858
-
#297 Kibaszott apartman nem találom a 303-as szoba kulcsát tudom hol kellene lennie de nincs ott nem tom mit kell csinálnom hogy ott legyen.Valaki help mert már csak ez kell azt jön a következő rész. -
mixk #296 Ezt nem értem közvetlenül az apartman elöt járok ha ez esetleg mond valamit
-
#295 lól :D -
mixk #294 Nem tudom melyikre gondolsz én sehol sem találom a megoldást arrol a részröl szeretnék segitséget kapni ahol a kardot találtam -
#293 olvass vissza
plz -
mixk #292 a Boulding World ben vagyok itt mit kell csinálni mert voltam mindenhol de nem tudom mit kell csinálni a pály végén van egy ajtó amin van egy óra de nem tudom kinyitni. -
mike369 #291 nm -
#290 köszi neked is meg plasnak is megvan most az apartman worldba vagyok megszereztem a babát de nem tom mit kezdjek vele meg a postaládákkal a 101 meg a 304 -es szoba !
akkor most mi van ? -
Christian #289 ah, király, ez müxik!:) kösz szépen! -
#288 3750 by gamestar -
mike369 #287 szedd le INNEN.
ennek mennie kell, mert már sokaknál működött.
ha nem, akkor nálad van valami geb@sz... -
Christian #286 pedig bemásoltam mindent a regbe, de nemjó:( -
mike369 #285 igen, de az mind1, hogy előtte vagy utánna futtatod a reget -
Christian #284 De te azta a setup.bat ot kicsomagoltad? -
#283 nézz ki a normális világban a szemben lévő ház tetejére, azon van egy telefon szám, aminek az uccsó négy jegye a kód az ajtóhoz... -
mike369 #282 a neve mindegy, de benne kell lennie a Windows Registry... sortól az utolsóig és akkor működnie kell! (nálam most is műxik) -
Christian #281 nem jó, nem adja hozzá, azt irja hogy: Nem lehet importálni a következőt: xy.erg. A megadott fájl nem rendszerleíró parancsfájl.
A rendszerleíróadatbázis-szerkesztőben csak bináris rendszerleíró fájlokat importálhat.
Miért enm lehet hozzáadni? mi legyen a reg neve? az mind1? -
mike369 #280 te is! -
mike369 #279 Mivel itt velem is ilyen jófejek és segítőkészek voltak, megoldottam.
Csinálj az alábbi szövegből egy .reg fájlt és azt futtasd le a játék könyvtárából!
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Konami]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Konami\Silent Hill 4]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Konami\Silent Hill 4\1.00.000]
"Install Path"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
"Install Language"="English"
"Movie Install"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
"Uninstall Path"="C:\\Programs\\InstallShield Installation Information\\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}"
"SafeMode"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MYTH]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MYTH\Silent Hill 4]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\MYTH\Silent Hill 4\1.00.000]
"Install Path"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
"Install Language"="English"
"Movie Install"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
"Uninstall Path"="C:\\Programs\\InstallShield Installation Information\\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}]
"DisplayName"="Silent Hill 4"
"LogFile"="C:\\Programs\\InstallShield Installation Information\\{00BD992A-D4C7-447D-8A1-60B5759EA30D}\\setup.ilg "
"ProductGuid"="{00BD992A-D4C7-447D-8AA1-60B5759EA30D}"
"InstallLocation"="C:\\Programs\\MYTH\\Silent Hill 4"
"DisplayVersion"="1.00.000"
"Version"=dword:01000000
"MajorVersion"=dword:00000001
"MinorVersion"=dword:00000000
"LogMode"=dword:00000001 -
#278 figyuzzatok !
az étteremben a building wordbe mi az ajtó kódja ilyen számkódos !! ??
plz help
-
Christian #277 nekem is ugyanez a problémám, ugyanezt írja ki:( -
#276 Na ismét elakadtam...
a hotelban vagyok a "másik" oldalon...
