Silent Hill 4: The Room

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké.akkor nem kisérletezek vele.én nem ertek ezekhez a dolgokhoz hogy vidikari meg egyebek nekem az egyik olyan mint a masik.koszonom a segitsegeteket
grebber
Na kiprobáltam nekem nem okozott csalodást teljes mértékben tetszik.

Next PC upgrade: 2022

azzal nem fog menni, minimum olyan vidkari kell ami támogatja a pixel shader, a teid meg nem, de nem tudom mit csodálkozol, már a 3 se ment mx 440-el

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Seth
Mx-et nem támogatja, mindössze ennyi 😞 ...olvasd el a readme-t, biztos benne van hogy pölö unsupported videocard:Geforce MX series vagy valami ilyesmi

PSN ID.: Beegabor

sziasztok.elakarom inditani a jatekot es azt irja:this game requries a video card with a minimum of 32mb vram and programmbale weretex pixel shader sup wport.the appocalition will now close.videokartyam:nividia geforce4 mx 440 with agb8x.mi a gondja?pedig a kartya jo
fitutufi
megtaláltam a bábut meg a coinsokat ugye az kell ? és ott a bejáratnál hogy kell õket alkalmazni ? melyik gomb ? meg a fegyvert hogy lehet elõveni ? mert én gördítek nyomok de semmi meg gonodlom a coinst is igy kell vhogy
plz help

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

kiprobaltam, es elegge vegyes erzesekkel vagyok.. eloszöris ami kapasbol kiszurta a szemem az a grafika, kisse hogyismondjam.. "csunya", fõleg FPS nezetbol. a masik dolog az iranyitas, amit tenyleg nagyon elbaltaztak. de nem is ertem.. minek kellett ilyenre valtani? nem volt megfelelö az eddigi?.. ezekmellett sztem eddig (Forest-nel tartok) egesz kellemes a hangulat (szoba, bezartsag, valosag-illuzio keveredes). a sztorit persze még most sem értem😛 dehát ez a Silent Hill. a grafika és az irányitástól eltekintve jo lesz vegigtolni márcsak a sztori és az ending miatt, amire kivancsi vagyok (elvileg több is van). Nem akarom elkapkodni, hiszen még nem vittem végig, de eddig sugva állitom hogy ez a legrosszabbul sikerült SH rész, de persze csak a sorozat többi tagját nézve. megéri sztem

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

ezt kell csinalni a metroban, miutan a nõt kiszabaditottuk:
Your next objective is to get to the other side. To do this, you must cross
between the train cars, working your way up or down in between each car. Enter
the car that Cynthia was trapped in. Immediately cross right. Move up and go
left into the same car. Check the toy box. Open the door towards the front of
the train. Exit the first door to your right. Go upwards, then enter the train
to the right. Take the door down. Exit to your left, continue down, then go
right into the same car. Take the door down into the next car. Go down further
and finally exit to your right.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

EN kb 3.szrra voltam ott akkor biztos az a baj akkor ujra megprobalom.koszi

Jimi Hendrix

grebber
Holnap délelõtt kiprobálom én is.

lwb
ha elõször vagy a metróban akkor sehol. eltûnt. hú. ekkor másszál kiszépen a nõi wc-n a lyukon.
ha má' másodszor, akkor ottan egy bábunak kell ülnie, ami úgy néz ki mint a nõ. na annak keziben lesz a jegy.

Nem eppen de azert kosz.Hol van a noi wc-ben csaj?a csaj bemegy de ki mar nem jon.

Jimi Hendrix

lwb
ha beszélsz angílusok nyelvezetin, akkor imhol egy végigjáccás.

Koszonom.

Jimi Hendrix

lwb
nem. vedd el a csaj-bábútól a nõi klozetban a jegyet és menj le a Lynx utcai metrólejáróra. tovább nemtom, de ott találkozol majd a halhatatlan szellemekkel...

Megvan a pisztoly,oda vissza mentem es nem tudom mit kell csinalni segitesen valaki?azzal a nagy kukaccal kell valamit csinalni?

Jimi Hendrix

Tatyla
Hu ez ilyen bonyolult akkor inkább hagyom a francba!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fitutufi
jah vissza kell menni

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
eljutottam a kutyákig a metróban de nem tom szétverni õket nem tom h kell elõvenni a szerszámot amivel agyon kell õket verni
és hol vannak a mentések az a papír vagy mi ? vagy hol találom ?
érdekes
hmm

lwb
nemtom. nekem perpill elment a kedvem az egsztõl miután észrevettem, hogy a szellemeket nem lehet permanensen megölni.

bon
És utánna merre kell menni?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lwb
a nõi vécén át a lyukon vissza az apartmanodba.

