408
milyen oldalak vannak ezzel kapcsolatban ?
  • Ronny
    kemény 80 oldal...
  • grande2006
    Hello! A Tanár úr kérem!-ről kellene nekem valami anyag! Bármi jó! Elemzés,olvasónapló,bármi! előre is köszi!
  • Navarot
    SziaSztok! Valaki el tudná nekem küldeni az Odösszeia rövidítését emailban, vagy mutatna egy jó linket? Fontos lenne, és sajnos elég sürgős is.... Előre is köszönöm!
    Emailom: [email protected]
  • shaba23 #365
    az élvezet nem volt kérdés :)
  • justin
    Számomra az a hihetetlen, hogy mindegyiket úgy olvastad el, hogy élvezted is. Mert akárhogy is nézzük a Szigeti veszedelmet nem hiszem, hogy van ember aki úgy olvasná, hogy "hű de izgalmas". Nekem is voltak kedvenceim (Kőszívű ember fiai szerintem jó), de voltak olyanok is, amiket nem voltam hajlandó elolvasni. Amúgy én is szeretek olvasni, de most már inkább csak ponyvákat :)
  • shaba23 #363
    én pl mindet..hihetetlen mi? vannak emberek akik tudnak és szeretnek olvasni
    (hazudtam, a kőszívű ember fiait nem bírtam elolvasni)
  • Gofri
    nekem a légy jó mindalálig kellene rövidben köszi szépen !
  • cumfu
    heló! nem tudja valaki véletlenül honnan tudnám letölteni a zabhegyző című könyvét röviden? (nem szeretném elolvasni az egészet) köszi előre is
  • justin
    Gondolom Te mindig minden kötelezőt elolvastál...
  • shaba23 #359
  • Emmegki
    OLVASSATOK!

Bezzeg internetre van idő, mi?
  • siraly75
    fontos
  • siraly75
    Sziasztok! Eltudna kuldeni nekem valaki Gardonyi Geze , A lathatatla ember cimu regegenyebol Zeta jellemzeset? koszike. ( ha igen akkor ide kuld: [email protected]
  • kgy89
    Természetesen a rövídített változat kéne!
  • kgy89
    Hy!

Valakinek megvan az Édes Anna Kosztolányitól? Ha igen akkor küldje már el ide:[email protected] vagy linkelje be ide. Kösssz!
  • pkrisz94
    sziasztok!!vki eltudná küldeni nekem Verne Gyula Kétévi vakáció, Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem és a Szigligeti Ede: Liliomfi olvasónaplóját vagy a rövid tartalmát erre a címre: [email protected]
  • zsolt0313
    sziasztok!!!valaki el tudná küldeni a légy jó mindhalálig ot???nagyon kellene..köszi előre is..ha lehet kisfejezetenként deha enm úgy avn az sem baj..
    [email protected]
  • belluci88
    ja mégvalami: nem tom ki kérdezte, hogy van-e kötelezők röviden című könyv.és szolok, hogy van és pont ez a címe:D több változat is van.van amelyik az általánosban kért kötelezőket írja le de van felsőbb osztályok számára is.olyan is van amiben csak drámák vannak pl.
  • belluci88
    hello mindenkinek!
    rengeteg olvasni valot adtak a nyárra és örülnék ha vki eltudná küldeni nekem a Danta:Isteni színjátéknak a pokol részét.vagyis annak a tartalmát.nagyon jól jönne. előre is köszi:D
    ja az e-mailem: [email protected]
    és tényleg kéne:)
  • freeman07
    Találtam egy oldalt, ahol lehet olvasónaplókat meg elemzéseket rendelni potom 500 FT-ért:

Olvasónaplók, elemzések

Már vettem is egyet, és másnap küldte az oldal!
  • gercse
    nem hát, ma volt az érettségim :D
  • antijuve
    na nem kell már tanulni?:PP
  • grims
    jah és [email protected] bár nincs sok remény....
  • grims
    csövi Mikszáthtól a beszélő köntös nincs vkinek rövidítettben? szerdára kéne :S
  • Shadow_THH
    OKÉ AKKOR OLVASD EL
  • olvasónapló
    AZ EGRI CSILLAGOKNAK KÉNE AZ OLVASÓNAPLÓJA!!!
    VALAKI KÜLDJE MÁR EL NEKEM!!!
    NAGYON FONTOS LENNE!!!
    E-MAIL: [email protected]
  • Slayerboy
    LOOOOL
    ***tartalom röviden***
  • fsgh
    valakine megvan a Moliére-től a FÖSVÉNY??:SSS
  • GCsab
    AZ EGRI CSILLAGOK RÖVID TARTALMA KELL! EMAIL: [email protected]
    NAGYON SÜRGŐS!!!!!! MÉG MA KELL!!!!!!
  • kgy89
    A Tanár Úr kérem engemis érdekelne. Nem a rövidített változat hanem, olvasónapló vagy tartalom röviden!! Egy linket ha kérhetnék vagy ide küldjétek el LÉCCI!! [email protected]
  • Rexor
    Nem jó a link.
  • freeman07
    Nézzétek mit találtam:

LINK

Hátha érdekelne titeket.
  • trol
    Hali!

Nekem iszonyat sürgős lenne Tolsztoj: Ivan Iljics halála című könyv olvasónaplója, elemzése, akármi...Nagyon megköszönném ha elküldenétek ide: [email protected]
  • picilany91
    mért nem biro letölteni az iliászt a kötelezők röviden oldalról,tudja valaki ,hogy mi lehet a gond
  • bl0kiM
    üdv emberek! ha valakinek van noszty fiú esete tóth marival c könyvnek valami kivonatos változata, akkor lécci külgye el, vagy adjon egy linket> [email protected]
    MSN> [email protected]
    thx a lot!
  • bernus1
    Bocska nemtok irni!!
  • bernus1
    E-mailom:[email protected]
    Ha vkinek megvan
  • bernus1
    Hello!!
    Valaki a Tanár úr kérem olvasonaploját megtudja szerezni????Plese!!!
  • exoforce
    sziasztok!
    a szent péter esernyője szereplőinek jellemzése kéne nekem tud valaki segíteni?
    előre is köszi
    email: [email protected]
  • Rage47
    Könyvesboltban nincsenek ezek meg? Mármint a rövidítettek.
    Van ilyen könyv, h Kötelezők röviden...