858
  • RUDKO
    én is elakadtam. a véres papirokat átdugtam az ajton és megnéztem öket. van egy babám meg egy kazettám. de nem tudok bemenni a 303 és a 302 szobába. mit kell csinálni?
  • RUDKO
    van két véres ágy ha a lukakon benézel. ezeket kell egymás fölé tekergetni és ugy hogy ha a térképet nézed akkor oda essen ahova nem tudtál bemenni az a rész fölé. nézd a térképet szintröl szintre
  • fitutufi
  • Sadun Tryst
    nemtom miért, de a szobás FPS nézett miatt, a játékban is a kezem az egeren maradt... szal én harc közben is egérrel küldöm :)
    jobb gomb céloz, bal gomb üt :)
  • pinehead
    ehhh gyerekek, végigvittem az első 3 részt (2-3-at 2x is), de ez az ágyforgatás nálam tönkrevágta az egészet.
    nem értem, mit-merre forgassak.az elsőn 1 ágy van, a másodikon kettő (lehet fordítva...)a harmadikon megint kettő.
    melyik helyzetéhez igazítsam a többit, mert a konyha közelében sem jártam eddig...
    manyus kiengedve, kissráccal leléptek, itt totál megakadtam, össze-vissza forgatom a szobákat, bazz.
    köszönöm.
  • Zsoldos
    Hat konzol game -> kis texturak, nehezkes iranyitas :) De amugy szerintem ez tavolrol sem a legrosszabb. Egeret mire akarnad itt hasznalni?
  • gizzda
    a háromba legalább volt egértámogatás ebben meg semmi ...de igen a hangok valóban csúcsok.......csak bökik a csőröm a konzol átiratok....
  • fitutufi
    most má én is ott tartok :P
  • grebber
    Az ott van amikor megvan a játékdobozból a kulcs és kinyitod a gyilkosság szinhelyénél azt a kis kabint.Ott lesz bent.
    CSak nem tom mit kell utánna mert ráraktam a metróba ahova kellett de elképzelésem sincs mit kellene csinálni.
  • fitutufi
    indítókar ?
    az nekem megvan ? :D
    vagy az hol van ?
  • grebber
    Valaki segítsen elakadtam ott amikor a metróba betettem az indítókart nem tom utánna mit kell csinálni.
  • fitutufi
    de nekem nem fogadja el a conist beteszi de vmit más kiír
  • grebber
    Csak a te kedvedért nekiültem megint és simán továbbmentem azon a részen.
    Simán le tudsz menni a Lynch Street-re a metróhoz a coinokkal.A szellemnő kutyát sem érdekel csak van azt kész.
    Menj a metróba keresd meg a dobozt nyisd ki a kulcsal amit a szobáádból hoztál "Toy Key" abban van a coin amit le kell majd mosnod a szobádban.
    És egy automatához jó az a coin.
    Kb ennyi innen neked kell továbbmenned mert abbahagyom a gamet mert van más game.
  • Sadun Tryst
    viszont a zene, a hangok és a történet véleményem szerint még mindig mesteri
  • Sadun Tryst
    jah. a grafika az elöző 2 részhez képest csak a karakterekben javult.
    én játszottam 1 kicsit a PS2-es verzióval is, ott csak annyi különbség van, hogy nincs ennyi árnyékolás, nincs pixel shadder-es effekt itt-ott, meg az karakterek kicsit alacsonyabb poligonszámú. de nem sokkal... :(
    szal mikor megláttam a játék elején, h a telefon ugyan olyan homályos, mint PS2n, majdnem elsírtam magam... :(
  • fitutufi
  • gizzda
    Vazz most szereztem meg a game-t.....már allig vártam eddig mindegyik részét végig játszottam.....na de a lényeg....Én azt hidtem hogy a három után csak jobb lesz a game erre meg ......majdnem elsírtam magam mikor megpillantottam a gamet...a 3 hoz képest siralmas kis konzolos átirat ...nagyon elcseszték...bár attól még a game jó lehet de ez gyilkosság volt
  • grebber
    :D
  • fitutufi
    figyuzzatok a korház után vagyok a subway wordbe a 2nd time és a metro előtt vagyok még nem mentem le de van egy hosszú hajú nő akit nem tok kiníirni meg a conissal kell most is átmenni vagy mit kell ott csinálni ?
  • Vegas
    hiába forgatom..mert így is sötét van!!
  • grebber
    Akinek kiirja hogy DARK menjen fel és forgassa el a kibaszott szinteken a véres ágyakat egymás alá.
    De mintha már párszor le lenne irva!!!!!!!
  • Vegas
    neked is kiír a konyhába olyat hogy DARK ...........
  • RUDKO
    sziasztok kéne egy kis segitség. a börtönbe vagyok, az öreg már beszélt a gyerekkel majd eltüntek. a konyhába nem müködik a számzár és a tetön se tudom kinyitni az ajtot. hiába forgatom a szinteket mindig ugyan oda jukadok ki. mit kell csinálni?
  • Zsoldos
    vegulis ez az irany-alapu mozgas sokszor kenyelmesebb lehet, mint mondjuk egy alone in the dark iranyitas.
  • Zsoldos
    Hat a billentyuzettel kell maszkalni, amerre nyomod arra megy a figura, ez 8 iranyt jelent. Szerintem a navigacio tavolrol sem kene problemat okozzon, harcban meg autoaim rendszer van.
  • fitutufi

