Neighbours from Hell 2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam zárás előtt. _______________
A lentebb lévõ címnem jó!
Esetleg kérd el a haverodtól a registrybejegyzéseket, az hátha segít
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Mér????
Valaki segítsen!!!
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
11. pálya: összeszedve, a bogyok, lentrõl az érme, a képtartó, szalámi, elsõ szintrõl a bogyok, a palack, és a tûzoltó palack is megvan.Megcsinálva: mentõmellény+palcak, oxigénpalack+tûzoltópalack csere, szalámiért reszelõ, bogyók+tál+wc csere, kampó+szines madzagok, érme+telefon, reszelõ+mentõcsónak , de ez csak 7érem, i a nyolcadik?
köszi elõre is
Bocsi
Help!!! Nem tudom miért nem sikerül az elefánt elõtti csíkot a szivaccsal, meg a krétával átvariálni???
Már csak ez hiányzik.
Köszi elõre is
[email protected]
letöltöttem az nfh 2-t és csak most néztem meg. sajna az egyik fájlom hibás, és nem találok oldalt, ahonnan ingyen le tudom tölteni. 1 fájlért nem akarok fizetõst. esetleg, ha valaki tud oldalt , ahonnan letölthetem segítsen. a dev-nfh2 rar 28. darabja kellene!!!
elõre is köcce
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De tudod, hogy ilyen helyekrõl nem szabad letölteni!

Hun Tech TEAM
Kedves szomszédaink csúfságának rútságos kecsességét mi sem mutatja jobban, minthogy a JoWooD nem várt tovább, és kiadta a Neighbours From Hell 2 demóját. A kipróbálható verzió egyetlen pályája Kínába kalauzol minket. Figyelem! Ezen térkép a teljes verzióban nem szerepel! Nahát... 😊 Már csak ezért megéri leszedni 😊 A körülbelül 30 Mbyteos cuccost innen szedhetitek le!"
by Gamestar.hu
Ricky!!Mivel lehet szerkeszteni ez a bnd formátumú filet?Mert ha esetleg tudnám, akkor lefordtanám az egészet!Írj mindenképp!Köszi!!Ha esetleg vki más is tudja írjátok már meg!
En kiprobaltam a magyaritast es megy is. De ahogy latom meg csak az eleje van leforditva... Azota van mar frissebb forditas? Es ha van honnan lehet letolteni?
splintercellmsk.uw.hu
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A data menübe kell bemásolni a letöltött fájlt. Érdemes az eredetirõl másolatot csinálni!!! Ha kipróbáltátok légyszi mondjátok mik benne a hibák és miket kéne másképp írni és egyéb javaslatokat. Na meg fõleg a helyesírási hibákat. Nem az erõsségem.
Elõre is köszönöm
Ricky
splintercellmsk.uw.hu
régen elkezdtem csinálni egy honlapot az NFH-hoz, de abba maradt. Most tökre örülök hogy kijött a 2. Nagyon szeretem ezt a játékot. Már el is kezdtem magyarosítani, csak az a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan kell a betûtipushoz hozzáadni az ékezetes betûket. Nem tudja véletlen valamelyõtök? Amúgy ha kell valakinek a részleges magyarosítás írjon mailt és elküldöm neki.
Ricky
splintercellmsk.uw.hu
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Honlapom: Bazza.uw.hu
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kutya dolog?
4 Trükköt találtam csak meg:
Cipõfaragóhenger; Elefántnál a krétacsík közelebb vitele; kígyó az adománytálba; kábel bekötés a vízbe.
Ásót rá tudom kötni a mérleghintára; + tudok még kígyót; egeret; hengert felszedni; kutyit elengedni.
Lufival mi a cél?