858
  • grebber
    Kibaszott apartman nem találom a 303-as szoba kulcsát tudom hol kellene lennie de nincs ott nem tom mit kell csinálnom hogy ott legyen.Valaki help mert már csak ez kell azt jön a következő rész.
  • mixk
    Ezt nem értem közvetlenül az apartman elöt járok ha ez esetleg mond valamit
  • fitutufi
    lól :D
  • mixk
    Nem tudom melyikre gondolsz én sehol sem találom a megoldást arrol a részröl szeretnék segitséget kapni ahol a kardot találtam
  • fitutufi
    olvass vissza
    plz
  • mixk
    a Boulding World ben vagyok itt mit kell csinálni mert voltam mindenhol de nem tudom mit kell csinálni a pály végén van egy ajtó amin van egy óra de nem tudom kinyitni.
  • mike369
    nm
  • fitutufi
    köszi neked is meg plasnak is megvan most az apartman worldba vagyok megszereztem a babát de nem tom mit kezdjek vele meg a postaládákkal a 101 meg a 304 -es szoba !
    akkor most mi van ?
  • Christian
    ah, király, ez müxik!:) kösz szépen!
  • Tatyla
    3750 by gamestar
  • mike369
    szedd le INNEN.
    ennek mennie kell, mert már sokaknál működött.
    ha nem, akkor nálad van valami geb@sz...
  • Christian
    pedig bemásoltam mindent a regbe, de nemjó:(
  • mike369
    igen, de az mind1, hogy előtte vagy utánna futtatod a reget
  • Christian
    De te azta a setup.bat ot kicsomagoltad?
  • plas
    nézz ki a normális világban a szemben lévő ház tetejére, azon van egy telefon szám, aminek az uccsó négy jegye a kód az ajtóhoz...
  • mike369
    a neve mindegy, de benne kell lennie a Windows Registry... sortól az utolsóig és akkor működnie kell! (nálam most is műxik)
  • Christian
    nem jó, nem adja hozzá, azt irja hogy: Nem lehet importálni a következőt: xy.erg. A megadott fájl nem rendszerleíró parancsfájl.
    A rendszerleíróadatbázis-szerkesztőben csak bináris rendszerleíró fájlokat importálhat.

Miért enm lehet hozzáadni? mi legyen a reg neve? az mind1?
  • mike369
    te is!
  • mike369
    Mivel itt velem is ilyen jófejek és segítőkészek voltak, megoldottam.
    Csinálj az alábbi szövegből egy .reg fájlt és azt futtasd le a játék könyvtárából!

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Konami]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Konami\Silent Hill 4]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Konami\Silent Hill 4\1.00.000]
    "Install Path"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
    "Install Language"="English"
    "Movie Install"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
    "Uninstall Path"="C:\\Programs\\InstallShield Installation Information\\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}"
    "SafeMode"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MYTH]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MYTH\Silent Hill 4]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MYTH\Silent Hill 4\1.00.000]
    "Install Path"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
    "Install Language"="English"
    "Movie Install"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
    "Uninstall Path"="C:\\Programs\\InstallShield Installation Information\\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}]
    "DisplayName"="Silent Hill 4"
    "LogFile"="C:\\Programs\\InstallShield Installation Information\\{00BD992A-D4C7-447D-8A1-60B5759EA30D}\\setup.ilg "
    "ProductGuid"="{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}"
    "InstallLocation"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
    "DisplayVersion"="1.00.000"
    "Version"=dword:01000000
    "MajorVersion"=dword:00000001
    "MinorVersion"=dword:00000000
    "LogMode"=dword:00000001
  • fitutufi
    figyuzzatok !
    az étteremben a building wordbe mi az ajtó kódja ilyen számkódos !! ??
    plz help
  • Christian
    nekem is ugyanez a problémám, ugyanezt írja ki:(
  • plas
    Na ismét elakadtam...
    a hotelban vagyok a "másik" oldalon...
    Egy hosszúhajú arc adott nekem egy babát, találtam egy kulcsot, mai a hotel összes ajtaját nyitja, kivéve a 302 és 303, és nemigazán tudom mit kellen most csinálni. Ha a túlvilágon bedugok egy cetlit kívülről az ajtóm alá, azt a rendes világban el tudom olvasni bentről. De semmi infó, hogy hogyan tovább és merre... Ha valki járt erre segítsen már ki plz... :)
  • grebber
    El kell forgatni a 3 véres ágyat egymás alá!
  • mixk
    Na én lejutotam a konyhába de az ajtón nem tudom beirni a kodot mert azt mondja tul sötét ven mi a megoldás.
  • R9
    köszi
  • fitutufi