Az elso palyan lent a metronal merre kell menni mind a két ajto zárva van?valaki tovabjutott?

Jimi Hendrix

Tatyla
Hát ez jó volt apám!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fitutufi
ja ez R9 nek ment

fitutufi
lol
nekem nem annyi biztos helytõl függ mert csináltam egy tesztet ez jött ki 😞384-es vagyok)

440.3 kilobits per second
53.7 kilobytes per second
1MB file download 19.1 seconds

sajnos megállapít6juk, hogy a régóta várt nagy nevek sorra buknak, mint gézabácsi a magasküszöbben.
remélem, legalább a kotor2-vel nem járunk így...

lwb
ez is mekkora faszság! mármint a mentés. régen a falra festett jeleknél lehetett (alacsonyabb nehézségen meg bárhol). nemtom minek kell újítani ... eh.

bon
Menteni idáig (még nem sokat játszottam vele) egyedül a szobába lehetett a nappaliban egy asztalon lévõ könyv segítségével. Én a grafiátol egyáltalán nem voltam elhalva kifelyezetten csunya. A hangok közepesek (de legalább dolby digital). Irányítás szerintem katasztrofális (mondjuk nekem egyik rész irányítása se tetszett)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lwb
na. szerintem nem nagy szám, a 3 és fõleg a 2 kenterbe veri. sajnos. 😞 az irányítást kicsit megkutyulták, nehogymá' ismerõs legyen a régiekbõl. a szobádban pl. csak first person van, oszt kész. nincs akármikor mentés, igazából asse tudom, hogy mikor ment (gondolom mindig amikor visszaérünk a szobánkba, de ez nem százas). a grafika OK, de senki ne várjon farcryt vagy doom3-at, ennek ellenére ezzel van a legkisebb gáz.

a legnagyobb problémám, hogy a fõhõs olyan szinten buzis, hogy az már fáj. ezzel a szembefésült köcsög-frizurával kedvem lenne az elsõ szörny pofájába beleszaladni. remélem nem lesz heppi end és végén valami monszta széttépi erõsen tesztoszeron-light Henry barátunkat.

Shep
képeket én is láttam meg olvastam vmelyik újságban elõzetest és ott eléggé lehúzták, valamint volt sok olyan dolog ami nekem se tetszett így aztán .... mondjuk nekem a úgyis a RE sorozat a nagy kedvencem, de úgy vagyok vele ha a 2-3at végigvittem akkor csak nem hagyom ki ezt se, de persze egyszer minden sorozatnak vége szakad.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bogyoka
Én nézegettem a képeket, itt van a galériámban is róla, nagyon tetszik, de nagyon kiváncsi lennék rá.
Bár még sajnos nem töltöm😞((

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Shep
Aki már kipróbálta, mi a véleménye róla? Van olyan jó mint a 2-3, vagy milyen egyáltalán?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
Olyannyira különálló hogy a Silent Hill cimet el is hagy hatták volna a Room-rol!

Tatyla
Fizetös FTP!

Scholes18
Nekem még 33 x 50mb...

Glory Glory Man United!!

Lacc
Valaki árulja már el, hogy ez a rész valamelyik elõzõ folytatása? Vagy különálló, mint a 2. rész? Remélem különálló, mert nem igazán volt szerencsém kipróbálni az elõzõ részeket.
ujedith
honnan szeditek???
Nekem eddig egyik cim sem mukodott... 😞

Tatyla
63.5 Yeah

384-el nekem is 49-50 ha maxon megy.Néha felugorhat magasabbra is,de az csak pillanatokig tart.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Még 18 fájl azt jöhet a Rock'n Roll

figy,384kbit=384 osztva 8-al =48kB/s
lehet hogy a van olyan progid ami blokolja a feltöltést és így gyorsabb a letöltésed.

fitutufi
nono
én 54-gyel de most 56-tal töltök netlimiterbe nézem

384adsl-en 50k a max.

Már mért lenne pc-n szarabb?Ha nem is láttad...
Na mindegy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fitutufi

toMpEr
pc-n csak szarabb...

grebber
Pc-n csak jobb lesz kicsit ,vagy nem??
Miben volt szar???

fitutufi
én má beállítottam most az összes fennt van elég gyorsan jön maxon 56k-val 384 dsl-en

fitutufi
én is adtam 9/10 -et hellboy89 vagyok legalul majdnem