858
  • fitutufi
    után kiveszed a hűtőből a csokis italt és azt kell odaadni a manusnak
    teccikérteni ?
  • grebber
    Menj vissza a szobádba és tedd be a ládába a kulcsot menj vissza az erdőbe és menj a házhoz.Ott menj be a lyukon és vedd magadhoz a kulcsot.
  • Sadun Tryst
    lenne 1 kérdésem.
    elakadtam azon helyen, mikor kikaparjuk a földből a kulcsot, majd mikor visszamennénk a házhoz, folyton desa vu van a ködben. azaz akárhányszor átmegyek a kapun, annyiszor visszarak. de visszafelé minden stimmel. van ott 1 piás szellem is (piásüveggel akar leütni).
    csomószor visszamentem már a szobába, hátha valaminek történnie kell, de semmi extra.
    szal plíííz segítsetek! :)
  • Sadun Tryst
    magyarul az engedelmesség kardja ha jól tudom. összesen a játékban 5 van belőlük. szal csak csínnyán bánjatok vele. ja és a céljük az, hogy leszegezhecc vele 1 szellemet a földre, aki soha többet nem kel fel :)
  • grebber
    Forgasd el a véres ágyakat egymás főlé!!!!!!
  • Vegas
    azt tudom én is..csak nem irja be mert sötét van és valahol fel kéne kapcsolni az áramot!!
  • pinehead
    0302 a kód asszem.
  • fitutufi
    ne még 1× :) :
    figyuzzatok a korház után vagyok a subway wordbe a 2nd time és a metro előtt vagyok még nem mentem le de van egy hosszú hajú nő akit nem tok kiníirni meg a conissal kell most is átmenni vagy mit kell ott csinálni ?
  • Vegas
    ott ahol a Vizet kellett megnyitni??
  • Zsoldos
    A teton be kell kapcsolnod az aramellatast, amellett szerezd meg a kodot ahhoz az ajtohoz. (az epulet kozepen van)
  • Zsoldos
    de egyre tobb szellem van, jobb az erosebbeket kiiktatni.
  • Vegas
    Hali.valaki tudna nekem segíteni mert elakattam!!???
    A börtönben vagyok és a legalsó szinten van egy ajtó és ott be kell pötyögni valami kódot..na csak nekem olyat ír ki hogy "sötét van és nem látja a számokat" ezért nem tudom beírni!!hogy kell felkapcsolni a lámpát vagy hogy legyen fény?
  • fitutufi
    figyuzzatok a korház után vagyok a subway wordbe a 2nd time és a metro előtt vagyok még nem mentem le de van egy hosszú hajú nő akit nem tok kiníirni meg a conissal kell most is átmenni vagy mit kell ott csinálni ?
  • fitutufi
    control options ba először tedd át az use gombot f-re mert akkor nem tod elővenni a fegyvert és ugy ahogy grebber elvtárs mondja jobb gomb tartva és bal és durr
  • balintka
    Kötyke!
  • grebber
    Elöveszed a fegyvert megnyomod és nyomva tartod a jobb egérgombot és nyomod a balt.
  • balintka
    Hohyan kell ütni a játékban? Az elején van két kutya...
  • ssebo
    Hogyan kell a csajt lekisérni a metroba? Az ajtot nem tudom kinyitni.Valamilyen érmét kér de nekem olyan nincsen.
  • grebber
    A későbbiekben kulcsfontosságú lesz a sword of obedience ??
    Mert én nem vettem fel, mert gondoltam mi a fasznak elfutok a szellemek elöl azt kész.
  • Zsoldos
    A hosszu fekete haju noi szellemnek hogy lehet elkapni a grabancat? Hiaba dontom le a foldre nem lehet belevagni a sword of obedience-t. Talan mert tul hamar felall, vagy o immunis ra?
  • Zsoldos
    Hm olvasgattam a forumot, gfx-t szapuljak, meg az iranyitast(?), pedig egyik sem olyan rossz tavolrol sem, hogy jatszhatatlan legyen. A lenyeg mellett pedig (story, hangulat) szepen elsiklanak. Bar gondolom a hianyos nyelvtudas meg az agyat bekenhagyo hentelos jatek iranti igeny lehet a dominans ok.
  • Zsoldos
    Par napja nyomom a gamet, es a jelenlegi jatekok kozul viszi nalam a primet minden tekintetben. A story, az alap koncepcio nagyon jo. Tenyleg egyszeruen nem ertem miert terjesztette mindenki, hogy szar, igy majdnem kihagytam ezt a remek jatekot. Mivel meg konkurenciaja sincs ebben a stilusban, tenyleg max az mondhatja, aki a gógyitlan henti jatekokat szereti.
  • fitutufi
    az apartman vagy a bulidingba volt valahol vmelyik ajtón !
  • fitutufi
    OK kösz megvan a most már a Hospital wordbe vagyok
  • mixk
    Itt van egy kis bibi nekem még a lila cetli nincs meg ezt hol tudom megszerezni.
  • ssebo
    Gondolom felvetted az ajtónál a talizmánt és a vörös levelet!? Ha nem tedd meg Nézz be a gardrob szobába, ahol a mosógép van! „Succubus Talismant” HASZNÁLD A FANÁL! Ezután megjelent egy felirat és körülötte 4 mélyedés.Itt azt kéri, hogy használd a négy jelképet, amit már meg kellett, hogy szerezz ez idáig. Ezek azok a színes papírok: lila, piros, zöld, sárga ezeket kell a megjelent írás körül a szobában a helyükre tenni! És megnyílik a kapu
  • mixk
    Én az apart world elöti résznél vagyok és nem tudom mit kell csinálni a pályán végigmegyek kaptam egy kulcsot és felvetem azt a kardot a pálya végén az ajtó le van zárva egy óra szerü valamivel és nem engedi kinyitni itt mit kell csinálni nagyábol tudod
  • fitutufi
    én is ott tartok de én még azt vettem észre ha átnézel a nyuszihoz akkor pofáznak és felé néz a nyúl
    hmmm
    a metőautót láttam , óra megállt, le van zárva a hole
    hmm
    most mi lesz ? :)
    én se tom
  • grebber
    Igen tudom ez kicsit szégyen ég is a pofám miatta ,de nem mesélné el valaki miről szól a SH4 mert nem nagyon érem?!
  • grebber
    Na a hűtőben nem néztem köszike :))
  • ssebo
    Minden szobában voltál már és meg van minden kis vörös cetli? A kettészakadt mindkét fele is? Ha igen ezeket dugdosd át a rémálomvilágban a 302-es ajtó alatt a valóságba, ahol ezeket el tudod olvasni. És azon rajta van, hogy hol a 303-as szoba .A félbeszakadt levél másik része a 102-es szoba hűtőjében van ahol tiszta vér minden!
  • grebber
    Ezeket már rég megcsináltam azért mondtam hogy nincs ott a kulcs ahol lennie kéne. :(
  • doomszab
    Sziasztok skacok!

