Kötelezők röviden !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HyperGames
hja! <#idiota>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Kicsit mintha kihalt volna a topic....
Sziasztok. Találtam egy oldalt, hátha érdekelne titeket. Nem azért hogy reklámozzam, csak mondom megosztom veletek ezt a hasznos oldalt. Egész korrekt a csávó, múltkor is elküldte amit kértem.
LINK
HELLOOOO VALAKI NEKEM IS KÜLDJE EL AZ ÉDES ANNÁT RÖVIDEN MERT NAGYON NAGYON KÉNEEE!!!!!! cím : [email protected] köszi
Szeretném a segítségeteket kérni.
Mikszáth- fekete város rövid leírása érdekelne, ill. ha van valakinek olyan forrása ami a fekete város irodalomtörténeti leírásáról szól azt nagyon megköszönném.
[email protected]
Üdv mindenkinek.
Victor Hugo:A párizsi Notre-Dame rövidítése kellene. Most tudtam meg hogy dogát írunk és van kemény 3 napom.😞 Aki tud küldeni annak az e-mail: [email protected]
köszi
üdv,szigeti veszedelemhez nem tud valaki valahol egy olvasónaplót? 😞

HyperGames
Üdv! megtudná valaki mondani h a Tom Sawyerben a barlang miért fontos vagy hanyadik fejezettõl kezdõdik? És még valaki írja meg nekem pls! a Fekete István: Kele címû könyvébõl a fontos állatok nevét és melléjük a tulajdonságát (pl.: Vuk-róka-ravasz) Nagyon hálás lennék annak aki segítene mert szept. 1 a határidõ!!!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Redbull756
szüksége lenne:Victor Hugo:A párizsi Notre-Dame
Petõfi S. Az apostol
A helyiség kalapácsa
Tartalma , rövid összefoglalása.

köcce

cim: [email protected]

Szerbusztok.
Szükségem lenne Fekete István: Kele c. könyvének összefoglalására (olvasónaplójára).
Lehet hogy egy undorítóan lusta vadállat vagyok, hogy nem olvasok el magam egy ilyen jellegû könyvet , de rengeteg kötelezõm van még, és azok valamivel érdekesebbek.

Elõre is köszönöm: bb.EXE

u.i.: ja! Nem leszek gyakran az interneten a közeljövõben, szóval ha valaki tud segíteni, akkor e-mailben üzenjen, mert azt mobilról elérem. Címem: [email protected]
xy21
De ha valaki tuggy írja már le ide mer én kur\/ára utálok olvasni.
Csak röviden a tartalom hogy minimum egy oldalba letuggyam írni.
Elõre is THX.Vagy küldjétek el ide : [email protected]

na az még rövidebb 😄 kb 20 oldal, azt igazán el tudod olvasni 😄

-the invisible-

xy21
Ja és még kéne CSEHOV : A csinovnyik halála

Voltan
Benne van az irodalom tankönyvben. Kb 50 oldal, ne mondd már, hogy nem tudod elolvasni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

húha. nem tudom nagyon részletesen, a lényeg a következõ (meg vannak dolgok amire már nem nagyon emlékszem):

a fõszereplõ egy képzetlen, buta irodai nímand (csinovnyik), aki egész életében aljamunkát végez (azt hiszem pecsétel, vagy valami hasonló). próbálják gépelni tanítani de nem érdekli, marad ugyanannál a munkánál. az élete üres, nincs célja, minden napja ugyanolyan. míg nem, elszakad valami miatt a köpönyege. elég érzékenyen érinti ez a dolog, mivel van egy probléma amit meg kell oldania, de ilyet még életében nem csinált. azért felkeres egy köpönyegkészítõt, és megbízza a munkával. a régi egyszerû köpenye helyett szeretne egy új, díszeset.
ezután éjjel nem tud aludni, mindig csak az új köpönyegén jár az esze, teljesen izgalomban van, nem tud a munkájára koncentrálni, stb stb. annyira kikészül idegileg, hogy... na és itt nem emlékszem pontosan hogy hogyan, de azt hiszem öngyilkos lett, vagy idegösszeroppanásban meghalt. a végét fejezze be valaki plz 😊

-the invisible-

xy21
Elnézést de kéne GOGOL : A köpönyeg

20könyvet??????????????????LOLOLOLOLOL
mét nem rúgtad fejbe?
a F@$>_ fogja elolvasni elolvasni.

