858
  • grebber
    Pedig szerintem nagyon jó game.
  • mike369
    egyetértek (sajnos)
    lehet, hogy az 1-3 után túl sokat vártam tőle, de nekem ÓRIÁSI csalódás...
  • Tatyla
    Én is kipróbáltam de az egész játék élettelen és üres ebböl kifolyólag uninstall!
  • EndreMan
    Kérdés lefújva...ezredik próbálkozásra sikerült.....kössszz
  • EndreMan
    Hello,lenne egy kérdésem:
    Már sokáig elvittem a gamet,(subway revisited)de egy valamire nemtudok rájönni.
    Van az a szellem bénító tőr vagy kard a Sword of
    Obedience.És egyszerűen nem bírom használni.
    Elvileg akkor kéne amior a szellem egy pillanatra összerogy,de ilyenkor sem történik semmi ha fölé állok és nyomok rá egy use-t....Egyszerűen nem értem a dolgot.Kérem aki használta már,írja le hogyan csinálta ok?
    Előre is köszönöm...
  • fitutufi
    nah felmentem a legtetéjre meg engedtem a vizet azzal a tekerővel és most alul beindult a generátor de a lyukakat meg a tekerőket nem értem minden szinten vannak cellák és 2 ben lyuk ha beleugrok mind2be egymással lejjebb vanak akkor vissazjutok a legelejére a hapekhoz akit mmég nem szabadítottam ki vagy mit kell vele csinálni és akkor mst mi van ? én tekerőket nem találtam csak leffelül egyet ami egy ilyen kút szerűség vagy mi és azt engedtem meg !!
    plz help :)
  • Skyline
    Javítanálak már bocs..:)
    Feelingben nem nem sok játék tudja überelni hanem horrorkategóriában ez a játék az abszolút trónoncsücsülő már az 1. rész óta:)
  • NACSI
    erről lecsúsztam
    de kitaláltam
  • NACSI
    csumi SSEBO! mostvagyok aszem a building world elején...
    de van egy ötletem... a szobában nézzki az ablakon és szembe van egy nagy épület, sztem. ott van a building world a másik dimenzióban :D és a ház tetején van egy reklámtábla
    rajta egy telefonszámmal esetleg próbáld azzal kinyitni :D
    ha hülyeséget beszéltem bocsi:D de hátha
  • ssebo
    Kösz a segitséget
  • TneX
    Visszamászol a szobádba,kinézel az egyik ablakon,és keresel egy bazi nagy reklám táblát,ahol órási betűkkel ki van rakva egy telefonszám,na annak az utolsó 4 számjegye a kód :)
  • ssebo
    Help!!!!! A Building World-ben vagyok abban helységben ahul van agy billiárd asztal. Ott van egy ajto de nem tudom kinyitni. Valami telefon kod kell hozzá. Hogyan lehet kinyitni?
  • NACSI
    HELP aki elakadt a prison-be (TEKERGETÉS) !!!!!SPOILER!!!!!!gyanús :D A lényeg h. van 3 szint, a tornyon belül a cellák és a cellák mögött a torony legbelsejébe az irányítóterem, minden szinten tehát 3 irányítóteren ahol tudsz TEKERGETNI egy "csapot". úgytudsz eljutni az irányítótermekbe h.:
    vannak cellák amikbe lyukak vannak a padlón...(pontosan nememléxem h. hol de ha szisztematikusan megnézed a
    jukakat a térképet is figyelve haladsz megtalálod) amiken lemászva olyan cellákba juthatsz aminek az ajtaja zárva van
    . Ha végig járod a jukakat akkor az egyik elvezet az 1. szint alá , ahol egy folyosón létrán feltucc mászni a 1. szinen lévő irányítóterembe, és feljebb...Csak a 2.,3. szinten van tekergetnivaló...A falon vannak jukak amiken benézve látod mejik cellában van a véres ágy...úgy kell elfordítani a szobákat a "csapokkal" (a 2,3 szinten) h. az első szinten lévő véres agyas szobával egy vonalba legyenek függőlegesen természetesen :D... Aztán a 3. ról lemászni a jukon a véreságyasszobákon :DD
    remélem segítettem :D bocsi ha nagyon szájbarágós, nemnézemle senki értelmiszintjét,de még mesélni is élvezet
  • NACSI
    Egykis vélemény részemrőlis: az első részhez sajnos nemvolt szerencsém de a többit kivégeztem...feelingben az sh
    viszi a pálmát nemsok játék tudja felülmúlni...a 4-el csak azabajom h. túl kevés az ellenfél (bár csak a prison-nal
    végeztem) Hajrá mindenki toljátok :D
  • MerlinW
    mekkora komolyság.. gondoljatok bele hogy az előző hozzászólást egy avatatlan elolvassa (gyk. fingja sincs mi az az SH). Mit gondolhat rólunk?:D
  • TneX
    Ha jól vettem ki plas hozzászólásából akkor a Water prison world-ben akadt el(mivel az jön az erdő után),ami gyakorlatilag egy henger alakú gyerekbörtön 3 szintes,és középről figyelték őket.Hogyha bejutsz oda középre akkor ilyen kis ablakokon benézhetsz mindegyik cellába.Namost a 2. és a 3. szintet egy tekerővel el lehet forgatni,az első asszem fix.Megnézed az első szinten hol van az összevérezett ágy,és a luk.Felmész a második szintre,megkeresed ott is a kis ablakokkal az öszevérezett ágyat és odatekered ahol az első szinten volt,tehát fölé,és ugyanez a 3. szinten.Ha ez megvan,akkor kijössz a megfigylőből,felmész a 3. szinten lévő cellába,ahol a véres ágy van és szépen leugrálsz a lukakon.De ha félreértettem és nem itt akadtatok el akkor ezer bocsi,ha meg totál értelmetlen vagyok akkor mégtöbb :D
  • fitutufi
    hol kell tekergetni és mit és merre és hová ????????????????????????????????????????????????????????????????????????, plz help
  • MerlinW
    jó kis horror-kaland ez.. ki nem kakil oda hogy nincsa alatta "dúm3 motor"... nem is kell. ez így jó, így szép:) Mégiscsak egy silent hillről beszélünk:D
  • Skyline
    HM szvsz teljesen helytelen állítás hogy ez a leggyengébb SH rész..Inkább kicsit más és a grafikai motor is másnak tűnik...Mintha a SH3 szebb lett volna...Mindenesetre itt meg vannak extrább effektusok:)
    Az irányítást sztem még a világ legnagyobb hülyéje is maximum 5 perc alatt megszokja...
