Silent Hill 4: The Room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet, hogy az 1-3 után túl sokat vártam tõle, de nekem ÓRIÁSI csalódás...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Már sokáig elvittem a gamet,(subway revisited)de egy valamire nemtudok rájönni.
Van az a szellem bénító tõr vagy kard a Sword of
Obedience.És egyszerûen nem bírom használni.
Elvileg akkor kéne amior a szellem egy pillanatra összerogy,de ilyenkor sem történik semmi ha fölé állok és nyomok rá egy use-t....Egyszerûen nem értem a dolgot.Kérem aki használta már,írja le hogyan csinálta ok?
Elõre is köszönöm...
plz help :)
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Feelingben nem nem sok játék tudja überelni hanem horrorkategóriában ez a játék az abszolút trónoncsücsülõ már az 1. rész óta:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
de kitaláltam

de van egy ötletem... a szobában nézzki az ablakon és szembe van egy nagy épület, sztem. ott van a building world a másik dimenzióban :D és a ház tetején van egy reklámtábla
rajta egy telefonszámmal esetleg próbáld azzal kinyitni :D
ha hülyeséget beszéltem bocsi:D de hátha

vannak cellák amikbe lyukak vannak a padlón...(pontosan nememléxem h. hol de ha szisztematikusan megnézed a
jukakat a térképet is figyelve haladsz megtalálod) amiken lemászva olyan cellákba juthatsz aminek az ajtaja zárva van
. Ha végig járod a jukakat akkor az egyik elvezet az 1. szint alá , ahol egy folyosón létrán feltucc mászni a 1. szinen lévõ irányítóterembe, és feljebb...Csak a 2.,3. szinten van tekergetnivaló...A falon vannak jukak amiken benézve látod mejik cellában van a véres ágy...úgy kell elfordítani a szobákat a "csapokkal" (a 2,3 szinten) h. az elsõ szinten lévõ véres agyas szobával egy vonalba legyenek függõlegesen természetesen :D... Aztán a 3. ról lemászni a jukon a véreságyasszobákon :DD
remélem segítettem :D bocsi ha nagyon szájbarágós, nemnézemle senki értelmiszintjét,de még mesélni is élvezet

viszi a pálmát nemsok játék tudja felülmúlni...a 4-el csak azabajom h. túl kevés az ellenfél (bár csak a prison-nal
végeztem) Hajrá mindenki toljátok :D
[merlinw.org]

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
[merlinw.org]
Az irányítást sztem még a világ legnagyobb hülyéje is maximum 5 perc alatt megszokja...
A hangulat ott van a topon ez a dimenziós cucc nagyon üt eddig egy részen lettem idegbeteg amikor egy aggggyongipszelt csaj jön utánnunk és mindig lemarad...ÁÁÁÁ:)
Nemtom mérmondja mindenki hogy szar max a nagy konzolutáló pc-sek meg pár baromarcu konzolos akik hentelésre és könnyû játékmenetre számítottak azok fujják hogy szar..Nforce-on igencsak jó értékeket kapott...És szerintem nagyon ott van a cucc...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Igaz kicsit odafigyelõs minden átnézõs gondolkodos használos :)), de nagyon jó.
Next PC upgrade: 2022
tekergetni kell vmi kereket jobbrabalra...pfff.... fogalmam sincs mi itt a teendõ???

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Bár már az elõzõk is tetszettek. Az irányítás kezdetben nehézkes, de ki lehet békülni vele...
Különben észrevettétek, hogyha kinézteak az ajtón (kémlelõlyukon) a falon kezdetben csak pár véres tenyérfolt volt, mostmeg már van vagy 16, ha jól számoltam. Most én is vmi kórházabn vagy mifenében járok, az erdõs rész után...
azért van parafeeling:)))
most itt merre kell menni sry ?

A metróban be kell menni az ajtón (mármint a metrókocsi ajtaján) és átmenni a mellette lévõbe, majd onnan ki a peronra, fel egy lépcsõn... nem nehéz, kicsit keresgélni kell...Én ott járok, hogy az erdõben odaatdtam a csávónak a csokis üccsit, adott egy lapátot, amivel nem tok mit kezdeni... valaki? :)))

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

vágod ?

Próbálta már valaki a 3cd-s verziót?
vágod ?

De meg lehet szokni nem arról van szó, de tényleg nem tudom mit kéne onnan tennem, valaki segit?

Next PC upgrade: 2022
Valamint Easy fokozaton hol lehet menteni???
[merlinw.org]