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

HyperGames
Tom Sawyer: Miért fontos a helyszín a temetõ?

www.CRIMEMUSIC.try.hu

hen-tes
Melyik az a húsz könyv?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nem pótvizsgához kell, hanem törire, mert az a kibaszott tanár 20 könyvet adott fel elolvasni, és olyan hosszúak, hogy még jövõre sem végzek vele!!!!
maffioso
jooké😄

\"If in doubt, flat out!\"

Aquir
ok én most csak ezt találtam 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

maffioso
nos én ennél kb 4sszer hosszabat irtam

\"If in doubt, flat out!\"

Aquir
Gárdonyi Géza:

Egri Csillagok

1. Hol terem a magyar vitéz

Bornemissza Gergõt és Cecey Évát elrabolja Jumurdzsák, török dervis. Gergõ az éjszaka folyamán megszökik Vicuskával. Dobó István a rablóvezér, Móré nyomán van. A kisfiú beszámolója alapján megtámadják a törököket, s kiszabadítják a magyar foglyokat. Gábor pap megkegyelmez Jumurdzsáknak, csak a talizmánját veszi el. Dobó Gáspárra bízza a kisfiút, hogy vigye el Török Bálinthoz, Szigetvárba. Örömmel fogadja a várkapitány, s két fiával együtt neveli.

2. Oda Buda!

János király meghal,a törökök csellel beveszik Budát.

Gergõ és Gábor pap merényletet terveznek a szultán ellen, de egy janicsáragát vélnek a szultánnak a díszes öltözete miatt, s õt robbantja fel Gábor pap. Elfogják a papot. Gergõ látszatra a magyarrá lett török, Tulipán fogja, s Hajván, egy hatalmas török felfigyel Gergõre. Megmutat neki egy köteg papirost, melyeken a magyar végvárak alaprajzai láthatóak. Félrevezeti a törököt, az egri vár alaprajzát elteszi. Budán találkozik Cecey Évával, aki örök hûséget esküdik neki. Török Bálint gyanakszik a törökre, s elõérzete nem csapja be, a törökök elfoglalják Budát, s õt Kanstantinápolyba hurcolják, a Héttoronyba vetik.

3. A rab oroszlán!

Török Bálint Konstantinápolyban raboskodik. Mekcsey és Bornemissza Gergely a király seregébe készülnek, amikor Ceceyékkel találkoznak. Megtudja Gergõ, hogy Vicuskát Fürjes Ádámhoz akarják feleségül adni. Siet Gyalura, hogy megbizonyosodjon a lány érzéseirõl. Végül úgy döntenek, hogy megszöknek. Kockázatos kalandra vállalkoznak öten: Bornemissza Gergely, Török János, Cecey Éva, Mekcsey és Matyi nevû kocsisa, Konstantinápolyba igyekeznek, hogy kiszabadítsák Török Bálintot. Olasz zenészként sikerül bejutniuk a Héttoronyba, de nem sikerül kiszabadítani a hõs Török Bálintot. A cigány Sárközi segít nekik elmenekülni.

4. Eger veszedelme!

Már csaknem az egész országot elfoglalták a törökök. Évát Sopronban az álruhás Jumurdzsák keresi fel, gyûrût akar venni. Vicusa elszólja magát, hogy a férjénél van. A félszemû dervis elrabolja Jancsikát, 6 éves kisfiukat. Egerben a törökök támadásra készülõdnek. Sokan elmenekülnek, de a város lakói, élükön a bíróval a városban keresnek menedéket. Dobó örül Bornemissza Gergelynek és barátjának Mekcseynek. A védõk esküt tesznek, hogy a várat a végsõkig fogják védelmezni. A zsákmány közt egy török gyerekre akadnak. Jumurdzsák a talizmánjáért cserébe Bornemissza kisfiát ajánlja, de Gergõ nem hisz a töröknek, mert úgy tudja, hogy fia feleségével Sopronban van.

5. Holdfogyatkozás

Éva megtalálja Eger várának térképét és a gyûrût, majd Miklós diákkal Egerbe megy.Megpróbálnak bejutni egy alagúton keresztül, de törökök bukkannak rájuk. Miklós diák úgy tud megszabadulni tõlük, hogy önfeláldozó módon felrobbantja a lõszertárakat. Hegedûs föl akarja adni a várat, de Sárközi leleplezi az árulót, akit kivégeznek. Bornemissza elhiszi, hogy fia Jumurdzsáknál van, mivel egyik alkalommal a török bedobja Jancsika kardját. Dobó felajánlja Jumurdzsáknak Jancsikáért a talizmánt, de a kisfiú már megszökött a töröktõl. Bornemissza Gergõ robbanószereket készít. Éva bejut a várba de, Dobó arra kéri, hogy tartsa titokban a kilétét férje elõtt. Elérkezik az utolsó nagy csata. A várvédõk felkészültek a legrosszabbra. Ádáz küzdelem folyik a magyarok és a törökök között, nem csak az egri férfiak harcolnak, hanem az egri nõk is kiveszik részüket a küzdelembõl. A törökök végül feladják, elvonulnak a vár alól. Eger felszabadul. Egy török asszony visszahozza Bornemissza Jancsikát, Éva pedig a török gyereket adja vissza anyjának. Egész Európa ünnepli a hõs várvédõket.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