    A hangulat ott van a topon ez a dimenziós cucc nagyon üt eddig egy részen lettem idegbeteg amikor egy aggggyongipszelt csaj jön utánnunk és mindig lemarad...ÁÁÁÁ:)
    Nemtom mérmondja mindenki hogy szar max a nagy konzolutáló pc-sek meg pár baromarcu konzolos akik hentelésre és könnyű játékmenetre számítottak azok fujják hogy szar..Nforce-on igencsak jó értékeket kapott...És szerintem nagyon ott van a cucc...
  • grebber
    Na végre van kis időm nyomni nekem is nagyon bejön a game nem tom mér mondták sokan hogy szar.
    Igaz kicsit odafigyelős minden átnézős gondolkodos használos :)), de nagyon jó.
  • TneX
    A lényeg hogy a ugy tekergesd hogy a 3 véres ágy pont egymás alatt legyen,ha ez megvan akkor menj a harmadik emeletre és ugrálj le a lukakon :D
  • plas
    viszont aki túljutott a generátoros témán az elmondhatná hogyan csinálta...
    tekergetni kell vmi kereket jobbrabalra...pfff.... fogalmam sincs mi itt a teendő???
  • plas
    asszem megjelent... :))))
    [LEBASZÁS ELMARADT]
  • Factor_007
    bocs ha le vagyok maradva, de: akkor megjelent már?

[VÁRJA A LEBASZÁSOKAT]
  • plas
    Sztem nagyon jó kis game...
    Bár már az előzők is tetszettek. Az irányítás kezdetben nehézkes, de ki lehet békülni vele...
    Különben észrevettétek, hogyha kinézteak az ajtón (kémlelőlyukon) a falon kezdetben csak pár véres tenyérfolt volt, mostmeg már van vagy 16, ha jól számoltam. Most én is vmi kórházabn vagy mifenében járok, az erdős rész után...
    azért van parafeeling:)))
  • ZsoltiHunGames
    Elakadt az elején! Megvan a puska, a lőszer és a csaj kezéből valami érme. Mit kell vele kezdeni???? Mert a metró végén vagy egy "kukac" vagy valami! :) amit hiába lövök!:)
  • fitutufi
    nah eljutottam a terminalhoz vagy turbina vagy mi az és ott találtam a körben egy medált és lennt van sok bögöly és egy átjáró meg egy ajtó ahol van a turbina .
    most itt merre kell menni sry ?
  • pinehead
    rakd le a teleportnál otthon, aztán a háznál vedd elő.
  • fitutufi
    megvan nekem is a kulcs de most mi csináljak vele ami a gyökérnél volt amikor visszaakarok menni akkor mindig vissazdob a kapuhoz vmi homályosság van talán a házban kell használni a kulcsot vagy merre ? mikor ? hová ? :)
  • TneX
    Amugy nagyon jó kis játék,most fejeztem be a kórházas részt,elég para :DDD
  • TneX
    Kapargasd meg egy kicsit azzal a lapáttal azt a kéz formájú fagyökeret..
  • plas
    SPOILER!!! :)
    A metróban be kell menni az ajtón (mármint a metrókocsi ajtaján) és átmenni a mellette lévőbe, majd onnan ki a peronra, fel egy lépcsőn... nem nehéz, kicsit keresgélni kell...Én ott járok, hogy az erdőben odaatdtam a csávónak a csokis üccsit, adott egy lapátot, amivel nem tok mit kezdeni... valaki? :)))
  • Tatyla
    Én szivesen kiírom neked DVD-re!
  • mike369
    nem vágom!
  • fitutufi
    nem
    vágod ?
  • mike369
    naakkormégeccer:
    Próbálta már valaki a 3cd-s verziót?
  • fitutufi
    nem minden pályán több lyuk van és ott visszamehetsz és majd ha vissazmész akkor zan oda visszatesz
    vágod ?
  • mike369
    lassan...nagyon lassan...
  • ZsoltiHunGames
    és hogy fogok mindíg visszamenni a lakásba, ha mondjuk már 100kilométert egygyalogoltam?
  • fitutufi
    ahol laksz a legelején a lakás és ott a nappaliban egy dosszié ott lehet menteni