Gondoltam hátha segít: aki tus angliánusul, és szüksége van végigjátszásra, illetve cheat kódokra, az a következő helyet látogassa

http://66.102.9.104/search?q=cache:Kmho7YT1DHkJ:www.neoseeker.com/Games/Products/PS2/silent_hill4/faqs.html+silent+hill+4+walkthrough&hl=hu&ie=UTF-8&inlang=pl

üdv!
  • ssebo
    Help!!!!! Az apartman worldben vagyok. Felvettem kulcsot aszobában, bementem a 303-as szobába. Ottjön a muvi a csaj feszik a földön a kisgyerek ott nézi. lemegy amuvi, visszatesz aszobába.Kinézek az ablakon a metőautó elhuz.Azután látom hogy afürdőben záva lett az átjáró. hogyan kell továbbmenni?
  • Axon
    Lehet valahogy külső nézetre váltani? A 3. részben külső nézetben terelgettük a kislányt, mot pedig amikor elindítom belső nézetből indul.
  • fitutufi
    lól azzal nem is fogod
    nekem műxik
  • fitutufi
    azokat a szineseket ? vagy amit az u lenoymásával látok vagy mit ? mert én a szineseket betettem a deskbe és scak egy van náalm egy lila de nem tom melyikre gondolsz vag yez más ? ami máshol lehet megtalálni ??????
  • fitutufi
    és a papírfecnik azok minden szobábáa vannak vagy a postaládába vagy hol ?
  • EndreMan
    Arsenal mester:
    egy kis gyogyir a tegnapi 2-2 miatt :)
    Az osszes kis papirfecnit be kell tenned az ajtod ala.Majd lyukon visszamenve elolvasgatni oket..ha ez megvan es mindent megcsinaltal mar,akkor a kulcs..nevetni fogsz..ott lesz a szobadban az agyad es az ablak kozott a foldon...
    Tehat a valo vilagban....
    Ennyi.Ja es azthiszem hogy nemszabad felvenni a nyuszis izet amit adni akar a pali a lepcson.De ez nem 100%,minden esetre en nem vettem fel.
  • dale3
    Ti4200-n nem tudom az árnyékokat előcsalni, működik valakinél ? 61.77-es detonator van fenn