312
-
#192 itt a megoldás az SP2-es nemindulásra:
http://forum.jowood.com/archive/index.php/t-33584.html
a kérdéses fájlok innen tölthetők le
http://rapidshare.de/files/1429101/NFH1FIX_AND_NFH2FIX.zip.html -
Zici #191 Hali! nem tud hozzá valaki egy cracket????
Pls help me! -
#190 Talán ez az?
De nem biztos... -
#189 Sp2vel nem megy a játék? Nincs valami "ellenszer"!? -
#188 Bocsi hogy ide írok de nagyon bejött ez a játék , nem tud valaki valami hasonlót ? -
#187 Ehh, én itt még új vagyok, assetom, hogy ki modi! :D -
#186 beszélj modikkal h rakják a linket a topic logója alá... -
#185 Rajta vagyok/voltam/leszek az ügyön. (http://nfh.atw.hu) -
#184 jó, nekem mindegy, de sztem másoknak nagy örömet okoznál! -
#183 Mega, nincs mit.
Bazza: A fogalmazás kicsit nagyon érthetelen...fél évvel a megírás után már én se nagyon értettem, hogy mit akartam írni, de majd átfogalmazom. -
mega #182 Kösz,ez bejött.Most már 14 szobrom van -
#181 Nincs kedved feltölteni vhova a végigjátszásod? :DD -
#180 Nem a homok szoborhoz kell rakni a dinamitot, hanem a kő oroszlánfej-hez. (pálya fent, jobb oldalt). Rakd bele a dinamitot, és robbantsd le a szemüveggel. Ha a homokvár elég nagy, akkor a kőfejet bele tudod rakni. :) -
#179 10. The Enlightenment : Vegyük fel a tengeri sünt, menjünk fel a jobb feljárón és vegyük fel a szobortól húst. Menjünk le. Ha szomszéd nincs a bal oldali részben, akkor menjünk oda. Vegyük fel a deszkát a vízből, és vegyük fel a napolajat. Menjünk föl (ha a szomszéd elment onnan és a szomszédnő alszik), és vegyük el a halfogóhálót. Menjünk vissza (le). Mikor Olga fürdik, vegyük el a melltartóját. Ezután menjünk nagyon balra. Ott a lámpánál van egy csomag (ott lóg), azt szedjük le a halfogóhálóval, miután leszedtük, ezután kaptunk egy csípőfogót. Engedjük le a csípőfogóval a medencét (ott van a szomszéd ágya mögött egy leeresztőcsap, azt kell megbirizgálni a csípőfogóval). Miután leeresztettük ott lesz a helyén egy polip. Mikor a szomszéd alszik, akkor rakjunk Olga melltartójába dinnyét (menjünk a dinnyékhez és kattintsunk a melltartóval a dinnyére). Menjünk a kezdőhelyre (az a boltszerűség), és rakjunk a kalapok közé tengeri sünt, majd az elefánthoz rakjuk oda a deszkát. Menjünk le. Ott vegyünk fel még egy tengerisünt. Menjünk át a bal oldali részbe (közben a szomszéd a kutyával foglalkozik), ott verjük le a lámpát (a fekvőszék fölött), és rakjuk bele a fekvőszékbe a tengerisünt. Menjünk fel (a szomszédnő közben aludjon, a szomszéd közben kalapot próbál, vagy elefántozik), és rakjuk rá az ugródeszkára a napolajat és rakjuk a kutya helyére a húst. Menjünk le (közben a szomszédnő felkel, a szomszéd meg jön visszarakni a kutyát). Menjünk a jobb oldali részhez (kalapok, bolt) és rakjuk bele a polipot a kalapok közé. Keressünk biztonságos helyet (fent a hordó) és várjuk meg a pálya végét. -
#178 http://nfh.atw.hu -
mega #177 V-ki tudja hogy milyen sorrendben kell csinálni a trükköket a 10-es pályán,hogy szobrot is kapjak érte?Megcsináltam a 8 trükköt de mindig hiányzik egy fél egységnyi ,hogy "papucsot rágjon".Már csak ez hiányzik.Légyszíves segítsetek -
#176 Sziasztok!
Tudna nekem segíteni vki a Nfh 2 ben?
Elakadtam egy pályán és nem tudom mit kell csinálni.
Egy tengerparti pálya és egy szemüveggel meg kell gyújtani egy dinamitot, de a homok szoborhoz nem rakja letenni...Mi a bay?
A Pálya neve:Ping-Pong Fucius
Előre is köszönöm a segítséget.... -
#175 Nem tudjátok,ogy lesz-e NFH3? -
#174 sp2 -
#173 bazzeg nekem az angol verzió se indul el, az ismerösömnek pedig a magyar simán elindult ! mi a rák lehet a baja ? az összes crack-et kiprobáltam winxp sp2, 4.12 ati driver -
#172 up -
#171 erülök, csak hogy 13:30 meg kellene hogy legyen, és még 5 óra mire az lejön, ki fognak engem nyirni, max kirom azt reménykedek hogy nála elindul.... -
Roll #170 Örülj, hogy annyival is jön. A menü magyar, meg amiket kiírkál.
Szerintem jó a magyarítása. -
#169 az a baj hogy megigértem a barátnömnek hogy este megkapja, most dc++ jön az angol verzió, ha erre ráteszem a magyaritást mennyire lesz magyra ? vagy esetleg ha kicserélem a magyar data könyvtárával ? de dc++ is 30 Kbyte/sec jön csak :(((((( -
Roll #168 Nekem angol van, de van hozzá magyítás és működik is. Ha akarod megosztom veled. -
#167 ugyan ez a baj nekem is . nem indul el !!! help -
#166 ugyan ez a baj nekem is . nem indul el !!! help -
#165 ugyan ez a baj nekem is . nem indul el !!! help -
#164 Figyi baj van nem megy a game a crack ben van és nem megy
-
Zizi4 #163 A DC-ről -
#162 honnét töltötted le??? -
Zizi4 #161 Letöltöttem a játék magyar változatát, feltelepítettem, az indítópanel bejön,rákattintok a játék indítása gombra, pár másodpercig a homokóra aztán semmi. Van valami ötletetek?
-
#160 jah, simán... -
#159 Nektek fut ez a szar XP-n??? -
#158 TUdna valaki mondani egy ingyen letöltőhelyet??? Ha lehet http:// -s legyen!
A lentebb lévő címnem jó! -
#157 DE egy másik havernak mikor odaadta annál meg elment!
DE azé kösz! -
#156 mer...ha nincs a gépedre feltéve, akkor nem fog elindulni.
Esetleg kérd el a haverodtól a registrybejegyzéseket, az hátha segít -
#155 Megkaptam valakitől a gamet, de a CD-n már a feltelepített fájlok vannak, naugye ha ezt felmásolnám a gépre el kéne indulni de nem INDUL!!!
Mér????
Valaki segítsen!!! -
#154 Nekem is hibás a dev-nfh2.r28 file. Ha valaki tud, segítsen! Kösz! -
liogreen #153 Help,
11. pálya: összeszedve, a bogyok, lentről az érme, a képtartó, szalámi, első szintről a bogyok, a palack, és a tűzoltó palack is megvan.Megcsinálva: mentőmellény+palcak, oxigénpalack+tűzoltópalack csere, szalámiért reszelő, bogyók+tál+wc csere, kampó+szines madzagok, érme+telefon, reszelő+mentőcsónak , de ez csak 7érem, i a nyolcadik?
köszi előre is