HyperGames
Kéne Olvasó napló: Tom Sawyer, Egri Csillagok priviben küldjétek lécci és k sûrgös lenne mert szeptember 1. a határidõ!!!!!!!!!!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

hen-tes
Biztos pótvizsgázni fog. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

augusztus elseje van minek neked napló

egyébként van film róla és eléggé jó

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sziasztok, valaki elküldené nekem a Jókai Mór : Fekete gyémántok olvasónaplót?Nagyon megkösszönném 😊 [email protected]
ezeket még a gugli is kidobja egy köpésre
egyébként mindegyik van vagy 30 oldal

Hello!Nincs meg valakinek Tolsztojtól az Ivan Iljics halála és Csehovtol a csinovnyik halála olvsonaploban(vagy a tartalma is elég)?Akinek megvan az elküldhetné nekem a [email protected] e-mail cimre.Nagyon megköszönném!SÜRGÕS!!!!!Kössz elõre is!

fontos lenne
valaki el tudná kuldeni az egri csiilagok olvasó naplóját az e-mail címem [email protected]
PESK
Én azt nem értem h minek akarjátok h elküldjék amiko van könyvtár is és onnan kikölcsönziteka rövidítettet.
Vagy ha már lusták vagytok oda elmenni akkor néztek vmit a neten!!!
Én legalábbis igy csinálom

ArtlessDesign!!!

Valaki nem tudná elküledni az Egri csillagok olvasónaplót!!!
FONTOS lenne kösszi!!
[email protected]
filmen ne nézd meg mert nem fogod vágni

Hello!
A Köszívü ember fiai c. könyv tartalma,rövidített változata vagy olvasónaplója kellene!Aki megtudja szerezni annak 1000thx!
E-mail: [email protected]

hii mindenki ha valaki tud akkor segítsen lécc küldjétek el nekem a Hamlet röviditett változatát.. Elõre is köszi a címem:[email protected]
Elvie
A Gyász rosszabb😉 De amúgy sajnos nem tudok segíteni...<#nemtudom>

N lászló - Iszony

nincs valakinek normális rövidítése? megköszönném

igen érettségi tétel, de ezt az egyet NEM fogom kiolvasni, mert annyira gáz

Valaki nem tudná elküldeni a Sorstalanság olvsaónaplóját?Nagyon megköszönném.cím:[email protected]
Sziasztok!
Valaki el tudná nekem külseni Csehovtól A cseresznyéskert rövidítését? Nagyon fontos lenne, ha lehet akkor még ma! Elõre is köszi!

[email protected]
Sziasztok!
Valaki el tudná küldeni Mikszáth: Gavallérok-at rövidítettben???

[email protected]
Sziasztok!

Lenne olyan kedves valaki és elküldené ha megvan Csehov: A cseresznyéskert (rövidített)? Nagyon köszönöm!

[email protected]
Ez úton is zseretném közölni mindenkivel, hogy a levelezõm úgy szar ahogy van. Nem tudok rajta nagyon küldeni semmit.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Sziasztok!

El tudná nekem valaki küldeni Csehov: A 6-os számú kórterem rövidített változatát még a mai este folyamán?
Nagyon hálás lennék!
[email protected]
Hello!

Valaki elküldené nekem a Noszty fiú esete Tóh MArval c. regény olvasónaplóját?Köszi

mailcím: [email protected]
ezt azt hiszem én sehol nem találtam anno, szóval el kell keserítselek. bár lehet azóta van fenn róla valami

egyébként jó könyv és rövid is, szerintem olvasd el

valaki megtudná mutatni a MIKSZÁTH KÁLMÁN:SZENT PÉTER ESERNYÕJE CÍMÛ KÖTET RÖVID VÁLTOZATÁT?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Valaki nem tudná nekem megmutatni, hogy hol találhatom meg a Kaffka Margit: Színek és évek címû kötetét, rövidítve?
HANGSÚLYOZNÁM RÖVIDÍTVE!!!!!!
Nehogy vki elküdjön engem a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalára! Rövidítve kell, nem egészben...
Nem küldtél és nem tudom az e-mail címedet. De majd kell hozzá Acrobat Reader!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]