858
  • MerlinW
    ne adjátok fel skacok... az eleje mint sok játéknak lassan bontakozik ki, de szvsz a sztori, az vetekszik a 2vel..:D nekem bejön nagyon:)
  • malter
    én az erdöben járok a warehouse-nál,ott a faszi pofázik valamit és nem tok mi t csinálni,ajto zárva bejártam mindent
  • AndrewCB
    Utána a fürdődben ujra bele a lukba, és ott lesz a csajszi meletted kővé dermedve a vécén. A kezében lesz érme.
  • AndrewCB
    THX.

A repülő emberszörnyeket ki lehet nyirni vagy azok mindig ujraélednek? MErt eltaposni nem lehet őket, mint a kutyákat.
  • AndrewCB
    Az egyik mosdoban a falon van egy lyuk azon be kell bujni. És láss csodát megint otthon leszel! :)
  • Darkman2
    Sziasztok! Nekem is van egy problémám fölvettem a pisztolyt lent vagyok a metrónál de nem tom merre kell menni a golyókat már felvettem vissza is mentem a main roomba de semmi az angol leiirás alapján nem tok kiigazodni álítolag kéne vmi pénzérme esetleg jól gondolkozom tudna valaki segíteni lécci!!!Tul vagyok azon is hogy a csaj be ment a wc be és megöltem a a kutyákat! Van vmi bazi nagy hernyószerü cucc a folyosó végén ahol a tár is vol%! Léccives segítsetek mert tépem a hajamat előre is köszi!!!
  • fitutufi
    figy
    amikor kiszabadítottad nyitva vannak a 2 metron különöző ajtók és ilyen labirintus formába és a túl oldalra kell eljutni
    a nőt hadd majd követ de majd megdöglik előre mondom nagy vártócsa :D akkor lesz vége a Subway Wordnek
    na ennnyi !!!
  • fitutufi
    noh eljutottam a forest wordig
    a telefonba milyen sámot kell beütni ?,igaz mégnem fontos
    má az erdőbe volt nagy bögölyök vagy mik meg sok kutyák meg egy hapek aki csak pofázott
    hmmm
  • AndrewCB
    Nekem is lenne problémám. Tudnátok segíteni?

Lenn vagyok a metronál a csajt kiszabadítottam a metroból, de nem tudok semerre sem kimenni vele. Merre kell vinnem őt? Ill. a a repdeső emberszörnyeket nem lehet kinyirni? Leutom fekszik a foldon, rátaposok kétszer is, de egy idő után felélednek. Mostmár 5-6 db kerget és folyamatosan megy le az életem.

Előre is thx a segítségért.
  • AndrewCB
    Fegyvert ugy tudsz elovenni, h az egér görgőjével kiválasztod ami kell, és egy jobb ctrl-t nyomsz.
  • raziel.
    lol ne ez komoly?.......asdjflawjeréajwer

najo nc
  • fitutufi
    a világosságot le kell venni okos
    Brightnessbe
    teccikérteni ?
  • fitutufi
    noh má mindent értek
    nagyon teccik
    szellemektől amikor nem látom őket fel áll a hátamon a szőr különben a nagy körbe vagy amikor kulcsot kell szerezni a metrohoz má ez 2 vel máshol van
  • raziel.
    nektek is olyan viláos a game?

shotoltam párat és a shotok sokkal sötétebbek mint a game nem értem miért
  • Sil3nt
    screenahotot psl és ha lehet élménybeszámolót, hogy érdemes -e lehúzni...thx
  • Seth
    Az egy gyönyörű jelenet volt szerintem (persze gusztus kérdése hogy gyönyörű e amikor ömlik a vére, de a zene meg az animáció rohadt szépen meg van csinálva)
  • malter
    a demok megint jol sikerültek,bár az 1nek überelhetetlen volt mikor az ápolocsaj meghalt:)
  • malter
    nyomj esc -t és configold át az irányitást,én gamepadra állitgattam be és tök jo,csak a kameranézetek nem tul jok