Egy hosszúhajú arc adott nekem egy babát, találtam egy kulcsot, mai a hotel összes ajtaját nyitja, kivéve a 302 és 303, és nemigazán tudom mit kellen most csinálni. Ha a túlvilágon bedugok egy cetlit kívülről az ajtóm alá, azt a rendes világban el tudom olvasni bentről. De semmi infó, hogy hogyan tovább és merre... Ha valki járt erre segítsen már ki plz... :) -
#275 El kell forgatni a 3 véres ágyat egymás alá! -
mixk #274 Na én lejutotam a konyhába de az ajtón nem tudom beirni a kodot mert azt mondja tul sötét ven mi a megoldás. -
R9 #273 köszi -
dvd-s a király -
tockany #271 Sziasztok!
A Silent Hill4 CD-s verzióját letöltöttem ,de nem tudom elindítani.
Miután felinstallálom, elindítom a setup.bat file-t, unarc-cal kicsomagolja a többi cuccot (data, demo könyvtár).
Ezután indítani akarom, és a "The game is not properly installed" , azaz a "játék nincs megfelelően telepítve" hibaüzenetet kapom.
Mi lehet a hiba? Lehet, hogy csak egy crack file kéne, mert az egyik CD-n sincs. A DVD-s verziót kellett crack-elni? Ja, és installálás előtt miért nem lehet megválasztani, hogy hova telepítse a játékot?
Az érdemi hozzászólásokat előre is köszönöm! -
#270 nekem nem volt konyha :D -
#269 én nem ugy csináltam és mégis a buliding word be vagyok simán megcsináltam az ágyakat és utána volt egy kód 0302 azt beírtam az ajtón és kész -
#268 a véres ágyas szobákat kell a tekerővel egymás főlé forgatni a börtönben, majd leugrálni rajtuk a konyhába -
#267 ja en is itt akadtam el :D
kiengedtem azt a barmot, kinyitottam a teton a csapot kinyirtam mindenkit es nemtom mi van. ahova a 'diary' irja, hogy menjek, ott nem tudok semmilyen kodot beutni raadasul semmilyen konyha nincs arra csak a furdo.
amugy amikor a lukakon keresztul megyek le (ami a szobak kozepen van) es megerkezem az utolso szintre (F1) ott van egy emberke aki maszkal abban a korteremben ahol be tudok lesni a szobakba. viszont ha en megyek oda akkor mar nincs ott senki. gondolom O az "engineer' akit kovetni kene ? - ezt sem igazan ertem. meg azt sem, hogy hova a rakba ment az a felorult barom, akit kiengedtem a cellabol.
nincs valakinek vegigjatszasa ehhez a mocsoksaghoz ?
izeke.. szerintem lapos a jatek az elozokhoz kepest...
legalabbis ezidaig nem volt semmi lelekrombolo, leszamitva azt a reszt amikor meg kellett keresni azt a faszt akit a fa ala astak el. 1ora baszakodas utan vettem eszre tok veletlenul... woaaaaaaa :D
valaki help ha tud :O -
#266 Na kiszabaditottam az embert a cellából most mit kell csinálni?? -
#265 Én is ott vagyok már felmentem a tetőre megnyitottam a vizcsapot azt most merre menjek? -
#264 még mindig ott vagyok
plz help -
#263 #206 -
"egy nagy kukac"
olvass vissza vazz
LÓÁL -
R9 #261 valaki help,az elején amikor a csaj rosszul lett,és kutyák jötte ka wc-ből,kinyírtam őket továbmentem ott is volt pár kutya,de nemtok továbbmenni,mert a lépcsők levannak zárva,van egy nagy kukac is,de az elvan foglalva valami mással. -
#260 HELP! A börtönben vagyok megvan a medál és nem tom mit kell csinálni láttam azt a nyga termet alul ahol középen van egy nagy szerkezet de nem tom merre kell menni. -
Haversrác #259 Sziasztok! tudna valaki segíteni, elakadtam... az apartman worldben tartok, minden szobát bejártam, megszereztem a revolvert, van ien nyuszi babám mega faszom :), de nemtom hogy hol lehet a 303-as szoba kulcsa, ahol a csaj van... meg mondaná valamki, mert már egy órája keresem de sehol... köszi -
mike369 #258 persze, attól még másnak tetszhet!
ez csak a személyes benyomásom...