baj van a freemail-el
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amint használhatóvá teszik a freemailemet azonnal átküldöm leveleimet a gmailemre. és megszüntetem ezt a trágyadombot.
Egy okos ember sohasem sértõdik meg, mert ha nála mûveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tõle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
POP3:
Trying 195.228.245.1...
Connected to freemail.hu.
Escape character is '^]'.
Connection closed by foreign host.
Pedig úgy 2 órája még ment. ;-(
Csak nem a NAV szedi az áldozatait a szervertermekben, és véletlenül kihúzták az adatbázis-szervert? ;>)
Ezt a freemailnek:<#gunyos1>#gunyos1><#gonosz2>#gonosz2><#violent>#violent>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Közben jónak kell lenni a jelszónak mert nemrég még azzal léptem be.Ócska szar,ez húzza nekem az idõt feleslegesen.
Belépési hiba
Kedves Felhasználónk,
Átmenetileg elõfordulhat probléma a belépés során. Dolgozunk az elhárításon, kérjük próbáld meg a belépést kicsit késõbb újra!
Üdv: a
Forrás:
Én rontottam elv valamit vagy a rendszerben van a hiba?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Kommunikációs hiba! (#c0003)
szóval a kérdésem: hogy lehet egy e-mail címet a spamszûrõbe tenni? beállításoknál azt írja, hogy a beérkezett leveleknél kattintsak a feladó nevére, de ott nem látok ilyen lehetõséget
Vivimos por ti, vence por nosotros.
mindig baszakszik valamit. most meg nem lehet regisztrálni mert beirom az azonositot, és csak forog a scanner. a kurva annyát!
egy szar hulladék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Amióta pár hónapja megújult baj van a szerverével, vagy mi...
nem nyilnak meg a levelek
mik a tapasztalaitok?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
nekem olyan gondom van a freemaillel, hogy közbe hibát ir ki, de ez még haggyán, most beléptem és az összes kapott emailem (beleértve a fontos emaileket is) egyszerüen eltüntek.. érkezett (0).. ilyenkor mivan? talán megjavul, vagy irjak nekik hogy valami gebasz van? már ha irni lehet ezzel a szarral
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hát ez már nem semmi, lassan kimentem a leveleket meg a címlistát mert ennek biza vége van mint a botnak. Már két hete sarakszik mindíg más balhéval, volt hogy a T-online oldala jött be bejelentkezés után...
Mneeküljön ki merre lát !
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Napokban próbáltam bejutni a freemail-en keresztül és elmenteni a leveleimet, de egyszerûen állandóan elszáll rendszerhibával.
Ezen felül a belépés is sokszor idõtúllépésben végzõdik.
Ja és még annyi, hogy az utóbbi idõben hiába küldtem onnan levelet (utólagos konzultációval derült ki), hogy senki nem kapta meg.
Szóval a freemail.hu -nál sztm vannak gondok.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ha valaki tud segiten az kerem h segitsem!! KOSZ!!
Miért van az, hogy néhány freemail-es címre tudok ímélt küldeni a t-online-os, vagy chello-s címrõl, néhányra pedig nem sikerül és ilyenkor, a következõ hibaüzenetet írja ki:
a levelezõkiszolgáló válasza 5.1.1
Elõre is köszönöm a segítséget!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha valaki tud segiten az kerem h segitsem!! KOSZ!!
Chaos Anno Domini