260
Valami gond lehet.
-
#220 Már megint olyan szar, hogy ehaj.... -
#219 Meg tudja más is erősíteni, hogy az utóbbi 1-2 napban tetű lassú lett a szolgáltatás? -
cargame #218 Hello!!! Van egy nagyon erdekes problemam!! Volt egy freemail cimem de valamiert nem fogadja el a jelszavat!!! Ezert csinaltam egy ujjat de ez is egy ido utan ezt csinalja es nem enged be!!! Mi lehet a problema!!
Ha valaki tud segiten az kerem h segitsem!! KOSZ!! -
Gaberking #217 Sziasztok!
Miért van az, hogy néhány freemail-es címre tudok ímélt küldeni a t-online-os, vagy chello-s címről, néhányra pedig nem sikerül és ilyenkor, a következő hibaüzenetet írja ki:
a levelezőkiszolgáló válasza 5.1.1
Előre is köszönöm a segítséget! -
#216 nálam mind a két gépen olyan szar, hogy kb 6-7 perc míg betölt és meg tudom nézni a leveleim!
-
#215 Nekem semmi bajom nincs vele jelenleg, pedig régen elég szar volt. Volt olyan, hogy napi 10-12 spam-et kaptam. Ez kb. megszűnt 2 hónapja van olyan hét, hogy egyet sem kapok pedig a szűrés gyengére van állítva. -
#214 nem tudjátok mi a fenétől lassul napról napra a freemail?? már alig használható! -
#213 nekem hibát ir ki -
cargame #212 Hello!!! Van egy nagyon erdekes problemam!! Volt egy freemail cimem de valamiert nem fogadja el a jelszavat!!! Ezert csinaltam egy ujjat de ez is egy ido utan ezt csinalja es nem enged be!!! Mi lehet a problema!!
Ha valaki tud segiten az kerem h segitsem!! KOSZ!! -
#211 Egy érdekes dolgot vettem észre fríméllel kapcsolatban. Teszem azt, hogy a jelszóm például abcdefg, na de én úgy is be tudok lépni, ha jelszónak az abcdefghij-t írom be. Vagy ha csak például az abcdef-et "g" nélkül. Egy teljeen különböző jelszóval már nem engedett be, de ha pár extra karaktert írok, vagy ha 1 vagy 2 karaktert lehagyok a végéről, akkor ugyan úgy belép. Na erre varrjatok gombot. :) -
csgj #210 "Letelt a biztonsági időkorlát, lépjen be újra!" - na ez a rohadt üzenet jön be állandóan, ha be akarok lépni... -
pipeppers #209 Hello!
Valamiért képtelen vagyok egy ideje képet feltölteni, azt írja, hogy nem megfelelő a formátum, pedig igen. Sehogy sem sikerül, úgy is próbáltam, hogy levélben elküldte valaki és onnan felvenni, de nem... próbáltam jpg-be, jpeg-be, png-be és gif-be is. :(
Mi lehet a probléma? -
#208 jah meg fényezte magát, hogy most már ha várok egy ismerősömre akinek freemailje van, és kiváncsi vagoyk mikro nézi meg a leveleit, akkor kaphatok értesítőt ha belép...nos iylen sehol nincs benne -
#207 régebben freemailes cuiccol lehetett a tcom tékát nézni. legalább is az ingynees filmeket. msot ujra filmet akartam nnézni ott, lépnék be és nem enged.. már csakis tcomos emailel lehet belépni.. sőt még a netet is fiygeli..pff! -
#206 nálam most telt be a pohár! lassú, nem jön meg az üzenet! váltottam másik szolgáltatóra, lehet már jóval előbb megkellett volna tennem! -
#205 Spamszűrés állapota: gyenge
Mikor be akarom állapítani, hogy ne gyenge, hanem közepes legyen mondjuk, akkor kiírja, hogy megtörtént az adatok módosítása, de utána is marad a gyenge állapot és baromi sok spam-et kapok állandóan...Mi lehet a gond? -
#204 kösz, így már jobb -
#203 Itt a régi freemail -
#202 Hát nem vagyok freemailes (szerencsére), de ma beléptem az oldalra gondoltam összedobok még egy e-mail címet, hogy legyen ott is.
