehet.
Megoldás a #206-ban van. -
#211 Elkadatam a játék elején, ahol a folyóson megjelentek a zombikutyák megöltem mindent és a folyósóvégén volt egy hernyószerűség. Az ütögettem 1 óráig de semmi nem történt. Hogy kell itt tovább jutni?
Valamint Easy fokozaton hol lehet menteni??? -
#210 ez malternek ment -
#209 igan úgy kellett oda kellett adni a csokit és adott egy papírt vmi írásal meg egy lapátot ilyen ásó vályót ilyen kicsit majd délután megnézem -
#208 hát ha nem is mind, de igem... de csak az elején bontakozik ki így, később nem annyira lesz ilyen -
#207 Oké köszi ezek szerint minden eggyes mozzanat nagyon fontos. -
#206 bemész a wcbe, ahova a csaj bement. felmész a lukon, majd a konyha melletti szekrényt elhúzod. Felveszed a pisztolyt, elolvasod a falon a szöveget, benézel a lyukon, felveszed a telefont a szobádban, benézel a lezárt szoba kukucskálóján, majd irány a fürszoba ahol visszamászol a lyukba. és ott lesz az egyik fülkében. -
#205 Valaki elmondaná hol kellene lennie a bábunak??
Mert én sehol sem találom már mindenüt voltam.
Még egy shot -
#204 Screenshoot -
#203 nem abban a házban,hanem a saját szobádban:) -
#202 valaki egykis élménybeszámloót és screenshotokat pls!!! -
#201 Gamepaddal kell játszani és akkor nem szar az iránytás ...
-
#200 én még a házba sem jutottam be -
davos80 #199 Hogy kell beállítani a 3rd person-t? -
mike369 #198 vagyis NEKEM... -
#197 sztem csak azoknak jön be akik a régi részeket is kedvelték -
mike369 #196 1általán megéri a game az erőlködést?
mert eddig szinte mindenki lehúúúúúúzta... -
#195 nem találtam meg a megoldást,a szám nekem is megvan,az 1iket a csajnál kaptam 161121,111121 probáltam telefonszá,ot a lakásban kombinálni belöle de semmi,a piros lapot is probálgattam itt ott.
1 dolgot még probálj meg nekem már nem volt idegzetem,a lakás hütöjében van valami csokis lötyi a faszi meg feszt csokit hajt nem-e azt kell oda adni neki -
mike369 #194 GONDOLTAM, de én majdan archíválni is óhajtanám... -
#193 Nekem sincs Daemon toolsal mountolom :)) -
mike369 #192 na ja, csak sajnos nem mindenkinek van dvd-írója... -
#191 jah azt akartam hogy bevált bocsi :D -
#190 én nem bevált a dvd-s -
mike369 #189 Próbálta már valaki a 3cd-s verziót? -
#188 noh eljutottam én is addig amikor a ház bejárata eltt pofázik a gyerek körbe néztem találtam egy sámot a síroknál "11121" nemtom hol kell felhasználni meg körbe néztem a lake-t megláttam meg pár kisértet de én sem tom
te má megoldottad ? -
#187 jó van na honnét tudja mhol tartasz csak egy tipp volt -
#186 jah és van a nappaliban vmi mögött egy pistole meg a pályákon szétszórva töltény -
#185 mindig ha visszamész a lakásba ott tudsz menteni az asztalon a papírnál vagy iratoknál és mindig vissza kel menni oda de ha vissaz mész az alvilágba vagy mi az akkor uan oda dob vissza ahol abbahagytad ! -
bazsi123 #184 a nappaliban van egy könyv a kisasztalon. abban/azzal tudsz menteni. -
#183 hehe -
#182 szerinted ott akadtam el?áááá tényleg nehéz feladvány lett volna........joval arréb van amiröl én beszélek,ezért nem érted,majd meglátod -
#181 Én is elkezdtem, és valami ISZONYATOSAN elborult és beteg játék ez :)) Nagyon tetszik eddig, bár még alig játszottam vele 10 percet. De az nem világos még nekem, hogy hogyan kell menteni, ezt valaki el tudná mondani?
Meg egyelőre egy vascsövön kivül fegyverem se nagyon van, remélem nem hagytam ki valahol... -
#180 ez neked ment
nah ez lóál volt -
#179 nekem is -
#178 amikor a kövön ül ?(elkezdtem ütni de nem ment belé átment rajta) lol
én ott tovább mentem előre és kész