lwb:a szellemek valoban genyo munkák,de szaladgálj el melletük és ha a két metron átverekedted magad utánna nem lesznek,legalábbis én az erdöben járok már eddig csak kutyák meg denevérek
  • fitutufi
    jajj hát én nem értem mindent nyomkodok de nem tom elővenni a pistolt meg a coinst használni annál a kapunál mert má átvettem hova merre és mivel kell használni ? mert én már mindent próbáltam !!
  • Alblink
    Mas ceg csinalta a 4.-reszt,mert szerintem a grafika szarabb mint a 3-ban nem?hogyvan ez minnel ujabb resz annal szarabb grafika?
  • badoer
    oké.akkor nem kisérletezek vele.én nem ertek ezekhez a dolgokhoz hogy vidikari meg egyebek nekem az egyik olyan mint a masik.koszonom a segitsegeteket
  • grebber
    Na kiprobáltam nekem nem okozott csalodást teljes mértékben tetszik.
  • Rusy
    azzal nem fog menni, minimum olyan vidkari kell ami támogatja a pixel shader, a teid meg nem, de nem tudom mit csodálkozol, már a 3 se ment mx 440-el
  • Seth
    Mx-et nem támogatja, mindössze ennyi :( ...olvasd el a readme-t, biztos benne van hogy pölö unsupported videocard:Geforce MX series vagy valami ilyesmi
  • badoer
    sziasztok.elakarom inditani a jatekot es azt irja:this game requries a video card with a minimum of 32mb vram and programmbale weretex pixel shader sup wport.the appocalition will now close.videokartyam:nividia geforce4 mx 440 with agb8x.mi a gondja?pedig a kartya jo
  • fitutufi
    megtaláltam a bábut meg a coinsokat ugye az kell ? és ott a bejáratnál hogy kell őket alkalmazni ? melyik gomb ? meg a fegyvert hogy lehet előveni ? mert én gördítek nyomok de semmi meg gonodlom a coinst is igy kell vhogy
    plz help
  • Corey
    kiprobaltam, es elegge vegyes erzesekkel vagyok.. eloszöris ami kapasbol kiszurta a szemem az a grafika, kisse hogyismondjam.. "csunya", főleg FPS nezetbol. a masik dolog az iranyitas, amit tenyleg nagyon elbaltaztak. de nem is ertem.. minek kellett ilyenre valtani? nem volt megfelelö az eddigi?.. ezekmellett sztem eddig (Forest-nel tartok) egesz kellemes a hangulat (szoba, bezartsag, valosag-illuzio keveredes). a sztorit persze még most sem értem:P dehát ez a Silent Hill. a grafika és az irányitástól eltekintve jo lesz vegigtolni márcsak a sztori és az ending miatt, amire kivancsi vagyok (elvileg több is van). Nem akarom elkapkodni, hiszen még nem vittem végig, de eddig sugva állitom hogy ez a legrosszabbul sikerült SH rész, de persze csak a sorozat többi tagját nézve. megéri sztem
  • Corey
    ezt kell csinalni a metroban, miutan a nőt kiszabaditottuk:
    Your next objective is to get to the other side. To do this, you must cross
    between the train cars, working your way up or down in between each car. Enter
    the car that Cynthia was trapped in. Immediately cross right. Move up and go
    left into the same car. Check the toy box. Open the door towards the front of
    the train. Exit the first door to your right. Go upwards, then enter the train
    to the right. Take the door down. Exit to your left, continue down, then go
    right into the same car. Take the door down into the next car. Go down further
    and finally exit to your right.
  • Alblink
    EN kb 3.szrra voltam ott akkor biztos az a baj akkor ujra megprobalom.koszi
  • grebber
    Holnap délelőtt kiprobálom én is.
  • lwb
    ha először vagy a metróban akkor sehol. eltűnt. hú. ekkor másszál kiszépen a női wc-n a lyukon.
    ha má' másodszor, akkor ottan egy bábunak kell ülnie, ami úgy néz ki mint a nő. na annak keziben lesz a jegy.
  • Alblink
    Nem eppen de azert kosz.Hol van a noi wc-ben csaj?a csaj bemegy de ki mar nem jon.
  • lwb
    ha beszélsz angílusok nyelvezetin, akkor imhol egy végigjáccás.
  • Alblink
    Koszonom.
  • lwb
    nem. vedd el a csaj-bábútól a női klozetban a jegyet és menj le a Lynx utcai metrólejáróra. tovább nemtom, de ott találkozol majd a halhatatlan szellemekkel...
  • Alblink
    Megvan a pisztoly,oda vissza mentem es nem tudom mit kell csinalni segitesen valaki?azzal a nagy kukaccal kell valamit csinalni?
  • Tatyla
    Hu ez ilyen bonyolult akkor inkább hagyom a francba!
  • fitutufi
    jah vissza kell menni
  • fitutufi
    eljutottam a kutyákig a metróban de nem tom szétverni őket nem tom h kell elővenni a szerszámot amivel agyon kell őket verni
    és hol vannak a mentések az a papír vagy mi ? vagy hol találom ?
    érdekes
    hmm
  • lwb
    nemtom. nekem perpill elment a kedvem az egsztől miután észrevettem, hogy a szellemeket nem lehet permanensen megölni.