lóál
  • Dankó
    Nos most raktam föl ezt a game-t és azt kell mondjam nem lenne rossz de az irányítás az pocsék.Pocsék?Szörnyű inkább.Amikor beállítottam a billentyűzetetet hogy előre hátra stb.. nem találtam sehol sem egy olyan funkciót hogy egér.Nem is lehet egeret használni csak az fps-es résznél?Illetve be tudom e állítani hogy mindíg fps módban menjen vagy hogy ha 3th personban megy akkor az egeret lehessen használni?
  • fitutufi
    figyuzzatok a korház után vagyok a subway wordbe a 2nd time és a metro előtt vagyok még nem mentem le de van egy hosszú hajú nő akit nem tok kiníirni meg a conissal kell most is átmenni vagy mit kell ott csinálni ?
  • Zsoldos
    A 3-as lesz a kovetkezo amit vegigjatszom. A gfx sztem egy harmadlagos tenyezo, nem az hatarozza meg egy ilyen jatek szinvonalat.
  • milan

Elküldené nekem valaki ezt a filet a játékból?
    mert nekem problémás ! > drc.dll

• doomszab
    Teljesen igazad van, veri a konkurensek nagy részét. De nem tudom játszottál-e a 2., vagy 3. résszel. Engem főleg az akasztott ki, hogy a 4. rész grafikája nagyságrendekkel gagyibb lett, tehát visszafejlődött. Önmagában tehát ez a játék nem rossz, de akik fikázzák, inkább azért teszik, mert a korábban megszokott színvonalhoz hasonlítják, amit alulról sem súrol... Sajnos.
  • Zsoldos
    Az lehet, hogy igy van. De a csapbol is azt hallottam, hogy egy nagy szar, rosszabb, mint az osszes eddigi, majdnem skippeltem is a jatekot. Pedig a tobbi 'horror' gamenel igyis klasszisokkal jobb.
  • doomszab
    Zsoldos, szerintem az a helyzet, hogy önmagában a gamma tényleg jó, csak a korábbi két résznek nem ér nyomába semmilyen tekintetben. Ide értve az irányítást, és különösen a grafikát, ami még a 2. résznél is jóval sz@rabb..
  • milan
    Valamint e miatt játék indításakor kiírja hogy a játék nincs helyesen telepítve.
    Lehet elég lenne ha valaki átküldené a saját drc.dll filet?
    Ötleteket várom!
    Köszi!
  • milan
    Hello!

Nekem instaláláskor hibaüzenetet küld !
    Silent.Hill.4.DVDRiP-MYTH 3cd-s változatát szedtem le.

Tudnátok segíteni ?
  • Sadun Tryst
    nem is olvastam el azt, ami rá van írva. szal akkor itt lehetett a baj.
    mondjuk az ásós rész viszont tök 1szerű volt. ellenkező irányba kellett csak menni, mint ház és a tó. a helyi feladat pedig már úgy adta magát. :)
  • Zsoldos
    miert lenne hulyeseg, hisz ez ra van irva a kulcsra :)
  • fitutufi
    jaaah ténleg
  • Sadun Tryst
    thx a helpet!
    már én is ezen gondolkodtam, de hát gondoltam ez hülyeség, ennek semmi értelme... úgy tűnik mégse...
  • Sadun Tryst
    a csokisitalt már megkapta, azzal nem volt gond, kapásból tudtam mit kell tenni, mert már a játék elején megtaláltam, és mondta is, h mi kéne... :P
    és különben is. ha a kis ásót már megkaptam, akkor már a csokisitalt neki kellett adnom... :P