Nem elég, hogy baromi lassan tölti be az oldalt (a profilt detto), sőt a kurzor el kezd villogni, néha el is tűnik, legalábbis opera böngészővel így megy.
Szóval az egész új freemail egy szemét, a régebbi is színvonalasabb volt, bár az is lassú volt a yahoo-hoz vagy a citromailhez képest, nem tudom kinek van kedve már használni ezt a fost.És ami elfogadhatóan jó azt mért kell elbaszni?Nem értem.
-
#201 hét elején még a megszokott volt ( bár az se tetszett mikor bevezették, de hozzászokott az ember).
most meg totál más lett, túlbonyolítva, minden összevissza, pfff... -
#200 Baromi lassú szerintem az egész freemail. -
#199 ez az új stilus szar -
#198 megujult????? te nem gepeztel az utobbi 5 evben??? -
#197 nagyon faszául megujjult, semmit nem lleni meg benne. 1 giga tárhelyel meg mit csináljak? ha spamszűrésért fizetni kell???? -
elektor #196 Kedves fórumozók! Kérlek segítsetek ha van valami ötletetek,bekapcsolás után a PC.
megjelentet egy oldalnyi adatot,legalúl az F1 és az Enter felirattal és sipol
rövideket vagy 3x. Idáig lenyomtam az F1-et erre beindúlt a Windors és tudtam
használni.Most már ez is kevés neki,fut a drágám,hosszú percekig nem akar
bebutolni.Kérlek segítsetek,ha tudtok,eléggé gyenge vagyok hibaelhárításban.Köszi. -
#195 de internet explorerrel bejön (erre most jöttem rá) -
#194 nekem már 3 napja nem jön be az oldal :S
ez jön be : http://belepes.t-online.hu/auth.html?cmd=gettid&backurl=http://freemail.hu/fm/auth1 -
#193 a szokásos -
csgj #192 á, én most tapasztaltam hibát.. egyszerűen nem jön be az oldal -
#191 suxba
hiába küldök c2-s mailról freemailesre hibaüzenetet kapok -
#190 nálam is rossz -
#189 nektek működik? -
#188 Eddig azt hittem, hogy csak nekem van problémám vele, de kiderül, hogy mégse. Nekem se akart az istenért se müködni, aztán meguntam, és a Vipmailre váltottam. Az sokkal jobb. -
ssk3 #187 Tiszta szar az egész¢!!!!
Ma meg akartam nézni és az isten faszáért sem jön be hát akkó a kurva annyát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#186 asszem megvan, azért jöttek be, mert nemis onnan jöttek hanem acitromailtól, onnan meg én irányítottam át! egyből letiltottam ott is, most elméletileg nem kapok! -
#185 Szia ,van a freemailban --->beállitások és ott igy állitsd be. -
#184 Annyit a frreeemairól,hogy mióta T-onlines lett még sz***bb lett mig volt.Hót pofátlanság,mégha ingyenes is ennyire szemetet üzemeltetni. -
#183 nagyon csiga sokan vagyunk -
Zsoldos #182 Hat a freemail egy ido ota eleg szar. Percekig tart belepni, es levelbongeszes is olyan nyogvenyelosen lassu, hogy inkabb elkoltoztem egy rendes mailfiokra. Hasznalhatatlan "szolgaltatas". Max ejszaka tudtam rendesen hasznalni. -
#181 help
beállítottam hogy ne kapjak levelett a @cashfiestamail.com végűekről. erre most is kapok iyelnektől:
[email protected], [email protected], [email protected]
lehet valami máshonnan jön az eredeti mail, hogy lehetne beállítani hogy ne kapjak?