312
-
liogreen #152 miért ne most sikerült volna.
Bocsi -
liogreen #151 üdv,
Help!!! Nem tudom miért nem sikerül az elefánt előtti csíkot a szivaccsal, meg a krétával átvariálni???
Már csak ez hiányzik.
Köszi előre is -
steweee #150 a neghbours from hell 2 (pokoli szomszédok 2) magyarosítása kellene, a huntech oldalán fennt van, de vmiért nem fogadja el a regisztrációmat. el tudná vki küldeni nekem emilben?
[email protected] -
angi #149 sziasztok!
letöltöttem az nfh 2-t és csak most néztem meg. sajna az egyik fájlom hibás, és nem találok oldalt, ahonnan ingyen le tudom tölteni. 1 fájlért nem akarok fizetőst. esetleg, ha valaki tud oldalt , ahonnan letölthetem segítsen. a dev-nfh2 rar 28. darabja kellene!!!
előre is köcce -
#148 dc -
#147 Honnan tudnám leszedni az 1-et? -
#146 kösz! -
#145 Amúgy innen szerezhető be: http://gamelib.fw.hu
De tudod, hogy ilyen helyekről nem szabad letölteni! -
#144 Már februárban megjelent! -
#143 A teljes játék mikor jelenik meg??? Ha már megjelent honnan szedhető le???? Bocs nem vagyok túl tájékozott ennél a játéknál! :( -
#142 Hát, az elég rövid. Shit. -
#141 14 pálya van benne...Magyarítással sztem egy délután alatt végig lehet nyomni... -
#140 Nagyon rövid a játék? -
#139 100%-os magyarítás itt: (a teljes játékhoz)
Hun Tech TEAM -
#138 NEKEM MEGVAN A JÁTÉK és tök könnyen végig lehet vinni
-
#137 DEMO - magyarítás itt:
Hun Tech TEAM -
#136 "[DEMO] Neighbours From Hell 2
Kedves szomszédaink csúfságának rútságos kecsességét mi sem mutatja jobban, minthogy a JoWooD nem várt tovább, és kiadta a Neighbours From Hell 2 demóját. A kipróbálható verzió egyetlen pályája Kínába kalauzol minket. Figyelem! Ezen térkép a teljes verzióban nem szerepel! Nahát... :) Már csak ezért megéri leszedni :) A körülbelül 30 Mbyteos cuccost innen szedhetitek le!"
by Gamestar.hu -
#135 Végigjátszás itt: bazza.uw.hu -
#134 a 8. résznél a kigyót hogyan kell kivenni a két kő közül??? -
broni #133 csövi!
Ricky!!Mivel lehet szerkeszteni ez a bnd formátumú filet?Mert ha esetleg tudnám, akkor lefordtanám az egészet!Írj mindenképp!Köszi!!Ha esetleg vki más is tudja írjátok már meg! -
M.A.D. #132 én is kipróbáltam, de figyelni kéne a kalapos ékezetekre. amúgy, jó!
-
Sampras #131 Hali!
En kiprobaltam a magyaritast es megy is. De ahogy latom meg csak az eleje van leforditva... Azota van mar frissebb forditas? Es ha van honnan lehet letolteni? -
#130 Valaki tudna nekem adni egy oldalcímet ahonnan le tudnám szedni a játék elő- és hát-lapját? -
ricky #129 na? sikerült? működik? -
M.A.D. #128 :))) teszteljük! -
ricky #127 Felraktam a magyarosítást ameddig kész van. Innen letölthető.
A data menübe kell bemásolni a letöltött fájlt. Érdemes az eredetiről másolatot csinálni!!! Ha kipróbáltátok légyszi mondjátok mik benne a hibák és miket kéne másképp írni és egyéb javaslatokat. Na meg főleg a helyesírási hibákat. Nem az erősségem.
Előre is köszönöm
Ricky -
#126 Valaki tudna nekem adni egy oldalcímet ahonnan le tudnám szedni a játék elő- és hát-lapját? -
ricky #125 sziasztok
régen elkezdtem csinálni egy honlapot az NFH-hoz, de abba maradt. Most tökre örülök hogy kijött a 2. Nagyon szeretem ezt a játékot. Már el is kezdtem magyarosítani, csak az a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan kell a betűtipushoz hozzáadni az ékezetes betűket. Nem tudja véletlen valamelyőtök? Amúgy ha kell valakinek a részleges magyarosítás írjon mailt és elküldöm neki.
Ricky -
#124 Valaki tudna nekem adni egy oldalcímet ahonnan le tudnám szedni a játék elő- és hát-lapját? -
#123 rakd at passivra magad -
#122 berlinboy6329 valszeg tűzfalad van és azért nem keres. xp-s tűzfal meg hasonlókat lődd ki és műxik -
#121 nagyon jó szerintem -
htibor #120 Igen! :) -
#119 azert remelem mindenki vegigvitte 100%osan... -
#118 Mostantól le lehet tölteni a 100% végigjátszást 14 pályával!
Honlapom: Bazza.uw.hu -
#117 DC++:Nem keres.HUb megvan,csatiztam magyarra és search és szarik keresni.PLS help! -
#116 a gereblyét le kell támasztani és elkötni a kutyát -
htibor #115 Köcce.
Kutya dolog? -
#114 a lufit rakd a jobb oldalon található
csávó furulyájába -
htibor #113 Ott mik vannak még?
4 Trükköt találtam csak meg:
Cipőfaragóhenger; Elefántnál a krétacsík közelebb vitele; kígyó az adománytálba; kábel bekötés a vízbe.
Ásót rá tudom kötni a mérleghintára; + tudok még kígyót; egeret; hengert felszedni; kutyit elengedni.
Lufival mi a cél?