dvd-s a király
  • tockany
    Sziasztok!
    A Silent Hill4 CD-s verzióját letöltöttem ,de nem tudom elindítani.
    Miután felinstallálom, elindítom a setup.bat file-t, unarc-cal kicsomagolja a többi cuccot (data, demo könyvtár).
    Ezután indítani akarom, és a "The game is not properly installed" , azaz a "játék nincs megfelelően telepítve" hibaüzenetet kapom.
    Mi lehet a hiba? Lehet, hogy csak egy crack file kéne, mert az egyik CD-n sincs. A DVD-s verziót kellett crack-elni? Ja, és installálás előtt miért nem lehet megválasztani, hogy hova telepítse a játékot?
    Az érdemi hozzászólásokat előre is köszönöm!
  • fitutufi
    nekem nem volt konyha :D
  • fitutufi
    én nem ugy csináltam és mégis a buliding word be vagyok simán megcsináltam az ágyakat és utána volt egy kód 0302 azt beírtam az ajtón és kész
  • EndreMan
    a véres ágyas szobákat kell a tekerővel egymás főlé forgatni a börtönben, majd leugrálni rajtuk a konyhába
  • PeeTeR
    ja en is itt akadtam el :D
    kiengedtem azt a barmot, kinyitottam a teton a csapot kinyirtam mindenkit es nemtom mi van. ahova a 'diary' irja, hogy menjek, ott nem tudok semmilyen kodot beutni raadasul semmilyen konyha nincs arra csak a furdo.

amugy amikor a lukakon keresztul megyek le (ami a szobak kozepen van) es megerkezem az utolso szintre (F1) ott van egy emberke aki maszkal abban a korteremben ahol be tudok lesni a szobakba. viszont ha en megyek oda akkor mar nincs ott senki. gondolom O az "engineer' akit kovetni kene ? - ezt sem igazan ertem. meg azt sem, hogy hova a rakba ment az a felorult barom, akit kiengedtem a cellabol.

nincs valakinek vegigjatszasa ehhez a mocsoksaghoz ?

izeke.. szerintem lapos a jatek az elozokhoz kepest...
    legalabbis ezidaig nem volt semmi lelekrombolo, leszamitva azt a reszt amikor meg kellett keresni azt a faszt akit a fa ala astak el. 1ora baszakodas utan vettem eszre tok veletlenul... woaaaaaaa :D

valaki help ha tud :O
  • grebber
    Na kiszabaditottam az embert a cellából most mit kell csinálni??
  • grebber
    Én is ott vagyok már felmentem a tetőre megnyitottam a vizcsapot azt most merre menjek?
  • fitutufi
    még mindig ott vagyok
    plz help
  • MerlinW
  • fitutufi

"egy nagy kukac"
    olvass vissza vazz
    LÓÁL
  • R9
    valaki help,az elején amikor a csaj rosszul lett,és kutyák jötte ka wc-ből,kinyírtam őket továbmentem ott is volt pár kutya,de nemtok továbbmenni,mert a lépcsők levannak zárva,van egy nagy kukac is,de az elvan foglalva valami mással.
  • grebber
    HELP! A börtönben vagyok megvan a medál és nem tom mit kell csinálni láttam azt a nyga termet alul ahol középen van egy nagy szerkezet de nem tom merre kell menni.
  • Haversrác
    Sziasztok! tudna valaki segíteni, elakadtam... az apartman worldben tartok, minden szobát bejártam, megszereztem a revolvert, van ien nyuszi babám mega faszom :), de nemtom hogy hol lehet a 303-as szoba kulcsa, ahol a csaj van... meg mondaná valamki, mert már egy órája keresem de sehol... köszi
  • mike369
    persze, attól még másnak tetszhet!
    ez csak a személyes benyomásom...